پرسشی خاضعانه از رسول خدا (ص) (۱)
۱- چند سال قبل در یکی از یادداشتهای کیهان به نکتهای اشاره کرده و آورده بودیم «سوره هود» که نازل شد، غم سنگینی بر قلب رسول خدا(ص) نشست و از آن پس، بارها به غُصه میفرمود: «سوره هود مرا پیر کرد». چرا؟
آیا اخبار تکاندهندهای که از برپایی قیامت و سختیهای روز حساب در این سوره بود، قلب پیامبر اعظم را فشرده بود؟ آیاتی از این دست پیش از نزول سوره هود و پس از آن هم آمده بود. چرا سوره هود؟! رسول خدا(ص) در این خصوص از آیه ۱۱۲ سوره هود یاد میفرمود «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَ مَنْ تَابَ مَعَکَ... آنگونه که تو را فرمان داده شده است استقامت کن... ». اما، نظیر این آیه در سوره شورا نیز آمده است. چرا سوره هود و نه سوره شورا؟! پاسخ را باید از زبان امام راحلمان -رضواناللهتعالیعلیه- بشنویم. حضرت امام در اینباره میفرمایند:
«... جمله فاستقم کما امرت در دو جای قرآن هست. یک جا در سوره «شورا» و یک جا هم در سوره «هود»، لکن پیغمبر اکرم(ص) فرموده است «شیبتنی سوره هود... سوره هود مرا پیر کرد» چرا سوره هود را فرمود؟ برای آنکه -این آیه- در سوره هود یک ذیلی دارد و آن این است که فاستقم کما امرت و من تاب معک (آنگونه که تو را فرمان داده شده است استقامت کن و آنان که با تو به سوی خدا آمدهاند نیز باید استقامت کنند). پیغمبر(ص) خوف نداشت از این که خودش استقامت داشته باشد، خودش میدانست دارد، اما میترسید که ما استقامت نداشته باشیم».
۲- دلشوره پیامبر خدا(ص) بیعلت نبود. همان سالها -هزار و چهارصد و چند سال قبل- رسول خدا(ص) به خطبه نماز جمعه ایستاده بود که ناگهان جارچی با صدای بلند از ورود کاروان تجاری یمن به مدینه خبر داد. بسیاری از نمازگزاران، نماز جمعه به امامت رسول خدا(ص) را ترک کردند و به سوی کاروان دویدند. این آیه از سوره مبارکه جمعه در اینباره است « وَإِذَا رَأَوْا تِجَارَهًْ أَوْ لَهْوًا انْفَضُّوا إِلَیْهَا وَتَرَکُوکَ قَائِمًا قُلْ مَا عِنْدَاللهِ خَیْرٌ مِنَ اللَّهْوِ وَ مِنَ التِّجَارَهًِْ وَالله خَیْرُ الرَّازِقِینَ... [آنها] چون تجارت و بازیچهای ببینند به سوی آن میشتابند و تو را در نماز تنها میگذارند. بگو آنچه نزد خداست بهتر از لهو و تجارت است و خدا بهترین روزیدهندگان است».
۳- حالا به هزار و چهارصد و چند سال بعد از آن واقعه باز میگردیم، باز هم روز جمعه است -۲۴ اسفند سال ۱۳۶۳- و این بار در تهران، صدام از چند روز قبل اعلام کرده بود که نماز جمعه تهران را بمباران خواهد کرد. مردم، اما انبوهتر از همیشه در نماز جمعه حاضر شده بودند. کودکان را نیز با خود آورده بودند. رهبر معظم انقلاب (رئیسجمهور وقت) خطبه دوم نماز را میخواند. ناگهان بمبی در میان جمعیت منفجر میشود و گوشت و پوست و خون شهدا به اطراف میپاشد. بلافاصله فریاد اللهاکبر جمعیت در فضا طنینانداز میشود و شعار حسین، حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست به آسمان بر میخیزد. امام جمعه، با صلابت در جای میایستد و مرحوم مرتضائیفر دست ایشان را میکشد که از تریبون جدا کند ولی امام جمعه تریبون را ترک نمیکند. هیچکس از جای خود تکان نمیخورد (جز تعدادی که به انتقال شهدا و مجروحان میروند) در قنوت نماز، هواپیماهای عراقی از راه میرسند، صدای مهیب بمبها و شلیک ضدهواییها در فضا میپیچد. ولی انگار نه انگار که واقعهای در پیش است... همان شب،
حضرت امام(ره) ایستادگی و شجاعت مردم و صلابت امام جمعه تهران،
حضرت آیتالله خامنهای را میستایند.
