📖 علامه مجلسى با سند خویش از عطیه عوفى نقل مىکند: همراه جابر بن عبدالله انصارى به قصد زیارت قبر حضرت امام حسین عَلَیه السَّلام از مدینه بیرون شدیم.
🔺 چون به کربلا وارد شدیم جابر بن عبدالله انصارى نزدیک فرات غسل کرد، جامهی تمیز پوشید پس از آن که خود را معطر نمود، به سوی مضجع حضرت امام حسین عَلَیه السَّلام حرکت کردیم.
🔺 جابر بن عبدالله انصارى هر قدم را آرام و کوتاه برمیداشت و ذکر مىگفت. نزدیک قبر حضرت امام حسین عَلَیه السَّلام که رسیدیم جابر بن عبدالله انصارى گفت: دست مرا بر قبر بگذار، دستش را بر قبر گذاشتم، روى قبر افتاد و از هوش رفت، بر او آب پاشیدم تا به هوش آمد.
👈 آنگاه جابر بن عبدالله انصارى سه بار گفت: یا حسین، سپس گفت: حَبیبٌ لا یُجیبُ حَبیبَهُ دوست، پاسخ دوستش را نمىدهد؟!
💎 بعد جابر بن عبدالله انصارى گفت: وأنّى لَکَ بِالجَوابِ وقَد شُحِطَت أوداجُکَ عَلى أثباجِک، وفُرِّقَ بَینَ بَدَنِکَ ورَأسِک، فَأَشهَدُ أنَّکَ ابنُ خاتَمِ النَّبِیّین وَابنُ سَیِّدِ المُؤمِنین وَابنُ حَلیفِ التَّقوى وسَلیلِ الهُدى وخامِسُ أصحابِ الکِساءِ وَابنُ سَیِّدِ النُّقَباءِ وَابنُ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ النِّساءِ وما لَکَ لا تَکونُ هکَذا وقَد غَذَّتکَ کَفُّ سَیِّدِ المُرسَلین ورُبّیتَ فی حِجرِ المُتَّقین ورُضِعتَ مِن ثَدیِ الإِیمانِ وفُطِمتَ بِالإِسلام فَطِبتَ حَیّا وطِبتَ مَیِّتا غَیرَ أنَّ قُلوبَ المُؤمِنینَ غَیرُ طَیِّبَةٍ لِفِراقِک ولا شاکَّةٍ فِی الخِیَرَةِ لَکَ فَعَلَیکَ سَلامُ اللّه و رِضوانُهُ وأشهَدُ أنَّکَ مَضَیتَ عَلى ما مَضى عَلَیهِ أخوکَ یَحیَى بنُ زَکَرِیّا؛
💎 چگونه جواب دهى که رگهایت بریده و میان سر و پیکرت جدایى افتاده است. شهادت مىدهم که تو زاده پیامبران و پسر سرور مومنان و پنجمین نفر از اصحاب کسایى، سلام و رضوان خدا بر تو باد، گواهى مىدهم تو همان راهی را رفتى که برادرت یحیى بن زکریا پیمود.
💎 آنگاه جابر بن عبدالله انصارى نگاهى به اطراف قبر افکند و گفت: السَّلامُ عَلَیکُم أیَّتُهَا الأَرواحُ الَّتی حَلَّت بِفِناءِ الحُسَینِ وأناخَت بِرَحلِهِ وأشهَدُ أنَّکُم أقَمتُمُ الصَّلاةَ وآتَیتُمُ الزَّکاةَ ، وأمَرتُم بِالمَعروفِ ونَهَیتُم عَنِ المُنکَرِ وجاهَدتُمُ المُلحِدین وعَبَدتُمُ اللّه َ حَتّى أتاکُمُ الیَقینُ؛
💎 سلام بر شما اى جانهاى پاک که در آستان حضرت امام حسین عَلَیه السَّلام فرود آمدید! گواهى مى دهم که شما نماز را بر پا داشته، زکات پرداختند، امر به معروف و نهى از منکر کردید و با ملحدان جهاد نمودید تا آنکه به رتبه و مقام یقین نائل شدید.
