💠اول باور نمیکردیم، بعد دیدیم آسان است!💠
✍️ آیتالله بهجت(ره) :
خدا میداند کفار چه زحمتهایی میکشند تا #دروغ و افترا را به جای #راست و درست در رسانهها تحویل دهند.
فرض کنید تطمیع و تهدید در ما اثر نکرد، فریبخوردن چطور؟ به خدا پناه میبریم! ما که معصوم نیستیم، مگر از طرف خدا الهام و هدایت شویم. خدا میداند کفار چه زحمتهایی میکشند تا دروغ و افترا را به جای راست و درست در رسانهها تحویل دهند، و هر روز با وسایلی و نقشههایی علیه مسلمانان به میدان میآیند تا غافلان، آگاه نشوند. ما هم اول باور نمیکردیم، ولی بعد دیدیم آسان است.
💥دولت انگلیس شخصی را اجیر کرده بود تا در بازار کرمانشاه به انگلیس فحش و ناسزا بدهد، تا بدین وسیله دشمنهای انگلیس را بشناسد و از کارهای آنها مطلع گردد و اسرار دشمنان خود را کشف کند. آری، کفار تا به این درجه برای کار خود فکر میکنند!
📚در محضر بهجت، ج١، ص١٣٢
@sadeghoun
❌ مصادیق #دروغ
🔺 #دروغ_سفید
🔺 دروغ سفید به دروغی گفته میشود که نیت و هدف آن آسیبرسانی یا سوء استفاده از اعتماد دیگران نیست، بلکه هدف آن کاهش درد و یا اجتناب از جریحهدار کردن احساسات دیگران می باشد و یا اینکه با این دروغ تصمیم داریم خودمان را آن گونه که دیگران دوست دارند نشان دهیم.
🔺 مثلا اهل مطالعه و تلاش نیستیم ولی در بین مردم خودمان را اهل مطالعه و پرتلاش نشان بدهیم و یا اینکه کسی از ما درباره لباسش سؤال نماید و ما به تعریف و تمجید آن بپردازیم، در حالی که واقعاً از آن لباس خوشمان نیامده باشد.
🔺 بسیاری از صاحب اندیشان معتقدند دروغ سفید دروغی است که در آن ما خودمان را فریب می دهیم و اثرات این دروغ را بر انسان بیشتر از دروغ سیاه می دانند و معتقدند گفتن این دروغ انسان را به ورطه نابودی میکشد .
@sadeghoun
🔸قذف چیست؟ حکم آن چیست؟
☘️«قَذف»؛ در لغت به معناى انداختن، گذاشتن و رها کردن آمده است.[1] و در اصطلاح فقهی، عبارت است از اینکه به مرد یا زن، تهمت و نسبت زنا یا لواط زده شود.[2] به طورى که نتوان آن را با بیّنه ثابت نمود.
حدّ شخص قاذف(تهمت زننده) این است که به او هشتاد تازیانه زده میشود.[3] همانطور که در قرآن کریم میخوانیم: «کسانى که زنان عفیفه پاکدامن را به زنا متّهم میکنند، سپس چهار شاهد نمیآورند، به آنان هشتاد تازیانه بزنید، و هرگز شهادتى را از آنان نپذیرید، و اینها هستند که در حقیقت بدکار و نافرماناند».[4]
[1]. قرشى، سید على اکبر، قاموس قرآن، ج 5، ص 259، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ ششم، 1412ق؛ ر.ک: واسطى زبیدى، محب الدین، تاج العروس من جواهر القاموس، محقق و مصحح: شیرى، على، ج 12، ص 424 – 427، دار الفکر للطباعة و النشر و التوزیع، بیروت، چاپ اول، 1414ق.
[2]. ترحینى عاملى، سید محمد حسین، الزبدة الفقهیة فی شرح الروضة البهیة، ج 9، ص 297، دار الفقه للطباعة و النشر، قم، چاپ چهارم، 1427ق؛ امام خمینى، زبدة الأحکام، ص 231، سازمان تبلیغات اسلامى، تهران، چاپ اول، 1404ق.
