هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
🔆 ژنرال صهیونیست: شدیدترین واکنش ایران، میتواند حمله موشکی به اسرائیل باشد
🕍 رئیس اندیشکده امنیت رژیم صهیونیستی: مسؤولان اسرائیل دهان خود را ببندند و چیزی را لو ندهند. تا همین الان هم بیشتر از حد مجاز صحبت کردهاند.
🔹دانشمند ایرانی با روش پیچیده عملیاتی و توانمندیهای خاص ترور شد. چنین عملیات دقیقی به برنامهریزی طولانیمدت و گسترده نیاز داشت.
🔹واکنش تهران در روزهای پایانی ترامپ یا آغاز دولت بایدن میتواند خطر تلافیجویی آمریکا را کاهش دهد. حتی گروههای حامی ایران در همه جا میتوانند برای انتقام استفاده شوند.
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
14.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 اعتراف وحشتناک ارتشبد فردوست به حد اعلای فساد و عدم اجازه رسیدگی به آن در دوران پهلوی
طبق یک حساب ساده، ارزش تنها بخش ارزیابی شده از فساد اون دوران به ارزش امروز دلار معادل ۱۶ میلیون میلیارد ریال بوده که نزدیک کل بودجه یک سال ایران است.😱
نکته جالب این اعتراف نیازمندی به ۱۰ هزار نیرو برای بررسی کل فسادها بوده است.😳
🔴 مسئولیت های فردوست:
➖ رئیس دفتر ویژهٔ اطلاعات
➖ قائم مقام ساواک
➖ رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
هدایت شده از تفسیر یک دقیقه ای قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
🦋 یک آیه
🦋 آیه ۱۳۴ سوره آل عمران
@tafsir_ir1
هدایت شده از تفسیر یک دقیقه ای قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
🦋 یک آیه
🦋 آیه ۱۳۵ سوره آل عمران
@tafsir_ir1
هدایت شده از تفسیر یک دقیقه ای قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸 تفسیر یک دقیقه ای قرآن
🌸 #ساده_روان_دلنشین
🌸 جلسه ۴۱۲
#آیات_134_135_سوره_آل_عمران
🌸 بخش اول
📚 #موضوع:
ویژگی های افراد با تقوا
@tafsir_ir1
هدایت شده از تفسیر یک دقیقه ای قرآن
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 #تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن_جلسه_412
🌹 آیات 134و135 سوره آل عمران
🌹 بخش اول
🌸 الذین ینفقون فی السرآء و الضرآء و الكاظمين الغيظ و العافين عن الناس و الله يحب المحسنين (134) وَالَّذِينَ إِذَا فَعَلُواْ فاَحِشَةً أَوْ ظَلَمُواْ أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُواْ اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُواْ لِذُنُوبِهِمْ وَ مَن يَغْفِرُ الْذُّنُوبَ إِلَّا اللَّهُ وَلَمْ يُصِرُّواْ عَلَى مَا فَعَلُواْ وَهُمْ يَعْلَمُونَ (135)
🍀 ترجمه: (متقين) کسانی هستند که در توانگری و تنگدستی انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از خطای مردم در می گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد (134) و كسانى هستند كه هرگاه كار زشتى انجام دهند و یا به خود ستم كنند، به یاد خدا می افتند و براى گناهان خود استغفار مى كنند و جز خدا كیست كه گناهان را ببخشد؟ و (متّقین) چون به زشتى گناه آگاهند بر انجام آنچه كرده اند، اصرار نمی ورزند. (135)
🌷 #ینفقون: انفاق می کنند
🌷 #السرآء: توانگری ، وسعت
🌷 #الضرآء: تنگدستی، حال اندوه
🌷 #الكاظمين: کسانی که خشم خود را کنترل می کنند
🌷 #الغيظ: خشم ، خشم شديد
🌷 #العافين: عفوکنندگان
🌷 #الناس: مردم
🌷 #يحب: دوست مى دارد
🌷 #المحسنین: نیکوکاران
🌷 #فعلوا: انجام دادند
🌷 #فاحشة: کار بسیار زشت
🌷 #ذكروا: ياد کنند
🌷 #استغفروا: استغفار کنند استغفار یعنی آمرزش و ببخش خواستن
🌷 #ذنوب: گناهان ، ذنوب جمع ذنب است به ذنب دنباله گفته می شود زیرا گناهان به دنباله خود عواقبی دارد.