حسین شریعتمداری
پرسشی خاضعانه از رسول خدا (ص) (۲)
۴- دو روز پیش (روز شنبه) در مصلای تهران نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب برپا شده بود. حتماً بودهاید و دیدهاید چرا که انگار هیچکس در خانه نمانده بود. تا چشم کار میکرد، انبوه متراکم و به هم فشرده جمعیت بود که از کران تا کران را پوشانده بودند و از افق تا افق را به هم دوخته بودند. همه آمده بودند، از همه سلیقهها. نه فقط تمامی سطح وسیع مصلا بلکه تمامی خیابانهای اطراف نیز مالامال از جمعیت بود. زن، مرد، کودک، جوان، پیر، نوجوان. انبوهی از مردم هم بر اثر تراکم جمعیت به نماز نرسیده بودند و در میانه راه مانده بودند و... همه جا عطر خدا بود که در فضا پیچیده بود و شمیم روحنوازی که ملکوت را به ناسوت گره زده بود. و این همه، هنوز همه ماجرا نیست. انبوه متراکم جمعیت در نماز عید فطر سراسر کشور سر از دهها میلیون هم فراتر میکشد و کشورهای اسلامی و برخی از کشورهای غیر اسلامی نیز حساب ویژهای دارند...
۵- مالک غمزده است، علی را در اوج اقتدار، مظلوم میبیند. قطره اشکی را که از چشمانش بهگونه دویده است پاک میکند . آرام به سوی عمار میرود.
«کاش میتوانستیم علی(ع) را به عصری ببریم که مردم قدرش را بدانند و راه و رسمش را بر صدر بنشانند». عمار به مالک دلداری میدهد؛ «آن روزها که آرزو میکنی در راه است. از رسول خدا(ص) وصف مردمی را شنیدهام که در صلب پدران و رحِم مادران خویشند و چون آن عصر که تو آرزو کردهای فرا رسد، لبیکگویان از راه میرسند، مردمانی که از «من» و «ما» گذشتهاند. نه در سر سودای سود دارند و نه در دل، غم بود و نبود، دل در گرو اسلام ناب محمدی(ص) دارند. علی(ع) را امام و مولا و مقتدای خود میدانند. آنان سقف تاریک نظام سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند. در آن هنگام که پیشروی است و رسول خدا(ص) وعده داده است، حرامیان که پایان عمر این دنیایی علی را پایان اسلام میدانستند، وحشتزده به مقابله با یاران آخرالزمانی علی برمیخیزند و به مصداق «الکفر ملهًْ واحده» همه یاران خود را فرا میخوانند و از هر سو به آنها میتازند. بار دیگر جمل و صفین و نهروان به تکرار مینشیند اما، این بار
نه مانند جمل، ناکثین را توان ایستادن است و نه مانند صفین از نیزه فریب زخم بر میدارند و نه با فتنه نهروانیان از راه باز میمانند. شیطان سراسیمه نعره میزند و بر سر لشکریان انس و جن خود فریاد میکشد که: «چه نشستهاید؟! اسلام بار دیگر و بعد از هزار و چهارصد و دهها سال، حصار تاریخ را شکافته و بار دیگر به میدان آمده است».
حسین شریعتمداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼مصادیق موسیقی حرام🔥
⁉️موسیقی حرام چیست؟
🔻آیا ما موسیقی حرام را می شناسیم؟
⭕️پیشنهاد دانلود 👌👌
#ستاد_ترویج_احکام
💠 #استاد_محمدی_نژاد
#موسیقی #موسیقی_حرام
May 11
Allahumma_۲۰۲۲_۱۰_۲۷_۱۰_۰۶_۲۴_۲۴۹.mp3
3.11M
حال دل این روزهای ما..اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سید علی حسینی خامنهای کیست؟
🔹 همه دشمنانش کنجکاوند بدانند او چگونه اینقدر باهوش است!
