محاسبه کارتر اشتباه نبود
فقط چند دهه جلوتر از زمان بود !
✍️ قدرت محاسباتی واژگونه آمریکا را فقط مقتدای انقلاب نبود که بر مبنای واقعیت های انکار ناپذیر به رخشان کشید و هجو کرد؛ محافل رسانه ای آمریکا نظیر مجله تخصصی Foreign Policy سالهاست در این باره اتفاق نظر پیدا کرده اند.
🔹رهبر انقلاب اخیرا در دیدار مردم قم با یادآوری مستندات تاریخی فرمودند:
🔻"در دهم دی ماه سال ۵۶، رئیسجمهور آمریکا آمد در تهران و یک نطق غرّائی کرد در تمجید اغراقآمیز و دروغین از محمّدرضا. در این نطق غرّاء گفت «ایران جزیرهی ثبات است»؛ یعنی چه؟ یعنی خیال آمریکا از ایرانِ وابسته و مسئولان نوکرمَآب ایران آسوده است؛ اینجا جزیرهی ثبات است -این مال دهم دی ماه است- دَه روز نشده بود که قضیّهی قم اتّفاق افتاد و نوزدهم دی ماه مردم قم قیام کردند، حرکت کردند، با جان خود، با تن خود علیه آن رژیم ظالم و وابسته و فاسد به میدان آمدند.
🔻دستگاه محاسباتی آمریکا و غرب این است؛ این را توجّه کنید. خود غربیها، خود آمریکاییها میبالند به قدرت محاسباتی خودشان، به قدرت تحلیل خودشان، به آیندهنگری خودشان، و اینجا هم یک عدّه غربزدهی آمریکازده پُز قدرت محاسباتی آمریکا را میدهند که «آمریکاییها این جور گفتند، فلان دانشمند آمریکایی، فلان مرکز پژوهشی آمریکایی این جور گفته، این جور دنیا را شناخته، این جور آینده را تصویر کرده».
🔻قدرت محاسباتی آمریکا این است [که میگوید] «اینجا جزیرهی ثبات است»، کمتر از دَه روز بعد معلوم میشود که جزیرهی ثبات یعنی چه؛ قیام قم، بعد قیام تبریز، بعد حرکت عظیم، بعد آن طوفان زیر و رو کنندهی انقلاب اسلامی و نابودی رژیم وابستهی سرسپردهی طاغوت و پهلوی [رخ میدهد].
🔻این قدرت محاسباتی، این توانایی محاسباتی تا امروز همان جور است. همین چندی پیش در همین نزدیکی، یکی از دولتمردان آمریکایی در جمع یک مشت اوباش و تروریست گفت امیدوار است یا آرزو دارد که جشن کریسمس ۲۰۱۹ را در تهران بگیرد؛ جشن کریسمس ۲۰۱۹ همین چند روز پیش بود. این همان قدرت محاسباتی است، اینها همان آدمهایند.
🔻محاسبات آنها اقتضا میکند که یک چنین امیدی داشته باشند؛ مثل امید صدّامحسین که [میخواست] یک هفتهای بیاید تهران، مثل امید مزدور دیگرشان منافقین که از کرمانشاه راه بیفتند در ظرف سه روز مستقیم خودشان را برسانند تهران؛ اینها محاسبات است! توانایی محاسبات دشمن این است. بعضی از دولتمردان آمریکا وانمود میکنند دیوانهاند؛ بنده البتّه این را قبول ندارم، امّا حقیقتاً احمقهای درجهی یک هستند".
🔹یکی از مستندات جالب در این باره، گزارش خواندنی مجله Foreign Policy است. این نشریه معتبر آمریکا در حوزه سیاست خارجی اواخر خرداد 93 نوشت: http://fi9.ir/6caghq
🔻«شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند اما ایران باثباتترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال 1979 با شاه ایران در کاخ سعدآباد تهران دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پرچالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و پادشاهی پهلوی سرنگون شد.
🔻کارتر به خاطر پیشبینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود(!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوبزده، جزیره ثبات است.»
🔻همان زمان VOA رسانه رسمی دولت آمریکا اعلام کرد «آمریکا میداند حرف اول را در عراق، ایران میزند و ژنرال بدون سایه ایران قاسم سلیمانی، از افغانستان تا عراق و لبنان و غزه و سوریه نفوذ دارد.»
✅ @safir_channel
⭕️ نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران به علی لاریجانی، رئیس قوه مقننه مبنی بر طرح قانون استانی شدن انتخابات
🔺جناب آقای دکتر علی لاریجانی
ریاست محترم دوره دهم مجلس شورای اسلامی
با عرض سلام و احترام
🔹به استحضار می رساند یک فوریت طرح «استانی شدن انتخابات نمایندگی مجلس شورای اسلامی» که با نظرات و هماهنگی های شخص جنابعالی در حال پیگیریست خسارتی جبران ناپذیر به مفهوم «نمایندگی مردم» در نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کرده و باعث وهن بیش از پیش مجلس شورا خواهد شد.
