⭕️اعلام برنامه فینالهای کشتی آزاد قهرمانی جهان
💢وزن ۶۱ کیلوگرم: ویتو آروجا از آمریکا - ماگمادوف از روسیه
💢وزن ۷۴ کیلوگرم: امیرمحمد یزدانی - زین رتفورد از آمریکا
💢وزن ۸۶ کیلوگرم: حسن یزدانی - دیوید تیلور از آمریکا
💢وزن ۱۲۵ کیلوگرم: امیرحسین زارع - گنو پتریاشویلی از گرجستان
💢دیدارهای فینال فردا شب از ساعت ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
موضوع مهمی که از سوی بانک مرکزی و دولت ایران به صورت جدی دنبال میشود، شکایت از کره جنوبی بابت دریافت خسارت به منظور بلوکه ماندن منابع ارزی کشورمان در کره طی سالهای گذشته است؛ خسارت بلوکه ماندن منابع ارزی ایران در کره بیش از ۶۰۰-۷۰۰ میلیون دلار است.
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
🔸ترکیه پیشنهاد نشست چهارجانبه برای حل مسئله قره باغ داد
اردوغان؛ رئیس جمهوری ترکیه:
اولویت ما برگزاری مذاکراتی سه جانبه که پیش تر برنامه ریزی شده است.اما هنوز هم پیشنهاد دیداری چهارجانبه با حضور سران ترکیه، روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان نیز در دستورکار است.
من به ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان و نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان پیشنهاد دیداری ۴ جانبه دادم تا درباره گام هایی که باید برداشته شود مذاکره کنیم.
☸ نکته:
این درحالی است که عامل اصلی و #بازدارنده از شکل گیری کریدور #جعلی_زنگزور ایران است و اردوغان بخوبی متوجه این مساله شده است
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
🔸نیویورکتایمز: روسیه بر تحریمها غلبه کرده است، آنها ظرفیت توليدات نظامی خود را به چند برابر دوران قبل از جنگ رساندهاند
دو روز پیش نشريه نیویورکتایمز آمریکا طی مقالهای به وضعیت صنایع دفاعی روسیه پس از یک سال و 8 ماه از آغاز جنگ اوکراین پرداخت.
نیویورکتایمز نوشت: "روسیه توانسته است بر تحریمها و کنترل صادرات اعمال شده توسط غرب غلبه کند تا تولید موشکی خود را حتی فراتر از سطوح قبل از شروع شدن جنگ گسترش دهد."
"در نتیجه تحریمها، مقامات آمریکایی تخمین میزدند که روسیه مجبور شده تولید موشکها و سایر تسلیحات خود را در آغاز جنگ در فوریه سال 2022 حداقل به مدت شش ماه کاهش دهد. اما در پایان سال 2022، تولید صنعتی نظامی مسکو دوباره سرعت گرفت."
"امروز مقامات روسی اقتصاد خود را به گونهای بازسازی کرده اند که بیشتر بر تولیدات دفاعی تمرکز کند. با درآمد ناشی از قیمت بالای انرژی،(نفت) سرویسهای امنیتی و وزارت دفاع روسیه توانستهاند چیپهای میکروالکترونیک و سایر مواد غربی مورد نیاز برای موشکهای کروز و سایر تسلیحات هدایت شونده دقیق را قاچاق کنند. در نتیجه، تولید نظامی روسیه نه تنها بهبود یافته، بلکه جهش یافته داشته است.
این روزنامه افزود: قبل از جنگ، یک مقام ارشد دفاعی غربی گفت، روسیه می تواند سالانه 100 عراده تانک بسازد، اما الان سالانه 200 عراده تانک تولید میکنند.
مقامات غربی همچنین بر این باورند که روسیه در مسیر تولید 2 میلیون گلوله توپ در سال است دو برابر مقداری که سرویسهای اطلاعاتی غربی که قبل از جنگ درمورد روسیه تخمین میزدند.
در نتیجه این جهش، روسیه در حال حاضر بیشتر از مجموع آمریکا و اروپا مهمات تولید میکند. به طور کلی، یک مقام ارشد وزارت دفاع استونی در ناتو، تخمین زد که تولید مهمات فعلی روسیه هفت برابر بیشتر از تولیدات غرب است.
وی افزود: که هزینه های تولیدات روسیه نیز بسیار کمتر از هزینه های غرب است، تا حدی به این دلیل که مسکو در تلاش برای ساخت سلاح ارزان تر، دو فاکتور ایمنی و کیفیت را قربانی میکند. او گفت برای مثال، ساخت یک گلوله توپ 155 میلی متری برای یک کشور غربی 5,000 تا 6,000 دلار هزینه دارد، در حالی که برای روسیه حدود 600 دلار هزینه دارد تا یک گلوله توپ 152 میلی متری مشابه را تولید کند.
با این حال، روسیه با برخی کاستیها هم مواجه است. طبق گزارشهای اطلاعاتی، این کشور دیگر دارای موجودیهای عظیمی از موشکها نیست، هرچند که طبق گزارشهای اطلاعاتی، آنها در حال حاضر بیشتر از انواع خانواده موشکهای کروز Kh-55 در انبار موجود میباشد.
مقامات آمریکایی گفتند که میتوانند سرعت قاچاق قطعات مورد نیاز روسیه برای تولید موشک را بگیرند، اما نمیتوانند قاچاق روسیه را متوقف کنند و اینکه تصور کنیم مسکو به محدودیتهای آمریکا واکنشی نشان نخواهد داد، غیرواقعی است. به گفته وزارت بازرگانی آمریکا، یکی از راههایی که روسیه با آن سازگار شده است، ارسال قطعات مورد نیاز به کشورهای ثالث(که روابط خوبی با روسیه دارند) و سپس هدایت آنها به روسیه است.
مقامات آمریکایی و غربی میگویند خبرهای خوبی هم وجود دارد، با اینکه تولید مهمات روسیه جهش یافته اما هنوز با سرعتی که ارتش آن در حال مصرف وحشتناک مهمات و فرسودگی تجهیزات است، هماهنگ نیست.
به عنوان مثال، اگرچه روسیه به تولید دو میلیون گلوله در سال رسیده است، اما سال گذشته حدود 10 میلیون گلوله توپ شلیک کردهاند. مقامات آمریکایی و غربی گفتند که این امر(کمبود) مسکو را به جستجوی برای منابع جایگزین برای افزایش ذخایر خود سوق داده است که اخیراً با تلاش برای تضمین یک معامله تسلیحاتی با کره شمالی همراه شده است.
افزایش تولید نظامی روسیه به ویژه با افزایش نرخ بهره در این کشور هزینه زیادی برای اقتصاد روسیه به همراه داشته است. مقامات آمریکایی و غربی گفتند که تحریمها بر سلامت کلی اقتصاد روسیه تأثیر گذاشته است و غلبه بر ممنوعیتهای صادرات غرب ارزان نبوده است.
این مقام ارشد دفاعی غربی گفت که روسیه تقریباً یک سوم اقتصاد تجاری خود را به تولید تسلیحات تخصیص داده است. این کشور با کمبود نیروی کار مواجه است که می تواند دستیابی به دستاوردهای صنعتی بیشتر را نیز دشوارتر کند.
جدا از مقاله نیویورکتایمز، دیگر منابع خبری به وضعیت اقتصاد روسیه بعد از جنگ اشاره میکنند، همانطور که تخمین منابع غربی میگوید بیشتر(1/3)صنایع تجاری روسیه به امور تسلیحاتی مشغول شدهاند و ممکن است پس از پایان جنگ دوران سختی را برای بازگشت به بازار جهانی به علت وجود تحریمها داشته باشند.
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
🔸کویت کلاسهای درس دانشگاه را در این کشور تفکیک جنسیتی کرد.
مفتی اعظم عمان از اقدام دولت کویت در تفکیک جنسیتی کلاسهای درس در این کشور تمجید و حمایت و اظهار امیدواری کرد که تمام کشورهای اسلامی چنین اقداماتی انجام دهند.
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
*#روزنامه_ها*
یکشنبه ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۲
https://www.jaaar.com/kiosk
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
💠خوابی که تعبیر نشد
📋یادداشت امروز روزنامه شهروند
#حسن_باویر
🔺آنچه در سال 1401 بعد از درگذشت مهسا امینی در کشور ایران اتفاق افتاد، رفتاری خارج از دایره یک اعتراض معمولی به رفتار گشت ارشاد بود.
🔺 در لحظات اولیه این اتفاق شاهد یک سوژه سیاسی بودیم که با گرادهی رسانههای نفوذی در داخل و هدایت رسانههای فارسیزبان خار ج از کشور به سمت و سویی فراتر از یک اعتراض میرفت؛
‼️مولفههای روشنی در اثبات سازمان یافته بودن رفتار اغتشاشگران از سوی گروههای تجزیهطلب، منافقین، سلطنتطلبها و... وجود دارد که اگرچه مسبوق به سابقه است، اما اینبار بهصورت ویژه و با هدف ضربهزدن اساسی به نظام دنبال میشد.
📍 در هر صورت اغتشاشات با مدیریت و تدابیر مسئولین نظام بهویژه رهبر معظم انقلاب، مهار شد و اینبار نیز تیر دشمنان به سنگ خورد.
🚫 اما بازیگران همیشگی اغتشاشات در ایران، برای گرم کردن تنور اغتشاشات به بهانه سالگرد مهسا امینی با تمام توان رسانهای خود باز هم به میدان آمدند ....
🔗برای مطالعه کامل مطلب بر روی لینک زیر کلیک کنید
#ژئوپلیتیک_رسانه
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
.
♻️ بر خلاف دوستان اصلاح طلبم، به آینده اقتصاد بسیار امیدوارم
🔰 عضو مرکزیت حزب کارگزاران گفت من برخلاف دوستان اصلاحطلبمان به آینده اقتصاد ایران هزار بار امیدوار هستم.
🔶سعید لیلاز که با روزنامه شرق مصاحبه کرده، در پاسخ این سؤال که «خیلی از کارشناسان معتقدند وضعیت فعلی ایران از نظر مشکلات اقلیمی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاست خارجی نگرانکننده به نظر میرسد. شم چگونه تحلیل میکنید؟»، اظهار کرد: من گاهی وقتها میبینم برجستهترین نخبگان ایران در واکنش به حوادث یا اظهارنظرهایی که میشود، به چنان فرومایگی دچار میشوند و چنان فرومیغلتند که به یک پوپولیسم دردناک و پیشپاافتاده دچار میشوند. آن زمان است که واقعا برای ملت ایران ناراحت میشوم که ما داریم ادعا میکنیم اینها را میخواهیم راهبری و نمایندگی کنیم و میخواهیم جلو ببریم. این نشان میدهد که چقدر روشنفکری حداقل در ایران بیشتر به سلبریتیبودن شبیه است تا روشنفکربودن و نخبگی. یعنی دنبال مرید جمعکردن و فالوور جمعکردن و لایکخوردن و لایکگرفتن و این حرفها هستند یا میخواهند دل کسی را خنک کنند یا میخواهند کسی را بچزانند و اصلا دنبال کشف حقیقت نیستند.
✍️(خبرنگار: یعنی میخواهید بگویید در تحلیل وضعیت هم خطا وجود دارد؟)
🔶بله، من رفتم پژوهشی کردم و متوجه شدم ما شهریور 1400 از رکورد تاریخی بالاترین عدد تولید ناخالص داخلی ایران در سال 96 عبور کردیم. از شهریور 1400 تا الان هرچه رشد در اقتصاد ایران دارد اتفاق میافتد، جدید است که الان دو سال آن دارد تمام میشود. ما در این دوره 21 ساله بدترین موج تلاطم در تاریخ ایران را شاید داشتیم به لحاظ اقتصادی. دو نوبت تحریم اقتصادی که دومی بدون تردید شدیدترین در تاریخ بشر است. من میتوانم تاریخ تحریمها را همین الان تدریس کنم. میدانم در عراق چه گذشته. ولی عراق به اندازه ما نتوانست مقاومت کند و کوبا هم همینطور.
🔶وی گفت: درست است که زرق و برق عربستان بیشتر است، ولی الان میزان ساختمانسازی در منطقه 22، اندازه کل دوبی است، بقیه تهران را اصلا کنار بگذارید. میدانید! رسیدیم به یک خودانکاری که از لج همدیگر است. لطفا یادتان باشد که وضعیت ایران بدتر از عربستان نیست، بدتر از امارات عربی متحده نیست، بدتر از کویت نیست و حتی بدتر از روسیه نیست. در ایران تصور این است که شما محال است بتوانید بدون کمک حکومت و دولت یک روزنامه مستقل و یک بنگاه مطبوعاتی مستقل درست کنید؛ الان من میتوانم بگویم 10 تا مؤسسه کاملا مستقل از حاکمیت داریم؛ نگاه کنید به «دنیای اقتصاد»، به «شرق»، به روزنامه «مردمسالاری» و... اینها تقریبا بدون حمایت حاکمیت دارند کار خودشان را انجام میدهند.
✍️وی در پاسخ این سؤال که آینده ایران را چگونه میبینید؟ میگوید:
🔶آن چیزی که من برای آینده ایران دارم میبینم، این است که ما سمتگیریمان به سمت توازن است. یعنی چه؟ یعنی در بودجه امسال 860 هزار میلیارد تومان پیشبینی درآمد مالیاتی توسط دولت شده است. میدانید که برخلاف تصور اغلب اقتصاددانان تمام بودجه پارسال در مالیاتستانی تحقق پیدا کرد و در ناآرامیهای پاییز، مهمترین جایی که آسیب دید بخش خدمات و درآمدهای مالیاتی دولت بود. هر چقدر تمرکز دولتها از نفت کاسته شود، به ناچار بر مالیات خواهد افزود و این یعنی توازن طبقاتی، یعنی دموکراسی.
🔶درباره آینده ایران باید تأکید کنم که من به لحاظ مادی به آینده ایران خیلی امیدوار هستم و امکان سرنگونی ساختار سیاسی وجود ندارد. امکان بروز ناآرامیها هم بسیار ضعیف است بهخاطر اینکه ما یک طبقه متوسط بسیار نیرومند در ایران داریم.
✍️خبرنگار در ادامه میپرسد «ترکیه در توسعه از ایران جلوتر است. تقویت روحیه ملیگرایی چقدر در رشد ترکیه تأثیر داشته است؟»
🔶 لیلاز پاسخ میدهد: من اصلا این را قبول ندارم و چنین چیزی وجود ندارد و آن را توهم میدانم...
🔶من به آینده ایران بسیار بسیار خوشبین هستم. میدانید؟ فقط 40 درصد ظرفیت صنعتی ایران الان دارد استفاده میشود. بنابراین تا یکدورهای بیش از 10 سال، ما بدون سرمایهگذاری جدی حتی میتوانیم رشد اقتصادی دورقمی داشته باشیم.
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
مالکی عضو کمیسیون امنیت به روزپلاس گفت:
الزام تبادل زندانیان پیش از مجمع عمومی سازمان ملل صحت ندارد
تبادل طبق زمان بندی انجام میشود
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس باکویی در مصاحبه با TRT ترکیه:
📍گذرگاه زنگهزور جغرافیای راهبردی ایران را به حاشیه میراند/باعث تاسف است که وزارت دفاع ایران اجازه تغییر در نقشه سیاسی منطقه را نمیدهد...
#عربی
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani
*واکنش دکتر یحیی ابراهیمی نماینده مجلس به یک خبر*
دکتر یحیی ابراهیمی نماینده محترم مردم شریف شهرستان های دلفان و سلسله ومبتکر طرح همسان سازی حقوق شاغلین وبازنشستگان که با ۲۰۸امضابه تصویب رسید *در واکنش به انتشار خبری با عنوان سئوال بازنشستگان از ۲۰۸ نفرنماینده مجلس ،پیرامون چرائی ابتر ماندن طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین منتشر شده در کانال انعکاس،* در تماس تلفنی با مدیر کانال توضیحاتی ارائه نمودند که بشرح ذیل تقدیم می گردد:
ایشان اظهارداشتند: *همانگونه که بازنشستگان معزز مستحضر هستند طرح همسان سازی در سال۱۳۹۹ با امضای بیش از ۲۰۰نفر از نمایندگان محترم مجلس،* وبا نظر مساعد دکتر نوبخت رییس وقت سازمان برنامه وبودجه به تصویب رسید ، اما *با روی کار آمدن دولت سیزدهم ،ریاست محترم جمهوری ، ،تقاضای استرداد طرح «همسانسازی حقوق بازنشستگان»* که با طرح دو فوریت در مجلس تصویب گردیده بود را، با هدف اصلاح و سپس ارسال در قالب لایحه همسان سازی به مجلس نمودند ، *که متاسفانه تاکنون لایحه مزبور وپس از دو سال در دولت مسکوت مانده است* و در کمیسیون تلفیق بررسی برنامه پنج ساله هفتم هم گنجانده نشده است ،اما *اینجانب* به جهت پیگیری وعده ای که به بازنشستگان داده و همچنان بر آن عهد وفادارم ، *این موضوع را با پیشنهاد الحاق تبصره ای ذیل ماده ۲۹ در سامانه پیشنهادات مجلس بارگذاری نموده ام ، که انتظار دارم نمایندگان محترم ،مجلس با حمایت حداکثری ،* در کنار بررسی برنامه پنج ساله در صحن علنی، حتما بررسی موضوع مغفول مانده مربوط به همسان سازی حقوق شاغلین با بازنشستگان که *در قالب تبصره ای مورد اشاره پیشنهاد شده است* را حمایت کنند تا یک بار برای همیشه به دغدغه های بزرگانی که سرمایه های بی بدیل جامعه هستند پایان داده شود
*وی در پایان با این توضیح که در سال ۱۴۰۱ ودر قالب بودجه سنواتی ۱۵همت برای همسانسازی بازنشستگان کشوری ولشکری به ترتیب ۹و ۶همت در نظر گرفته شده بود* اظهار داشت اما *به رغم پیگیری مستمر تعدادی از نمایندگان مجلس ،* متاسفانه به دلایلی که مسئولان سازمان برنامه وبودجه باید پاسخگوی چرائی اجرا نشدن آن به پیشکسوتان عزیز باشند پرداخت نشده است
پ.ن:
بازنشستگان محترم *به نظر می رسد واقعا دولت نه اراده ونه برنامه ای برای بهبود معیشت بازنشستگان ندارد* ،به گونه ای که در برنامه ۵ ساله هفتم که برنامه های سنواتی برشی از آن می باشند دیده نشده است، *تنها امید بازنشستگان ،حمایت قاطبه نمایندگان از تبصره پیشنهادی دکتر ابراهیمی است* وبرای این منظورلازم است از تک تک نمایندگان خواسته شود بصورت شفاف نظر خودرا رسانه ای کنند،تا پیشنهاد مذکوردر صحن علنی، به قانون دائمی ولازم الاجرا تبدیل شود
تدوین:
امیر اسماعیلی
عضویت 👈
تلگرام
☫ 📺 https://t.me/sadeghijahani
عضویت 👈
بله
☫ 📺 ➖ble.ir/join/Y2Q4ZTgyOD
عضویت 👈
ایتا
https://eitaa.com/sadeghijahani