هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔻اگر این صحنهها در ایران بود...
🔻این چند روز که عکسها و فیلمهای ضربوشتم دانشجویان آمریکایی در رسانههای خارجی سانسور میشود، نخستین سؤالی که به ذهن میرسد این است که اگر این تصاویر مربوط به ایران بود، روایت ماجرا چطور شکل میگرفت!
ضربوشتم وحشیانه دانشجویان و حتی استادان دانشگاه در حالی است که مطالبه معترضان تنها توقف جنایت در غزه است اما همین را هم تحمل نمیکنند.
600نفر را تا روز شنبه دستگیر و دهها نفر را تحقیر كردند و زیر باد کتک گرفتند؛ تا آنجا که مجبور شدند خونهای ریختهشده دانشجویان را با ماشین آبپاش شستوشو دهند بلکه آثار جنایت پاک شود. اما تمام رسانههای اصلی این خروش بیسابقه را سانسور کردهاند.
🔻تا اینجا آزادیبیان به روایت آزادی آمریکایی است؛ اما بیایید فرض کنیم كه این ماجرا در ایران اتفاق می افتاد. آنگاه رسانهها و سیاستمداران غربی و نهادهای حقوق بشری چطور رفتار میکردند؟ این در حالی است که کنشگری دانشجویان اعتراض به وحشیگری ناتمام و بیسابقه رژیم صهیونیستی است و نه اقدامی علیه امنیت ملی کردهاند و نه آسیبی به اموال عمومی زدهاند و نه آدم کشتهاند و نه کف خیابان مأموران را برهنه و سلاخی نمودهاند و نه با گروههای آدمکش و تفرقهافکن و برانداز همکاری کردهاند و یا اجیر آنها شدهاند.
🔻با همه اینها فرض کنید این وقایع در ایران بود؛ آنگاه آنها چه رفتاری میکردند؟
1⃣یکم؛ تمام رسانههایشان بهخط میشدند تا شب و روز عکسها و تصاویر را به کرات بازنشر و تحلیل کنند. اگر هم تصویری پیدا نمیکردند از عکسهای گذشته یا ساختگی یا تصاویر تجمعات دیگر کشورها استفاده میکردند.
2⃣دوم؛ از فرصت استفاده و تمام گروههای آدمکش و تروریست و اراذل و اوباش را بهصف میکردند تا وارد کشور شوند یا از گوشه و کنار شهر جمعشان میکردند تا تجمع دانشجویان را تبدیل به شورشی علیه امنیت کشور كنند.
3⃣سوم؛ تمام مسئولان و سیاستمداران در ردههای مختلف در دیگر کشورها را رديف میکردند تا اين تصاویر را محکوم کنند. از دولتها درخواست میکردند با ایران قطعرابطه کنند و نهادهای امنیتی ایران را تروریستی بنامند.
4⃣چهارم؛ تمام سلبریتیها باید بهصف ميشدند و موضعگیری ميكردند. هر سلبریتیاي هم اعلام موضع نميكرد بهصورت مجازی به او حمله ور میشدند تا از سر ترس سخن بگوید و ساکت نباشد. هر میزان هم لازم بود پول خرج میکردند .
5⃣پنجم؛ هر زمان اعتراضات از دایره اخبار خارج ميشد و به سمت آرامش پیش ميرفت با ریختن خون چند بیگناه آن را شعلهور میساختند. حتي اگر لازم بود، در کف خیابان مامور امنیتی یا انتظامی یا آدم عادی را نيز سلاخی میکردند و خون میریختند.
6⃣ششم؛ همه نهادهای حقوق بشری را بهخط میکردند تا بیانیه دهند و محکوم کنند و قطعنامه دهند و تحریم جدید وضع کنند.
7⃣هفتم؛ از صفحات آشپزی و آرایشگری و پیجهای فیتنسی و صفحات رقص و جادوگری و شومنی گرفته تا همه اینفلوئنسرها را بهخط میکردند و سکه میدادند تا مطالب آنها را بازنشر کنند و این احساس ایجاد شود که تنها یک صدا بیشتر در جامعه وجود ندارد.
