فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥سناریوی دولت جدید آمریکا در قبال برجام چیست؟
🔹آمریکایی ها با اضافه کردن برچسب های جدید به تحریم های هسته ای، آنها را بازآفرینی کردند و حتی اگر به برجام برگردند، تحریم ها باقی میماند
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
📸بازدید دکتر جلیلی از چهاردهمین نمایشگاه ایران پلاست و دیدار با تولیدکنندگان
🔹 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از چهاردهمین نمایشگاه شرکت های فعال در حوزه پتروشیمی و صنایع پایین دست آن-ایران پلاست- بازدید کرد.
🔹جلیلی ضمن بازدید از چندین غرفه فعال در زمینه توليد انواع مواد اوليه، محصولات ساخته شده و تجهيزات پليمری در نشستی با اعضای اتحادیه صنایع پایین دست پتروشیمی دیدار و گفتگو نمود.
🔹وی با بیان اینکه استفاده حداکثری از مزیت نفت و گاز ملی یک ضرورت است، محور قرار دادن انجمن های صنفی را یکی از راه های پیگیری مشکلات مجموعه های تولیدکننده برشمرد.
🔹جلیلی با اشاره به لزوم ایجاد سازوکار برای هماهنگی میان دستگاههای مختلف با اتحادیههای صنعتی، خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته در دیدارهای مختلفی که با تولیدکنندگان داشتیم به روشنی معلوم شد که مسائل اصلی اصناف مختلف مشترک است.
🔹وی در این باره افزود: همانگونه که تولیدِ یک کالا دارای ظرافت بوده و نیازمند طراحی فرایند پیچیده است، به دست آوردن یک نظام صنعتی مطلوب نیز نیازمند دقت و طراحی است و این مهم بدون مشارکت دادن موثر تولیدکنندگان در این فرایند میسر نخواهد شد.
🔹 عضو شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه بر ضرورت استفاده از فرصت بازارهای کشورهای همسایه -که در سال نزدیک ۱۰۰۰ میلیارد دلار واردات دارند و بخش قابل توجهی از آن محصولات پتروشیمی است-تاکید کرد.
🔹همچنین لزوم توجه ویژه به توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی و پشتیبانی واقعی از تولید کنندگان به عنوان افسران جنگ اقتصادی در جهت خنثی کردن تحریمها از دیگر محور های سخنان جلیلی در دیدار با تولیدکنندگان بود.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🔻ارز ۴۲۰۰ تومانی که بود و با ما چه کرد؟!
دکتر نبی زاده در گفتگو با پایگاه حیات طیبه:
🔹در موضوع ارز ۴۲۰۰ تومانی آنچه که مورد غفلت واقع شد مصارف غیر رسمی بود؛محاسبات نشان میدهند تقریباً بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از مصارف ارزی کشور غیر رسمی است.
🔹 اولین قسمت از مصرف غیر رسمی ارز، تبدیل دارایی ريالی مردم به ارز است. دسته دوم کماظهاری است که در واردات رسمیمان داریم و واردکنندهها ارزش واقعی کالاهایشان را اعلام نمیکنند و سومین دسته تقاضای ارزی برای ایرانیهایی است که تصمیم میگیرند در خارج از کشور سرمایهگذاری کنند.
🔹صفی شکل گرفت و افرادی وارد این بازار شدند که نمیتوانستند به عنوان تقاضای رسمی در سامانه یا هر مکانیسمی که آن موقع تعبیه شده بود تقاضای ارز کنند. این امر باعث دو چندان شدن فشار به منابع ارزی کشور شد.
🔹اگر میخواهیم یک بار برای همیشه مسئله ارز در کشور حل شود و بهراحتی دچار شوک ارزی نشویم، باید مصرف غیر رسمی ارز در کشور را کنترل کنیم.
🔹زیرساخت کنترل ارز غیر رسمی در کشور فراهم است؛ تنها اراده در اجرا نیاز است که متاسفانه تابحال وجود نداشته است.
