فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥اگر کسی مصلحت واقعی کشور را تشخیص میدهد، باید بدون هیچگونه محافظه کاری آن را بیان کند.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨روایت مذاکره
🔹پخش قسمت اول، گفتگوی دکتر سعید جلیلی با دانشجویان پیرامون مسئله مذاکره
🔹چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔹ساعت ۲۲:۰۰
پخش از لایو صفحه اینستاگرام↙️
Instagram.com/dr_saeedjalili
و کانال روبیکا↙️
http://rubika.ir/saeedjalily
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥تیزر/روایت مذاکره
⚠️ از تجربه تکراری تا پشت خیمه
🔹پخش قسمت اول گفتگو دکتر سعید جلیلی با دانشجویان
🔹امشب، چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400
🔹ساعت 22:00
🔔پخش از لایو صفحه اینستاگرام و کانال روبیکا
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨امشب ساعت 22
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🔻اتحادیههای صنفی، شایستهترین افراد برای تایید،تصحیح یا تکمیل سیاستها و بخشنامههای اجرایی در زمینه تولید هستند
🔸دکتر جلیلی در دیدار با جمعی از فعالان تولیدی، صنفی و صنعتی به ایراد سخنرانی پرداخت.
🔸همچنین در این نشست آقایان حاج محمد علی قنبری، رئیس اتحادیه صنف شیشه و آینه،سید علی اصغر بهبهانی مسئول اتحادیه صنف تولیدکنندگان کشباف و جوراب،علیرضا عباسی، رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان تهران و حمیدرضا رستگار، رئیس اتحادیه آهن و فولاد درباره مسائل و مشکلات اصناف نکات خود را مطرح کردند.
جلیلی در این جلسه گفت:
🔹ما معتقدیم که بسیاری از مسائل و مشکلات دولت، بدون کمک و حضور اصناف حل نخواهد شد.
🔹نگاه دولت به اصناف باید نگاه فرصت محور باشد. اینگونه نیست که دولت بگوید به چند مشکل اصناف رسیدگی کنیم تا پاپی ما نشوند؛ بلکه اصناف و اتحادیهها میتوانند بازوهای دولت برای حل مشکلات، افزایش اشتغال، تولید و ارزآوری باشند.
🔹دولت برای ایجاد یک شغل پایدار باید دهها میلیون هزینه کند؛ در حالیکه میتواند با تقویت اصناف و با کمترین هزینه، ایجاد اشتغال کند. کما اینکه در زمینه صادات و ارزیآوری نیز میتواند شرایط مطلوب را با همکاری اتحادیهها به دست آورد.
🔹اصناف و اتحادیه به دلیل آنکه بیشترین اشراف را نسبت به امر تولید دارند، شایستهترین افراد برای تایید، تصحیح یا تکمیل سیاستهای و بخشنامههای اجرایی در امر تولید هستند.
🔹نگاه دولت به اصناف نیز باید اینگونه باشد که از این ظرفیت کمی و کیفی مطلوب، به بهترین وجه استفاده نماید و ضمن پیگیری ابعاد مختلف یک مسئله با کمک اصناف، در نهایت یک پاسخ و نسخه معتبر برای این مسائل، ارائه شود.
🔹یکی از شروط لازم موفقیتِ ساختار پرهزینه، کند و ضعیف اداری-اجرایی کشور در حل مشکلات، نقشپذیری و اثرگذاری مردم در امور است.
🔹در همین قضیه کرونا نیز تا زمانی که مردم پای کار نیامدند، مشکلات بر روی زمین مانده بود؛ اینکه ما خیال کنیم دستگاه اداری کشور خود به خود و بدون کمک مردم میتواند مسائل را حل نماید، اشتباه است.
🔹اتحادیهها و اصناف یکی از مهمترین نهادهای مردمی در پیگیری مسائل تولیدکنندگان است. تقویت فرهنگ کار جمعی میان بخش دولتی و بخش خصوصی یکی از ماموریتهای اتحادیههاست.
