📹 نظر متفاوت سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب و همتی، وزیر اقتصاد درباره عملکرد اقتصادی دولت شهید رئیسی؛ از سیاهبازی سیاسی همتی تا استناد لیلاز به آمارهای رسمی و مقایسه آن با عملکرد همتی و دوستانش
لیلاز:
🔸در حوزه اقتصاد، آقای رئیسی موفقتر از آنی بود که تصور میشد. ولو اینکه کسی حاضر نیست این را بگوید. هیچ شاخص اقتصادی نیست که الان وضعیتش بهتر از سال ۱۴۰۰ (پایان دولت روحانی و ریاست همتی بر بانک مرکزی) نباشد. و حتی در بعضی از حوزهها مثل حجم تولید ناخالص داخلی، ما از سال ۱۳۹۶ هم عبور کردیم. احزاب سیاسی ممکن است برای اهداف سیاسی خودشان بیانصافی کنند اما طبق آمار رسمی، نرخ بیکاری به کمترین نرخ ۲۰ سال گذشته رسیده است.
پ.ن
🔸با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم، باید منتظر ماند و دید، همتی که خود در دوره مسئولیت بانک مرکزی به استناد آمارهای رسمی، تورمزا ترین رئیس بانک مرکزی ۴ دهه اخیر بوده چه عملکردی خواهد داشت و اقتصاد ایران را به کدام سمت و سو میبرد.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چند روز قبل از جلسه رای اعتماد به وزرا، میزبان این برادر گرامی (که آنروز نامزد وزارت اقتصاد و امروز، وزیر اقتصاد کشور است) در کمیسیون عمران مجلس بودیم و از ایشان پرسیدم که چرا اغلب وامهای کم بهرهای که بانکها پرداخت میکنند به کارمندان خودشان اختصاص مییابد؟ منابع این تسهیلات از کجا میآید؟ آیا غیر از این است که منابع این تسهیلات، از محل همان سپردههایی تامین میشود که مردم در بانکها گذاشتهاند؟ اگر بله پس چرا اغلب مردم از این تسهیلات که منابعش را خودشان تامین کردهاند بیبهرهاند و اکثر این نوع تسهیلات، به کارمندان بانکها تعلق مییابد؟!
🔹آنروز آقای همتی در مقابل این سوال بنده سکوت کرد و پاسخی نداد ولی حالا که این ویدئوی ایشان را دیدم کاملا توجیه شدم که چرا آنروز جواب سوالم را نداد! لطفا به منطق ایشان دقت بفرمایید؛ میفرمایند که چون کارمندان بانکها ۶ صبح میآیند سر کار و تا آخر وقت سر کار هستند پس مستحق این تسهیلات هستند! برادر گرامی! فقط شما ۶ صبح میآیید سر کار؟! جسارتا آیا با این پاسختان ما را سر کار نگذاشتهاید؟! اگر عدالتی که اسلام میگوید این است پس با عرض معذرت، وَ عَلَى الاِْسْلامِ الْسَّلام!
دکتر منان رئیسی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید
✏️ #گزارش_هفته | کابینه چهاردهم؛ محصول همت رییس جمهور و کمک ارزنده مجلس
👈 گزارش خط حزبالله درباره بیانات رهبر انقلاب پیرامون تشکیل کابینه دولت چهاردهم
🔸رأس ساعت ده صبح ششم شهریورماه ۱۴۰۳، رهبر معظّم انقلاب اسلامی وارد حسینیّه امامخمینی رحمهالله شدند. مهمانان که هیئت دولت چهاردهم بودند، با فرستادن صلوات از ایشان استقبال کردند. قاری دو آیه از سورهی مبارکهی احزاب را برای این جلسه انتخاب کرده بود: «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَهَ عَلَیه»؛ آیهی اوّل تمام نشده بود که آقای ظریف هم وارد شد و نشست.