[3]. شیخ مفید، المقنعة، 793، کنگره جهانى هزاره شیخ مفید، قم، چاپ اول، 1413ق؛ زبدة الأحکام، ص 231.
[4]. نور، 4.
اسلام کوئست نت
@sadeghoun
♦️دین تا عملی نشود، لذت دینداری در جامعه احساس نخواهد شد.
🔹فرض کنید در یک جامعه خیالی چند صد هزار نفری بصورت پراکنده و جزیره ای آدمهای "خوب" زیست دارند. با معیارهایی که ما آن را تحسین می کنیم. #صداقت، بخشش، کمک به همنوع، دوری از #دروغ و...
🔹این جامعه لذت دینداری را احساس نخواهد کرد مادامی که از افراد "خوب" به سمت جامعه خوب حرکت نکند. یعنی دینداری جمعی، به آن معنای معروف که دست خدا با جماعت است و اینکه عباداتی که در اسلام بصورت جمعی سفارش شده چقدر اجر و ثواب دارند.
🔹اینکه در تحلیلهای محاسبه گر امروزی دین بدون کارکرد و عقب مانده از تحولات دنیای مدرن نشان داده می شود به همین نگرش غلط بازمی گردد.
♦️ ما زمانی لذت دینداری را درک خواهیم نمود که جامعه دیندار باشد و جمعی دینداری کنیم.
🔹اگر جامعه، پبامبر(ص)، امیرالمومنین(ع)، حضرت فاطمه(س) و همه ائمه را یکجا داشته باشد اما اهل جامعه دینداری نکنند باز هم لذت عملیاتی شدن دین درک نخواهد شد.
🔹ابتدا باید دین و قوانین دین را عملیاتی کنیم و سپس از دین انتظار حلال مشکلات بودن داشته باشیم.
🔹 جامعه مهدوی، جامعه ظهور، جامعه ای که می خواهد امام زمان را از پسِ پرده غیبت به عرصه بیاورد دقیقا به این احتیاج دارد: دینداری جمعی
حجه الاسلام پناهیان
@sadeghoun
📚دروغگو غالبا سوال ها را با دروغ جواب می دهد ودروغ را لحظه ای می سازد٬ پس اگر دوباره از او همان سوال رابکنی یادش نیست بار اول با چه دروغی جواب داده واین همان فراموشی است.
📒ضرب المثلی هم در این مورد هست که میگه؛
📗بالای کلاه دروغگو سوراخ داره.
که این مثل کنایه از کم حافظه بودن وفراموش کاربودن دروغگو هست.
@sadeghoun
📌 #شایعه
📍یکی از ابزارهای شیطان برای محو ایمان و ایجاد تفرقه بین انسانها #شایعه پراکنی و تهمت زدن است، زیرا این عمل زشت سبب خشم خداوند و بر هم خوردن اعتماد در اجتماع می شود.
🍂 زبان تنها عضوی است که در طول عمر انسان از حرف زدن نه درد می گیرد و نه خسته می شود شکل و اندازه ی آن کوچک اما جُرم و گناه آن بزرگ است.
🍃چـه بسیار کافرانی که با گفتن یک جمله (شهادت به یگانگی خدا) مسلمانی پاک می شوند و چه بسیارند مسلمانانی که با به زبان آوردن شایعات بی اساس و تهمت به گناه آلوده می شوند، زیرا خداوند در قرآن کریم به انسان هشدار می دهد که پذیرش آنچه بر سر زبانهاست بدون تحقیق و یقین در نزد او نه تنها محکوم است بلکه گناه کبیره نیز محسوب می شود.
