فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی میگوییم در شرایط تحریم میشود اقتصاد کشور را بهتر از امروز اداره کرد، یعنی چه؟/ سعید جلیلی با یک مثال پاسخ میدهد!
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
دکتر سعید جلیلی در جمع دانشجویان در چهارمین دوره معرفتی- تشکیلاتی «اسلام ناب» حاضر شد و به ایراد سخنرانی پرداخت.
مشروح خبر:
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻اهم سخنان دکتر جلیلی در جمع دانشجویان در دوره معرفتی- تشکلاتی اسلام ناب:
🔹امروز یک جنگ واقعی شکل گرفته و هر فرد، هر تشکل، هر دانشجو، هر طلبه باید وظیفه خودش را در این جنگ پیدا کند.
🔹باید مشخص بشود که قرار است در این جنگ چه نقشی ایفاء کند؟ نمیشود گفت جنگ است اما این جنگ مسئول دارد و مسئولین به تنهایی بروند جنگ را پیش ببرند!
🔹در زمان دفاع مقدس کسی نمیگفت نیروهای مسلح وظیفه دارند به تنهایی بروند و جنگ را اداره کنند بلکه هر فردی متناسب با استعداد، توانمندیها و امکاناتی که داشت برای خودش وظیفهای تعریف میکرد.
🔹برگزاری اردو برای بالا بردن توان نیروهای انقلابی خوب است اما کافی نیست و باید در اردوهای آموزشی به طراحی عملیات های دانشجویی برای نقش آفرینی مثبت در دانشگاه و جامعه پرداخت.
🔹گاهی اوقات افراد مختلف سوال می کنند که در شرایط فعلی و در این جنگ اقتصادی و روانی دشمن، چه کاری از ما برمی آید و ما چه کمکی می توانیم انجام دهیم؟ اما وقتی در جواب گفته میشود مثلا در حوزه تخصصی و استعداد و تواناییهایی که دارید می توانید این کارها را انجام بدهید، میگویند مگر با این کار ما مشکلات مملکت حل میشود؟
🔹در جنگ هم قرار نبود که مثلاً با یک آر پی جی که یک رزمنده شلیک می کرد، تمام مشکلات جبهه حل بشود.
🔹باید مشخص شود اردویی که آمدید، به قصد کدام خرمشهر است؟ کدام خرمشهر را میخواهید آزاد کنید و مختصات آن چیست؟
🔹وظیفه نسل امروز این است به گونه ای اقدام کند که دشمن را برای همیشه از گزینه اقتصادی و فشار اقتصادی ناامید کند، این به معنی عملیات موثر علیه دشمن در جنگ اقتصادی است.
🔹اگر میبینید دشمن 30 سال است به سراغ گزینه نظامی نمیآید، به دلیل این است که در دفاع مقدس جانفشانی ها شد تا دشمن در عمل به این نتیجه رسید که گزینه ی نظامی جواب نمیدهد.
🔹دولت سایه ترجمان وظیفه دینی و انقلابی یک فرد است و منحصر به هیچ کس نیست. وقتی ما از امر به معروف و نهی از منکر و اصل 8 قانون اساسی صحبت می کنیم و می گوییم امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه دینی است، یعنی هر فردی در یک جامعه دینی نمیتواند نسبت به روند امور بیتفاوت باشد و نسبت به تمامی مسائل جامعه وظیفه دارد.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت جلیلی از اثرگذار بودن مطالبات تخصصی دانشجویان/ وقتی دانشجویان به قرارداد نفتی ipc اعتراض کردند دولت 55 بار آن را ویرایش کرد!
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
نشست علمی نقد و بررسی کتاب تمدن رضوی با حضور دکتر سعید جلیلی، دکتر موسی نجفی (نویسنده کتاب)، دکتر هادی همایون و جمعی از صاحب نظران پژوهشگران حوزه تاریخ و تمدن برگزار شد.
مشروح خبر:
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻اهم سخنان دکتر جلیلی در نشست علمی نقد و بررسی کتاب «تمدن رضوی»:
🔹در تعریف برخی مفاهیم، دکتر نجفی جرات خوبی به خرج داده که جدای از موافقت یا مخالفت با تعریف این مفاهیم، اصل چنین جسارتی قابل توجه است.