🔹حتی برای کالایی که الان ارز ۴۲۰۰ تومانی به آن تخصیص پیدا میکند، آیا واقعاً معادل ارزی آنها کالا وارد کشور میشود؟
🔹بواسطه همین ارز، بسیاری کالا به کشور وارد میکنند اما در نهایت این کالا توسط واسطهها از جریان تولیدی و عرضه خارج شده و به خارج از کشور قاچاق میشود.
🔹مدتی کشور دچار مشکل کمبود انسولین شده بود در حالیکه انسولین را وارد کشور شده بود. در بازار داخلی عرضه نشد و در بازار غیر رسمی به صورت غیر رسمی فروخته شد.اینجا بحث سود است. طیف گستردهای از کالاها همانند دام زنده را میتوانیم مثال بزنیم که دچار این معضل شدهاند.
☑️مشروح این گفتگو به همراه ویدئوی کامل آن را میتوانید هم اکنون در پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی مشاهده کنید↙️https://drjalily.com/posts/1604
✅ @saeedjalily
🔻دکتر جلیلی در جمع تولیدکنندگان صنف پایین دست پتروشیمی:
🔹طی دو سال گذشته در دیدارهای مختلفی که با تولیدکنندگان داشتیم به روشنی معلوم شد که مسائل اصلی اصناف مختلف مشترک است؛ بنابراین انجمنهای صنفی نقش مهمی در پیگیری راه حلهای مسائل صنعت خواهند داشت.
🔹محور قرار دادن انجمن ها در یک سازوکار مستمر برای ایجاد هماهنگی میان دستگاههای مختلف قوای سهگانه با اصناف صنعتی یکی از راه های پیگیری مشکلات مجموعه های تولیدکننده است.
🔹حمایت از تولید زمانی به صورت واقعی شکل خواهد گرفت که دستگاهها ملزم به اخذ مشورت از انجمنهای صنفی صنعت در طول مراحل سیاستگذاری و صدور بخشنامهها باشند.
📌بازدید از چهاردهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست؛ بهمن ۹۹
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥کلیپ ویژه | چرا سعید جلیلی اصرار به نمایش فرصتها و دستاوردهای ملی دارد؟!
🔸وقتی در بهترین شرایط از فروش نفت ۷۰ میلیارد دلار عایدی داریم اما واردات محصولات صنایع پاییندست پتروشیمی تنها در میان همسایگان ایران ۱۲۷ میلیارد دلار است
🔸بی اثر کردن تحریم نفتی؛ از ادعا تا واقعیت
📌گزارشی از بازدید اخیر عضو شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان از چهاردهمین نمایشگاه ایران پلاست
✅ @saeedjalily
🔻لایو اینستاگرامی "راه و چاره" با صنایع پاییندست پتروشیمی
👥گفتگو با دبیرکل اتحادیه سراسری صنایع پاییندست پتروشیمی
📆امروز؛ دوشنبه ۲۷ بهمن، ساعت ۱۹ از صفحه دکتر سعید جلیلی↙️
https://www.instagram.com/dr_saeedjalili
🔻پخش زنده به صورت همزمان در کانال روبیکا
https://rubika.ir/saeedjalily
✅این پوستر را استوری کرده و صفحه دکتر جلیلی را منشن کنید.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨کلیپ ویژه | خیابان ها شاهدند..
◼️معارف عمیق زیارت جامعه کبیره، یکی از میراث گرانبهای امام هادی علیهالسلام
◾️ملت ایران نه در شعار بلکه در عمل به یاری ائمه اطهار شتافت و نه یک روز بلکه چهل سال در این راه مقاومت کرد
▪️سالروز شهادت دهمین پیشوای شیعیان، تعزیت باد
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥چرا صنعت پاییندست پتروشیمی اهمیت ویژه دارد؟!