🍁ضمن اینکه شایعه پراکنی و تهمت به دیگران بر اساس گفته ها و گمان ها علاوه بر عذاب آخرت در دنیا نیز کیفر دارد و چه بسا سرچشمه ی برخی از عذاب های دنیوی که نصیب ما می شود ریختن آبروی دیگران بر اساس حدس و گمان باشد.
🌾نتیجه اینکه باور کردن حدس و گمان ها، قضاوت های بدون علم و دلیل، نقل شنیده های بی اساس و شایعات در نزد پروردگار گناه کبیره محسوب می شود و ممنوع است.
☘️یادمان باشد که حفظ آبرو در اسلام مورد توجه است و مؤمنان در برابر آبروی یک فرد مسئولند.
@sadeghoun
🔸 داستانهای تخیلی
☘️سؤال:
داستانهایى که ساخته مى شود و طبعاً دروغ هستند و واقعیّت ندارند (امّا براى آموزش مثبت به مخاطبین ساخته و گفته مى شود) از لحاظ فقه و شریعت مقدّس اسلام چه حکمى دارد؟
☘️پاسخ:
اگر قرینه اى بر تخیّلى بودن آن وجود داشته باشد مانعى ندارد.
استفتائات گناهان- آیت الله العظمی مکارم مدظله
@sadeghoun
بیان امام خمینی (ره) در وصف نفاق:
بدان که از برای #نفاق و #دورویی، مثل سایر اوصاف و ملکات خبیثه یا شریفه، درجات و مراتبی است در جانب شدت و ضعف. هر یک از اوصاف رذیله را که انسان در صدد علاج آن برنیاید و پیروی از آن نماید، رو به اشتداد گذارد. و مراتب شدت رذایل چون شدت فضایل غیر متناهی است. انسان اگر نفس امّاره را به حال خود واگذار کند، به واسطه تمایل ذاتی آن به فساد و ناملایمات عاجله نفسانیه و مساعدت شیطان و وسواس خنّاس میل به فساد کند، و رذایل آن در هر روز رو به اشتداد و زیادت گذارد تا آنجا رسد که آن رذیلهای که از آن پیروی کرده صورت جوهریه نفس و فصل اخیر آن گردد و تمام مملکت ظاهر و باطن در حکم آن درآید.
شرح چهل حدیث، ص156
@sadeghoun
🔸غش در معامله چیست؟ و دیدگاه اسلام در این مورد چیست؟
☘️«غش در معامله» حرام است و باعث بطلان معامله میشود.[1] منظور از «غش در معامله» عبارت است از: فروختن جنسى که با چیز دیگر مخلوط است، در صورتى که آن چیز معلوم نباشد و فروشنده هم به خریدار نگوید، مانند فروختن شیری که مخلوط به آب است.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «کسى که با مسلمانان غش در معامله کند یا به آنان ضرر بزند یا تقلب و حیله نماید از ما نیست. خداوند، برکت روزى او را مىبرد و راه معاش او را مىبندد و او را به خودش واگذار مىکند».[2]
البته غش در معامله، مصادیق دیگری نیز میتواند داشته باشد؛ مانند:
1. خوب جلوه دادن ظاهر کالایی که واقعاً چنین نیست، مانند آب زدن به سبزى کهنه که تازه جلوه کند.
2. جنس را به صورت جنس دیگر وانمود کردن، مانند روکش کردن طلا بدون اطّلاع مشترى.
3. مخفى داشتن عیب جنس، در صورتى که مشترى به فروشنده اعتماد داشته باشد که از او مخفى نمىدارد.
[1]. آیات عظام گلپایگانى و صافى: (و در بعضى صُور آن، اصل معامله باطل است مثل اینکه چیزى را بر خلاف جنسش ارائه دهد؛ مثلاً مِس را به طلا روکش کند و به اسم طلا بفروشد ...)؛ زنجانى: (غش در معامله سبب بطلان معامله نمیشود ولى سبب میشود کسى که در معامله با وى غش شده بتواند معامله را به هم بزند. مگر آنکه جنس فروخته شده به طورى با جنس دیگر مخلوط شود که جنس معامله شده بشمار نیاید که معامله باطل نیز میباشد.)؛ امام خمینى، توضیح المسائل(محشّٰى)، ج2، ص 197، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، 1424ق.