🔹«اندیشه» وقتی در عرصه واقعیت نیز نمود داشته باشد، سیر تمدنی خود را پیدا می کند از این رو وقتی سخن از «تمدن رضوی» می شود، باید مبتنی و مستند به تمام «حقیقت رضوی» باشد.
🔹جا دارد تا در تکمیل چنین کتابی بسیاری از تعابیر زیارت جامعه کبیره درباره امام رضا علیه السلام تبیین شود. مثلا تبیین شود که ایشان در آن دوران چگونه «ساسه العباد» بوده اند؟
🔹نباید فراموش کرد که هدف از این مباحث، الگو گیری برای امروز است و اگر تمدن را امتداد و بروز عملی یک اندیشه بدانیم، باید با استفاده از اندیشه دینی و حقیقت رضوی به سوی تمدن اسلامی حرکت کنیم.
🔹طبق تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری آهنگ حرکت نظام جمهوری اسلامی به سوی رسیدن به تمدن اسلامی است و ان شالله این مباحث و کتاب ها بتواند در این زمینه راهگشا باشد.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻اهم سخنان آقایان دکتر نجفی و دکتر همایون در نشست علمی نقد و بررسی کتاب «تمدن رضوی»:
🔸دکتر موسی نجفی:
🔹دو سال پیش در دانشگاه علوم اسلامی رضوی بحثی درباره مکتب سیاسی امام رضا(ع) برگزار شد که بنده بخش تمدن آن را قبول کردم که این کتاب محصول آن سخنرانیهاست.
🔹ولایتعهدی امام رضا علیه السلام فقط یک مساله سیاسی نبود بلکه برای فهم بهتر آن باید از منظر «فلسفه سیاسی» به موضوع نگاه کرد.
🔹روش و سیره امام رضا علیه السلام و تلاش ایشان برای فرهنگ سازی در آن دوره معیاری ارزنده برای امروز ماست.
🔹اشتراک تمدن غرب با سلفی ها آن است که هر دو مخالف اسلام حداکثری هستند، این نگاهی است که شامل انجمن حجتیه هم می شود اما بررسی مولفه های تمدن ساز در مکتب سیاسی امام رضا علیه السلام چنین نگاهی را رد می کند و بر تمدن سازی و اسلام حداکثری تاکید دارد.
🔸دکتر هادی همایون:
🔹رویکرد تمدنی این کتاب بزرگترین نقطه قوت آن است، اینکه محتوای کتاب در سال 200 هجری قمری باقی نمی ماند و تا بحث مهدویت امتداد پیدا می کند قابل توجه است.
🔹متاسفانه تاکنون اشتباهات زیادی درباره مفهوم شناسی «تمدن» رخ داده و برخی آن را معادل حضاره، قریه یا مدینه دانسته اند اما به نظر می رسد دقیق ترین مفهوم برای این تعبیر واژه «مُلک» است که در اصل یک مفهوم قرآنی است.
🔹دوره خلفای اموی و عباسی نقطه اوج تمدن اسلامی نیست و اگر هم در آن دوران نقاط قوت و برجسته ای به چشم می خورد، ناشی از حضور و تاثیرگذاری ائمه معصومین علیه السلام است.
🔹 مثلا نهضت علمی امام باقر علیه السلام وصادق علیه السلام به قدری موثر بود که حتی خلفای عباسی نیز تحت تاثیر آن بودند و بر همین مبناست که تربیت شاگرد و ترویج علم در زمان امام رضا علیه السلام نیز به اوج می رسد.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
نشست علمی نقد و بررسی کتاب تمدن رضوی در ایام دهه کرامت در دفتر دکتر سعید جلیلی
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔰یک اتفاق علمی خوب در عالم سیاست
روز سه شنبه ۲۶ تیرماه برای من و برخی از فارغ التحصیلان و پژوهشگران علوم سیاسی اتفاق خوبی در خیابان پاستور رخ داد که جای آن در عرصه سیاسی کشور و بخصوص نیروهای انقلابی بسیار خالی بود.
