📌 گواه قرار دادن امام حسن در کودکی
پیامبر برای تبیین جایگاه امام حسن مجتبی در برخی از عهدنامهها از جمله عهدنامه ثقیف، با كمی سن، او را گواه قرار داد
یا در مباهله با یهودیان نجران به امر خدا، وی را همراه برد.
#امام_حسن_مجتبی
📝 📘📝 📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 ابعاد شخصیت پیامبر گرامی اسلام
🔹 سخن از شخصیت پیامبری است که درة التاج آفرینش، گوهر یگانهی عالم وجود، باعث و بانی هستی، صدر سلسله اولیا، خاتم انبیا، اشرف سفرا، سرآمد رسولان و پیامبر سراسر نور و پاکى است.
🔸عمر هیچ انسانی به اندازه پیامبر گرامی اسلام با برکت نبوده است، مقام معظم رهبری در این زمینه میفرماید: از جمله شگفتیهای زندگی آن حضرت این است که در طول این ده سال، یک لحظه را هدر نداد و همه حرکات و سکنات آن بزرگوار درس بود، عجب برکتی در چنین عمری وجود داشت.
🔹 هیچ انسانی به اندازه پیامبر گرامی اسلام، ابعاد شخصیتی بالا، والا، عالی، عظیم و ارزشمند ندارد. ابعاد شخصیتی آن بزرگوار در هستی و در تاریخ بشر ممتاز، فوق العاده، بینظیر، بیمانند و یگانه است.
🔸پیامبر گرامی اسلام از نظر درجات نورانی، مراتب معنوی، هدایت و رهبری، مدیریت و فرماندهی، اراده و پشتکار، تلاش و کوشش، استقامت و پایداری؛ بسیار ممتاز و یگانه بود، در عین حال از نظر شخصیت انسانی، سجایای اخلاقی، تواضع و فروتنی، صداقت و راستی، اخلاق پسندیده، رفتار دلنشین، کردار نیکو، برخورد شایسته و مردم داری؛ فوقالعاده، بینظیر و بیمانند بود.
🔹 پیامبر گرامی اسلام قهرمان قهرمانان، مصلح مصلحان، دانشمند دانشمندان، مجاهد مجاهدان، انقلابی انقلابیان، عارف عارفان و عصمت الله الکامل است و دعوتش عالیترین دعوتها، رسالتش عالیترین رسالتها، دینش عالیترین دینها و کتابش عالیترین و کاملترین کتابهای آسمانی است.
🔸 یکی از سرنوشت سازترین مقاطع تاریخ بشر، تاریخ زندگانی پیامبر گرامی اسلام است. در میان کسانی که در تاریخ بشر برای اصلاحات اجتماعی یا انقلابات بنیادی قیام کردهاند، دعوتی عالیتر، مکتبی جامعتر و رسالتی انقلابیتر از رسالت پیامبر اسلام نبوده است. آن بزرگوار بسیاری از واژهها و مفاهیمی که قرنهای اخیر برای بشریت تقدس پیدا کرد؛ مثل مفهوم مساوات، برادری، عدالت و مردمسالاری، را در جامعه آن روز پیاده کرد.
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000801-2/
#پیامبر_اسلام #پیامبر_اکرم
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 بخشی از فضائل حضرت امام حسن مجتبی عَلَیه السَّلام از زبان پیامبر گرامی اسلام
حدود هفت سال از زندگی امام حسن مجتبی عَلَیهالسَّلام با پیامبر گرامی اسلام گذشت. پدر بزرگِ مهربان، او را سخت دوست میداشت و نهایت علاقه و احترام را نسبت به آن بزرگوار داشت.
🔹 پیامبر گرامی اسلام صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ در وصف امام حسن مجتبی عَلَیه السَّلام میفرمود: لَوْ كانَ العَقْلُ رَجُلا لَكانَ الْحَسَن؛ اگر عقل به صورت انسانی مجسم شود، همانا به صورت حسن جلوه میكند.
🔸پیامبر گرامی اسلام در روایت دیگری در وصف امام حسن مجتبی میفرمود: وَ لَوْ کَانَ الْفَضْلُ شَخْصاً لَکَانَ الْحَسَنَ؛ اگر فضل و بخشش به صورت انسانی مجسم شود، همانا به صورت حسن جلوه میكند.
🔹پیامبر گرامی اسلام امام حسن مجتبی و امام حسین عَلَيْهِمَاالْسَّلام را سرور جوانان بهشت معرفی میکند و میفرمود: مَنْ سَرَّهُ أَنْ ینْظُرَ إِلَى سَیدِ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ، فَلْینْظُرْ إِلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِی؛ هر کس دوست دارد به آقای جوانان اهل بهشت نظر کند باید به حسن بن علی نظر نماید.
🔸پیامبر گرامی اسلام در روایت دیگری، امام حسن مجتبی و امام حسین را سرور جوانان بهشت معرفی میکند و میفرمودند: الحَسَنُ و الحُسَیْنُ سَیِّدَا شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ؛ حسن و حسین، سرور جوانان بهشتند.
🔹پیامبر گرامی اسلام در روایتی برای دوستداران امام حسن مجتبی دعا میکرد و میفرمود: اللّهُمَّ إنَّ هذا ابْنی وَ اَنَا اُحِبُّهُ فَاَحِبَّهُ وَ اَحِبَّ مَنْ یحِبُّهُ؛ بار خدایا همانا این فرزند من است و او را دوست دارم، پس تو نیز او را دوست دار و هر کس که او را دوست دارد دوست بدار.
بسیار اتّفاق میافتاد كه پیامبر گرامی اسلام، دو فرزندش امام حسن مجتبی و امام حسین را بر شانههای خود میگذاشت و میبرد. روزی یکی از اصحاب به امام حسن مجتبی و امام حسین که بر شانه پیامبر قرار داشتند گفت چه مركب خوبی دارید شما، در این هنگام پیامبر گرامی اسلام فرمود: “چه سواران خوبی دارم من”
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000712-2/
#فضائل_امام_حسن_مجتبی
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
📌 ابعاد شخصیتی پیامبر گرامی اسلام
🔹 هیچ انسانی به اندازه پیامبر گرامی اسلام،
✳️ ابعاد شخصیتی بالا، والا، عالی، عظیم و ارزشمند ندارد.
🔹ابعاد شخصیتی آن بزرگوار در هستی
🔹و در تاریخ بشر ممتاز، فوق العاده، بینظیر، بیمانند و یگانه است.
🌐 https://dla.ir
#پیامبر_اسلام #پیامبر_اکرم
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
📌 دریا قلی؛ گمنامی که ناجی آبادان شد
🔸 ملت بزرگ ایران، ستارگان درخشانی دارد که هر کدام، "گمنام" یا بی نام و در حقیقت "نام آور" در جای جای مختلف دفاع مقدس درخشیدند، زنان و مردان فراوانی که همگی «پای کار جنگ» بودند اما در این میان برخی از آنان نامشان برجسته تر است.
🔹 پس از سقوط خرمشهر و در جریان محاصره آبادان و نفوذ ارتش عراق به این جزیره بزرگ ، نام شخصیتی به نام "دریا قلی سورانی" می درخشد. او یک فرد عادی و معمولی و اوراقچی در اطراف آبادان بود و نقش بسیار بزرگی در آگاه سازی نیروهای آبادان برای مقابله با صدام داشت.
🔸 او به صورت اتفاقی دیده بود که ارتش عراق وارد ذوالفقاری آبادان شده است ، بلافاصله با احساس کامل ، نسبت به دین و میهن ، خود را به رزمندگان رسانده ، و اطلاعات جنگی را به آنان داد و این امر باعث شد تا سپاهیان و ارتشیان به همراه مردم ، هر کس با هر چیزی که در دست داشت بر ارتش متجاوز صدام حمله کنند و آن را از "کوی ذوالفقاری" بیرون بریزند.
