فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
{اختصاصی }
🎥مجموعه کلیپ های "انتخاب 13"
❓پاسخ به شبهات سیاسی و انتخاباتی
🔹این قسمت : آیا جمهوری اسلامی به اهداف خود رسید؟ به کدام یک و چگونه؟
🗣کارشناس: دکتر علی اصغر حبیبیان
#انتخاب_13
#پرسمان_سیاسی
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
ترجیح شخصی رئیسی
رد یا تایید این ۴ رقیب بود؟ - ۱
✍محمد ایمانی:
♦️صلاحیت شماری از نامزدهای مشهور، مانند آقایان جهانگیری، لاریجانی، احمدی نژاد و پزشکیان، به اعتبار معیار های حقوقی و قانونی، از سوی شورای نگهبان تایید نشد. از زوایای گوناگون می شود به این موضوع نگاه کرد؛
🔹اما از منظر سیاسی، می توان پرسید که آیا آنها رقیبی جدی برای آقای رئیسی بودند؟ فارغ از ضوابط قانونی و نظر محترم شورای نگهبان، اگر این افراد تایید می شدند، بیشتر به نفع آقای رئیسی بود، یا رد شدن آنها؟
♦️اگر چه نظرسنجی های موجود نمی تواند برای پیش بینی نتیجه نهایی انتخابات کافی کند، اما می تواند ذهنیت فعلی مردم را در این باره روش کند. مطابق این نظرسنجی ها، می شود گفت ترجیح شخصی آقای رئیسی (با توجه به رتبه نخستش در تمام نظرسنجی ها) حضور چهره های بیشتر در گود انتخابات بوده است:
🔹مطابق نظرسنجی چندی پیش خبرگزاری دولتی ایرنا، از میان۱۳ گزینه محتمل برای کاندیداتوری (شامل آذری جهرمی، احمدی نژاد، تاجزاده، جهانگیری، جلیلی، دهقان، رییسی،رضایی، ظریف، قالیباف، لاریجانی، سعید محمد و محسن هاشمی)؛ "سیدابراهیم رییسی"، بیشترین رای " را حائز بوده است.
♦️طبق همین نظرسنجی، رای منفی پاسخگویان، به "احمدی نژاد" و "جهانگیری"، از همه گزینه ها بالاتر بوده و به ترتیب ۱۲.۸ درصد و ۱۲.۲ درصد افراد تاکید کرده اند که قطعا به این دو رای نمی دهند.
🔹در نظرسنجی دیگری که از سوی یک مرکز افکار سنجی معتبر، درباره میزان اقبال مردم به کاندیداها انجام، و در اواخر اردیبهشت از سوی برخی خبرگزاری ها منتشر شد، سید ابراهیم رئیسی با ۳۲.۶ درصددر رتبه نخست، و محمود احمدی نژاد با ۲۶.۷ درصد در رتبه دوم بود؛ اما در بررسی آراء منفی، جهانگیری ۲۱ درصد، لاریجانی ۸ درصد، احمدی نژاد ۶ درصد و رئیسی ۴.۷ درصد رای منفی داشتند.
♦️از سوی دیگر، مطابق نظرسنجی مرکز افکارسنجی ایسپا (نزدیک به دولت و اصلاحطلبان) که 25 اردیبهشت انجام شد، 41/2 درصد افرادی که «قطعا و به احتمال زیاد» در انتخابات شرکت میکنند، گفتند به احتمال زیاد به رئیسی رأی می دهند. 16 درصد هم گفتند «تا حدی» ممکن است به رئیسی رای بدهند. فقط 9 درصد گفته بودند که اصلا به او رای نمیدهند.
💢ادامه دارد💢
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
♦️ترجیح شخصی رئیسی
رد یا تایید این ۴ رقیب بود؟ - ۲
✍محمد ایمانی:
🔹درباره دیگر افراد، نتایج نظرسنجی "ایسپا"به این شرح بوده است؛
🔻پزشکیان: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 6 درصد تا حدودی احتمال دارد که به وی رای بدهند. کسانی که اصلا به او #رای_نمیدهند،حدود 22 درصد.
🔻جهانگیری: حدود 4 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 11 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. کسانی که اصلا به او #رای_نمیدهند، 41 درصد.
