دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨سعید جلیلی پس از ثبت نام در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:دولت سایه برای اشتغال، تورم، مسکن و رفع تحریمها «برنامه» مشخص دارد/نباید بگذاریم لفاظیهای ضعیف و بی اعتبار، بر برنامهمحوری غلبه کند
🔰دکتر سعید جلیلی عصر امروز با حضور در وزارت کشور، برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
وی در نشست خبری خود گفت:
🔹مطابق نظرسنجیها، اشتغال، گرانی، مسکن و بی اثر کردن تحریمها 4 محور اصلی مطالبات مردم است و امیدواریم با برنامهای که ارائه خواهیم داد، این 4 مسئله اصلی تا حد مطلوبی حل بشود.
🔹ما در 8 سال گذشته ذیل گفتمان دولت سایه، بر روی موضوعات مختلف و اولویتهای اصلی کشور متمرکز بودیم و راهحلهایی را که به زعم ما مشکلات کشور را برطرف خواهد نمود، بدست آوردیم.
🔹در این هشت سال، مسیر های غلط و پرهزینهای طی شد که نه تنها فشارهای بر روی مردم را کاهش نداد بلکه مضاعف کرد. نمیتوان از مردم رای گرفت و بعد از 4 سال یا 8 سال با بهانههای مختلف از زیربار مسئولیت شانه خالی کنند.
🔹امیدوارم تجربه تلخ، ناکامیها و راههای غلطی که مردم آثار و نتایج آن را در زندگی خود میبینند، تکرار نشود. مردم انتخاب خواهند کرد که این تجربه تلخ تکرار نشود.
🔹 انتخابات باید برای مردم پرشور و بی اضطراب و برای نامزدها سخت و همراه با امتحان باشد.مردم همانند معلمی هستند که کاندیداها باید با برنامههای خود در نزد آنها امتحان بدهند.
🔹رقابتها باید ناظر به مسئله های واقعی کشور و پاسخهای معتبر به این مسائل باشد؛ به گونهای که در میان مسائل مختلف و متعدد، اولویتهای اصلی مشخص شود.
🔹اگر در انتخابات به مسائل اصلی نپردازیم، برخی لفاظیها جای پاسخهای معتبر به مسائل مردم را خواهد گرفت.
🔹مردم با هدایت جریان انتخابات، نگذارند راهحل های تک بعدی و دوقطبی های کاذب جای راهحلهای جامع و واقعی را بگیرد.
🔹نامزدهای محترم در کنار اینکه بگویند چه برنامهای خواهند داشت باید مشخص کنند که نتیجه و فرجام برنامهی آنها چه خواهد بود؟
🔹در فرهنگ ما برای بافت یک قالی ایرانی، باید نقشهای وجود داشته باشد تا تار و پود آن، گره به گره مطابق نقشه بافته شود؛ کسی که میخواهد کشور را اداره کند، باید نقطه به نقطهی نقشهی او مشخص باشد.
🔹 اگر ندانیم چه نتایجی در 4 سال آینده قرار است رخ بدهد، به جای کارنامه و برنامه، به مردم «نمایش» ارائه خواهد شد.
🔹نامزدهای همسو در جبهه انقلاب تلاش میکنند که در جریان انتخابات همافزایی کنند.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر جلیلی در نشست خبری پس از اعلام کاندیداتوری: امیدواریم تجربههای تلخ، ناکامیها و راه حل های غلطی که مردم در این هشت سال نتیجه و آثار آن را در زندگیشان دیدند، تکرار نشود
25 اردیبهشت 1400
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یازده پیشنهاد اقتصادی دولت سایه در راستای مقابله پایدار با تحریم: متشکل از ده طرح درباره #تحریم_بانکی و سیزده طرح درخصوص #تحریم_نفتی و ...
روز گذشته دکتر سعید جلیلی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری خود اعلام کرد که دولت سایه در زمینه «بی اثر کردن تحریمها» و.. برنامه ارائه خواهد داد.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥راهبرد غلط دولت چگونه تحریم ها را افزایش داد؟!
🔹وقتی صرفا بگویید میخواهیم با مذاکره تحریم ها را برداریم، دشمن بیشتر تحریم میکند
🔹شکست تحریم صنایع دفاعی و هسته ای چگونه رخ داد؟!
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨گفتگویی دیگر با دکتر سعید جلیلی، کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با موضوع «فرهنگ سیاسی»
🕰امشب ساعت 22:00
🔔پخش همزمان از لایو صفحه اینستاگرام
🔹کانال روبیکا↙️
http://rubika.ir/saeedjalily
🔹و صفحه آپارات پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی↙️
aparat.com/drjalily22
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨تیزر/ روایتی از غلبه کار نمایشی بر کار واقعی؛ امشب ساعت 22:00 / پخش همزمان در لایو اینستاگرام، کانال روبیکا، کانال سروش و صفحه آپارات پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
🔔گفتگوی تصویری با دکتر سعید جلیلی، امشب برای اولین بار از طریق کانال دکتر جلیلی در پیامرسان «سروش» نیز به صورت زنده پخش خواهد شد.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🔰جلیلی: اگر مدیران ارشد رئیس جمهور به فرهنگ صحیح سیاسی اهتمام داشته باشد و آن را از کارگزاران خود به صورت جدی مطالبه کند، قطعا آثار مثبت آن در جامعه پدیدار خواهد شد.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگویی پیرامون «فرهنگ سیاسی»:
🔹آسیبهای امروز در فرهنگ سیاسی کشور فراتر از جناحهای سیاسی و یا قوهای خاص از قوای کشور است.
🔹شرط اول در کار سیاسی، رفتار و کلام صادقانه است؛ اگر صداقت حاکم باشد، انتخاب افراد براساس رفاقتها و علایق شخصی صورت نخواهد گرفت و با تبعیت از فرهنگ صحیح سیاسی کشور، کمهزینه و کارآمد اداره خواهد شد.
🔹یکی از مهمترین آسیبها، غلبه «نمایش» به جای «کار واقعی» و «گزارش کار» جای «کار» است. باید مراقب بود که نمایش صرف، اصالت پیدا نکند.
🔹«نتیجهمحوری» یک ضرورت برای فرهنگ مدیریت است. وقتی قرار باشد نتیجهای به دست بیاید و عملکرد مسئول ارزیابی بشود، آنگاه انتصابات صرفا جنبه سیاسی نخواهند داشت و شکل اتوبوسی نخواهد گرفت.
🔹وقتی از برخی مسئولین «نتیجه» میخواستیم برای ما «گزارش کار» مینوشتند و خود آن مسئولان اپوزیسیون وضعیت تحت امر خود بودند!
🔹مجلس شورای اسلامی که وظیفه نظارتی دارد، این نظارت را باید به گونهای اعمال کند که اگر وزیری برنامه ارائه داد یا رئیس جمهور کسی را منصوب کرد، «نتیجه»ی روند اجرای برنامهها و عملکرد افراد نیز مورد نظارت قرار بگیرد.
🔹یکی از مولفههای ارزیابی کارآمدی این است که مدیر کارآمد فرصت برای نشان دادن خودش ندارد و آن فرصت را هم برای کار صرف میکند.
🔹باید «توجه به اولویتها» به عنوان یک فرهنگ در عرصه سیاسی کشور حاکم شود. یک رئیس جمهور هر چقدر هم قوی و با برنامه باشد، تنها 4 سال برای حل مشکلات فرصت دارد؛
🔹«ترجیح مصالح واقعی مردم بر تمایلات مقطعی» یکی از دیگر ضروریات فرهنگ سیاسی است.ممکن است کاری را که مصلحت واقعی مردم است را انجام دهید اما در دوران مسئولیت شما نتیجه نهایی بدست نیاید اما ثمره نهالی که کاشتهاید، سالهای بعد به مردم خواهد رسید.
🔹اگر کارهای اصلی و مصالح واقعی قربانی کارهای زودگذر و نمایشی بشود، برای کشور آسیب به همراه خواهد داشت.
🔹«عدم تمرکز بر روی کارها» و «پرداختن به موضوعات کاذب» از دیگر آسیبهای فرهنگ سیاسی کشور است؛اگر تمرکز کافی بر روی موضوعات اساسی صورت نگیرد، نمیتوان مشکلات را حل کرد.
🔹فرهنگ دیگری که باید در عرصهی سیاسی کشور رایج شود این است که مسئولین در کنار دفاع از تصمیمات خود، نقاط منفی آن را نیز صادقانه به مردم اعلام کنند.
🔹اگر پیشاپیش به مردم گفته شود که نقاط منفی تصمیمات چیست و اهمیت نقاط مثبت آن نسبت به این نقاط منفی مطرح شود، آنگاه در برابر واکنشها و اعتراضها، انفعال و تزلزل در تصمیمگیری رخ نخواهد داد.
🔹«گفتگو با گروههای مردمی و مشارکت دادن آنها در امور کشور» با به یک فرهنگ سیاسی تبدیل شود.
🔹اولین گلایه مشترک اصناف این است که وقتی قرار است درباره صنفی تصمیم گرفته شود و یا بخشنامهای صادر شود، قبل از تصمیمگیری نهایی، نقطه نظرات آن ها شنیده نمیشود.
🔹یکی دیگر از آسیبهای فرهنگ سیاسی کشور را، «قائم به فرد بودن» برخی روندها در طول مدیریت افراد است؛ استفاده مدیران از تجربه مدیران قبلی باید یک امر رایج در فرهنگ سیاسی کشور بشود.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨روایتی دیگر با دکتر سعید جلیلی: «ماشین دولت»
🔸با حضور دکتر علی اصغر پورعزت، رئیس انجمن مدیریت دولتی ایران
و
🔸دکتر علی اکبر ابوالحسنی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
🕰امشب سه شنبه 28 اردیبهشت، ساعت 22:00
🔔پخش همزمان از لایو صفحه اینستاگرام↙️
http://instagram.com/dr_saeedjalili
🔹کانال روبیکا↙️
http://rubika.ir/saeedjalily
🔹کانال سروش پلاس↙️
http://sapp.ir/saeedjalily
🔹و صفحه آپارات پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی↙️
aparat.com/drjalily
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حتی در کالاهایی که صادر کننده نیستیم، میتوانیم مرکزیت توزیع در منطقه را به دست بیاوریم
🔹وقتی روابط اقتصادی تقویت بشود، به همان میزان تهدیدات کاهش مییابد
🔹گردشگری بویژه در زمینه سلامت، فرصت مغفول ایران در منطقه غرب آسیاست
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @saeedjalily