3 چیز که جسم را بیمار میکند :
1) زیاد حرف زدن
2) زیاد خوابیدن
3) زیاد خوردن
4 چیز که جسم را نابود میکند :
1) غم
2) ناراحتی
3) گرسنگی
4) شب بیداری
4 چیز که صورت را نورانی میکند :
1) تقوا
2) وفا
3) بخشندگی
4) جوانمردی
و 3 چیز که رزق و روزی را زیاد میکند :
1) سعی و تلاش
2) خوش حساب
3) کمک به نیازمندان
و 4 چیز که رزق و روزی را کم میکند :
1) خواب صبح
2) حرص و طمع
3) تنبلی
4) خیانت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقبال از جناب رییسی
کارگران هفت تپه خوزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقبال از روحانی اصلاحاتی
کارگران هفت تپه خوزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ترکیه هستهای شد
🔹همزمان با آغاز مراسم رسمی تحویل نخستین محمولۀ سوخت هستهای به اولین نیروگاه اتمی ترکیه از سوی روسها، اردوغان در سخنرانی ویدیوکنفرانسی خود اعلام کرد که کشورش با تاخیر ۶۰ ساله، به جمع کشورهای دارای انرژی هستهای پیوسته است.
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: برخی به من گفتند شما از اول دولت ۷ بار به خوزستان سفر کردید، من در پاسخ گفتم برای حل مشکلات استان اگر لازم باشد ۷۰ بار به خوزستان سفر میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"🍃•.•.
زنمسلمان'مــُـحَــجـَــبـِــہ'
همینجور که توۍ پیادهرو، راه میره
راسٺراسٺداره شـــــعــــار میده به نفعدین😌✨
❗️ یک لحظه چشمهای خود را ببندید و فکر کنید بجای این دو روحانی که به جانشان سوءقصد شد و یکی شهید گشته و دیگری گویا به کما رفت، دو دختر #بیحجاب بودند!
♦اکنون فلان مداح صورتی و فلان وزیر سابق و فلان روزنامه و فلان حقوقدان توئیتری و فلان سلبریتی و یه عده لشکر دنباله رو... چه موضعی میگرفتند؟!
♦و حال آن را با سکوت کر کننده فعلی شان مقایسه کنید...
♦کاش فقط سکوت میکردند، شاید بعضی از آنها در خفا خوشحال هم باشند.
🔴رهبر انقلاب شهادت حجتالاسلام سلیمانی را تسلیت گفتند
🔹حضرت آیتالله خامنهای: حادثهی سوءقصد به مرحوم حجتالاسلام آقای حاج شیخ عباسعلی سلیمانی رحمةالله علیه را که به شهادت ایشان منتهی شد به خانوادۀ گرامی و دوستان و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم. ایشان عضو مجلس خبرگان و سالها امام جمعۀ زاهدان و کاشان و همواره در خدمت نظام جمهوری اسلامی بودند. از خداوند متعال علوّ درجات و قبول خدمات آن مرحوم را مسألت میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مردم میخوان بهجای مادر و پدر فوت شده شهید جانی بت اوشانا، ازش برای برگشت به کشور استقبال کنن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیرمرد استرالیایی برای شکایت از صدای نماز عیدفطر به مسجد آمد و مسلمان شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : راه زیاد شدن نعمت
👤 حجت_الاسلام_والمسلمین_فرحزاد
کشوری مانند هندوستان نیز تنها از طریق ایران قادر به دسترسی به ارمنستان است. لذا ایروان باید سیاست سرگردان فعلی را کنار بگذارد، به امید غرب ننشیند، روند خطرناک عادی سازی روابط با ترکیه را متوقف کند و دست دوستی ایران را که مدتهاست دراز شده به سرعت و به محکمی بفشارد. همچنین دولت ارمنستان باید درک کند که تسلیم آرتساخ موجب حفظ سیونیک نخواهد شد، بلکه اشتهای باکو برای تجاوز بیشتر به جنوب ارمنستان را افزایش خواهد داد.
از سوی دیگر، با توجه به افتتاح رسمی سفارت صهیونیست ها در ترکمنستان در نزدیکی مرز ایران و حضور گسترده آنها در خاک باکو، تنها مرز ایمن باقی مانده در شمال کشور 40 کیلومتر مرز با ارمنستان است. لذا حفظ این مرز برای ایران به یک ضرورت انکارناپذیر مبدل شده است. مقامات ایرانی نیز باید بی توجه به یاوه گویی مشتی پان ترک وطن فروش لانه کرده در برخی نهادهای دولتی، سازمان های اقتصادی و رسانه ها، به سرعت برای متنوع سازی مسیرهای کریدوری خود اقدام کرده و ضمن تکمیل راه آهن رشت به بندر آزاد منطقه کاسپین و اسکله کشتی های رو – رو آن، برای ایجاد یک مسیر کریدوری مناسب از مرز مغری ارمنستان نیز اقدام کند. کنسول گری خود در کاپان را توسعه داده، برای گسترش فعالیت های اقتصادی و توریستی و فرهنگی و اطلاعاتی و نظامی ایران در استان سیونیک برنامه ریزی کند، همکاری سازمان های غیردولتی، مذهبی، آموزشی، فرهنگی، هنری و رسانه ای ایران و ارمنستان با هدف تربیت نسلی ملی گرا و وطن دوست، معتقد به آموزه های دینی، بیزار از اباحه گری و اندیشه های انحرافی و جهان وطنی در هر دو کشور باید جدی گرفته شود.
باعث تاسف است که علیرغم درهم تنیدگی شدید منافع ملی دو کشور ایران و ارمنستان، شناخت مردم دو کشور از یکدیگر در حدی بسیار محدود و سطحی باقی مانده است. لذا تحصیل تعدادی از دانش آموزان و دانشجوهای ارتساخ و ارمنستان در ایران با تمرکز بر سیاست، دیپلماسی و تاریخ باید در دستور کار قرار بگیرد و ظرفیت ويژه ای در مدارس و دانشگاه های ایران حتی در قالب دوره های کوتاه مدت به این موضوع اختصاص یابد.
دولت ایران می تواند با توجه به تلاش ناکافی دولت فعلی ارمنستان به دفاع از آرتساخ بر ضرورت احترام به خودمختاری آرتساخ تاکید کرده و به باکو هشدار دهد که در صورت عدم رفع محاصره آرتساخ ، حمایت همهجانبهای از ارامنه در معرض نسل کشی انجام می دهد. بررسی به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه در مجلس شورای اسلامی با توجه به رویکرد خصمانه و ضدایرانی دولت اردوغان در سال های اخیر نیز یک گزینه دیگر است، مجلس شورای اسلامی نیز می تواند بیانیه ای صادر کرده و تصریح کند هدف باکو آوارگی ارامنه آرتساخ و نسلکشی مردم آرتساخ است، ایران هیچ اقدام نظامی علیه ارمنستان را تحمل نخواهد کرد و در صورت تجاوز تازه باکو برای قطع مرز ایران و ارمنستان اقدامات لازم را انجام خواهد داد و تامین امنیت مردم آرتساخ تنها وظیفه ارمنستان نیست، بلکه وظیفه همه کشورهای جهان است. در این بیانیه باید اعلام شود جمهوری باکو سیاست تهاجمی را با هدف بی ثبات کردن منطقه دنبال می کند و تلاش دولت علیف برای اتخاذ سیاست پاکسازی قومی و سرکوب مذهبی نه فقط علیه ارامنه بلکه علیه شیعیان خود این کشور و نیز قومیت هایی مانند تالشی ها، لزگی ها و تات ها نیز در جریان است و رژیم علیف با اتخاذ سیاست های سرکوبگرانه حتی نیروهای سیاسی سکولار را نیز تحمل نمی کند.
امید می رود جمهوری اسلامی ایران هر چه سریع تر سیاست صبورانه فعلی در برابر رژیم متجاوز و صهیونیستی باکو را کنار بگذارد و با توجه به واقعیات منطقه و روند پرشتاب تحولات ژیوپلتیک و ژئواکونومیک، برای ریل گذاری مجدد سیاست خارجی خود در برابر رژیم علیف اقدام کند، رژیمی که وزارت دفاع آن با گستاخی از لفظ تروریست برای 85 میلیون ایرانی استفاده کرده و وزن و جایگاه واقعی خود را در برابر ایران سرافراز فراموش کرده است. اصلاح رفتار باکو در حال حاضر به چند تلنگر کوچک نیاز دارد، ولی با گذشت زمان انرژی و وقتی که ایران باید بدین منظور صرف کند، بیشتر می شود و حیف است که با از دست دادن فرصت طلایی فعلی، منابع کشور که می تواند صرف افزایش تعاملات فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و نظامی با کشورهای همسایه و دوست مانند ارمنستان شود، بی جهت برای دیکتاتوری حقیر و بی ارزش همچون علیف تلف شود.
متشکرم
م...د