🌷 #یغفر: می آمرزد
🌷 #یصروا: اصرار و پافشاری می کنند یعنی ادامه می دهند
🌸 از آنجا که در آیه قبل وعده بهشت جاویدان به متقین داده شده در این آیات متقین را معرفی می کند و چند ویژگی از ویژگی های عالی و انسانی برای آنها ذکر نموده است:
1⃣ #ویژگی_اول: الذین ینفقون فی السرآء و الضرآء: کسانی هستند که در توانگری و تنگدستی انفاق می کنند. افراد با تقوا در همه حال انفاق می کنند هم موقعی که در راحتی و توانگری باشند و هم وقتی که در پریشانی و تنگدستی و محرومیت به سر می برند. نکته جالب توجه در اینجا نخستین ویژگی که برای افراد با تقوا بیان می کند انفاق می باشد. زیرا این آیات نقطه مقابل صفاتی است که درباره رباخواران در آیات قبل ذکر شده است. به علاوه، گذشتن از مال و ثروت هم در وقت خوشی و هم در وقت تنگدستی روشن ترین نشانه مقام تقوا می باشد.
2⃣ #ویژگی_دوم: و الکاظمین الغیظ: و خشم خود را فرو می برند. در مواقعی که خشم و عصبانیت سراغ آنها می آید آن را کنترل می کنند.
3⃣ #ویژگی_سوم: و العافين عن الناس: و از خطای مردم در می گذرند. فرو بردن خشم بسیار خوب است اما به تنهایی کافی نیست زیرا ممکن است دشمنی را از قلب انسان بیرون نکند در این حال باید علاوه بر کظم غیظ از اشتباهات و خطای دیگران بگذرند و آنها را ببخشند. زیرا عداوت و دشمنی بیشتر قلب خود آدمی را آزار می دهد بهترین کار بخشش و عفو است آدمی با بخشش قلبش آرام می شود.
4⃣ #ویژگی_چهارم: و الله یحب المحسنین: و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد. اینجا به مرحله بالاتری اشاره شده است. افراد با تقوا بعد از فرو بردن خشم و عفو کردن، جواب بدی را با نیکی پاسخ می دهد زیرا انسان با نیکی کردن در برابر بدی البته آنجا که شایسته است ریشه دشمنی را در دل طرف مقابل بسوزاند و قلب طرف مقابل را نسبت به خودش مهربان گرداند و خداوند اینگونه افراد را دوست می دارد
5⃣ #ویژگی_پنجم: و الذین إذا فعلوا فاحشة أو ظلموا أنفسهم ذكرو الله فاستغفروا لذنوبهم: و کسانی هستند که هر گاه کار بسیار زشتی انجام دهند و یا به خود ظلم کنند ، به یاد خدا می افتند و برای گناهان خود استغفار می کنند. بعضی از مفسران گفته اند منظور از الفاحشة گناهان کبیره است و منظور از ظلم در این آیه گناهان صغیره است. اگر یاد و ذکر خدا همیشه و در همه مواقع در زندگی انسان باشد مرتکب گناه نمی شود. اما آن چیزی که سبب ارتکاب گناهان می شود فراموش کردن و غافل شدن از یاد خداست اما اگر افراد باتقوا مرتکب گناه شوند خیلی زود به یاد خدا می افتند و از گناه خود پشیمان می شوند و از خداوند طلب آمرزش می کنند و گذشته خود را جبران می کنند. و من یغفر الذنوب إلا الله: و جز خدا کیست که گناهان را ببخشد؟
6⃣ #ویژگی_ششم: و لم یصروا علی ما فعلوا و هم یعلمون: و چون به زشتی گناه آگاهند بر انجام آنچه کرده اند، اصرار نمی ورزند. بعد از توبه دیگر به گناهان خود ادامه نمی دهند. در روایات مى خوانیم كه بى توجّهى به گناهان گذشته و توبه و استغفار نکردن از آنها، به منزله ى اصرار بر گناه است.
⬅️ پیام های آیات در جلسه بعدی...
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
@tafsir_ir1
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
‼️ گویا چنین آیهای نیامده و ما تکلیفی نداریم!
🔰خداوند میفرماید:
«بَلَوْناهُمْ بِالْحَسَناتِ وَ اَلسَّيِّئاتِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ» (اعراف/۱۶۸) ما آنها را با خوشیها و ناخوشیها مبتلا میکنیم، به این امید که برگردند؛ اما آنها میگویند اینها ربطی به خدا ندارد! یک وقت هم ویروسی پیدا میشود و چند میلیون انسان را مبتلا میکند؛ بالاخره دنیا همین است! و باید ساخت!
🔰اما خداوند میفرماید: همین طوری نبود که یک روز ویروسی بیاید؛ بلکه هدفمند بود!«لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ»، «لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُونَ»
حال از آنهایی که خدا را قبول ندارند، توقعی نیست؛ شما که قرآن را میبوسید، شما دیگر چرا؟! انگار نه انگار که اصلا خدا کارهای هست و گویا چنین آیهای نیامده و ما تکلیفی نداریم!
۹۹/۳/۶
🔹 پی نوشت:
ویروس هدفمند!!!
با هدف بازگشت به خدا و عالم معنویت!
متأسفانه با این همه مبانی محکم معرفتی که در کلام قرآن و روایات و لسان علما آمده و بارها امام خامنهای در همین اوضاع ویروس کرونا بر جریان معنویت و استغفار و دعا تأکید کرده اند، باز هم در این داستان، کم توجهی میشود!!!
🕋 @sebghatallaah
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
✅فضیلت قرائت و تلاوت قرآن در منزل
✍️ آیتالله #بهجت (ره): در روایت آمده است: خانههایی که در آنها تلاوت قرآن میشود، «تُضِیئُ لأهْلِ السمآءِ کما یضِیئُ النجْمُ [أَلْکوکبُ الدری] لأهْلِ الأرْضِ؛ چنانکه ستاره یا ستاره درخشنده برای اهل زمین میدرخشد، برای آسمانیان میدرخشد».
در گذشته صدای قرآن از منازل بلند میشد. در حالات اصحاب سیدالشهدا علیهالسلام در شب عاشورا آمده است: «لَهُمْ دَوِی کدَوِی النحْلِ؛ زمزمهای همانند صدای زنبور عسل داشتند». همچنین آمده است که ایشان: «مَا بَینَ راکعٍ وَ ساجِدٍ وَ قائِمٍ وَ قاعِدٍ؛ در حالات مختلف برخی در رکوع و برخی در سجده و برخی ایستاده و بعضی نشسته [به عبادت و راز و نیاز و مناجات و انس با خدا مشغول بودند]».
و در خطبه همام در شمار ویژگیهای متقین آمده است: «فَصافونَ أَقْدامَهُمْ یتْلُونَ آیاتِ اللهِ آناءَ اللیلِ و أَطْرافَ النهارِ؛ مرتب به نماز ایستاده و در لحظات شب در آغاز و پایان روز، آیات خدا را تلاوت میکنند».
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۲۹۶
🕋 @sebghatallaah
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا خدا ما رو امتحان میکنه؟
حجتالاسلام #قرائتی درباره نحوه برخورد افراد گوناگون در مواجهه با مشکلات زندگی میگویند
🕋 @sebghatallaah
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🍀🌟🍀🌟🍀
✅پرسش:
💢در قرآن آيه اي هست که مي فرمايد هر کس دنيا بخواهد دنيا مي دهيم و هر کس آخرت بخواهد آخرت مي دهيم
اگر اينگونه است پس چرا وقتي از خدا دنيا مي خواهيم نمي دهد؟
✍️پاسخ:
✅در قرآن مي فرمايد مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاءُ لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلَىهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا اسراء آيه 18.
🔰آن کس که (تنها) زندگي زودگذر (دنيا) را ميطلبد، آن مقدار از آن را که بخواهيم -و به هر کس اراده کنيم- ميدهيم؛ سپس دوزخ را براي او قرار خواهيم داد، که در آتش سوزانش ميسوزد در حالي که نکوهيده و رانده (درگاه خدا) است.
♻️در اين آيه نمى گويد هر كس به دنبال دنيا برود، به هر چه بخواهد مى رسد، بلكه دو قيد براى آن قائل مى شود، اول اينكه تنها بخشى از آنچه را مى خواهد به آن مى رسد، همان مقدارى را كه ما بخواهيم (ما نشاء).
ديگر اينكه : همه افراد به همين مقدار نيز نمى رسند، بلكه تنها گروهى از آنها به بخشى از متاع دنيا خواهند رسيد، آنها كه بخواهيم (لمن نريد).
🔅و به اين ترتيب نه همه دنيا پرستان به دنيا مى رسند و نه آنها كه مى رسند به همه آنچه مى خواهند مى رسند، زندگى روزمره نيز اين دو محدوديت را به وضوح به ما نشان مى دهد، چه بسيارند كسانى كه شب و روز ميدوند و به جائى نميرسند، و چه بسيار كسانى كه آرزوهاى دور و درازى در اين دنيا دارند كه تنها بخش كوچكى از آنرا بدست مى آورند.
🌱و اين هشدارى است براى دنيا پرستان كه اگر خيال كنيد آخرت را به دنيا بفروشيد به تمام هدفتان نائل مى شويد، اشتباه بزرگى كرده ايد، بلكه گاهى هيچ و گاه به كمى دسترسى پيدا مى كنيد.
🍀و اصولا دامنه آرزوهاى انسان آنقدر گسترده است كه با محدوديت جهان ماده قابل اشباع نيست ، تمام دنيا را به يكنفر بدهند، بسيار مى شود كه اشباع نمى گردد.
🔹اما آنها كه تلاش مى كنند و به هيچ نمى رسند، ممكن است به دلائل مختلفى باشد يا بخاطر آنست كه هنوز اميد بيدارى و نجاتشان است ، و خدا به آنها محبت مى كند، و يا به خاطر آنست كه اگر به جائى برسند آنچنان طغيان مى كنند كه عرصه را بر خلق خدا تنگ مى نمايند.(1)
📚1. تفسير نمونه ذيل آيه مربوطه.
📎 #قرآنی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از اندیشه تشیّع
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ما احتمالا در آستانه چه آزمایشی هستیم؟
⏪تمرینی برای تحقق جامعه ی مهدوی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