8⃣هشتم؛ عدهای سادهلوح و خودحقیرپندار را هم تحریک میکردند تا کاملا واداده، غرب را تشویق کنند و کشور را متهم به ناکارآمدی و فساد و تباهی کنند. البته برای این گروه خرج نمیکردند؛ آنها خودبهخود همراهند.
9⃣نهم؛ جهت تهییج بیشتر و تحریک احساسات، آثار هنری توليد میکردند و شعر میساختند و موسیقی درست میکردند. اما هیچکس برای دختران و زنان دانشجوی آمریکایی شعر «برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون» نمیخواند و با عکسهای آنها فیلم و کلیپ نمیسازد.
🔟دهم؛ و دستآخر تا میتوانستند به اموال عمومی و دارایی شخصی مردم و کشور لطمه میزدند تا ترس و وحشت در شهر حاکم شود و مردم احساس کنند همهچیز از دست رفته است و بهزودی انقلاب میشود. بعد هم تصاویر آن را با ضریب بالا توزیع میکردند تا بگویند قدرت برتر در میدان آنها هستند.
🔻این 10خط اصلی برایتان آشنا نیست؟ یقین بدانید نعل به نعل آن را اجرا میکردند. اما امروز هتک حیثیت دانشجویان آمریکایی را نادیده میگیرند بلکه صدایشان آگاهیساز و روشنگرانه نباشد.
🔻دانشجوی آمریکایی امروز به برکت خونهای پاک غزه در دل تاریکی علمی دانشگاههای نظام سرمایهداری روزنههای نور و روشنایی را میبیند و فریاد میزند و این فریادها بهزودی برای مظلوم عالمگیر و برای ظالم دامنگیر خواهد شد.
همشهری
@mahdian_mohsen
✨ سقوط آزاد اسرائیل از طوفان الاقصی!
▫️«زیپی لیونی» وزیر امور خارجه اسبق رژیم صهیونیستی با اذعان به تأثیر شدید عملیات #طوفان_الاقصی بر رژیم صهیونیستی و ناکامی ارتش و کابینه این رژیم در مقابله با مقاومت فلسطین گفت:
ما از هفتم اکتبر (15 مهرماه 1402) تاکنون به دلیل اقدامات کابینه بنیامین نتانیاهو، در حال سقوط آزاد هستیم.
#فلسطین | #طوفان_الاحرار
#وعده_صادق | #الوعد_الصادق
@safir42
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به آقای زیباکلام گفتیم در مورد سرکوب اساتید و دانشجوها در آمریکا میخوایم باهاتون مصاحبه کنیم؛ جوابش جالبه...!
⭕️ چه زیبا گفت جلال آل احمد در کتاب غرب زدگی: «آدمِ غربزده ریشه و بنیادی ندارد؛ نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هُرهُریمآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند.
#روشنفکری_بیمار | #وادادگی
#خود_تحقیری | #غربگدایی
#نیمه_پنهان_غرب | #توحش_مدرن
#ایالات_متحده | #آزادی_دروغین
#کرامت_زن | #حرمت_دانشگاه
#استاندارد_دوگانه | #سواد_رسانه
#طوفان_الاقصی | #طوفان_الاحرار
#وعده_صادق | #الوعد_الصادق
@safir42
✅ پیروزی قابل توجه در پرونده نفتی
🔸«یک سال درآمد نفتی ایران در پروندۀ #کرسنت تباه شد» تیتری بود که میتوانست در رسانههای ایران منتشر شود اگر با روی کار آمدن دولت سیزدهم، تیم حقوقی دولت در این پرونده تغییر نمیکرد!
🔹مهر ۱۴۰۰ بود که ایران در بخش اول پروندۀ کرسنت ۲.۴ میلیارد دلار جریمه شد و در بخش دوم نیز گمانهزنیها از جریمۀ بیش از ۳۰ میلیارد دلاری کشور حکایت داشت.