[2]. ر. ک: همان.
📗اسلام کوئست نت
@sadeghoun
▪️مقام معظم رهبری:
اساس زندگی مؤمنانه صداقت در بندگی است
میخواهم عرض کنم که ارزش فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا(سلاماللَّهعلیها) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین». «صدّیقین» پشت سر «نبیین»اند.
این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد. اساس، بندگی خداست.
برادران و خواهران عزیز! من و شما باید دنبال عبودیت خدا باشیم. تمجید از فاطمهی زهرا نتیجهاش باید این باشد.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان ۱۳۸۴/۰۵/۰۵
@sadeghoun
بعد از رسول حرمت آل عبا شکست
دست قضا ، شیشه ی شرم و حیا شکست
آتش گرفت باب نزول ملائکه
در سست شد به ضرب لگد از جفا شکست
یا ایهاالرسول بخوان واقعه که چون
مسمار در ، سینه ی خیرالنسا شکست
🔳 شهادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
@sadeghoun
🍀 تعارف دروغین
🔻اسماء بنت عمیس می گوید: در شب 🌜عروسی عایشه، من با عده ای از زنان، عروس را به خانه رسول خدا (صل الله علیه وآله) بردیم.
در خانه آن حضرت یک ظرف🍚 پر از شیر بود، پیامبر اکرم مقداری از آن شیر را نوشید،بعد کاسه را به طرف عایشه آورد تا بخورد.
عایشه تعارف کرد و شیر را نگرفت،من به او گفتم: بگیر و دست رسول خدا را برنگردان. عایشه ظرف را گرفت و خورد.
🔺بعد حضرت فرمود :به زنان همراهت بده تا بخورند.من و دیگر زنان تعارف کرده گفتیم:میل نداریم.
🔻پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله)فرمود:گرسنگی و (تعارف) دروغ را باهم یکجا جمع نکنید.💎
🔺من گفتم :ای رسول خدا،اگر به چیزی میل داشته باشیم، اما تعارف کرده بگوییم میل نداریم، آیا این دروغ حساب می شود؟!
🔻حضرت فرمود:هر درروغی در نامه عمل انسان گفته شده،ثبت می شود،هرچند آن دروغ کوچک باشد.
(محجه البیضاء،ج۵،ص۲۴۹.) 📚
@sadeghoun
🌺 بدون اصلاح نفس به جایی نمیرسیم 🌺
🔺 باید بدانیم که علاج ما اصلاح نفس است در همه مراحل؛ و از این مستغنی نخواهیم بود و بدون آن، کار ما تمام نخواهد شد. با اعتراف به اینکه عمل خود ما است که بر سر ما آمده و میآید.
🔺 تا خودمان را اصلاح نکنیم و با خدا ارتباط نداشته باشیم و با نمایندگان خدا ارتباط نداشته باشیم و #صداقت و درستی در رفتار و گفتارمان نداشته باشیم کارمان درست نمیشود.
📚 در محضرآیت الله بهجت
@sadeghoun
🌷 دهه فجر، مظهر آن شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران است. عزت ایران و ایرانی، بلکه عزت اسلام و مسلمین، در این دهه، به دست ملت مقاوم و شجاع و قهرمان ایران پایهگذاری شد.
#امام_خامنهای
@sadeghoun
🔸در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود؛ آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
☘️پاسخ: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
📗سایت مقام معظم رهبری احکام انتخابات
@sadeghoun
🍃حکم شرعی استفاده از تعبیرات مبالغه آمیز و استعمالات مجازی چیست؟
🔸اگر کسی بگوید:" من هزار مرتبه به فلانی تذکّر دادهام"، این مبالغه است و یقیناً مراد هزار مرتبه نیست. بلکه مقصود این است که مکرّر به او گفتهام. پس اگر این حرف مطابق با واقع باشد، یعنی مکرّر به او گفته باشد، این دروغ نیست.