🔻عارف: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و نزدیک 10 درصد تا حدودی احتمال دارد که به عارف رای بدهند. کسانی که اصلا به او #رای_نمیدهند، بیش از 28 درصد.
🔻قالیباف: 18/8 قطعا و به احتمال زیاد، و 20 درصد تا حدودی به قالیباف رای میدهند. 26 درصد هم اصلا به او #رای_نمیدهند.
🔻ظریف: 14/4 درصد قطعا و به میزان زیاد به او رای میدهند؛ و 16 درصد تا حدودی. در عین حال، 37 درصد اصلا به او #رای_نمیدهند.
🔻رای احتمالی ظریف در حالی به رقم 14 درصد افول کرده بود که همین آمار در نظرسنجی آذرماه گذشته ایسپا، 21 درصد بوده و بهنظر میرسد از جمله دلایل انصراف ظریف باشد.
🔻لاریجانی: 7 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 16 درصد تا حدودی احتمال دارد که به وی رای بدهند. اما آنها که اصلا به او #رای_نمیدهند (رای منفی)، بالای 41 درصد.
🔻محسن هاشمی: حدود 6 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 12 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. آنها که اصلا به او #رای_نمیدهند، 32 درصد.
🔹همچنین پرسیده شده بود «با فرض شرکت شما در انتخابات، اگر فقط آقای رئیسی و آقای ظریف در انتخابات حضور داشته باشند به چه کسی رأی میدهید؟». در صورت حضور آقایان رئیسی و ظریف، 58.1 درصد گفته بودند به آقای رئیسی، و 13.7 درصد به آقای ظریف رأی میدهند. 23 درصد این افراد نیز گفتهاند نمیدانند به کدام یک رأی میدهند و 5.2 درصد دیگر نیز به هیچکدام رأی نمیدهند
♦️در صورت حضور آقایان رئیسی و جهانگیری هم، 64.7 درصد افرادی که گفته بودند قطعا یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند، به آقای رئیسی رأی و 5.4 درصد آنها به آقای جهانگیری رأی میدهند. 21.9 درصد نیز گفتند نمیدانند به کدام یک رأی میدهند و 8 درصد دیگر، به هیچکدام رأی نمیدهند. از کل پاسخگویان نیز (بجز افرادی که به هیچ وجه در انتخابات شرکت نمیکنند) 59.8 درصد گفته بودند به رئیسی و 5.2 درصد به جهانگیری رأی میدهند.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
موضوع قطع برق در دستور کار هفته بعد مجلس
رئیس مجلس:
🔹وزارت نیرو درباره موضوع قطع برق باید پاسخگوی کمیسیون انرژی و صحن مجلس باشند.
🔹موضوع قطع برق در دستور کار هفته بعد مجلس قرار دارد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | بلایی که روحانی سر اقتصاد و معیشت مردم آورد
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔰 لاریجانی و مشارکت مردم، پناه بر خدا
مردم واقعا معتقدید با حضور #لاریجانی و #جهانگیری مشارکت افزایش پیدا می کرد؟
یعنی معتقدید در میان ملت ایران جمعیت زیادی بودند که در صورت حضور لاریجانی یا معاون روحانی به نظام اسلامی اعتماد می کردند؟
به نظرم علت بی اعتمادی اصلی به نظام همین جریانات از درون کرم خورده و موریانه زده هستند.
اتفاقا #شورای_نگهبان حقیقتا نگهبانی کرده و میدان انتخابات را به کارزار انتخاب اصلح مبدل نمود.
وقتش رسیده که باور کنیم برنامه ی اصلی غرب گرایان در این دوره کاهش مشارکت حداکثری بوده و حضور لاریجانی و جهانگیری هم در همین پازل طراحی شده بود لذا با اعتماد به خدای متعال وقتش رسیده که مردم را با راهبردهای اقتصادی و فرهنگی مقاومت آشنا کنیم.
زمانش رسیده است که به مردم از طرح های اقتصادیمان بگوییم.
وقتش رسیده به مردم بگوئیم که چگونه میشود به راحتی در هر سال یک الی دو میلیون شغل ایجاد کرد.
چگونه میشود عزت را به پاسپورت ایرانی برگرداند و ارزش پول ملی را با تقویت تولید ملی بالا برد.
شاید باورش سخت باشد اما وقتش رسیده که بگوئیم حتی می توانیم در خنکای اقتصاد کمی آرام گرفته ی پس از دولت روحانی به فرهنگ غارت زده ی میهنمان نیز بیاندیشیم.
✍️ رضا خانعلی زاده
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
آخرین آمار کرونا در ایران
🔻مبتلایان جدید: ۱۱۸۷۳ نفر
🔻مجموع بیماران: ۲۸۵۵۳۹۶ نفر
🔻جانباختگان جدید: ۲۰۸ نفر
🔻مجموع جانباختگان: ۷۹۰۵۶ نفر
🔻مجموع بهبودیافتگان: ۲۳۶۲۴۲۸ نفر
#کرونا
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 احسان قاضیزاده هاشمی: سه مناظره سه ساعته تلویزیونی برای نامزدهای ریاستجمهوری اختصاص داده شده است
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
❇️حضور مبارک شورای نگهبان
#انتخاب_اصلح
#سیزدهمین_انتخابات_ریاست_جمهوری
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
💢برگزاری وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری💢
🗣کارشناس: دکتر نصر (کارشناس مسائل سیاسی)
🔰موضوع: مکتب حاج قاسم و انتخابات (با محوریت پاسخ به شبهات)
⏰زمان سه شنبه ۴خرداد ساعت ۱۷
با همکاری :
✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی
✅مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
✅بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم
✅مسجد مقدس جمکران
📲لینک ورود به همایش در فضای مجازی:
jamkaran.ir/pse
#پرسمان_سیاسی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#پاسخ_به_شبهات
🌸با ارسال اطلاعیه به گروه ها و مخاطبین خود در انجام رسالت بصیرت افزایی سهیم باشیم 🌸
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔸واتساپ حساب خبرنگاران فلسطینی را مسدود کرد
🔹دسترسی دهها خبرنگار فلسطینی به پیامرسان واتساپ به دلایل اعلام نشده، قطع شده است.
🔹این قطعی تنها ساعاتی پس از آغاز آتشبس میان گروههای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی رخ داد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
افاضات جدید سخنگوی دولت درباره بورس
▪️چه کسی مردم را در روزهای اوج به بورس دعوت کرد؟!
🔹درحالی سخنگوی دولت امروز اعلام کرده «مشکل بورس این بود که مردم در اوج وارد شدند» که دقیقاً شخص رئیس جمهور و دولتیها در ایام اوج بورس به مردم گفته بودند که همه چیزتان را به بورس بسپارید!
🔹زمانی که شاخص بورس از ۲ میلیون واحد عبور کرده بود، حسن روحانی در سخنانی خطاب به مردم گفت: با شرایطی که بورس نشان میدهد اوضاع بهتر خواهد شد؛ مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند.
🔹نگاهی به شاخص بازار سرمایه نشان میدهد که اولین استارت ریزشی این بازار از ۱۹ مرداد زده شد و تا امروز نیز همچنان ادامه دارد؛ فاجعه مدیریتی دولت در بورس موجب شده تا شاخص از بیش از ۲ میلیون به مرز یک میلیون واحد برسد.
🔸با این حال اما دولت بجای چاره اندیشی برای وضعیت موجود، بازهم مردم را مقصر دانست!
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
♦️قاضی زاده هاشمی هم به نفع آیت الله رئیسی انصراف داد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
♦️شان قانون و مصلحت در تایید نامزدها -۱
✍️محمد ایمانی:
🔹بررسی صلاحیت نامزد های انتخابات، دیشب در شورای نگهبان به پایان رسید و اسامی افراد احراز صلاحیت شده، به وزارت کشور ابلاغ شد. این هفت، نفر از میان ۴۰ داوطلبی تایید شدند که به گفته سخنگوی شورا، مدارک لازم را طبق مصوبه ارائه کرده بودند.
♦️دوازده عضو شورا، که هر کدام رای منفرد و مستقل دارند، در بررسی صلاحیت ها، به مسئولیت قانونی خود عمل کرده اند؛ و خروجی تصمیم شورا، به عنوان برآیند رای اکثریت این دوازده عضو، از نظر قانونی کاملا محترم و معتبر است.
🔹این وجه حقوقی و قانونی ماجرا درباره بررسی صلاحیت نامزدهایی است که داوطلب رئیس جمهور شدن (به عنوان دومین مقام رسمی کشور) هستند. بنابراین نمی شود اعضای شورا را بازخواست کرد که چرا در احراز شرایط اصل 115 قانون اساسی درباره شرایط رئیس جمهور، "تنازل" و "تغافل" نکرده اند؟
♦️طبق این اصل، رئیس جمهور "بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي که واجد شرايط زير باشند انتخاب گردد: ايراني الاصل، تابع ايران، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوي، مومن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي کشور".
🔹اگر به دیده دقت و امانت و انصاف بنگریم، احتمالا بسیاری از ما نیز، به شورای نگهبان درباره عدم احراز این شرایط در بسیاری از نامزدها حق بدهیم. اما ابعاد سیاسی ماجرا، قدری متنوع و متفاوت است.
♦️یک موضوع مهم، ضرورت اخذ رسمی قضاوت مردم، درباره مدیریت ائتلاف حاکم بر دولت است. مانند اتفاقی که در انتخابات سال 84 درباره دولت اصلاحات اتفاق افتاد و مردم در میدان انتخابات، جریان حاکم بر دولت را کنار زدند تا حرف و حدیث و بهانه ای باقی نماند.
🔹دولت ائتلافی "مدعی اصلاحات و اعتدال" که رئیس آن چهار سال قبل 23 میلیون رای کسب کرد، کشور را در مشکلات اقتصادی بی سابقه فرو برده و به همین دلیل، اکنون مقبولیتش طبق نظرسنجی ها دولتی، زیر شش- هفت درصد است.
♦️از منظر سیاسی، ترجیح آن است که همین قضاوت، رسما در انتخابات از مردم اخذ گردد و راه مظلوم نمایی در آینده نزدیک بسته شود؛ تا بانیان گرفتاری های موجود، چند صباح دیگر نتوانند بهانه جویی و عوام فریبی کنند.
💢ادامه دارد💢
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
شان قانون و مصلحت در تایید نامزدها -۲
✍️محمد ایمانی:
🔹موضوع مهم تر، این است که تنوع هر چه بیشتر نامزدها، می تواند میزان مشارکت را افزایش دهد و این، مطلوب همیشگی نظام جمهوری اسلامی است. هر چه احساس "امکان انتخاب متنوع تر"، قوی تر باشد، مشارکت افزایش می یابد؛ ولو این که خیلی ها حتی نخواهند به فلان نامزد ها رای دهند.
♦️افزایش مشارکت عمومی، هم کشور را در برابر تهدید ها و فشار های دشمنان بیمه می کند و هم تحمل اجتماعی بیشتری را برای مهار و حل مشکلات فراهم می آورد. اینجاست که شاید پای عنوان "مصلحت"، فراتر از مسئولیت قانونی و محترم شورای نگهبان به میان بیاید.
🔹آیت الله رئیسی امروز در دیدار جمعی از جوانان دانشگاهی خبرداد: "از دیروز عصر که از نتایج تعیین صلاحیت ها مطلع شدم، تماس هایی گرفتم و در حال انجام رایزنی هایی هستم که صحنه انتخابات، رقابتیتر و مشارکتیتر شود". این البته برای او که خود نامزد انتخابات است، یک شرافت محسوب می شود
♦️از لحاظ وجه تاریخی موضوع، آقای حداد عادل رئیس مجلس هفتم، دوم خرداد ماه 84، پس از برررسی صلاحیت نامزد ها، نامه ای به محضر رهبر انقلاب تقدیم کرد که طی آن، ضمن تشکر از شورای نگهبان، درخواست دلالت شورا به "توسيع دايره نامزدهاي واجد صلاحيت" مطرح شده بود.
🔹رهبر انقلاب پس از این درخواست، حکمی حکومتی به این مضمون صادر فرمودند" آيت الله جناب آقاي جنتي دبير محترم شوراي نگهبان دامت بركاته.
با سلام و تحيت و تشكر از زحمات آن شوراي محترم در تلاش براي احراز صلاحيت داوطلبان رياست جمهوري دوره نهم، با رعايت موازين قانوني در اين امر، از آنجا كه مطلوب آن است كه همه افراد كشور، از صاحبان سلايق گوناگون سياسي فرصت و مجال حضور در آزمايش بزرگ انتخابات را بيابند، لذا به نظر مي رسد نسبت به اعلام صلاحيت آقايان دكتر مصطفي معين و مهندس مهرعليزاده تجديد نظر صورت گيرد".
♦️البته اکنون 16 سال از آن زمان گذشته، اتفاقات و تحولات مهمی در صحنه سیاسی کشور پدید آمده، و فعالان سیاسی و نامزدها، برگ های متعددی از عملکرد (بعضا شاید غیر قابل اغماض) را به کارنامه خویش افزوده اند. بنابراین جای تامل است که آیا مصلحت امروز، با مصلحت 16 سال قبل یکی است، یا تفاوت ماهوی کرده است؟
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🌹شهادت مصطفی بدرالدین (ذوالفقار) به روایت همسرش
🔹مصطفی و حاج قاسم تا دقايقي قبل از شهادت مصطفی با هم جلسه داشتند و او نکاتی از آن جلسه را به صورت دستنوشته روی کاغذی نوشته است.
🔹۱۰ دقیقه بعد که شهادت مصطفی رقم خورد، ابوزینب (حاج قاسم) بالای سر او میرود تا ببیند زنده است یا نه و این آخرین باری بود که نگاه مصطفی به ابوزینب افتاد. حاج قاسم با شهادت مصطفی بالای سر او نشست و خیلی گریه کرد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🇮🇷 تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آغاز شد 🇮🇷
♦️با اعلام نهایی اسامی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، تبلیغات این انتخابات آغاز شد.
♦️ماده ۶۶ قانون انتخابات ریاست جمهوری تصریح می کند که «فعالیت های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری رسماً از تاریخ اعلام اسامی آنان به وسیله وزارت کشور آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رأی خاتمه میپذیرد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔴 گنبدآهنین پهپاد خودی را ساقط کرد!
🔹روزنامه صهیونیستی هاآرتص: طی عملیات نظامی اخیر اسرائیل علیه نوار غزه، سامانه گنبد آهنین به اشتباه یک پهپاد ارتش اسرائیل را هدف گرفته و سرنگون کرد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
❇️وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری با سخنرانی دکتر نصر (کارشناس مسائل سیاسی) و با موضوع: مکتب حاج قاسم و انتخابات (با محوریت پاسخ به شبهات)هم اکنون درحال برگزاری است.
♦️گفتنی است این وبینار پرسمان سیاسی با همکاری ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم و مسجد مقدس جمکران در حال برگزاری است.
📲لینک ورود به همایش در فضای مجازی:
jamkaran.ir/pse
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔻دکتر نصر (کارشناس مسائل سیاسی) در وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری:
🔹مکتب شهید حاج قاسم بهترین الگو برای ارائه مردم برای دعوت مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات است
🔹ما امرز خروجی مکتب حاج قاسم را هم در منطقه و پیروزی گروه های فلسطین بر رژیم صهیونیستی دیدیم
🔹مردم امروز تغییر اساسی در مدیریت کشور برای تحول در جامعه و زندگی خود میخواهند
🔹ما باید مثل حاج قاسم مخلصانه در انتخابات آینده کار کنیم
🔹اولین ویژگی مکتب حاج قاسم این است که وی از ته دل و از صمیم قلب به مسایل دینی و ارزشهای انقلابی اعتقاد داشت،حاج قاسم همانطور که در آخرین سخنرانی اش اظهار داشت؛ معتقد بود که باید برگردیم به تجربه دفاع مقدس و امروز تجربه خلوص و برای خدا کار کردن در جنگ را در اداره هم پیاده نماییم.
🔹 مردمی بودن دومین ویژگی مکتب حاج قاسم است، وی از نظر اعتقادی و عملی مردم را واقعا شایسته خدمتگذاری میدانست و هم در میدان جنگ و هم در میدان رفع مشکلات مردم مثل حضور در مناطق سیل زده در خوزستان حاضر میشد.
🔹سومین ویژگی مکتب قاسم که ما میتوانیم در انتخابات پیش رو برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیاده کنیم شجاعت و درایت ایشان است مردم ما امروز بعد شجاعت و درایت و عدم ملاحظه کاری حاج قاسم را در چهره برخی از نامزدهای انتخابات را می بینند.
🔹 حاج قاسم علاوه بر اینکه مرد میدان بود نمونه بارز و کامل مرد دیپلماسی بود وی در حوزه تامین دارو و رفع مشکلات اقتصادی به برخی کشورها میرفت و مذاکره میکرد البته برخی مواقع دولت فعلی در مقام عمل پیگیری رفع مشکل را رها میکرد.
✅ @safir_channel
🔻دکتر نصر (کارشناس مسائل سیاسی) در وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری:
🔹امروز ذهن مردم کاملا آماده است که فردی با خصوصیات شبیه به حاج قاسم را انتخاب کنند.
🔹برخی میگویند رد صلاحیت برخی نامزدها در انتخابات 1400 ، نوعی مهندسی انتخابات از سوی شورای نگهبان است. این در واقع یک تهمتی است به شورای نگهبان با انگیزه ایجاد ناامیدی در مردم.
🔹تجربه گذشته مثل انتخابات ریاست جمهوری در سال 76 و سالهای 92 و 96 و خروج نام خاتمی و روحانی و صندوق آراء نشان داده که شورای نگهبان هرگز به دنبال مهندسی انتخابات نبوده است.
🔹 در این انتخابات افرادی رد صلاحیت شدند که این رد صلاحیت به معنای عدم تایید آنها برای استفاده در دیگر مسئولیت های نظام نیست بلکه صلاحیت این افراد برای ریاست جمهوری احراز نشده است و بر طبق نظر این شورا این افراد شرایط قرار گرفتن در این مسئولیت مهم را نداشته اند.
🔹بهترین نسخه برای رفع مشکلات اقتصادی کشور نسخه اقتصاد مقاومتی است البته این به معنای عدم رابطه با بقیه کشورها نیست بلکه ما میتوانیم هم با آمریکا و اروپا و کشورهای دیگر رابطه داشته باشیم و هم نگاه مان هم به داخل باشد و با تکیه به توان داخلی معضلات اقتصادی کشور را رفع نماییم.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
♦️انتظار «مهندسی انتخابات» از شورای نگهبان نداشته باشیم!/ چرا عملکرد شورای نگهبان قابل افتخار است؟
🔹چهرههای نامداری در بین داوطلبان ریاست جمهوری حضور داشتند که عدم احراز صلاحیت آنها برای بخشی از افکار عمومی قابل هضم نیست. گویی پذیرفتهایم که برخی افراد و اسامی از مصونیت برخوردارند و باید آنان را از پیش تأییدشده دانست!
🔹از ردصلاحیت جهانگیری و پزشکیان و اینها که بگذریم، آیا ردصلاحیت فردی چون علی لاریجانی بهعنوان چهرهای که منتسب به نظام شناخته میشود و کمتر کسی تصور ردصلاحیتاش را داشت، نشانه آزادگی شورای نگهبان نیست؟ آیا نباید به این عملکرد افتخار کرد؟
🔹اگر شورای نگهبان با در نظر گرفتن مصلحتهای گوناگون از جمله ایجاد شور انتخاباتی و در نظر گرفتن وجهه برخی افراد و گروههای سیاسی نسبت به احراز صلاحیت آنها اقدام کند، دست به اقدامی زده که معمولاً نسبت به آن مورد اتهام قرار میگیرد؛ یعنی مهندسی انتخابات!
📎جزئیات بیشتر در لینک زیر:
📎 hamandishi.ir/news/425636/
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
💢حمایت فراکسیون انقلاب از ادامه ریاست قالیباف
🔹در جلسه اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی، از بین ۲۵۰ نفر حاضر در جلسه، ۲۲۶ نفر قالیباف را به عنوان گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس انتخاب کردند. مصری و نیکزاد نیز به عنوان گزینههای نواب رئیس اول و دوم انتخاب شدند.
🔸انتخابات هیأت رییسه مجلس فردا برگزار میشود.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔸وقوع آتش سوزی بزرگ در نزدیکی یک شهرک صهیونیستنشین
🔹 رسانه های صهیونیستی از وقوع یک آتش سوزی بزرگ در نزدیکی شهرک صهیونیست نشین "کیدا" در منطقه بنیامین خبر دادند.
🔹از صهیونیست های ساکن این منطقه خواسته شده تا منازل خود را ترک کنند.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
قرعهکشی برنامه انتخاباتی کاندیداها فردا برگزار میشود
🔹قرعهکشی برنامههای تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با حضور نمایندگان نامزدها فردا ساعت ۲۲ برگزار میشود. در این مراسم جداول پخش برنامه تبلیغاتی نامزدها مشخص خواهدشد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش