15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ تحلیل دیدنی کارشناس عمانی دربارۀ ایران
🔻 با دیدن این فیلم میشه بهتر فهمید چرا #نتانیاهو در سخنرانی دیروز کنگرۀ #آمریکا این میزان دربارۀ #ایران حرف زد.
👈 همه به این باور رسیدهاند که ایران از قدرت منطقهای، به #قدرت_فرامنطقهای و جهانی تبدیل شده است.
┄┅•══ ⃟ ⃟🇮🇷 ⃟ ⃟🇮🇷
#مقتدر_مظلوم
@safir42
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی از جلسه سخنرانی نتانیاهو در کنگره که بسیار دیده شده است
نماینده کنگره آمریکا همزمان با سخنرانی نتانیاهو کتابی که علیه نتانیاهو است را مطالعه میکند....
بهترین کار رسانه ای برای تبلیغ مقاومت و منفور بودن اسرائیل این بود که بتوانیم قانعشان کنیم بعد از کشتار 40 هزار نفر نتانیاهو تا آمریکا برود و سخنرانی بکند.
تصاویر کنگره و جلوی دربش خودش هزار تبلیغ برای مقاومت و ضد تبلیغ برای آنهاست....
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند:
«ما در کشور، ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد، ۱۵۰۰ تومان میفروشیم!
خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟!»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است!
من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سؤالات اساسی و راهبردی بپرسند؛ سؤال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقاً از چه منبعی تأمین شده و از چه مسیری، به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند.
به عبارت سادهتر: دولت، نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد.
با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند.
به عبارت سادهتر: اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان، متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است:
اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن #دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود.
ثانیا، #انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
@syjebraily
#عملیات_فریب
🔸تنفیذ یعنی اعطای مشروعیت
┄══ ⃟ ⃟🇮🇷 ⃟ ⃟🇮🇷
🔹آیت الله حائری شیرازی(ره):
❓ #رییس_جمهور با #رأی_مردم، مشروعیت پیدا میکند یا با #تنفیذ ولیّ فقیه؟
#ریاست_جمهوری در #قانون_اساسی، #انتصاب است. انتخاب مردم، مقدمۀ آن است؛ مردم، پیشنهاد میکنند و #امام بر اساس پیشنهاد آنها منصوب میکند.
حجیّت این قانون اساسی [هم]، متّکی به #ولی_فقیه است. ولیّ فقیه اگر امضاء خود را از قانون اساسی بردارد، قانون اساسی، غیرمشروع میشود ولو اینکه همۀ مردم به آن رأی داده باشند.
رأی مردم، زمینهای شد که امام آمد و گفت: «حالا که مردم رأی دادند و خبرگان، قانون اساسی را نوشتند، عمل به این قانون اساسی، مُجزی است». این بیان امام، به قانون اساسی، #حجیت داد.
یک وقتی در مجلس خبرگان بودیم. قرار بود گروه تحقیقی تشکیل بشود که از بیت امام، تحقیق کنیم و گروه تحقیق، بیت امام را زیر نظر داشته باشند. شرط کردند که اعضای گروه تحقیق، نباید منصوب امام باشند. رهبر فعلی، آنموقع، رئیس جمهور بود و عضو خبرگان بود. ایشان را هم به عنوان عضو گروه تحقیق پیشنهاد دادند. ایشان بلند شد و گفت: امام در مورد ریاست جمهوری من گفتهاند: من شما را به ریاست جمهوری، منصوب میکنم. پس این شرایط گروه تحقیق در من نیست. من منصوبشدۀ ایشان هستم.
@haerishirazi
#نظام_الهی
#مردمسالاری_دینی
@safir42
سفیر۴۲
🔸تنفیذ یعنی اعطای مشروعیت ┄══ ⃟ ⃟🇮🇷 ⃟ ⃟🇮🇷 🔹آیت الله حائری شیرازی(ره): ❓ #رییس_جمهور با #رأی_مردم
✍ ایشان را به ریاستجمهوری، #منصوب میکنم.
(فرازی از حکم #تنفیذ ریاستجمهوری دکتر پزشکیان توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی)
🔗 نک: تنفیذ یعنی اعطای مشروعیت
#نظام_الهی | #ولایت_فقیه
#مردمسالاری_دینی
#مشروعیت_الهی #مقبولیت_مردمی
@safir42
⚠️ به وسوسههای دوقطبیسازی اعتنا نکنید!
🔸 تذکر امروز رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ:
#انتخابات در هر حال، چالشبرانگیزه
اما نباید به وسوسه های دوقطبیسازی اعتنا کرد و توجه داشت.
نباید احساساتی که افراد را وادار به مجادله میکرد، ادامه پیدا کنه
بههرحال، انتخابات اینطوره که یکی رأی میاره و یکی رأی نمیاره
این نباید باعث #جدایی و #اختلاف بشه
در همۀ انتخاباتها #پیروز، #ملت_ایران بوده است؛ چون در انتخابات، شرکت کردهاند پس پیروزند.
نه کسی که نامزدش رأی آورده باید احساس #اعتلا بکنه، نه اونی که نامزدش رأی نیاورده احساس #شکست بکنه.
┄┄┅••❁••┅┄┄
#جمهوری_اسلامی | #نظام_مردمی
#انتخابات_سالم | #مسابقه_خدمت
┄┄┅••❁••┅┄┄
@safir42
💠 انتخابات تمام شد ولی...
🔹 سید شهیدان انقلاب اسلامی آیتالله شهید بهشتی:
برادرها! خواهرها! انتخابات تمام شد. انتخاب رئیسجمهور تمام شد، انتخاب نمایندگان مجلس تمام شد
ولی
آیا کار شما هم تمام شد؟!
بنا دارید بگویید «خب الحمدللّه حال دیگر برویم سراغ کار و زندگیمان!»؟
کدام #انقلاب تا حالا اینطور بوده؟ ما حالا خیلی کار داریم. باید شب و روز، بیدار و آماده و حاضر باشیم
برادر! خواهر! آن روز که تو بخواهی بگویی «من دیگر خاطرم جمع شده، مملکت، رهبران و مسئولان مسلمان مؤمن آگاه و متعهد پیدا کرده، خودشان وظایف خودشان را البته میشناسند و عمل می کنند»؛ آن روز، روز #انحطاط و #ارتجاع و سیر قهقرایی در انقلاب ماست
بنابراین ما باید همیشه با یکدیگر اندیشیده و عمل نماییم.
چه کسی گفته که تمام معلومات و تجربهها نزد افراد خاصی است؟ خیال میکنید وقتی میگوییم از شما بچهها میآموزیم، شوخی یا تعارف میکنیم؟
📚 جاودانه تاریخ، ج۳، ص۱۰۴ و ۱۰۵
#جمهوری_اسلامی
#مردمسالاری_دینی
#نظارت_همگانی
@safir42