🔸مطالبات اعضای اتحادیه سراسری این صنعت در دیدار با عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام چه بود؟
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🚨نباید اجازه داد ظرفیتهای حاصل از مزیتهای نسبی ما در عرصه صادرات و ترانزیت تضعیف شود(بخش اول)
سخنرانی مهم سعید جلیلی در همایش اقتصاد مقاومتی:
🔹با توجه به قابلیت عبور کالا از ایران و میزان ریل پسند بودن کالاها، حداقل ۵۰ میلیون تن به ارزش حدودی ۴ میلیارد دلار و حداکثر ۱۵۰ میلیون تن به ارزش حدودی ۱۲ میلیارد دلار ظرفیت ترانزیت منطقه ماست.
🔹طراحی پروژه اتصال بنادر شرقی دریای خزر به سمت بنادر دریای سیاه به موازات مسیر ایران، ایجاد کریدور شمالی-جنوبی میان کشورهای آسیای میانه در موازات با کریدور شمالی-جنوبی ایران، طراحی مسیر لاجورد در موازات کریدور شرقی-غربی ایران از جمله مسیرهای موازی حمل و نقل کالا با ظرفیت ترانزیتی ایران در طی سالهای اخیر است.
🔹ما ۱۷% ذخایر گازی جهان را در اختیار داریم که رتبه دوم جهانی محسوب میشود اما رتبه هجدهم ایران در میان صادرکنندگان گاز نشان میدهد که ما از این فرصت به خوبی استفاده نکردهایم و در وضعیت نامتوازنی قرار داریم. در حال حاضر میزان صادرات گاز ایران حدود ۵ میلیارد دلار است که میتواند تا ۱۳ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.
🔹پروژهی خط لولهی گاز ترانس خزر به منظور انتقال گاز ترکمنستان به اروپا و همچنین پروژه موسوم به تاپی که در جهت ایجاد خط لولهی انتقال گاز ترکمنستان به هند از مسیر موازی است.
🔹ظرفیت مازاد برق کشور حدود ۲۰ هزار مگاوات است. اگر نیمی از این ظرفیت با توجه به قیمت جهانی برق که به ازای هر کیلووات ۱۰ سنت در نظر گرفته میشود، روزانه ۱۲ ساعت به مدت ۶ ماه از سال صادر شود، بیش از ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری خواهد داشت.
🔹ایران با دو همسایه خود یعنی عراق و افغانستان به دلیل وجود اشتراکات فراوان سیاسی، مذهبی روابط اقتصادی خوبی برقرار کرده است اما تلاش آمریکا آن است که مانع تامین برق این دو کشور از طریق ایران شود.
🔹 طبق آمار رسمی وزارت صمت، میزان واردات محصولات پایین دستی در منطقه حداقل ۱۳۰ میلیارد دلار است اما در حال حاضر دو سوم از ظرفیت بیش از ۱۲ میلیون تنی صنایع پایین دستی پتروشیمی در کشور بلا استفاده است.
🔹حتی اگر بتوانیم ۱۵ درصد این بازار را فعال کنیم ۲۰ میلیارد دلار صادرات در همین بازار خواهد بود و اگر این فرصت را فعال نکنیم دیگر تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی در منطقه ما، این بازار ارزشمند را تصاحب خواهند کرد.
⚠️چند سال توان برخی دستگاهها و رسانهها معطوف به این موضوع میشود که سرنوشت پیوستن به فلان کنوانسیون چه شده؟ اگر درصدی از این توجه به مسائل اصلی بشود،میتوانیم جهش تولید و جهش صادرات را شکل بدهیم.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🚨نباید اجازه داد ظرفیتهای حاصل از مزیتهای نسبی ما در عرصه صادرات و ترانزیت تضعیف شود(بخش اول) سخ
🚨فرصتهای بسیار بزرگ اقتصادی در تعاملات منطقهای در برابر ماست که باید به آنها توجه ویژه شود(بخش دوم)
از جمله سخنان مهم سعید جلیلی در افتتاحیه همایش سالیانه اقتصاد مقاومتی:
🔹روابط گسترده با کشور ها نه تنها تعارضی با اقتصاد مقاومتی ندارد بلکه روی دیگر آن است.