برگزاری نشست تخصصی علمی در دفتر دکتر جلیلی، با حضور دکتر موسی نجفی و دکتر همایون، با محوریت کتاب «تمدن رضوی» همان گفتگو و اتفاق مبارکی است که کمتر میان اهل علم و سیاست به شکلی واقعی رخ میدهد. اهل تفکر نظر به «آرمانها و مبانی» دارند و مرد سیاست توجه به «واقعیتهای گریزناپذیر»! اگر فقط در عرصه نظر غور کنیم، ایده آل طلبیِ خیالپرداز می شویم و اگر صرفاً اقتضای «امر واقع» را در نظر بگیرید، باید دست از اصول و آرمانها کشید و رنگ جماعت جهانی می شویم؛ پس دیالوگ میان دو ساحت «نظر و عمل» گریزناپذیر است که البته، با کمال تأسف، بسیاری از مدیران به دلیل شتغال به امور مهم فرصت تفکر، مطالعه و حتی گفتگو با اهل تفکر را ندارند و این فاصله آنقدر زیاد شده که گاهی تصور میشود که اساساً حرف همدیگر را درک نمیکنند...
🔹ادامه یادداشت در 👇
https://eitaa.com/drmousanajafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نسل قبلی به گونه ای عمل کرد که 30 سال است دشمن گزینه نظامی را کنار گداشته، وظیفه نسل امروز نیز ناامید کردن دشمن از فشار و تحریم اقتصادی است
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺤﺜﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﻫﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ "ﺗﻨﺶ ﺯﺩﺍﯾﯽ" ﯾﻌﻨﯽ ﭼﻪ؟ ﺍﮔﺮ ﻣﺎ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺑﮕﻮﯾﯿﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﺭ ﻋﺮﺻﻪ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺗﻨﺶ ﺯﺩﺍﯾﯽ ﮐﻨﯿﻢ، ﺩﺷﻤﻦ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﯾﻌﻨﯽ مساله "ﺗﻨﺶ" ﺑﺮﺍﯼ ایران ﻣﻮﺿﻮﻋﯿﺖ ﺩﺍﺭﺩ و همین ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻫﺮﻡ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺩﺷﻤﻦ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ ﭼﻮﻥ ﺗﻨﺶ ﺑﺮﺍﯼ ایران ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ، ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﺗﻨﺶ بیشتری ﺑﺸﻮﺩ پس جمهوری اسلامی ﻫﻢ ﻋﻘﺐ نشینی بیشتری میکند! ﺷﺎﯾﺪ ﻇﺎﻫﺮ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺗﻨﺶﺯﺩﺍﯾﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ بعضی ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﺁﺩﻡ ﺑﯽﻣﻨﻄﻖ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪﺍﺵ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺟﻨﮓ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﺍﺳﺖ! ﭼﻮﻥ ﻣﻨﻄﻖ ﺣﺎﮐﻢ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﻮﺟﺐ "ﺗﻨﺶ ﺯﺍﯾﯽ" ﻣﯽﺷﻮﺩ.
ﯾﻌﻨﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺎﻧﻊ ﺗﻨﺶ ﺯﺍﯾﯽ ﺑﺸﻮﯾﺪ، ﺑﺎﯾﺪ ﺷﻌﺎﺭ "ﺗﻬﺪﯾﺪ ﺯﺩﺍﯾﯽ" ﺑﺪﻫﯿﺪ ﻧﻪ ﺗﻨﺶﺯﺩﺍﯾﯽ. ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ ﻧﻤﯽ ﮔﺬﺍﺭﻡ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﻨﯿﺪ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﺑﺎ ﺗﻨﺶ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﭼﻪ ﺑﺎ ﻏﯿﺮ ﺗﻨﺶ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻨﺶ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ دشمن اﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﺪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺗﻨﺶ ﻓﺮﺍﺭﯼ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎً ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻫﺮﻡ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺍﺋﻢ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﯿﺎﻭﺭﺩ. پس ﺍﮔﺮ ﺷﻌﺎﺭﻣﺎﻥ ﺗﻨﺶ ﺯﺩﺍﯾﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﻫﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻬﺪﯾﺪﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺩﭼﺎﺭ ﺗﻨﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻦ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺷﺪ.
🔹بخشی از سخنرانی در دیدار با دانشجویان دانشگاه شریف/ مهر 94
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
دکتر سعید جلیلی در یادواره شهدای مساجد منطقه طلاب مشهد حاضر شد و به ایراد سخنرانی پرداخت.