🔹 اگر هوش و استعداد و وظیفه شناسی و "تصمیم گیری به موقع" دریاقلی نبود، چه بسا "آبادان" همانند "خرمشهر" سقوط کرده بود و بازگرداندن آن بسیار دشوار مینمود اما این "انسان فرهیخته عادی" در میان جامعه با "مسئولیت شناسی بجا" که احساس کرد خود و کشور خود را نجات داد.
📕 کتاب "دریا قلی؛ گمنامی که ناجی آبادان شد" حکایت فداکاری شخصیتی است که ناجی آبادان گردید.
برای دانلود به لینک زیر مراجعه فرمایید.👇
🌐 https://dla.ir/14010130-3/
#دریاقلی #آبادان
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
📌 حضرت امام رضا عَلَیهِالسَّلام علی رقم زیرکى شیطنت آمیز مأمون، مبارزه را چنان زیبا و عالی مدیریت کرد که در میان ناباوری؛
🔹 پیچیده ترین نقشهی سیاسی تاریخ اسلام را به فرصت بالندگی جهان تشیع تبدیل کرد،
🔹 سال ولایتعهدى را به یکى از پربرکتترین سالهای تاریخ تشیع قرار داد،
🔸 نفس تازه به مبارزات دمید،
🔹 تمدن اسلامی را وارد ایران کرد،
🔸 و دائرهی جغرافیای تشیع را گسترش داد.
#امام_رضا
📝 📘📝 📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 ولیعهدی ثامن الحجج
🔹 مأمون با این حقیقت روبه رو بود که بنی امیه و بنی عباس علی رقم به شهادت رساندن ائمه اطهار، نتوانستند مبارزات و جهاد تشیع بر علیه خلفای غاصب را از بین ببرند
و هرچه شدت عمل به خرج میدادند عکس نتیجه میگرفتند و مأمون میدید که ناتوانى دستگاههاى خلافت در ریشهکن کردن تشیع، سبب قدرت و وسعت روزافزون تشیع شده است.
🔸 بر این اساس مأمون میخواست به شیوه ای نوین، ابتکار عمل را به دست بگیرد تا به خیال واهی خود، بدون نیاز به کشتن امامان معصوم، نهضت و مبارزهی تشیع را به راحتی از بین ببرد.
از این رو ماجراى دعوت امام هشتم از مدینه به خراسان را طراحی کرد.
🔹 مأمون در این نقشهی شوم هشت هدف عمده را از دعوت ثامن الحجج حضرت امام رضا عَلَیهِالسَّلام به خراسان دنبال میکرد که با تدبیرى الهى و شایستهی آن بزرگوار، مأمون در بازی قمار و میدان نبرد سیاسى که خود به وجود آورده بود به طور کامل شکست خورد و طرح همه جانبهی او بر علیه امامت و رهبری و بر علیه شیعه، به حرکتى بیاثر و بازیچهاى کودکانه و سیاستى بر ضد او بدل شد.
🔸 حضرت امام رضا عَلَیهِالسَّلام علی رقم زیرکى شیطنت آمیز مأمون، مبارزه را چنان زیبا و عالی مدیریت کرد که در میان ناباوری؛
🔹 پیچیده ترین نقشهی سیاسی تاریخ اسلام را به فرصت بالندگی جهان تشیع تبدیل کرد،
🔸 موفقیت بسیار ارزشمندی برای تشیع و جهان اسلام به ارمغان آورد،
🔹 سال ولایتعهدى را به یکى از پربرکتترین سالهای تاریخ تشیع قرار داد،
🔸 نفس تازه به مبارزات دمید،
🔹 تمدن اسلامی را وارد ایران کرد،
🔸 و دائرهی جغرافیای تشیع را گسترش داد......
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000714-2/
#ثامن_الحجج #امام_رضا
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
📌 بعضیها فقط امام رضا عَلَیهالسَّلام را واسطه قرار میدهند که خدا به ما این و آن را عطا کند و هیچ وقت نمیخواهیم که خدایا این صفات رذیله را از ما بگیرد.
👈 در حالی که تا این صفات رذیله را از ما نگیرند؛ هیچ چیزی قابل عطا کردن نیست.