🔹 اگر درصدی از توجهاتی که بعضا به برخی مسائل غیر اصلی و حواشی میشود به موضوعات اصلی کشور اختصاص پیدا کند، بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد.
🔹پروژههای بالقوهی رقبای منطقهای به منظور تخلیه فرصتهای ایران در زمینه ترانزیت و صادرات در حال کلید خوردن است.
🔹 آمریکایی ها به موازات تحریم در عرصههای تعاملات اقتصادی ایران نیز فعال شدند و به دنبال کمک به رقبای منطقهای ما هستند تا بازار های صادراتی و ظرفیت فرصتهای اقتصادی ما را تخلیه کنند. باید نقشه دشمن در این زمینه به دقت شناسایی شده و با آن مقابله شود.
🔹 باید به ظرفیت ترانزیتی و فرصتهای راهبردی اقتصادی کشور در زمینه محصولات نفتی، صادرات گاز، برق، فناوری و خدمات مهندسی توجه ویژه شود.
🔹اقدام هوشمندانه و به موقع میتواند محوریت ایران در این حوزهها تثبیت کرده تا به منبع اقتداری برای کشور در مقابله با تحریم و رشد اقتصادی بدل گردد.
🔹با استفاده به موقع از فرصت ها به ویژه در تعاملات اقتصادی منطقهای، میتوانیم گزینه جنگ اقتصادی را نظیر جنگ نظامی برای همیشه از دستان دشمن خارج کنیم.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨بخش اول ارائهی دکتر جلیلی در همایش اقتصاد مقاومتی: برآورد کارشناسی از فرصتهای مهم ترانزیتی ایران در منطقه چیست؟
🔹تکمیل کریدور شمالی-جنوبی «سرخس،چابهار» و «آستارا،بندرعباس» و همچنین کریدور شرقی-غربی «دوغارون،جلفا» چه میزان ارزآوری برای کشور خواهد داشت؟!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 دشمن به موازات خط تحریم، به دنبال فعالیت علیه فرصت های اقتصادی ایران است
🔸طراحی خط های ترانزیتی موازی با کریدور های شمالی-جنوبی و شرقی-غربی ایران در افغانستان و آذربایجان
⚠️دشمن با راه اندازی مسیر های موازی با کریدور های ترانزیتی ایران به دنبال تخلیه ظرفیت اقتصادی ما در منطقه است
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨همانقدر که تحریم مهم است، تعاملات اقتصادی در منطقه نیز اهمیت دارد
🔸مسیرهایی موازی تنگه هرمز در حال شکلگیری است تا اهمیت راهبردی آن را کاهش دهد
🔸ارائه سعید جلیلی از نقشههای جغرافیایی خط لولههای انتقال نفت و گاز به منظور دور زدن تنگه هرمز
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 ایران دومین تولید کننده گاز دنیا اما هجدهمین صادرکننده آن است
🔸میزان صادرات ما ۵ میلیارد دلار است که تا ۱۳ میلیارد دلار قابلیت افزایش دارد
🔸پروژه هایی نظیر ترانس خزر، تاپی و .. در حال ایجاد خطوط انتقال گاز موازی با بازارهای صادراتی ایران است
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨تلاش آمریکا آن است که مانع تامین برق افغانستان و عراق از طریق ایران شود
🔸۲۰هزار مگاوات برق مازاد کشور میتواند بیش از ۲ میلیارد دلار ارزآوری داشته باشد
🔸پروژه های تامین برق چگونه به دنبال تصاحب بازارهای صادراتی ایران است؟!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 چرا بازار محصولات صنایع پایین دست پتروشیمی ارزشمند است؟
🔹کالا مهیا، بازار مهیا، دیپلماسی منفعل!