مشروح خبر:
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻 اهم سخنان دکتر جلیلی در جمع مردم مشهد:
🔹نسل ما این توفیق را پیدا کرد که عینیت پیدا کردن بسیاری از فرازهای دعای ندبه را ببند.
🔹این فرمایش امام راحل است که خطاب به علما و بزرگان میفرمایند یک عمر عبادت کردید، خدا قبول کند اما یک بار هم وصیتنامه این شهدا را بخوانید. مگر در این وصیتنامهها چه نوشته شده بود؟
🔹آنچه شهدا را به این مقام رسانده بود این بود که در زمان خود وظیفه شان را به خوبی تشخیص دادند و به آن وظیفه به خوبی عمل کردند.
🔹شهید کرباسی زمانی که در جبهه بود با دشمن می جنگید، زمانی هم که در جبهه نبود مغازهاش کانون فعالیت برای اسلام و انقلاب بود. از توزیع مرغ و سیمان برای مردم تا هر خدمات دیگری که میشود ارائه کرد.
🔹هنر آن نسل این بود که وظیفه خودش را به خوبی شناخت. تمام تلاش دشمن این بود که با حربههای سخت، مثل ترور و جنگ مانع موفقیت این انقلاب بشود اما در برابر آن نسل موفق نشد.
🔹وقتی رادیو اعلام کرد امام جام زهر را پذیرفته، شهید سید اسماعیل موسوی قبل از این که نظام و انقلاب را بخواهد ملامت بکند اولین سؤالش این بود که نکند پذیرش قطعنامه به خاطر کوتاهیها و کمکاریهای ما بود؟ آیا ما اماممان را تنها نگذاشتیم؟
🔹در جبهه به شهید علی اصغر کهدویی گفتم چرا سربازی نرفته ای؟ میگفت اگر به سربازی بروم، نمیتوانم به خط مقدم بروم! کشوری که چنین جوانانی داشته باشد، شکست می خورد؟
🔹هنر آن نسل این بود که امروز دیگر دشمن فکر گزینه نظامی را هم نمیکند و فهمیده بیاثر است. هنر نسل امروز باید چه باشد؟ نسل امروز باید کاری کند تا دشمن از گزینه اقتصادی نیز منصرف شود و بفهمد اثری ندارد.
🔹امروز هم اگر ما جلساتی داریم، این جلسات باید مقدمهای باشد برای یک فعالیت بزرگ.
🔹امروز باید مساجد مملو از نسل جوان باشد. اگر نباشد، این کوتاهی ما است. یعنی این که ما در وظیفهمان کوتاهی کردیم.
🔹امام رضا علیه السلام در دعایی که برای امام زمان عج الله بیان میفرمایند به ما آموزش می دهند از خداوند بخواهید که «واجعلنا ممن تنتصروا به لدینک و لا تستبدل بنا غیرنا» ما را از آن کسانی قرار بده که از طریق آنها دینت را یاری میکنی و کسان دیگری را جایگزین ما نکن.
🔹ایشان در همین دعا بیان میفرمایند که چگونه میتوان دچار این خطا نشد؟ میفرمایند که «اعذنا من السامه و الکسل و الفتره.» خطر سست شدن، تنبلی و سامه را هشدار می دهند.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
نشست خبری کارگروه نیروی دولت سایه با موضوع علت خاموشی های اخیر با حضور مهندس مجید بروی کارشناس وزارت نیرو، دکتر سعید میرزا حسینی استاد دانشگاه و دکتر مسلم موسوی مدیر عامل انجمن حمایت از انرژی های تجدید پذیر در دفتر دکتر سعید جلیلی برگزار شد.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻اهم بیانیه منتشر شده توسط کارگروه نیروی دولت سایه درباره خاموشی های اخیر+ بیان راهکارها
🔹خاموشی ها در حالی است که بخشی از صنایع تولیدی کشور بنا به دلایلی هم اکنون فعال نیستند که اگر بودند شرایطی که برای شبکه برق کشور ایجاد می شد نگران کننده تر بود.
🔹این خاموشی ها که آشکار و غیر قابل انکار است نتیجه ی ضعف مدیریت در حوزه برق کشور و در قوانین بودجه و تخصیص منابع مالی و خصوصاً نادیده گرفتن نقش بخش خصوصی در این صنعت است.