همچنین در مجازگویی؛ مثل اینکه بگویید: "شیری در میدان جنگ تیراندازی میکرد" یا در کنایات، آنجایی که جملهای را میگویید و لازم آن را قصد میکنید که معنای کنایه است؛ مثلاً بگویید: "فلانی همیشه در خانهاش باز است" که مراد، کرم و سخاوت و مهماننوازی اوست. (نه اینکه واقعاً همیشه در خانهاش باز باشد.)
این اخبار خلاف واقع نیست؛ زیرا در تحقّق عنوان کذب، شرط، عدم تطابق مراد با واقع است؛ چون مراد شما در اینجا از آن مبالغه که گفتید "هزار مرتبه"، تکرار است، و این تکرار هم مطابق با واقع است، بنابراین خبر صدق است. همچنین در سایر مثالها. البته اگر برای کنایه یا مجاز، قرینهای باشد مستمع همین معنا را میفهمد. اما اگر قرینهای نباشد، مراد را درست نمیفهمد. امّا در هر دو صورت کذب نیست.
📔رساله آموزشی 2 احکام معاملات
@sadeghoun
#سبک_زندگی
🔹 وقتی کسی مرا ناراحت می کند یا به چالش می کشد یا مشمئز می کند ، از خودم می پرسم این فرستاده شده تا چه درسی مهمی را به من یاد بدهد ؟ در این لحظه ، فاقد کدام ویژگی شخصیتی وروانی هستم که باعث شده متحمل درد ورنج شوم؛
🌟 انسانهای کند ذهن وکم هوش ، به شما صبر وبردباری می آموزند .
🌟 انسانهای عصبانی مزاج ، آرامش وخونسردی را به شما آموزش می دهند .
🌟 انسانهای تحقیر گر ، عزت نفس را به شما می آموزند .
🌟 انسانهای بی احساس وبی اعتنا عشق بی قید وشرط را به شما می آموزند .
🌟 انسانهای دورو ، #صداقت را به شما می آموزند .
🌟 انسانهای لجباز ، انعطاف پذیری را به شما می آموزند .
🌟 انسانهای ترسو ، جرات وشهامت را به شما می آموزند .
@sadeghoun
📌اگر انسان به آثار معجزهآسای راستگویی
پی برده باشد بیشتر شیفتهی راستگویی میشود و راستگویی را جزئی از برنامههای زندگی خود قرار میدهد.
✳️نخستین تأُثیری که صدق و راستی از خود به یادگار میگذارد مسأله جلب اطمینان و اعتماد در همکاریهای دستهجمعی است.
میدانیم که اساس زندگی انسان کار گروهی است و هنگامی کار گروهی امکان پذیر است که افراد گروه نسبت به یکدیگر اطمینان داشته باشند و اطمینان در صورتی حاصل میشود که صداقت و امانت در میان افراد گروه حاکم باشد.
🔵مثلاً سیاستمداری که یک یا چند بار به مردم دروغ گوید به سرعت نفوذ و اعتماد خود را در میان مردم از دست میدهد.
🔺به این ترتیب میتوان گفت :
1⃣ پایه و اساس هرگونه پیشرفت معنوی و مادی در اجتماع اعتماد متقابل برخاسته از صدق و راستی است.
2⃣صداقت و راستی به انسان آبرو و شخصیت میدهد در حالی که دروغ مایه رسوایی و بیآبرویی است.
3⃣صدق و راستی و امانت به انسان شجاعت و شهامت میبخشد در حالی که انسان دروغگو و خائن همیشه در ترس به سر میبرد چرا که شاید دروغ و خیانت او نمایان شود.
4⃣راستگویی انسان را از بسیاری از گناهان نجات میدهد چرا که میداند اگر خلافی انجام دهد به گناه خود اعتراف میکند پس گرد گناه نمیرود .
5⃣صدق و راستی بسیای از مشکلات را از بین میبرد و راه رسیدن به مقصد را آسان میکند مثلاً حجم پروندههای حقوقی به حداقل میرسد.
@sadeghoun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عاقبت بسيار ترسناك گفتن يك #دروغ
حجت الاسلام فرحزاد
@sadeghoun
🍀پیروزی انقلاب اسلامی ایران مبارک باد
🔸فردا #همه_می_آییم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
وعده ما راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@sadeghoun
☘به نظر معظمله معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
پاسخ:
با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدین
- تعهد و خوشنامی
- وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن
- عزم و اراده و نفوذناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح
- دارای برنامه و کفایت لازم
- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان
- سادهزیستی و دوری خود و بستگان از اشرافیگری
- مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری
- اعتقاد واقعی به راه امام راحل (ره)
- تقید به مسائل اخلاقی، نظیر: پرهیز از معاملهگری، رشوه و توصیهپذیری، توجه به منافع طبقات برخوردار جامعه
- تثبیت مواضع عزتآفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانهی انقلاب و نظام
- پرهیز از اسراف یا هزینه از بیتالمال یا اموال شبههناک در تبلیغات و غیر آن
- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست
- شناخت اولویتها و فوریتهای نظام و مردم و پرداختن به آنها
📘پایگاه حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
@sadeghoun
امام على عليه السلام:
هر كه آرزوهايش بسيار باشد، رنجَش بسيار خواهد بود
مَن كَثُرَ مُناهُ كَثُرَ عَناؤُهُ
غررالحكم حدیث 8603
@sadeghoun
🌼عرشيان يكسره تكبير زنان آمدهاند
🌼خيلِ خوبان بهشت خنده كنان آمدهاند
🌼بوي ياس است و صدايي كه فقط ميگويد
🌼مادرِ آل محمد به جهان آمدهاند
🌹میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر مبارک باد.
@sadeghoun
#امام_صادق (ع):
☘فاطمه علیها السلام اختری تابناک در میان زنان دنیاست.🍃
📚کافی، ج۱، ص۱۹۵🌿
@sadeghoun
🍃 سؤال:
مهم ترين معیارهای نامزد اصلح در انتخابات چیست؟
🍃جواب:
مهم ترین معیارهای نامزد اصلح به شرح زیر است:
✅ مؤمن و با تقوا
✅ شجاع
✅ کارآمد
✅ وظیفه شناس
✅ پُرانگیزه
✅ وفادار به اسلام و انقلاب
✅ وفادار به کشور و مردم
✅ دارای مرزبندی قاطع و روشن با دشمن
✅ سرسخت در مقابل دشمن
✅ نداشتن سابقه دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن
✅ چشم و دل سیر و حریص نبودن به مال دنیا
✅ دارای ساده زیستی و پرهیز از اشرافی گری
✅ دارای روحیه جهادی
✅ متنفر از فساد
✅ به معنای واقعی طرفدار عدالت
✅ مطابقت داشتن عمل با شعار
کانال فقه و احکام رهبری
#پرسش_و_پاسخ
#احکام
@sadeghon
42.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات_یازدهم
🔸رهبر معظم انقلاب: روز #انتخابات روز جشن ملی است که آن را به همه مردم ایران تبریک می گویم.
🔹انتخابات متضمن منافع ملی کشور است هر کس به منافع ملی کشور علاقمند است در انتخابات شرکت کند.
🔹توصیه من این است که همه با همت حرکت کنند و بیایند و به اشخاصی که به آن رسیدند رای دهند و این کار را هرچه زودتر انجام دهند. نگذارند برای آخر وقت. این توصیه همیشگی ماست.
@sadeghoun