🔹اصناف و اتحادیهها باید بتوانند، آسیبشناسی و راهکارهای خود را برای راهنمایی و ارائه مشورت به مسئولان اجرایی، مطرح نمایند و فراهم کردن زمینه ورود و اثرگذاری این نهادهای مردمی، بر عهده دولت است.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🔻روایت اتحادیههای صنفی از موانع اصلی تولید
🔹حاج محمد علی قنبری، رئیس اتحادیه صنف شیشه و آینه تهران: اجرای قانون نظام صنفی اولین گام لازم برای حل بخش عمدهای مشکلات اصناف کشور است.
🔹سید علی اصغر بهبهانی رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان کشباف و جوراب تهران: مشکلات مربوط به تامین اجتماعی و تامین مواد اولیه از طریق صنایع بالادستی از مهمترین مشکلات اصناف مرتبط با صنعت نساجی است.
🔹علیرضا عباسی، رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان تهران:دلالهای سرمایهدار به سراغ کارخانجات مواد اولیه میروند، خرید میکنند و با ایجاد انحصار، هر قیمتی که دوست داشته باشند مواد را عرضه میکنند و متاسفانه هیچگونه نظارتی هم وجود ندارد/ وزارت صمت بدون ملاحظه ظرفیت تولید داخلی و میزان نیاز ما، واردات پارچه مبلی را ممنوع اعلام میکند و با این اتفاق، قیمت پارچه وارداتی-که حالا به صورت قاچاق وارد میشود- سه برابر شده است.
🔹حمیدرضا رستگار، رئیس اتحادیه آهن و فولاد: امروز پانزده کشور همسایه ما نیازمند محصولات فلزی و فولادی ایران هستند؛ دیپلماسی اقتصادی و جلوگیری از وضع قوانین خلقالساعه در حوزه صادرات، میتواند صنعت آهن و فولاد را به یکی از پایههای اصلی صادراتی کشور تبدیل نماید.
🔹فرزین درخشانپور، رئیس اتاق اصناف شهرستان پردیس طی دو سال اخیر به صورت رسمی، حدود 1400 نفر از شاغلان فعال در واحدهای صنفی پردیس، بیکار شدند.اغلب تعطیلیها و بیکار شدن نیروها مربوط به مشکلات حوزه تامین اجتماعی، مالیات و مواد اولیه بوده است.
🔹خرسند صنعتی از تولیدکنندگان فعال در صنایع فلزی: 1000 میلیارد دلار ارزش واردات همسایگان ما است و علیرغم اینکه اصناف ما تجارت را به خوبی میدانند اما نیازمند پل ارتباطی با تجارت بینالملل و تقویت هدفمند صادرات هستیم.
🔹امراللهی، مسئول بسیج اتاق اصناف کشور: عدم استفاده از مشورت اصناف در تصمیمگیریها را یک ایراد مهم و حضور اتاق اصناف در شوراهای ملی و تصمیمگیری اقتصادی کشور یک ضرورت است.
🔹یونسیان،کارشناس صنعت و معدن: کنترل سازوکار صدور بخشنامهها یکی از مهمترین اقدامات دولت آتی باید باشد.
↙️لزوم تازه نفس شدن دولت در بخش صنعت و تجارت، تعبیه جایگاه حقوقی نمایندگان اصناف در مراکز تصمیمگیری و ارائه فرمانهای اجرایی در حوزه تولید در همان روزهای ابتدایی از دیگر محورهای سخنان افراد حاضر در این جلسه بود.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨پخش قسمت دوم "روایت مذاکره"، گفتگو دکتر سعید جلیلی با دانشجویان پیرامون روند 18 ساله مذاکرات
🔹10 اردیبهشت، ساعت 22
📌پخش از لایو صفحه اینستاگرام دکتر سعید جلیلی↙️
http://Instagram.com/dr_saeedjalili
و کانال روبیکا:
http://rubika.ir/saeedjalily
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨آخرین مرحله از روایت مذاکره/ میگفتند توافق ما فتح الفتوح، آفتاب تابان، ابر شتابان و هدیه خداوند است
🔹با راهحلی که ارائه شد، آیا دلار ۳هزار تومانی، ۱۰۰۰ تومان شد یا در مقاطعی به ۳۰هزار تومان هم رسید؟!
🔹طرف مقابل بیانیه میدهد که برخی تحریمها اصلا قابل مذاکره نیست، بعضی میگویند بگذارید در صد روز آخر با همین راه حل، مشکلات را حل کنیم!
📽روایت مذاکره
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
📜بازنشر انتشار جزوه «جنگ حق و باطل تمام شدنی نیست»
📢 حیات طیبه، سخنرانی دکتر سعید جلیلی در مسجد سید اصفهان همزمان با مراسم احیاء شبهای قدر رمضان سال 94 را در قالب یک جزوه کاربردی در اختیار مخاطبان قرار داده است.
دکتر جلیلی:
🔸یکی از بحثهای بسیار مهمی که شاید شایسته باشد در ماه رمضان در آن تأمل کرد و تفکر کرد، این بحث است که در این ماهی که از دو امام بزرگ ما، امام علی علیهالسلام و امام حسن علیهالسلام در آن یاد میکنیم. امامانی که قلههای کمال بودند. قله تمام فضایل و شرافتهای انسانی بودند. امامانی که ما در باره آنها بیان میکنیم که: «الحَقُّ مَعَكُم وَ فيكُم وَ مِنْكُم وَ إلَيْكُم وَ أنْتُم أهْلُهُ»، بشریت این فرصت را داشت که این امامان در برههای از زمان در میان آنها حضور داشته باشند.
🔸در این سالها در یک فرصت محدود و کوتاه برای بشریت فرصتی پیدا شد که همین دو امام بزرگوار در رأس حکومت قرار بگیرد. در رأس یک نظام قرار بگیرند. این یک فرصت بسیار بزرگ بود که قله کمال و فضیلتها مثل امام علی علیهالسلام حالا در رأس یک نظام حکومتی قرار بگیرد. امام علی علیهالسلام حدود چهار سال و نه ماه و امام حسن علیهالسلام حدود شش ماه، در مجموع از این دویست و پنجاه سال بشریت این فرصت را پیدا کرد که حدود پنج سال و نیم و حتی کمتر این ستارههای آسمان امامت در رأس یک نظام حکومتی قرار بگیرند. نتیجه آن چه شد. سؤال من این است که چرا نه تنها در آن دویست و پنجاه سال، حتی در همین پنج سال هم نشد آن استفاده و بهره لازم برده شود. چرا نشد؟
📌 مشاهده جزوه در سایت
drjalily.com/posts/1035
✅ @saeedjalily
جنگ حق و باطل.pdf
1.1M
📜 جزوه جنگ حق و باطل بر مبنای سخنرانی سال 94 دکتر سعید جلیلی که همزمان با مراسم احیا شب قدر در مسجد سید اصفهان برگزار شده بود.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🚨دومین روایت سعید جلیلی در آستانه سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری: #روایت_تحریم
🔹گفتگوی پایگاه اطلاع رسانی حیات طیبه با نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی پیرامون مسئله تحریمها
🔹 یکشنبه 12 اردیبهشت1400، ساعت 22:00
🔹پخش همزمان از صفحه اینستاگرام↙️
http://Instagram.com/dr_saeedjalili
🔹کانال روبیکا↙️
http://rubika.ir/saeedjalily
🔹و صفحه آپارات↙️
aparat.com/drjalily
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨آیا عدم اجازه به شرکتهای آمریکایی برای حضور در ایران، انگیزه اصلی آمریکا برای خروج از برجام بود؟
🔹حداقل یکصد شرکت و بانک بزرگ اروپایی با صددرصد سهام دولتی وجود دارد که پس از برجام هم حاضر به همکاری با ایران نشدند
✅ @saeedjalily