🔺 تا این حقد و حسدها،
🔺 تا این کینه و کدورتهای قلبی،
🔺 تا این شکها و شرکهای درونی،
🔺 تا این نفاقها و کبرهای خانمان سوز
🔺 و تا این صفات رزیله از ما گرفته نشود؛
❌ جایی برای عطا کردن نیست.
📜 آیینه شو وصال پری طلعتان طلب
جاروب کن تو خانه را، سپس میهمان طلب📜
#امام_رضا
📝 📘📝 📙📝 📕
🌐 https://dla.ir/
🆔 @safarzadeh_tehrani
📖 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان قدار دست به توطئه علیه انقلاب اسلامی زدند و صدّام ملعون را به دلیل خصوصیات رزیلانه اخلاقی که داشت با هدف تسخیر یک هفته ایران و نابودی انقلاب اسلامی انتخاب کردندو آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا با تأمین تمامی هزینهها و امکانات جنگی، تمام قد به کمک او آمدند و حتی شورویِ ضدّ آمریکا در این قضیّه همراه آمریکا شد و از زمین و هوا و دریا به جان ایران اسلامی افتادند.
🔹 دفاع جانانه ملت مسلمان
ملت مسلمان برای دفاع از نهال تازهروییده و نوپای انقلاب اسلامی، با ایمان به وعده الهی و باور به حقّانیّت راه، با توسل و توكل بر خدا، با صفای روح و نورانیّتِ دل، با فداکاری و استقامت، با دلیری و شجاعت، با عزم و ارادهی قوی، با خردمندی و تدبیر صحیح، با ابتکار و نوآوری و با رهبری مقتدر مثل امام بزرگوار به میدان آمد و در یك جنگ نابرابر در مقابل دشمن قدار و تا دندان مسلح به دفاع پرداخت.
🔸 دفاع مقدس معجزه شد
با آن که بزرگترین و بیسابقهترین اتحاد جهانی بر علیه انقلاب اسلامی شکل گرفته بود و صدام با پشتیبانی بینالمللیِ عظیمترین و قدرتمندترین قدرتهای جهان و با کمک مستشاران عالیرتبه نظامی دنیا و بهره مندی از همه فنون نظامی و تاکتیکی و استفاده از همه تسلیحات مدرن زمینی، هوائی و دریائی روز دنیا، به ایران اسلامی حمله ور شد؛ اما دشمن قدار و تا دندان مسلح در برابر ملتی دست خالی، بدون حامی، بدون مدافع، بدون تسلیحات متعارف و بدون تجهیزات لازم نظامی به زانو درآمد، شکست خورد و از میدان به در شد و در مقابل، نهال انقلاب اسلامی تنومند شد و به اقصی نقاط دنیا صادر گردید، و یک معجزه بی مانند یعنی پیروزی دفاع مقدس شکل گرفت.
🔹 معجزه دفاع مقدس
پیروزی دفاع مقدس معجزه بود اما خود دفاع مقدس نیز معجزه داشت، معجزه دفاع مقدس این بود که انسانساز شد. در دوران دفاع مقدس انسانهای بسیاری تربیت شدند، به صورتی که جوانان و نوجوانان این مرز و بوم به چهرههای ماندگار و ستارهگان درخشان تاریخ تبدیل شدند و همانند خورشیدی درخشان بر تارک کشور امام زمان درخشیدند. وقتی در عملیات فتحالفتوح، بستان فتح شد حضرت امام فرمود: فتحالفتوح فتح یک شهر نیست؛ فتحالفتوح، تربیت چنین جوانهایی است که عابدانِ شب و شیران روز شدند.
👈 معجزه دفاع مقدس این بود که از جوانان این مرز و بوم، انسانهای مؤمن، پارسا، خردمند، باتدبیر، دارای بصیرت، اهل تضرّع و گریه و عبادت، اهل ایستادگی در مقابل دشمن، اهل مقاومت تا مرز شهادت، ساخت و این معجزه دفاع مقدس بود که از دل دفاع مقدس پدیدار شد.