🔹صنایع پایین دست پتروشیمی در حالی با یک سوم ظرفیت خود کار میکند که ارزش بازار منطقه بیش از ۱۳۰ میلیارد دلار است
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨سخنان مهم سعید جلیلی در یکصدمین سالگرد کودتای سوم اسفند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در جمعی از اعضای کارگروههای دولت سایه با بیان کلامی از امیرمومنان(ع) مبنی بر اهمیت عبرت گرفتن از تاریخ، به واکاوی حوادث منجر به کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹، دخالت دولت انگلیس و ظهور سلطنت استبدادی پهلوی پرداخت.
جلیلی در این جلسه بر لزوم توجه به علوم انسانی و رشتههایی نظیر تاریخ اشاره کرد و اظهار داشت:
🔹همانگونه که پیشرفت در علوم مهندسی،پایه، پزشکی و .. میتواند موجب پیشرفت یک کشور شود، توجه به تاریخ و داشتن توصیف و تحلیل صحیح از وقایع تاریخی میتواند مانع پسرفت یک ملت باشد و از تکرار تجربههای تلخ جلوگیری کند.
🔹امیر مومنان(ع) میفرمایند هر کس از وقایع گذشتگان عبرت بگیرد بینا میشود و کسی که بصیرت و بینایى پیدا کرد، میفهمد و آنکس که فهمید، عالم میشود.
🔹ایشان در نامهای به امام حسن(ع) میفرمایند به گونهای در احوالات گذشتگان عبرت کردم که خود را یکی از آنها دیدم.
🔹بصیرت تاریخی امام خمینی(ره) از مصادیق کلام امیر مومنان(ع) است؛ یکی از دلایلی که مانع انحراف در انقلاب اسلامی و مانع تکرار تجربههای تلخ تحمیلی بر مشروطه و نهضت ملی شدن نفت شد، آگاهی و اشراف حضرت امام(ره) نسبت به بزنگاههای تاریخ معاصر ایران بود.
🔹در یکصدمین سالگرد حادثه تاریخی کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹، مطالعه این رویداد و نحوه مطرح شدن فردی مثل رضاخان ایران از جهات گوناگون باید مورد توجه قرار گیرد.
🔹نقش عوامل خارجی بویژه دولت انگلیس و بررسی علت انفعال نیروهای فعال در انقلاب مشروطه در برابر این پدیده و همچنین کسانیکه در کنار زور، با تزویر و گمراه کردن افکار عمومی ایفاء نقش کردند، بسیار اهمیت دارد.
🔹باید به این سوال پاسخ داد که تهران به عنوان مرکز انقلاب مشروطه در دو دهه قبل با وجود انقلابیون و علمای بزرگی که تاثیرات مهمی نظیر لغو امتیازات استعماری و .. در دوران قاجار داشتند، چگونه توسط ۲۵۰۰ قزاق تسخیر میشود و این اتفاق بر سرنوشت نیم قرن آینده یک ملت تاثیر میگذارد؟
📽خبر تکمیلی و ویدئوی این دیدار به زودی منتشر خواهد شد.
✅ @saeedjalily
🔻لایو اینستاگرامی "راه و چاره" با موضوع دانه های روغنی
👥گفتگو با عضو کارگروه کشاورزی دولت سایه
📆امروز؛ دوشنبه ۴ اسفند، ساعت ۱۹ از صفحه دکتر سعید جلیلی↙️
https://www.instagram.com/dr_saeedjalili
🔻پخش زنده به صورت همزمان در کانال روبیکا
https://rubika.ir/saeedjalily
✅این پوستر را استوری کرده و صفحه دکتر جلیلی را منشن کنید.
✅ @saeedjalily
34.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨عبرت های تاریخی از یک #کودتای_انگلیسی | مشروح جلسه اخیر سعید جلیلی با موضوع بررسی ابعاد کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع برخی از اعضای کارگروههای دولت سایه با بیان اهمیت عبرت گرفتن از تاریخ، به واکاوی حوادث منجر به کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹، دخالت دولت انگلیس و ظهور سلطنت استبدادی پهلوی پرداخت.
وی در این نشست گفت:
🔹در یکصدمین سالگرد حادثه تاریخی کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹، مطالعه این رویداد و نحوه مطرح شدن فردی مثل رضاخان ایران از جهات گوناگون باید مورد توجه قرار گیرد.
🔹نقش عوامل خارجی بویژه دولت انگلیس و بررسی علت انفعال نیروهای فعال در انقلاب مشروطه در برابر این پدیده و همچنین کسانیکه در کنار زور، با تزویر و گمراه کردن افکار عمومی ایفاء نقش کردند، بسیار اهمیت دارد.
🔹باید به این سوال پاسخ داد که تهران به عنوان مرکز انقلاب مشروطه در دو دهه قبل با وجود انقلابیون و علمای بزرگی که تاثیرات مهمی نظیر لغو امتیازات استعماری و .. در دوران قاجار داشتند، چگونه توسط ۲۵۰۰ قزاق تسخیر میشود و این اتفاق بر سرنوشت نیم قرن آینده یک ملت تاثیر میگذارد؟
📽 ویدئوی این نشست را مشاهده میکنید
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🔻اراده سیاسی امیرالمومنین(ع) بر چه بود؟!
سعید جلیلی:
🔹 تعبیر حضرت امیر علیه السلام این است که اگر کاری دارد از سمت ما صورت می گیرد، این رقابت برای قدرت نیست و برای ثروت اندوزی نیست، بلکه این فعالیتی که در چنین جامعه ای صورت می گیرد، برای چهار هدف اصلی است.
🔹حضرت در آنجا بیان می کنند: «خدایا تو میدانى که آنچه انجام دادیم نه برای رغبت به قدرت بود و نه برای زیادهخواهى از مال بی ارزش دنیا؛ بلکه برای آن بود که :
1️⃣نشانههاى دینت را به جایش بازگردانیم،
2️⃣ و برنامه اصلاح را در شهر هایت آشکار کنیم،
3️⃣ تا بندگان ستم کشیدهات ایمنی یابند
4️⃣ و حدود معطّل شدهات اقامه گردد.»
🔹اتفاقا وقتی برای دوره ای کوتاه ، حکومت در دست حضرت امیر(ع) قرار می گیرد، ایشان از مردم می خواهند که کنار نروند و بگویند حالا امیرالمومنین که از او خاطر جمع هستیم مسئول شده است و ما دیگر برویم بنشینیم؛ بلکه می فرمایند: «فلا تكفوا عن مقاله بحق او مشوره بعدل» حالا اگر حقی را می بینید باید بگویید یا در زمینه تحقق قسط و عدل اگر مشورتی می توانید بدهید.
.
🔹این نگاه مبنایی ماست. ما یک روز را هم نباید از دست بدهیم تا به آن نقطه مطلوب جامعه برسیم.
🔹اگر شما دولتی را ببینید که دارد خوب عمل می کند و کارهای خوبی می کند و عهده دار وظایف سنگینی است، باید او را حتی اگر رقیب شما بوده، تشویق، تایید، کمک و پشتیبانی کنید. همه را هم به کمک او بیاورید و تقویت کنید و بگویید من هم اگر بودم، بنا بود همین کارها را بکنم.
🔹همچنان که اگر در جایی دیدید که دارد خطا می رود، وظیفه دارید که بیان کنید. درست مثل وقتی که ببینید یک نفر با ماشین پنجر به راهی طولانی می رود. وظیفه دارید بگویید که بداند. شما هر مسیر خطایی را در حد فهم خود دیدید، در چارچوب قانون، اخلاق و شرع وظیفه دارید که متذکر شوید که این تصحیح، تقویت دولت است.
🔹قسم سوم هم این است که شما اگر دیدید که دولتی کار خوبی انجام می دهد ولی ناقص، مثلا به اولویتی توجه ندارد، در اینجا هم باید تذکر داد که به آن تکمیل گویند.
📌 بخشی از مصاحبه با هفته نامه مثلث در سال 97
🌺فرارسیدن میلاد مولی الموحدین، حضرت امام علی علیه السلام گرامیباد
✅ @saeedjalily