🔸بعد از قرائت قرآن که با تشویق قاری از سوی رهبر انقلاب نیز مواجه شد، آقای پزشکیان شروع به صحبت کرد؛ از عدالت گفت و لزوم رسیدگی به محرومان؛ همچنین، طبق رویّهی مرسوم خود، فرازهایی از نهجالبلاغه را قرائت کرد، از فرمان مولای متّقیان به مالک اشتر. سخنان رئیسجمهور که به پایان رسید، رهبر انقلاب «طیّبالله» گفتند و سخنرانی آقای پزشکیان را سلیس دانستند.
🔸ایشان پس از مقدّمات بیانات خود ــ که شامل تکریم ایّام اربعین، تبریک هفتهی دولت و گرامیداشت شهیدان رجائی، باهنر، رئیسی و همراهان ایشان بود ــ به سراغ یکی از موضوعات داغ این روزها رفتند: تشکیل کابینهی جدید و نظرات رهبر انقلاب درباره آن؛ موضوعی که چندی بود به نقل محافل سیاسی داخلی تبدیل شده و دستاویزی برای شبههپراکنی رسانههای معاند شده بود.
🔹ادّعاها و پرسشها دربارهی کابینهی جدید
🔸پس از پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات، رئیسجمهور جدید در چند نوبت دربارهی مشورت و هماهنگی با رهبر انقلاب در تشکیل کابینه، موضع خود را بیان کرده بود. از جمله، در اولین مصاحبه خود با رسانه Khamenei.ir که چند روز پیش از مراسم تنفیذ انجام شد، آقای پزشکیان دربارهی روند تعیین کابینه و معرّفی به مجلس گفت: «آن جمعبندیهایی [مشورت و نظرخواهی از گروهها، جریانات و چهرههای گوناگون] که گفتم، اگر انجام بشود، هرچه سریعتر تلاش خواهیم کرد خدمت رهبر انقلاب برویم و مشورت و هماهنگی نهایی را هم آنجا انجام بدهیم تا نهایتاً فهرستی را که از جمعبندی افراد معرّفیشده توسّط جریانات مختلف به دست آمده، انشاءالله با تفاهم و رضایت کامل بتوانیم معرّفی کنیم.»
🔸رئیسجمهور در روز رأیگیری در مجلس نیز، در دفاع خود از کابینه، بار دیگر اما به شکلی خاص و متفاوت از هماهنگی و نظرخواهی از رهبر انقلاب دربارهی اعضای کابینه سخن به میان آورد که سؤالاتی را در ذهن برخی ایجاد کرد. بههرحال، کلّ افراد پیشنهادی رئیسجمهور برای تصدّی پست وزارتخانههای دولت چهاردهم موفّق شدند از مجلس رأی اعتماد بگیرند؛ امّا این پایان ماجرا نبود و عدّهای در داخل و عدّهی بیشتری در خارج از مرزها، با اهداف متفاوت و از منظرهای گوناگون، به این ماجرا ورود کردند.
🔸رادیکالترین و عجیبترین ادّعا در این مورد آن بود که «کابینهی جدید، کابینهی رهبری است»؛ این اصلیترین ادّعا بود و ادّعاهای بعدی روی همین ادّعا سوار میشدند: «رئیسجمهور در ایران کارهای نیست»، «دولت جدید مسلوبالاختیار است»، «کابینه تحمیلی است»، و ادّعاهای دیگری از این دست. البتّه این ادّعای محوری و دنبالههای آن در سر طیف این ماجرا قرار داشتند، امّا برخی هم در داخل و از منظرهای دیگری ماجرا را تحلیل و پرسشهایی را مطرح میکردند، مانند اینکه «پس نقش مجلس چیست؟»، «چرا از رهبر انقلاب در این ماجرا هزینه میشود؟»، «آیا این بار رهبر انقلاب رویّه و نسبت خود را با کابینه تغییر دادهاند؟»، و پرسشهایی مانند اینها.
🔹پشت بلندگو
🔸رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در اوّلین دیدار هیئت دولت چهاردهم، پیش از آنکه به نکات و مطالبات سیزدهگانهی خود خطاب به مسئولان دولت جدید ورود کنند، گریزی به این ماجرا زدند و فرمودند:
«خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همّت رئیسجمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت؛ این خیلی نعمت بزرگی است. در بعضی از دولتهای گذشته، گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر، دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند؛ این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها، بسلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت ــ بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ ــ مؤثّر بودند، همه پیش خدای متعال مأجورند: دستاندرکاران دولت قبل، صداوسیما، مسئولان گوناگون که کمک کردند به اینکه بعد از آن حادثهی سنگین و تلخی که پیش آمد، کشور بتواند بانشاط وارد میدان انتخابات بشود، انتخابات ریاست جمهوری با امنیّت و سلامت کامل انجام بگیرد، بعد وزرا انتخاب بشوند؛ واقعاً از همهی آنها باید سپاسگزاری کنیم. از خداوند متعال هم واقعاً خیلی باید متشکّر باشیم.
🔰 ادامه👇
✏️ ادامه #گزارش_هفته
🔸آقای رئیسجمهور [هم] در این زمینه برای انتخاب وزیرانی که باید با ایشان همکاری کنند، خیلی پُرکار و باتلاش وارد شدند؛ با بنده هم مشورت کردند و من تعدادی از افرادی که میشناختم یا صلاحیّت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود، اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم؛ تعداد بیشتری را هم نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم. خب بحمدالله ایشان توانستند انتخاب را انجام بدهند و مجلس را هم قانع کنند و این موفّقیّت بزرگی بود و خدا را سپاس میگوییم.»
🔹توجه عمیق تر به بیانات کوتاه امّا دقیق رهبر انقلاب دربارهی این موضوع، ماجرا و ابعاد آن را کاملاً روشن میکند که برخی از آنها از این قرار است:
🔹۱. برخلاف ادّعای دشمنان که سعی داشته و دارند تا دولت و رئیسجمهور را بدون اختیار جلوه دهند، مشخّص است که آنچه امروز به عنوان کابینهی چهاردهم میشناسیم، کابینهی آقای پزشکیان است، متشکّل از افرادی که طیّ یک فرآیند تصمیمگیریشده از سوی رئیسجمهور انتخاب شدهاند. اینکه برخی رسانههای معاند سعی دارند این موضوع را تحریف کنند، البتّه چیز چندان جدیدی نیست و در دولتهای گذشته نیز این ادّعا و شبهه به اشکال مختلف طرح شده است.
🔹۲. آقای رئیسجمهور، در انتخاب کابینهی خود، از افراد متنوّع و زیادی مشورت گرفتهاند و رهبر انقلاب نیز یکی از آنان است. موضوع مهم و قابل توجّه آنجا است که در بحث مشورت، مشورتکننده با اختیار خود به سراغ مشورتدهنده میرود و دایره و میزان منطقی اثر مشورت بر هر تصمیم و اقدامی مشخّص است. دقّت در موضوع و حیطهی مشورت، هم در بیان رهبر انقلاب و هم رئیسجمهور، در این قضیّه مهم است.
🔹۳. رهبر انقلاب با بیان اینکه «تعدادی از افرادی که میشناختم یا صلاحیّت آنها از طرق مورد وثوق به ما رسیده بود، اینها را تأیید کردم، بعضیها را هم تأکید کردم»، در ادامه فرمودند: «تعداد بیشتری را هم نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم.» در واقع، ایشان اصل مشورت گرفتن رئیسجمهور را تأیید کردند، امّا درعینحال تأکید کردند که دربارهی بیشتر اعضای کابینهی جدید، نفیاً یا اثباتاً نظری ندادهاند.
🔹۴. امّا مهمتر از نکات فوق، به نظر میرسد موضع رهبر انقلاب دربارهی اصل تشکیل بموقع کابینه است. ایشان این اقدام را «نعمت بزرگ» دانستند و بابت آن خداوند را شکر گفتند و عامل این نعمت بزرگ را هم همّت رئیسجمهور و کمک ارزندهی مجلس دانستند. قطعاً دشمنان جمهوری اسلامی ایران دست از شبههپراکنی و ادّعاهای سست و گزاف برنمیدارند، امّا این موضوع باید برای افراد و جریانات داخلی که دل در گرو این نظام و انقلاب دارند در درجهی اوّل اهمّیّت و توجّه باشد.
🔸و بالاخره باید گفت هر کسی در هر جایگاهی موظّف به شناخت اولویّتها و اقدام در همان زمینه است. رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در این جلسه مهم و خطاب به دولت جدید، در این مورد فرمودند: «رعایت اولویّتها. ما وقت کمی داریم، پول کمی هم داریم، کار زیادی هم داریم؛ ببینید اولویّتها چیست. دو جور اولویّت داریم؛ چه اولویّتهای کارهای زیرساختی و اساسی، چه اولویّتهای کارهای فوری. بعضی از اولویّتها مربوط به مسائل فوری است، باید اینها را داخل جامعه به یک شکلی به صورت مناسبی حل کرد؛ مسئلهی گرانی، تورّم و امثال اینها.»
🔹تکتک ما نیز باید از خود بپرسیم کجا ایستادهایم و چه وظیفهای در قبال شرایط کشور و توصیههای رهبر انقلاب داریم؛ آیا میخواهیم در برابر نعمت تشکیل بموقع کابینه شاکر باشیم و به وظیفهی خود که کمک به موفّقیّت دولت است عمل کنیم، یابخاطر رضایت خودمان یا گروه و طیف سیاسی خودمان، در زمینی که اساساً دشمن از سالها پیش طرّاحی کرده بازی کنیم و ناخواسته جدول نقشههای آن را کامل کنیم؟
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
نسخه تابلو اعلانات خط حزبالله ۴۵۹.pdf
2.67M
📝 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره ۴۵۹ نشریه خط حزبالله
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
📍تهدید وفاق| چرا باید از انتصاب خانم مهاجرانی و امثال ایشان نگران بود؟
📝 صبحنو نوشت:
🔹از میان انتصابهای اخیر دولت چهاردهم، نهتنها نصب خانم مهاجرانی به سخنگویی دولت نمیتواند به شعار وفاق دکتر پزشکیان کمک کند، اسباب برآمدن گرایشهای افراطی در سیاست ایران را مهیا خواهد کرد که میتواند برای ادامه کار دولت نگرانیهایی ایجاد کند.
🔹آقای پزشکیان در کابینه پیشنهادی تلاش کرد از چهرههای رادیکال فاصله بگیرد و یک دولت چپ میانه تشکیل دهد که حتی در آن از برخی چهرههای اصولگرای حاضر در دولت قبل هم استفاده کرد. در مورد افرادی چون ظفرقندی، میدری و صالحی امیری هم با وجود شائبهها، به واسطه عدم اصرار این چهرهها به تأکید بر رفتار گذشته و بنای مجلس برای کمک به همکار سابقش، او با مانعی جدی مواجه نشد و به سرعت دولت خود را تشکیل داد که رهبر معظم انقلاب از این اقدام ابراز رضایت نموده و از اقدام مجلس تحت عنوان « کمک ارزنده» یاد کردند. این اقدام مجلس در جهت تعامل بین قوا و آماده شدن دولت برای پاسخ به مشکلات مردم صورت گرفته تا دولت با قدرت، مهیای حل مشکلات اقتصادی مردم شود. در چنین شرایطی بقیه انتصابهای دولت نمیتواند فارغ از این چارچوب همکاری قرار گیرد و تبدیل شدن استفاده از چهرههای رادیکال در سطوح مختلف دولت به رویه، منجر به ایجاد نگرانی در مجلس و دیگر نهادهای حاکمیتی و درعینحال اشکال وارد شدن به وفاق مورد نظر دکتر پزشکیان باشد. کمااینکه بازگشت بدون شرط اساتیدی که در اغتشاش ۱۴۰۱ علیه نظام وارد میدان شدند، منطقی نیست و طبیعی است که باید هر اقدامی از طریق قانون باشد.