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000630-2/
#معجزه_دفاع_مقدس
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 امام حسن عسکری عَلَیهِالسَّلام
🔹 حسن بن علی، مشهور به امام حسن عسکری عَلَیهِالسَّلام، یازدهمین امام شیعیان، در 8 ربیع الثانی سال 232 هجری قمری دیده به جهان گشود و در (3 رجب یا 25 جمادیالثانی یا 26 جمادیالثانی) سال 254 هجری قمری، در سن 22 سالگی، به امامت رسید و پس از 6 سال امامت، و در 8 ربیعالاول سال ۲۶۰ هجری قمری، در سن 28 سالگی، به شهادت رسید.
🔸 در سال 254 هجری قمری امام هادی عَلَیهِالسَّلام پدر بزرگوار امام حسن عسکری عَلَیهِالسَّلام به دست معتمد عباسی به شهادت رسید و آن بزرگوار در جوانی و در شرائط بسیار سخت و طاقت فرسا، عهدهدار امامت و رهبری جهان اسلام گردید.
🔹 دوری از وطن، دوری از خاندان، فضای کاملاً پلیسی، محبوس در شهری کاملاً نظامی و در غربت؛ شرائط امامت امام حسن عسکری عَلَیهِالسَّلام را بسیار سخت و طاقت فرسای کرده بود و مواجهه با سه خلیفه غاصب عباسی، که همگی در استبداد و خودکامگی دست کمی از نیاکان ملعون خود نداشتند؛ این سختی و دشواری را دو چندان ساخته بود.
🔸 امام حسن عسكری عَلَیهِالسَّلام با آنکه در شرائط بسیار سخت و طاقت فرسا به امامت رسید، اما همه فشارهای حکومت جور را به جان خرید و در یك مبارزه نفسگیر، تمام وظایف امامت و رهبری را نسبت به دین، نسبت به جهان اسلام، نسبت به یاران، نسبت به امام زمان، به شایستگی انجام داد.
🔹 با آن که تمام دوران امامت امام حسن عسكری عَلَیهِالسَّلام در سامرا تحت سلطه حاکمان عباسی گذشت اما آن بزرگوار، تمام محدودیتهای حاکم بر جامعه اسلامی را با رهبری داهیانه خود به فرصت تبدیل کرد و جهان پهناور اسلام یعنی از آفریقا تا غرب هند و از طبرستان و ایران و شامات تا جنوب جزیرة العرب و یمن كه تشنه هدایت بودند را با تدبیر شایسته، رهبری و هدایت كرد.
🔸 در این شرائط پیچیده و دشوار، امام حسن عسكری عَلَیهِالسَّلام، در طول امامت خود، با جهادی خستگی ناپذیر و با مبارزهای نفسگیر؛ وظائف امامت را همانند اسلاف صالح خود به بهترین شیوه و شایستهترین روش عملی ساخت و از دل تمامی تهدیدها، فرصتهای نابی را برای جهان اسلام بوجود آورد،
جامعه اسلامی را از چالش جدی نجات داد،
جهان اسلام را به خوبی رهبرى کرد
و اسلام ناب محمدی را بدون پیرایش و انحراف توسعه داد
و به دست نسلهای بعدی سپرد.
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/1400072101-2/
#امام_حسن_عسکری
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
📌 خاری و ذلت
🔹 بر اساس سنت الهی، خاری و ذلت، پَلَشتی آور است.
به همین دلیل آدمهای خار و ذلیل به هر عمل ناپسند تن میدهند و در مقابل از انجام اعمال پسندیده عاجزند.
🔸🔹🔸🔹
#امام_حسن_عسکری
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani
🚩 حقگرایی و سُنت الهی
💎 حضرت امام حسن عسکری عَلَیهِالسَّلام در حدیث شریفی به بخشی از سنتهای الهی پرداخته میفرماید:
🔸 ما تَرَكَ الحَقَّ عَزیزٌ إلاّ ذَلَّ؛
🔹هیچ عزّتمندى، حقّ را فرو نگذاشت و رها نکرد، مگر این كه به ذلّت افتاد.
🔸و لا أخَذَ بِهِ ذَلیلٌ إلاّ عَزَّ؛
🔹و هیچ ذلیلى، حق را نگرفت و به حق عمل نکرد، مگر این كه عزیز شد.
📖 1. حقمداری، عزت آفرین است
ممکن نیست کسی، حقگرا باشد و ذلیل شود و ممکن نیست کسی، حق را ترک کند و عزیز شود.
همان حقیقتی که حضرت امام حسن عسکری عَلَیهِالسَّلام فرمود: ما تَرَكَ الحَقَّ عَزیزٌ إلاّ ذَلَّ؛
هیچ عزّتمندى، حقّ را فرو نگذاشت و رها نکرد، مگر این كه به ذلّت افتاد.
وَ لا أخَذَ بِهِ ذَلیلٌ إلاّ عَزَّ؛
و هیچ ذلیلى، حق را نگرفت و به حق عمل نکرد، مگر این كه عزیز شد.
📖 2. عزتمندی، حقآفرین است
آدمهای عزتمند به اعمال پسندیده روی میآورند و از اعمال ناپسند گریزانند و هرگز تن به ذلت نمیدهند.
حضرت امام علی عَلَیهِالسَّلام در حکمت 441 نهج البلاغه میفرماید:
مَنْ كَرُمَتْ عَلَیهِ نَفْسُهُ هانَتْ عَلَیهِ شَهَواتُهُ؛
آن که کرامت نفس دارد، هرگز هرزگی نمیکند. در حکمت 297 نهج البلاغه، حضرت امام علی میفرماید: مَا زَنَى غَیورٌ قَطُّ؛ آدم غیرتمند هرگز بیناموسی نمیکند.
حضرت امام علی در حکمت 396 نهج البلاغه میفرماید: الْمَنِيَّةُ وَ لَا الدَّنِيَّةُ، وَ التَّقَلُّلُ وَ لَا التَّوَسُّلُ؛
مرگ آری، پستی هرگز مرگ، و به اندك ساختن آری و دست به سوى دیگران دراز كردن هرگز.
حضرت امام علی به قصابی که گفت گوشت ببر و فردا پولش را بده فرمود: چرا به تو بگویم صبر كن، به شكمم میگویم صبر كند. و یا حضرت امام حسین عَلَیهِالسَّلام میفرماید: مَوْتٌ في عِزٍّ خَيْرٌ مِنْ حَياةٍ في ذُلٍّ،
مرگ با عزّت بهتر از زندگی با ذلت است. آدم عزتمند مردن با عزت را بر زندگی با ذلت ترجیح میدهد.
📖 3. ذلت پَلَشتی آور است
خاری و ذلت پَلَشتی میآورد و به همین دلیل آدمهای خار و ذلیل به هر عمل ناپسند تن میدهند و در مقابل از انجام اعمال پسندیده عاجزند.
امام هادی عَلَیهِالسَّلام در این باره میفرماید: مَنْ هانَتْ عَلَیهِ نَفْسُهُ فَلا تَأمَنْ شَرَّهُ؛
از شر آدم بی مقدار در امان مباش. و حضرت امام علی در حکمت 461 میفرماید: الْغِیبَةُ جُهْدُ الْعَاجزِ؛
غیبت تلاش افراد ناتوان است. آدم خار و ذلیل غیبت میکند. و حضرت امام حسین دروغ را نشانه خاری و زبونی میداند و میفرماید: اَلصِّدقُ عِزُّ و الکِذبُ عَجزٌ؛
راستی عزت است و دروغگویی از ناتوانی است. حضرت امام علی در حکمت 2 میفرماید: أَزْرَى بِنَفْسِهِ مَنِ اسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ، وَ رَضِيَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ، وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَا لِسَانَه؛
آن كه طمع را شعار خود گرداند، خود را خوار کرده است ، و آن كس که از پريشانحالى خويش پرده برداشت، به خاری و ذلت تن داده است و آن كه زبانش بر او فرمانروا شد، خود را حقیر ساخته است.
ادامه مطلب در آدرس زیر👇
🌐 https://dla.ir/14000822-2/
#امام_حسن_عسکری #حدیث
📙 ✏️📘 📝 📕
🆔 @safarzadeh_tehrani