💎 سپس ادامه داد و گفت: وَالَّذی بَعَثَ مُحَمَّدا بِالحَقِّ نَبِیّا لَقَد شارَکنا کُم فیما دَخَلتُم فیهِ؛ سوگند به خدایى که محمد را به حق فرستاد، ما در راهى که شما رفتید شریک شماییم.
🔺 عطیه میگوید: به جابر بن عبدالله انصارى گفتم: چگونه با آنان شریکیم که نه دشتى پیمودیم و نه از بلندى و کوه بالا رفتیم و نه شمشیر زدیم، در حالى که اینان سر از پیکرهایشان جدا شد، فرزندانشان یتیم گشتند و همسرانشان بیوه شدند؟
💎 جابر بن عبدالله انصارى گفت: یا عَطِیَّةُ! سَمِعتُ حَبیبی رَسولَ اللّه صَلى الله علیه و آله یَقولُ: مَن أحَبَّ قَوما حُشِرَ مَعَهُم و مَن أحَبَّ عَمَلَ قَومٍ اُشرِکَ فی عَمَلِهِم وَالَّذی بَعَثَ مُحَمَّدا بِالحَقِّ نَبِیّا إنَّ نِیَّتی ونِیَّةَ أصحابی عَلى ما مَضى عَلَیهِ الحُسَینُ علیه السلام وأصحابُهُ؛
💎 اى عطیه از حبیبم رسول خدا صلى الله علیه و آله شنیدم که مى فرمود: هر کس گروهى را دوست بدارد با آنان محشور مىشود و هر کس کار عدهاى را دوست بدارد در عمل آنان شریک است.
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000701-2/
#زیارت_اربعین_جابر
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
📌 زیارت اربعین به چرائی حماسه عاشورا پرداخته
🔺 و شور عاشورایی را
👈 به شعور اربعینی تبدیل میکند.
#شعور_اربعینی
📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
📖 کتاب راهپمایی ارﺑﻌﻴﻦ حسینی
📚از مجموعه کتابهای "نمی از یم"
👈 کتاب "راهپیمایی اربعین حسینی" از مجموعه کتابهای "نمی از یم" حاوی:
چرائی و اهمیت زیارت سيد و سالار شهيدان حضرت أَبا عَبدِاللهِ الحُسَين عَلَيهِ السَّلام؛
جایگاه رفیع و با عظمت زیارت سيد و سالار شهيدان؛
چرائی و اهمیت زیارت اربعین حسینی؛
جایگاه رفیع و با عظمت زیارت اربعین حسینی؛
زیارت اربعین یا گزارش جامع از حادثه دلخراش و در عین حال حماسی عاشورا؛
زیارت اربعین حسینی در منابع روایی؛
چرائی و ضرورت راهپیمائی ارﺑﻌﻴﻦ حسینی؛
جایگاه رفیع و با عظمت راهپیمائی ارﺑﻌﻴﻦ حسینی؛
سیره علمای شیعه در راهپیمائی ارﺑﻌﻴﻦ حسینی؛
منشور اخلاقى راهپیمایی حماسی ارﺑﻌﻴﻦ حسینی؛
پیوند راهپیمائی اربعین با حکومت جهانی حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف؛
و مصادیق پیوند راهپیمائی اربعین حسینی، با حکومت مصلح جهانی مهدی.
کتاب "راهپیمایی اربعین حسینی" در 3 فصل و 9 بخش و 78 صفحه به قلم حجت الاسلام و المسلمین حسن صفرزاده تهرانی تدوین و به اهتمام مؤسسه فرهنگی پژوهشی قرآن و عترت صبح روشن منتشر شده است و به شیفتگان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام و خاصه به دلدادگان و شیفتگان سيد و سالار شهيدان حضرت أَبا عَبدِاللهِ الحُسَين علیه السلام تقدیم میگردد.
#راهپمایی_ارﺑﻌﻴﻦ_حسینی
#مجموعه_کتاب_های_نمی_از_یم
#مؤسسه_فرهنگی_پژوهشی_قرآن_و_عترت_صبح_روشن
#حسن_صفرزاده_تهرانی
برای مطالعه و دریافت کتاب آدرس زیر را کلیک نمایید. 👇
🌐 https://dla.ir/14010612-2/
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
🔺 آن شخصیت والا و آن رهبر بزرگوار عاشورا،
🔺 که با حرکت مقدسش اسلام را حفظ کرد؛
👈 زیارت اربعینش، مقدمات ظهور مصلح جهانی و منجی بشریت حضرت مهدی موعود را نیز فراهم میکند.
#مقدمات_ظهور
📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 راهپیمائی باشکوه و حماسی اربعین حسینی با ویژگیهایی که دارد؛
👈 زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود است.
#زمینه_ساز_ظهور
📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
دلائل تأکید ائمه بر خواندن زیارت اربعین
یکی از دلائل تأکید ائمه بر خواندن زیارت اربعین محتوای زیارت است که معرفتزا است. زیارت اربعین یكی از زیارت های مستند و معتبر شیعه است كه در عین ایجاز و اختصار از جامیعت بالا، از مضامین بسیار بلند و از نابترین مفاهیم برخوردار است. زیارت اربعین در عین ایجاز و اختصار؛ گزارش جامعی از حادثه دلخراش و در عین حال حماسی عاشورا است.
🔸🔹🔸🔹
#اربعین #اباعبدالله_الحسین #مناسبت
@safarzadeh_tehrani
🔹 زیارت اربعین با نابترین مفاهیم،
🔹 و عمیقترین مضامین،
دربردارنده گزارش جامعی از حادثه دلخراش و در عین حال حماسی کربلا است.
#گزارش_جامع_عاشورا
📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
💠 باید از این گنج گران بها و معدن تمام نشدنی سالهای دفاع مقدس استفاده کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی
به مناسبت چهل و سومین بهار آزادی،
📕 آیین رونمایی 43 کتاب دفاع مقدس در تالار بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استان اصفهان برگزار گردید
و از کتاب جامانده ( تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس )
✍️ حاوی خاطرات حجة الاسلام والمسلمین جناب آقای حسن صفرزاده تهرانی رونمایی شد.
#جامانده #حسن_صفرزاده_تهرانی #تاریخ_شفاهی
🔻ادامه خبر در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14001223-2/
🆔 @safarzadeh_tehrani
May 11
📌 گواه قرار دادن امام حسن در کودکی
پیامبر برای تبیین جایگاه امام حسن مجتبی در برخی از عهدنامهها از جمله عهدنامه ثقیف، با كمی سن، او را گواه قرار داد
یا در مباهله با یهودیان نجران به امر خدا، وی را همراه برد.
#امام_حسن_مجتبی
📝 📘📝 📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 ابعاد شخصیت پیامبر گرامی اسلام
🔹 سخن از شخصیت پیامبری است که درة التاج آفرینش، گوهر یگانهی عالم وجود، باعث و بانی هستی، صدر سلسله اولیا، خاتم انبیا، اشرف سفرا، سرآمد رسولان و پیامبر سراسر نور و پاکى است.
🔸عمر هیچ انسانی به اندازه پیامبر گرامی اسلام با برکت نبوده است، مقام معظم رهبری در این زمینه میفرماید: از جمله شگفتیهای زندگی آن حضرت این است که در طول این ده سال، یک لحظه را هدر نداد و همه حرکات و سکنات آن بزرگوار درس بود، عجب برکتی در چنین عمری وجود داشت.
🔹 هیچ انسانی به اندازه پیامبر گرامی اسلام، ابعاد شخصیتی بالا، والا، عالی، عظیم و ارزشمند ندارد. ابعاد شخصیتی آن بزرگوار در هستی و در تاریخ بشر ممتاز، فوق العاده، بینظیر، بیمانند و یگانه است.
🔸پیامبر گرامی اسلام از نظر درجات نورانی، مراتب معنوی، هدایت و رهبری، مدیریت و فرماندهی، اراده و پشتکار، تلاش و کوشش، استقامت و پایداری؛ بسیار ممتاز و یگانه بود، در عین حال از نظر شخصیت انسانی، سجایای اخلاقی، تواضع و فروتنی، صداقت و راستی، اخلاق پسندیده، رفتار دلنشین، کردار نیکو، برخورد شایسته و مردم داری؛ فوقالعاده، بینظیر و بیمانند بود.