🔹اما بهتازگی معاون حقوقی دولت آقای رئیسی از فروپاشیدن ادعای شرکت کرسنت در بخش دوم پرونده خبر داد و گفت: با تلاش سازمان حقوقی دولت و تغییر سرداور، وکیل و داور ایرانی، ساختار ادعای کرسنت ۲ فروپاشید و «عملاً ادعای بهناحق ۳۲ میلیارد دلاری علیه ایران از بین رفته است».
🔹وجود ۴ حلقۀ فساد در قرارداد کرسنت، منجر به حساسیت نهادهای نظارتی و ارجاع آن به دادگاه بینالمللی شد بهگونهای که اقدامات اجرایی این قرارداد حتی در دولت هشتم نیز انجام نشده و متوقف ماند.
@Farsna - Link
#دولت_مردمی | #مدافع_مردم
#زبان_دنیا | #احیای_حقوق
@safir42
هدایت شده از نورنیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دانشجویان دانشگاه مکگیل در مونترال کانادا هم با تحصن در محوطه دانشگاه، به پویش جوانان آمریکایی برای توقف نسلکشی در غزه پیوستند
▪️
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
هدایت شده از نورنیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرکوب دانشجویان دانشگاه سوربن توسط پلیس فرانسه
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️
ظلم حاج قاسم به #پاسدار_نمونه!
من خطای بزرگی کردم!
#شهید_سلیمانی | #عرفان_حماسی
#مکتب_سلیمانی | #فرهنگ_بسیجی
#روحیه_جهادی
@safir42
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 این صدای صدور انقلاب خلخال حاجآقا روحالله خمینی و تحقق وعدههای آقاسیدعلی خامنهای است که از دانشگاههای جهان بهویژه آمریکا شنیده میشود...
کین هنوز از نتایج سحر است
باش تا صبح دولتش بدمد
#صدور_انقلاب | #بیداری_انسانیت
#نیمه_پنهان_غرب | #ایالات_متحده
#کرامت_زن | #حرمت_دانشگاه
#آزادی_دروغین | #استاندارد_دوگانه
#طوفان_الاقصی | #طوفان_الاحرار
#وعده_صادق | #الوعد_الصادق
@safir42
🔴 ارتباط پوشش و جنایت
🔹بر اساس مقالۀ منتشر شده در سایت دفتر برنامههای عدالت، وابسته به وزارت دادگستری آمریکا، اکثریت روانپزشکان آمریکایی در سال 1991 معتقد بودند نوع پوشش زن می تواند باعث جنایت جنسی علیه زنان شود.
🔹نویسندۀ مقاله بیان میکند: میزان تجاوز جنسی در ایالات متحده از سال 1963 تا 1989 چهار برابر شده است. جنایات جنسی علیه دختران جوان به یک نگرانی بزرگ تبدیل شده است. تحریک بصری اغلب در فعالیت جنسی عادی دخیل است، بنابراین یک سوال طبیعی این است که آیا تحریک از طریق لباس، یکی از عوامل متعدد تجاوز و آزار است؟
🔹581 روانپزشک از 50 ایالت آمریکا پرسشنامهای را تکمیل کردند مبنی بر این که آیا لباسهای تحریکآمیز در سطح بالایی از جنایات جنسی علیه دختران جوان، نقش دارد یا خیر؟
اکثریت قابل توجهی از پاسخ دهندگان از هر دو جنس معتقد بودند که آنچه یک زن جوان میپوشد ممکن است بر خطر جنایت بر او تأثیر بگذارد.
پ.ن: مگه اونجا که آزادی پوشش دارند، چشم و دل سیر نیستند که آمار تجاوز جنسی، چهار برابر میشه؟!
#نیمه_پنهان_غرب | #توحش_مدرن
#عفاف | #مصونیت_اجتماعی
#تجربه_غرب | #انحطاط
#کرامت | #حیا | #حجاب
@safir42
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماینده پارلمان فرانسه:
۱۵ هزار #کودک فلسطینی کشته (شهید) شدهاند، تمام ناراحتی شما اینجا این شده که چند #دانشجو به این مسأله اعتراض کردهاند شما دنبال تنبیه آنها هستید؟
آنچه #شرم_آور است بیبخاربودن کشور ماست
#کرامت_زن | #حرمت_دانشگاه
#نیمه_پنهان_غرب | #ایالات_متحده
#آزادی_دروغین | #استاندارد_دوگانه
#طوفان_الاقصی | #طوفان_الاحرار
#وعده_صادق | #الوعد_الصادق
#صدور_انقلاب | #بیداری_انسانیت
@safir42
هدایت شده از IranicTV ایرانیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آزادی بیان و دموکراسی به سبک پلیس آلمان
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
هدایت شده از پاسخ به شبهات و شایعات مجازی ۲۰۲۵
📌یادداشتی درباره بودجه نهادهای فرهنگی👇
🔹 میزان افزایش بودجه نهادهای فرهنگی، موضوعی است که هرساله با بررسی لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی، مورد توجه برخی رسانه های خاص قرار می گیرد.
🔹 کل بودجه 24 نهادی که به عنوان نهاد فرهنگی عمده در کشور شناخته می شوند، معادل 1.8 درصد از بودجه هزینه ای کل کشور است.
🔹 حال سوال جدی این است که چرا برخی رسانه ها تلاش می کنند توجه همه را به این بودجه کمتر از دو درصدی جلب کنند؟
🔹 عجیب تر اینکه برخی از رسانه ها، با طرح مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، ادعا می کنند که افزایش بودجه نهادهای فرهنگی، به اقتصاد و معیشت مردم ضربه می زند!
🔹درحالی که افزایش بودجه فرهنگی به طور خاص در سال 1403 عمدتاٌ تحت تأثیر بند «ب» تبصره 13 لایحه بودجه است. طبق این بند:«در راستای ارتقای اخلاق و فرهنگ اسلامی و ... شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مکلفند یک درصد (۱%) از هزینههای خود را با رعایت موازین شرعی برای هم افزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی به حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز نمایند.»
🔹 این بند از لایحه بودجه، اعتباری 36 هزار میلیاردی را برای نهادهای فرهنگی تأمین می کند و این امکان را فراهم می کند تا بودجه نهادهای فرهنگی به طور متوسط 166 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته باشند.
⭕️ کسانی که دغدغه معیشت مردم را دارند چرا از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟
⭕️ چرا مطالبه ی اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟
⭕️ آیا تمام مشکلات کشور، لنگ بودجه دو درصدی فرهنگی است؟
✅ فرض کنیم بودجه کل نهادهای فرهنگی کشور(مجموع بودجه نهادهای بالا و نهادهایی که نام نبردیم) به ده درصد بودجه کل برسد.
👈 آیا فرهنگ جامعه، آنقدر ارزش ندارد که ده درصد بودجه برای آن هزینه شود؟ آیا این فرهنگ و تربیت سالم نیست که مانع فساد و رانت و اختلاس و دزدی و ... می شود؟ آیا بخش مهمی از عدالت اجتماعی که آرمان هر جامعه ای است، با فرهنگ سازی صحیح حاصل نمی شود؟ آیا اشرافی گری و تجمل گرایی و فاصله طبقاتی و ...، معضلات فرهنگی جامعه ما نیست و نباید برای برطرف کردن این معضلات هزینه کرد؟
✳️ شاید بگویید که نهادهای فرهنگی کشور فعالیتشان ضعیف و ناکارآمد است. خب این سخنی دیگر است که ما هم تا حدی قبول داریم. اینکه یک نهادی ضعیف کار می کند، راه اصلاحش این نیست که بودجه اش را قطع کنیم، این مطلب هیچ ارتباطی با بودجه ندارد بلکه باید از راهکارهای دیگری برای بالابردن کارکرد و بازدهی نهادها استفاده کرد.
╭┅──────┅╮
@porseshgar
╰┅──────┅╯