🔹طبیعتا در چنین شرایطی استفاده از چهرهای مانند خانم مهاجرانی که نهتنها به شغل سخنگویی ارتباط ندارند، بلکه دارای مواضع تند و غیرقابل قبول در اغتشاش ۱۴۰۱ و طول کمپین انتخاباتی ۱۴۰۳ بودند، کمک به دولت آقای پزشکیان نیست، بلکه زمینهای است که میتواند وفاق مورد نظر او را با چالش مواجه کند. خود ایشان بارها بر مسأله وفاق اشاره کردهاند پس انتخاب سخنگو که جنبه نمادین هم دارد باید بخشی از وفاق باشد. درباره سایر سمتها هم این موضوع مصداق دارد. کمااینکه اهتمام به سفارشها و رهنمودهای رهبری در انتخاب همکاران اقتضا میکند افرادی به کار گرفته شوند که معتقد به مبانی انقلاب باشند که متأسفانه در برخی موارد از این جهت اشکال وارد است و اگر دکتر پزشکیان خود وارد میدان نشود، ممکن است طیف افراطی بر دولت سیطره پیدا کنند و این سیطره به کلیت دولت و کیفیت حل مشکلات اقتصادی مردم تأثیر بگذارد.
🔹سخنگوی دولت، ویترین دولت است سخنگوی دولت، ویترین دولت است و طبیعی است که نباید در اختیار چهرهای مناقشهبرانگیز که نه سابقهای در این شغل دارد، نه سابقه سیاسی مورد قبول و نه در چارچوب وفاق است، قرار گیرد. تلاش اصولگرایان معتقد به عقلانیت انقلابی کمک به دولت پزشکیان است؛ چراکه موفقیت این دولت را موفقیت خود و کشور میدانند و به همین جهت با هدف کمک به دولت بیان این نگرانی را مهم و قابل طرح میدانند. در این شرایط یا خانم مهاجرانی برای کمک به وفاق دولت باید به صورت روشن از رفتارهای هیجانی گذشته خود عقبنشینی کند و تریبون سخنگویی دولت را محل بروز رفتارهای افراطی قرار ندهد و یا اینکه اگر قصدی برای این کار ندارد، این سمت را برای یاری ادبیات وفاق دولت به فرد دیگری بسپارد و پس از این هم مدیران ارشد دولت برای برقراری وفاق در سطح مجلس و سایر نهادهای حاکمیتی از ورود چهره های افراطی جلوگیری کنند.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
سرالاسرار
📍تهدید وفاق| چرا باید از انتصاب خانم مهاجرانی و امثال ایشان نگران بود؟ 📝 صبحنو نوشت: 🔹از میان ان
بنظر بنده وفاق ملی با تمرکز بر ثابتات نظام جمهوری اسلامی حاصل می شود:
۱ تمرکز بر اصول فقه سیاسی جهادی به عنوان مسیر حکمرانی در جمهوری اسلامی
۲ پذیرش منظومه فکری_ رفتاری ولی فقیه( امام ره و حضرت آقا) به عنوان حکمای دوراندیش جامعه
۳ پذیرش عملی قانون اساسی به عنوان تنها مرجع عهدنامه ملی در جمهوری اسلامی
۴ در نظر گرفتن اصل "منافع ملی" به عنوان رکن اصلی حفظ "امنیت ملی" به جای پرداختن به "منافع جناحی و گروهی" به عنوان حفظ "امنیت باندی"
۵ توجه ایمانی و عقلی به اسناد بالا دستی جمهوری اسلامی مانند سند چشم انداز_ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
۶ تاکید بر عناصر وحدت آفرین به عنوان مکتب قابل الگوگیری برای تمامی جریانات سیاسی مانند شهید حاج قاسم عزیز، شهید بهشتی عزیز و...
نه با تفکرات چپ سیاسی وفاق حاصل میشه نه با تفکرات راست سیاسی.
* پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه همه از جمله دوستان عزیز انقلابی و سایر همراهان
🔻مدار دیپلماسی | مرزهای تعامل موردی
🔹یکی از توصیههای سیزدهگانه رهبر انقلاب به اعضای #دولت_چهاردهم، برخی گمانه زنیها درباره از سرگیری مذاکرات ایران و غرب را به همراه داشته است آنچه که حدسها درباره شروع #مذاکرات را تقویت کرد، بیان عبارت «#تعامل موردی با دشمن »در این دیدار بود.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅یک دوره کامل مبانی «ولایت فقیه»
معنی اسلام سیاسی شیعه همینه که آقا سید حسن نصرالله فرمودند. در نوردیدن موانع زبانی_ نژادی_ قومیتی_ ملی و رسیدن به وحدت فکری و عملی امام و امت در فقه سیاسی شیعه...
این وحدت برای صهیونیسم زجر آور است و آن را با شیوه های متنوع از جمله نفوذ جریانی _ نفوذ جواسیس_ سرکار آمدن دیرفهم ها_ سر کار آمدن نافهم ها و... به چالش می کشد.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ صولت مرتضوی به وزیر اقتصاد: همتی نه تنها حافظه بلند مدت ندارد حافظه کوتاه مدت هم ندارد / یادتان رفته کشور را با چه تورمی تحویل دادید؟
صولت مرتضوی در مراسم تودیع وزیر رفاه:
🔹 گفتند اسب زین شده دولت قبل نرخ تورمش چهل درصد و فلان قدر است.
🔹 یک سری هستند که حافظه بلند مدتشان مشکل دارد، این آقا انگار حافظه کوتاه مدتش هم خراب است. همان چند دقیقه قبلش گفته بود نرخ تورم سی و پنج درصد است.
🔹 یک زمانی شما در مقام سیاسی مناظره می کنی یک حرفهایی می زنی، ولی وقتی سکان سیاست اقتصاد کشور را دست گرفتی این حرفها دیگر بی ارزش است.
🔹 آقای همتی فراموش کرده خودش با چه تورمی بانک مرکزی را تحویل داد.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مجری: به چه دلیل اولین مقصد سفر خارجی شما عراق است!؟
پزشکیان: والا دلیل اینکه اولین سفرم به عراق خواهد بود این است که من میخواستم بروم نجف برای زیارت امام علی(ع)!!!
من:😐😔😭😳🤔😡
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
✅ چرایی #تاخیر در انتقام ترور هنیه
در پاسخ به دوستانی که مدام می پرسند #وعده_صادق کی محقق خواهد شد!؟ باید بگویم در بحث عملیات انتقام شهادت #اسماعیل_فلسطین چند نکته وجود دارد که باید به صورت ویژه آنها را مورد توجه قرار داد:
#یکم؛ اینبار #اصل_غافلگیری حتما باید رعایت شود تا ضربه وارده به دشمن مؤثر واقع شود.
#دوم؛ یکی از اهداف عملیات اتفاقا همین #فشار_روانی و #استهلاک ناشی از آماده باش طولانی مدت برای رژیم صهیونیستی است. #انتظار_عملیات، فشار زیادی به رژیم وارد میکند. هم به نیروی انسانی و هم به تجهیزات.
#سوم؛ #آماده_سازی کشور برای یک جنگ محتمل ضروری است. باید دشمن به چشم خود ببیند که ایران برای نبرد آماده است و قرار نیست ضربه ای بزند و کنار بکشد.
#چهارم؛ تقویت #بنیه_دفاعی نیروهای مسلح کشور با سرعت و شدتی باورنکردنی در حال انجام است.
#پنجم؛ عملیات باید #قواعد_جدیدی را به رویارویی مقاومت و #جبهه_شرارت_صهیونیستی تحمیل نماید. برای این امر نیروهای مسلح سخت مشغول طراحی سناریوها هستند.
#ششم؛ این حمله ان شاءالله #باند_تبهکار حاکم بر فلسطین اشغالی را یک گام دیگر به #نابودی نزدیک خواهد کرد...
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali