#اطلاعیه
با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به بر پایی اولین نمایشگاه مجازی کتاب نموده است.
این نمایشگاه از تاریخ 1 الی 6 بهمن ماه از طریق سایت www.ketab.ir قابل دسترسی است.
در این نمایشگاه علاوه بر کتاب های فارسی، کتاب های انگلیسی و عربی در کلیه موضوعات دانشگاهی و عمومی و با تخفیف حداقل 50% بدون محدودیت به فروش میرسد.
همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به توزیع بن کتاب برای دانشجویان، اساتید و موسسات طبق روال نمایشگاه کتاب خواهد نمود که جزییات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
*نحوه خرید:
وارد سایت
www.ketab.ir
شده و اقدام به انتخاب کتاب از لیست ویژه نشر می نمائید. با قرار دادن کتابهای منتخب در سبد خرید و پرداخت وجه آن به حساب معرفی شده خریداری و از طریق پست دریافت خواهید نمود. توجه شود که هزینه های پست از سوی فرستنده پرداخت خواهد شد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره02188910091 تماس حاصل فرمایید..
“کرامت واقعی ام البنین اساس این اثر داستانی را تشکیل میدهد. مؤلف باکاوش در شخصیّت درخشان این زن فداکار، گوشههایی از احساسات مادرانهوایثارگری وی را برای تربیتِ یکسان فرزندان خود و فرزندان فاطمه زهرا(ع)نشان میدهد؛ فرزندانی که با نوشیدن از سرچشمه ولایت، در راه حفظ امامت واطاعت از مولایشان امام حسین(ع) از فداکاری و جانفشانی دریغ نورزیدند. “
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر شهید رمضانعلی کاظمی
🎤گزیده مصاحبه با خواهر شهید رمضانعلی کاظمی:
شهید رمضانعلی کاظمی، از شهدای محله اندان خمینی شهر فرزند محمد علی کاظمی و طاهره عابدی بود.
رمضانعلی اولین فرزند خانواده بود. مادرش در منزل زایمان کرد و خود میگوید: "زمانی که اولین فرزندم به دنیا آمد فقط ۱۵ سال داشتم و از این بابت بسیار خوشحال بودم"
شهید کاظمی به مدرسه علاقه داشت ولی بسیار بازیگوش بود و درسخوان نبود. او تحصیلاتش را تا چهارم ابتدایی ادامه داد و سرگرمی اش وقت گذراندن با هم سن و سالانش بود. به کودکان علاقه مند بود و بسیار به آنها محبت میکرد. وقتی ۱۴ ساله شد به بسیج رفت و هم زمان در کارگاه به پدرش کمک میکرد.
تا ۱۶ سالگی در بسیج فعالیت کرد و بعد با مراجعه به سپاه درخواست کرد تا او را به جبهه بفرستند.
نماینده سپاه به منزل شهید آمد و از رضایت پدر برای اعزام فرزندش به جبهه کسب اطمینان کرد.
شهید کاظمی معتقد بود ما باید مملکتمان را با چنگ و دندان نگه داریم و نگذاریم دشمن به جان و مال و ناموس مردم تجاوز کند.
وی در جبهه راننده آمبولانس بود وظیفه انتقال زخمیها و مجروحان به پشت جبهه را به عهده داشت.
نماز همیشه برای او اولویت داشت و بهترین ویژگی او پایبندی به نماز اول وقت بود. اوهمیشه خواهرانش را به رعایت حجاب توصیه و تشویق میکرد.
همرزمان شهید میگویند که او بسیار شوخ طبع و خوش اخلاق بود.
شهید رمضانعلی کاظمی در لشکر هشت نجف اشرف در فروردین ماه سال شصت و پنج، در سن بیست و یک سالگی به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تصویری زندگینامه شهید حاج احمد سامانی به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا
همه چیز را آماده کرده بودند؛ کت و شلوار براش سفارش داده بودند؛ برای اتاق ها پرده ی نو دوخته بودند؛ حتا میوه ها را هم شسته بودند توی حیاط گذاشته بودند. دیگر جز منتظر ماندن کاری نمانده بود. انتظاری که هیچ وقت تمام نشد.------------------مادران در این جنگ مثل فرزندانشان حاضر بودند. پشت جبهه و توی جبهه هم فرقی نمی کرد؛ بودند. با انتظارشان، با پرستاریشان و گاهی حتا با رفتنشان تا آن سوی خطوط مقدم.این کتاب صد خاطره از این حضور است.
#مناسبتی
#جشنواره_یار_مهربان۲
📺کلیپ گزیده مستندات مصاحبه با خواهر شهید حسینعلی عربیان از شهدای محلهی اندان به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا
معرفی کتاب
به مناسبت ۱۳ بهمن ، روز انقلاب اسلامی ، عدالت اجتماعی ، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید
اقتصاد مقاومتی واقع یک الگوی بومی و علمی است که برآمدهی از فرهنگ انقلابی و اسلامی ما است؛ متناسب با وضعیت امروز و فردای ما است... مربوط به وضع کنونی و شرایط کنونی کشور نیست، این یک تدبیر بلندمدت برای اقتصاد کشور است؛ میتواند اهداف نظام جمهوری اسلامی را در زمینهی مسائل اقتصادی برآورده کند؛ میتواند مشکلات را برطرف کند؛ درعینحال پویا هم هست؛ یعنی ما این سیاستها را به صورت یک چهارچوب بسته و متحجر ندیدهایم، قابل تکمیل است، قابل انطباق با شرایط گوناگونی است که ممکن است در هر برههای از زمان پیش بیاید و عملاً اقتصاد کشور را به حالت «انعطافپذیری» میرساند؛ یعنی شکنندگی اقتصاد را در مقابل تکانههای گوناگون برطرف میکند... عمل در اینجا یک عمل صالح است؛ هرکسی که در این زمینه اقدام و عمل بکند، قطعاً مصداق «وَ عَمِلوا الصالِحات» خواهد بود. مقام معظم رهبری
سید حمید روحانی مورخ ایرانی و نویسنده کتاب مشهور «نهضت امام خمینی» است. این مجموعه که چاپ اول آن مربوط به سال 1381 بوده ، به نگارش تاریخ نهضت امام خمینی با ارائه شواهد و اسناد و مدارک می پردازد و سعی دارد جزئیات این نهضت را بازگو کند تا خوانندگان و علاقمندان بدرستی از ماهیت و حقیقت انقلاب اسلامی آگاهی یابند. نویسنده در مقدمه یادآور شده است که از آغاز نهضت اسلامی ، جریان های درونی و برونی آن را پیگیری کرده و در متن آن قرار داشته است و بجز یک سال سفر ترکیه ، در دیگر تبعیدها و هجرت ها با امام بوده و همواره به گردآوری اسناد و اطلاعات همت گمارده است. امتیاز دیگر این دفتر ، اسناد و مدارکی است که از دشمن به جای مانده است و بهترین منبع برای دریافت و تحلیل سیر حوادث و رویداد این حرکت بزرگ اسلامی است.
دفتر اول شامل زندگی نامه امام خمینی ره ، تألیفات ، تدریس و مرجعیت عامه امام خمینی ره ، دوران پیش از آغاز نهضت ، انقلاب سفید ، جریان تصویب نامه انجمن های ایالتی و ولایتی ، نهضت ضد انقلاب سفید ، فاجعه خونین فیضیه ، نهضت امام خمینی ره و عاشورای حسینی ، دستگیری امام و قیام اسلامی 15 خرداد ، پشتیبانی های مردمی از امام ، تداوم نهضت ، آزادی امام از زندان و پیامدهای آن ، سالگرد 15 خرداد و استواری راه عاشوراییان ، احیای رژیم کاپیتولاسیون و تبعید امام ، جنبش های مسلحانه در ایران و .. پرداخته است.
در دفتر دوم مطالبی همچون ادامه نهضد در تبعید ، واکنشهای درون مرزی و بازتاب های جهانی تبعید امام، تبعید امام به عراق، جنگ شش روزه و بازتاب آن، واکنش انتقامجویانه شاه، جشن تاجگذاری و پیامدهای آن، شهادت جهان پهلوان تختی، کشمکش ابرقدرت ها در خلیج فارس، مبارزه روحانیان با کنسرسیوم سرمایه گذاری در ایران، توطئه جهانی به منظور پیشگیری از مرجعیت جهانی امام و بازتاب شهادت آیه الله سعیدی پرداخته است.
دفتر سوم نیز به مطالبی همچون نقش روشنفکران، ریشه اندیشه اسلام منهای روحانیت، خیزش های قهرآمیز، رسالت جهانی امام خمینی ره، توطئه اسلام زدایی پرداخته است.
موضوع دفتر چهارم نهضت امام خمینی ره، حکومت اسلامی است که از رویدادهای سازنده و سرنوشت ساز نهضت امام به شمار می آید. امام خمینی ره با طرح حکومت اسلامی در نجف، در سال ۱۳۴۸ دگرگونی فکری و سیاسی ژرفی در میان ملت ایران پدید آورد و حکومت اسلامی را به عنوان جایگزین رژیم پوسیده شاهی و سلطنتی به نمایش گذاشت. از اهداف و انگیزه های نگارنده در تدوین کتاب، روشن کردن این نکته بوده است که طرح و بحث حکومت اسلامی در ایران، زمینه ای دیرینه و درازمدت داشته و این گونه نبوده است که تنها در سال ۱۳۵۶ یک باره بر سر زبان ها افتاده باشد اما جای بالندگی و خرسندی است که در کنار این رسالت ارزنده، نام و یاد برخی از گروه ها، جمعیت ها و جوانمردانی را که با هدف برپایی حکومت اسلامی گروه تشکیل دادند، فداکاری و دلاوری کردند و گمنام ماندند، زنده کند و در تاریخ به ثبت رساند.
کتاب جوانان درباری و آرمانشهر روایت تاریخی و شیرین یکی از مبارزان و مجاهدان حکومت اسلامی است به نام بهمن حجت کاشانی که همراه همسرش کاترین عدل از درون دربار شاهنشاهی و پادگان نظامی به پیام انقلابی امام (ره) لبیک گفتند و با چشم پوشی از مادیات و زرق و برق درباری به سوی برپایی و ساختن
این حرکت و مجاهدت نشان از آن دارد که نهضت اسلامی امام (ره) علاوه بر این که بر دل و جان مردم ایران نشسته است، تا عمق ذهن و جان برخی از اهالی کاخ ستمگران رسوخ و رخنه کند و ندای ملکوتی ایشان بر جان بیدار دلانی که هنوز از لذات و جذبههای کاخ و کاخنشینی سرمست نشدهاند را به سوی نور و روشنایی بکشاند و از آنان درباریانی انقلابی و مسلمان بسازد.
گزیده بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره ی انقلاب اسلامی و دهه فجر :
1- در انقلاب ما باید مکتب، قرآن، اسلام، وحدت و امامت حفظ شود.
2-دهه فجر مقطع رهایی ملت ایران است.
3-زنده نگه داشتن یاد شهدای انقلاب باعث تداوم حرکت انقلاب است.
4-دهه فجر آئینه ای است که خورشید اسلام در آن درخشید و به ما منعکس شد.
5- انقلاب اسلامی با اتکائ به قدرت مردم ،آسیب ناپذیر است.
6- این انقلاب، بی نام خمینی(ره) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست.
7-ملت ما باید قدرت و عظمتی را که در سایه اسلام و وحدت و مجاهدت به دست آورده حفظ کند.
8- وحدت،کلید موفقیت و رمز پیروزی انقلاب ما بوده است.
9-حفظ حیثیت و آبروی انقلاب اسلامی و نظام، امروز بر همه واجب است.
10- خط انقلاب، خط عظمت اسلام و مسلمین و دفاع از مظلومین و مستضعفین است.
11- ما میراث بزرگ امام خمینی (ره) و همه ارزشها و اصول آن را حفظ خواهیم کرد.
12-جمهوری اسلامی متکی به یک ملت مومن، سرافراز،اصیل و ریشه دار است.
13- دهه فجر، دهه تجدید قوای نیروهای انقلابی و تجدید میثاق ملت با انقلاب است.
14- دهه فجر عیدی است که یک تاریخ سر تا پا ظلم و طغیان را قطع کرد.
15- دهه فجر مظهر شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران است.
16- بیست و دوم بهمن برای ما روز بازیابی خاطره انقلاب است.
17- انقلاب ما براساس یک ایمان بود.
18- انقلاب و نهضت امام (ره) برای حاکمیت اسلام بود.
19- از ارزشهای انقلاب و دستاوردهای انقلاب باید همه، زن و مرد و پیر و جوان دفاع کنند.
20- پیروزی انقلاب اسلامی در ایران سرآغاز حاکمیت ارزشهای معنوی بوده است.
21- وحدت کلمه و حضور خود را در صحنه حفظ کنید و یاد امام و انقلاب را زنده نگه دارید.
22- بیست و دوم بهمن روز تجدید عهد با انقلاب، امام و اسلام است.