🔹یکی از علل اصلی خاموشی ها از سوی مسئولین وزارت نیرو خارج از مدار بودن نیروگاه های برق آبی به دلیل تنش های آبی اخیر در کشور مطرح می شود. این نکته صحیح است اما نکته ی قابل تأمل این است که این وزارت در حالی سالهاست به اطلاع رسانی چالش های آبی برای عموم مردم می پردازد که خود به عنوان اولین مخاطب به آن توجه لازم را ندارد و گویا از تغییر اقلیم و کاهش منابع آب پشت سدها تا کنون اطلاعی نداشته است تا بتواند برنامه ریزی برای منابع جایگزین تولید برق در زمان مناسب و قبل از بحران را چاره اندیشی نماید.
🔹با عنایت به فرسوده بودن نیروگاه¬های حرارتی و راندمان پایین آنها، توجه ویژه به توسعه برق های نو بخصوص هسته ای که برای آن سرمایه گذاری شده است در کشور یک ضرورت است اما متأسفانه تاکنون به دلایل مختلف حمایت خوبی از آنها نمی شود.
🔹به علت فرسودگی و مشکلات در نگهداری و تعمیرات، برخی از نیروگاه¬های حرارتی در مدار نیستند و یا امکان تولید با حداکثر ظرفیت را ندارند که عامل اصلی آن بدهی های بالای وزارت نیرو به این نیروگاه ها است.
🔹نیروگاه های تجدید پذیر که امروزه مردم بخوبی به اهیمت و کارایی آنها پی برده اند، در بدنه وزارت نیرو اغلب به عنوان یک موضوع فانتزی یاد می شود. نرخ خرید برق تضمینی از این نیروگاه ها در حدودی است که لزوما برای همه ی انواع آنها توجیه اقتصادی جهت ساخت و بهره برداری از این نیروگاه ها وجود ندارد.
🔹باید الگوی تعرفه گذاری قیمت برق را اصلاح نماییم. این اصلاح به معنای افزایش بهای برق برای همه ی مشترکین به یک اندازه نیست بلکه بهای برق برای مشترکین متناسب با میزان مصرف ایشان محاسبه و دریافت خواهد شد. این الگوی اصلاحی مشترکین را به رعایت الگوی مصرف تشویق می کند و نسبت به زیاده روی در مصرف بازدارنده خواهد بود.
🔹توسعه فناوری هسته ای و بدنبال آن نیروگاه های هسته ای همواره یکی از راهبردهای اصلی کشور طی سالهای اخیر بوده و هست که برای آن نیز سرمایه گذاری شده است و کشور افق تامین برق تا میزان 20 هزار مگاوات را از این طریق هدفگذاری نموده است. سال های قبل که بحران های برق و آب به این شدت محسوس نبود، ضرورت وجود چنین نیروگاه هایی برای برخی مشهود نبود و استقامت کشور در مقابل کارشکنی های غرب و اروپا در مسیر توسعه آن را حیاتی نمی دانستند. امروز بر همگان آشکار است که نیروگاه های هسته با برق پایدار منشاء آلایندگی سوخت های فسیلی در نیروگاه های حرارتی را ندارند فلذا با استانداردهای محدود کننده بین المللی که البته هر روز بر شدت و سختگیری آنها افزوده می شود سازگار است.
🔹نیرو گاه های هسته ای علاوه بر آن محدودیت نیروگاه های برق آبی را ندارد و با قرارگرفتن در کنار سواحل آبهای آزاد، یک منبع تولید مطمئن آب شیرین محسوب می شوند که امروزه از نیازهای اساسی و حیاتی کشور محسوب می شود. مزیت دیگر فناوری هسته ای بومی شدن در کشور است که با وجود تمام محدودیت ها و بدخواهی ها وابستگی خارجی ندارد.
🔹نیروگاه های هسته ای در ازای هر کیلو وات ساعت تولید برق، از ارزانترین نوع نیروگاه های ممکن در دنیاست.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
4_5987686500890838405.pdf
377.6K
متن کامل بیانیه مهم کارگروه نیروی #دولت_سایه درباره خاموشی های اخیر
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهمیت پرهیز از "خستگی"، "کسالت" و "سستی" در کلام امام رضا علیه السلام
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرزوی دیرینه ای که پس از قرن ها توسط ملت ایران محقق شد
#دعای_ندبه
کانال رسمی دکتر جلیلی در پیام رسان ایتا👇
@saeedjalily
جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام
شنبه 13 مرداد 97
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻 6 سال قبل نیز مانند امروز کشور با مشکل ارز مواجه بود که در آن زمان مجموعه تدابیری اندیشیده شد که با روی کار آمدن دولت یازدهم، بسیاری از این تجارب و تدابیر کنار گذاشته شد؛ البته این حق هر دولتی است که یک تدبیر قبل را کنار بگذارد، اما متاسفانه جایگزین شایسته ای هم برای این تدابیر ارائه نشد.
🔹بخشی از سخنان دکتر جلیلی در نشست بررسی وضعیت بازار ارز توسط دولت سایه/ اردیبهشت 97
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راز جملات تکان دهنده امام درباره شهدا چه بود؟
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و باشگاه کشاورزان جوان با هدف ارتقای کشاورزی تفاهم نامه امضا کردند.
در این مراسم که در دفتر دکتر سعید جلیلی برگزار شد، دکتر محمدرضا جهانسوز به نمایندگی از سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و مهندس محمد جواد توکلیان به نمایندگی از باشگاه کشاورزان جوان این تفاهم نامه را امضا کردند.
مشروح خبر:
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
دکتر سعید جلیلی
سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و باشگاه کشاورزان جوان با هدف ارتقای کشاورزی تفاهم نامه امضا کردند. در
در مراسم امضای این تفاهم نامه، دکتر جهانسوز رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی گفت:
🔹فاصله بین متوسط تولید کشور و کشاورزان خبره را شکاف عملکردی می گویند، شکاف عملکردی در برخی از کشورها کم است اما متاسفانه در کشور ما این فاصله بین 2 تا 20 برابر است.
🔹در این راستا سازمان بسیج مهندسین کشاورزی طرحی را تحت عنوان «بسیج همگام با کشاورز» با هدف افزایش عملکرد در واحد سطح تدوین نمود و در حال حاضر این طرح را در سطح آموزشی و ترویجی اجرا می کند.
🔹 تا کنون در حدود بیش از 7 هزار روستا طرح بسیج همگام با کشاورز اجرا شده و در سال 95 در 1200 نقطه و در سال 96 در 11000 نقطه در کشور شاهد افزایش تولید بودیم.
🔹به عنوان مثال در محصول برنج در دو استان گیلان و مازندران در 6500 مزرعه افزایش عملکرد راستی آزمایی شده را شاهد بوده ایم. در این 6500 مزرعه افزایش عملکرد را ثبت کردیم و این ثبت توسط مدیر جهادکشاورزی شهرستان های مریوطه نیز تایید شده است. ارزش اقتصادی این افزایش عملکرد 18 میلیارد تومان (با معیار برنج کیلویی 7 هزار تومان) می باشد.
🔹در این طرح فقط 200 میلیون تومان با حضور مربیان آموزش دیده جهادی هزینه صورت گرفت، به طور متوسط برای یک فصل زراعی برای یک روستا 400 هزار تومان هزینه شده که یعنی با هزینه ناچیزی توانستیم به این موفقیت برسیم و این عملکرد در 6500 شالیزار باعث جلب اعتماد مردم و تسهیل در مسیر در سالهای آتی شده است.
🔹در حال حاضر 13 راهنمای کشت و کار (گندم، برنج، چغندرقند، نخود، آفتابگردان، سیب، پسته، مرکبات، زنبورعسل، شیلات و ...) بسیار معتبر تهیه و چاپ شده و ان شاءالله در آینده نیز به 30 کتب راهنمای کشت و کار خواهیم رسید. این کتب در اختیار مربیان طرح قرار می گیرد و تمامی فایل های دیجیتال کتب چاپ شده در قالب PDF در سایت سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور قرار گرفته است.
🔹دستورالعمل های محصولات استراتژیک ویژه هر منطقه تهیه گردیده است. به عنوان مثال در دستورالعمل کشت کلزای استان مازندران زمان های عملیات های مختلف از قبل از کشت تا آغاز کشت بعدی با جزیئات کامل و دقیق بصورت ساده و روان و کاربردی مشخص شده و دستورالعمل دیگری برای دریافت اطلاعات فرد به فرد کشاورزان شرکت کننده در طرح بسیج همگام با کشاورز نیز تهیه گردیده است.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