🔹 پیامبر گرامی اسلام قهرمان قهرمانان، مصلح مصلحان، دانشمند دانشمندان، مجاهد مجاهدان، انقلابی انقلابیان، عارف عارفان و عصمت الله الکامل است و دعوتش عالیترین دعوتها، رسالتش عالیترین رسالتها، دینش عالیترین دینها و کتابش عالیترین و کاملترین کتابهای آسمانی است.
🔸 یکی از سرنوشت سازترین مقاطع تاریخ بشر، تاریخ زندگانی پیامبر گرامی اسلام است. در میان کسانی که در تاریخ بشر برای اصلاحات اجتماعی یا انقلابات بنیادی قیام کردهاند، دعوتی عالیتر، مکتبی جامعتر و رسالتی انقلابیتر از رسالت پیامبر اسلام نبوده است. آن بزرگوار بسیاری از واژهها و مفاهیمی که قرنهای اخیر برای بشریت تقدس پیدا کرد؛ مثل مفهوم مساوات، برادری، عدالت و مردمسالاری، را در جامعه آن روز پیاده کرد.
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000801-2/
#پیامبر_اسلام #پیامبر_اکرم
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 بخشی از فضائل حضرت امام حسن مجتبی عَلَیه السَّلام از زبان پیامبر گرامی اسلام
حدود هفت سال از زندگی امام حسن مجتبی عَلَیهالسَّلام با پیامبر گرامی اسلام گذشت. پدر بزرگِ مهربان، او را سخت دوست میداشت و نهایت علاقه و احترام را نسبت به آن بزرگوار داشت.
🔹 پیامبر گرامی اسلام صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ در وصف امام حسن مجتبی عَلَیه السَّلام میفرمود: لَوْ كانَ العَقْلُ رَجُلا لَكانَ الْحَسَن؛ اگر عقل به صورت انسانی مجسم شود، همانا به صورت حسن جلوه میكند.
🔸پیامبر گرامی اسلام در روایت دیگری در وصف امام حسن مجتبی میفرمود: وَ لَوْ کَانَ الْفَضْلُ شَخْصاً لَکَانَ الْحَسَنَ؛ اگر فضل و بخشش به صورت انسانی مجسم شود، همانا به صورت حسن جلوه میكند.
🔹پیامبر گرامی اسلام امام حسن مجتبی و امام حسین عَلَيْهِمَاالْسَّلام را سرور جوانان بهشت معرفی میکند و میفرمود: مَنْ سَرَّهُ أَنْ ینْظُرَ إِلَى سَیدِ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ، فَلْینْظُرْ إِلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِی؛ هر کس دوست دارد به آقای جوانان اهل بهشت نظر کند باید به حسن بن علی نظر نماید.
🔸پیامبر گرامی اسلام در روایت دیگری، امام حسن مجتبی و امام حسین را سرور جوانان بهشت معرفی میکند و میفرمودند: الحَسَنُ و الحُسَیْنُ سَیِّدَا شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ؛ حسن و حسین، سرور جوانان بهشتند.
🔹پیامبر گرامی اسلام در روایتی برای دوستداران امام حسن مجتبی دعا میکرد و میفرمود: اللّهُمَّ إنَّ هذا ابْنی وَ اَنَا اُحِبُّهُ فَاَحِبَّهُ وَ اَحِبَّ مَنْ یحِبُّهُ؛ بار خدایا همانا این فرزند من است و او را دوست دارم، پس تو نیز او را دوست دار و هر کس که او را دوست دارد دوست بدار.
بسیار اتّفاق میافتاد كه پیامبر گرامی اسلام، دو فرزندش امام حسن مجتبی و امام حسین را بر شانههای خود میگذاشت و میبرد. روزی یکی از اصحاب به امام حسن مجتبی و امام حسین که بر شانه پیامبر قرار داشتند گفت چه مركب خوبی دارید شما، در این هنگام پیامبر گرامی اسلام فرمود: “چه سواران خوبی دارم من”
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000712-2/
#فضائل_امام_حسن_مجتبی
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani