⭕ بیانیه دفتر دکتر سعید جلیلی:
با توجه به انتشار برخی نظرات در موافقت یا مخالفت با وزرای محترم پیشنهادی دولت به مجلس شورای اسلامی از سوی افرادی که در ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی فعالیت داشته یا از ایشان هواداری نموده اند، به اطلاع می رساند مواضع مزبور، نظر شخصی این عزیزان بوده است که بعضا با یکدیگر متفاوت نیز می باشد.
✅ @saeedjalily
⭕️ تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ دوم؛ ماموریتهای وزارتخانه "صنعت، معدن و تجارت" در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily
⭕️ تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ سوم؛ ماموریتهای وزارت "نفت" در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily
⭕️ تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ چهارم؛ ماموریتهای وزارت "نیرو" در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily
⭕️ تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ پنجم؛ ماموریتهای وزارت "فرهنگ و ارشاد اسلامی" در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily
⭕️ تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ ششم؛ ماموریتهای "وزارت کشور" در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily
⭕️ هماکنون در حال برگزاری است
🔹بررسی برنامه کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس
❗️مشروح جلسه منتشر خواهد شد
✅ @saeedjalily
⭕️ تکالیف و وظایف دستگاهها در قانون برنامه هفتم
📜برگ هفتم؛ ماموریتهای "وزارت آموزش و پرورش" در قانون برنامه هفتم
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
⭕️ هماکنون در حال برگزاری است 🔹بررسی برنامه کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس ❗️مشروح جلسه من
⭕️عیار کابینه را با برنامهها میسنجیم
🔷جلسه بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس برگزار شد.
🔹در این جلسه که با حضور نمایندههای مجلس، اساتید دانشگاه، نمایندگان دولت سیزدهم و فعالین بخش خصوصی برگزار شد، دکتر جلیلی بعد از شنیدن نظرات کارشناسان درباره برنامه وزرای پیشنهادی گفت:
🔹آقای رییس جمهور گفتند صبر کنید کابینه را از روی عملکردش نقد کنید، بگذارید عمل شود بعد نقد کنید، اما هر چه کمک پیشینی باشد و هر چه دانشگاهیان کمک کنند برنامهها را بررسی کنند، کارنامه آتی دولت بهبود مییابد.
🔹برنامه گام اول است. قصور در کمک پیشینی در کارنامه پسینی اثر خواهد داشت.
امروز بحث همه است، دولت دولت همه است و پیشرفت او پیشرفت همه. پس همه باید کمک کنند
🔹آقای پزشکیان روی روش برنامهنویسی در مناظرهها حساسیت داشتند، این برنامهای که وزرا معرفی کردند آیا از نظر روششناسی طبق همان مختصاتی است که ایشان مد نظر داشتند؟ خوب است دانشگاهیان پیش از ورود به جزئیات، از زاویه روششناسی نوشتن برنامه به این موضوع بپردازند.
🔹هنر برنامه نویسی در روشن کردن راه رسیدن از نقطه موجود به مطلوب است؛ اینکه فقط بخشی از برنامههای بالادستی را بنویسیم کافی نیست
🔹وزارتخانهها جزایر جدا از هم نیستند، اینها باید در هماهنگی و انسجام با هم باشند و هماهنگی درونی داشته باشند.
🔹هرچند دولت باید طبق آییننامه مجلس برنامه خود را همراه با معرفی وزرا بدهد، اما آقای رییس جمهور گفتند برنامه دولت همان برنامه هفتم است؛ سوال این است که برای تحقق آن چگونه در هر وزارتخانه تدبیر اندیشیده شده است؟
🔹همانطور که رئیس جمهور محترم بارها به نقش مرکزی برنامه هفتم و سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در سیاستگذاریهای دولت چهاردهم اشاره داشتند، امتداد این گفتمان باید بطور خاص در کارنامه و برنامه وزرای پیشنهادی و کابینه انتصابی دولت چهاردهم نیز مشهود باشد.
🔹️رشد اقتصادی ۸ درصد در پنجسال آینده، بیش از آنکه یک هدفگذاری کلّی باشد، نیازمند تعریف وظایف برای هر دستگاه و تبدیل به برنامه اقدام و وظایف مشخص و مجزا است. الزام رشد هشت درصد، ارزآوری است؟ سهم دانشگاهها از ارزآوری چیست؟
🔹افزایش بهرهوری یکی دیگر از رویکردهای مهم است؛ سرمایه برای آن لازم است، اما نقش مدیریت، نقش فناوری و نقش نیروی انسانی در آن چیست و دولت چه برنامهای برای آن اندیشیده است؟
🔹هر وزارتخانه هم باید بگوید چگونه نیروهای وزارت خانه خود را پای ارتقای بهرهوری میآورد، هم مردم را چگونه پای کار میاورد؟ من این را بسیار در برنامه کم رنگ دیدم.
🔹در برنامه وزارت اقتصاد به تامین مالی اشاره شده است، اما با چه شیوههایی؟ به جز تکرار برنامه هفتم، باید بگویند چگونه میخواهند آن را محقق کنند.
🔹وزیر پیشنهادی نفت که معاون نظارت هم بوده است باید بگوید چگونه مسئله میترینگ را که از هدررفتهای عظیم جلوگیری میکند و در برنامه هفتم هم آمده است آن را حل میکند؟
41.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ویدئو مشروح صحبتهای دکتر جلیلی در جمعبندی صحبتهای کارشناسان در جلسه بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس
✅ @saeedjalily
⭕️گزارش تصویری جلسه بررسی برنامه وزرای پیشنهادی دولت به مجلس
✅ @saeedjalily