🔹ضمن عرض تاسف برای شخص جنابعالی و بعضی نمایندگان مجلس شورای اسلامی که ریشه معضلات مجلس را به جای آنکه در گره خوردن اراده نمایندگان با لابی های قدرت و ثروت ببینید، به دنبال قطع کردن اراده ی مردم حاشیه نشین کشور از اثرگذاری در سیاستهای کلان کشور هستید، خلاصه ایرادات وارده به این طرح خدمتتان تقدیم میگردد:
1⃣حذف تصمیم و اراده ی فرودستان و مناطق حاشیه ای کشور از اثرگذاری در سیاستهای کشوری و ناامیدی مردم و مستضعفین از جمهوریت نظام: با استانی شدن انتخابات مجلس، علاوه بر حذف امکان حضور نماینده های مستقل از شهرستانها و قدرت گرفتن لابی های ثروت و قدرت بزرگ استانی، امید مردم حاشیه نشین به اثرگذاری در وضعیت خودشان به ناامیدی گرویده و هزینه ی این ناامیدی مردم از جمهوری اسلامی به هر صورت از تمامی هزینه های انتخاباتی فعلی بیشتر خواهد بود.
2⃣تشدید نگاه محلی و افزایش سطوح درگیری آن از شهرستانها به استانها: با استانی شدن انتخابات نه تنها نگاه های قومیتی –که ریشه در فرهنگ و بافت اجتماعی کشور عزیزمان دارد- از بین نمی رود؛ بلکه این نگاه قومیتی به جای آنکه به دنبال جاده کشیدن و تسهیل امور شهروندان حاشیه ای از محل بودجه ی فرمانداری ها و استانداری ها باشد با این طرح به دنبال گرفتن صنایع بزرگ و امتیازات استانی از وزارتخانه ها خواهند بود. وجود واحدهای صنعتی بزرگی که به دلیل جانمایی نامناسب در کشور در حال حاضر با کمتر از 50 درصد توان تولیدی خود کار میکنند –از جمله ذوب آهن اصفهان- شاهدی برای این مسئله میباشند.
3⃣تشدید اختلافات و چالشهای قومیتی در استانها و احتمال ایجاد مشکل امنیت ملی: این طرح خصوصا برای استانهایی که از بافت قومیتی متنوع برخوردار میباشند و در این طرح از استانی شدن انتخابات استثنا نشدهاند، اختلافات و چالشهایی اساسی به وجود خواهد آورد. چرا که تسلط یک قومیت با جمعیت نسبی بیشتر بر تمام کرسیهای نمایندگی مجلس در یک استان، باعث گسست های اجتماعی وسیع در تمامی استانهای کشور خواهد شد.
نمود این مسئله در استانهایی از جمله استانهای خوزستان (بین دو قومیت عرب و لر)، کرمانشاه (بین دو قومیت کرد و لر)، آذربایجان غربی (بین دو قومیت ترک و کرد) به شدت حساسیت برانگیز حتی در سطح امنیت ملی خواهد بود.
✅ @safir_channel
🚩 پرونده "حسین هدایتی" یکی از بدهکاران بانک سرمایه که طبق کیفرخواست صادره برای اعضای هیئت مدیره این بانک با پرداخت رشوه موفق به اخذ 600 میلیارد تومان وام از بانک سرمایه شده است و اکنون از ادای دیون معوق خود استنکاف میکند، به قاضی موحد در شعبه 1 دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی ارجاع شده است.
✅ @safir_channel
🔸نفوذی ها برای تخریب وجهه و چهره شهر قم برنامه دارند
آیت الله #مکارم_شیرازی در دیدار استاندار جدید قم:
🔹 #حوزه_علمیه و مرجعیت با وجوهات مردمی نیازهای نظام و دولت اسلامی را در بخش های مختلف از جمله ائمه جمعه، عقیدتی سیاسی، قضات و دیگر عرصه ها تامین می کنند و این خدمت رسانی با پول دولت نیست.
🔹 هرچه مسؤولان و دولتمردان به قم توجه کنند باز هم پاسخگوی این حجم از خدمت نخواهد بود؛ بنابراین قم از دولت طلبکار است نه بدهکار.
🔹 احداث فرودگاه روند عمران و آبادانی قم را سرعت می بخشد و در این خصوص نیز باید پیگیری ها و اقدامات لازم از سوی استانداری صورت گیرد.
🔹گروهی #نفوذی می خواهند وضع و چهره قم را تغییر دهند، اینها از این طریق می خواهند به نظام اسلامی آسیب برسانند؛ در این خصوص نیز باید هوشیار بود.
✅ @safir_channel
«حسننژاد»، نماینده مجلس:
🔹طبق مصوبه امروز صادرکنندگانی که پول حاصل از صادرات خود را به کشور برنمیگردانند از معافیت مالیاتی حذف شدند.
🔹این مصوبه فشار را بر کسانی که صادرات انجام میدهند ولی پولشان را به کشور نمیآورند بیشتر میکند و از این رو باعث میشود پول حاصل از صادرات را به کشور بازگردانند همانند پتروشیمیها.
✅ @safir_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پنج هزار و 400 طرح محرومیت زدایی سپاه با حضور فرمانده کل سپاه و از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید
✅ @safir_channel
♦️گفتگوی ایران و طالبان؛ دلایل و ملاحظات
📝 با تأیید گفتگوی ایران و هیئتی از طالبان از سوی وزارت امور خارجه، این موضوع در صدر بسیاری از اخبار و تحلیلهای رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفته است.
❓سؤالی که مطرح میشود، این است که ایران چرا به گفتگو با طالبان نشسته و آن را علنی ساخته است؟
💡 تحلیل و ارزیابی
1⃣ پس از حملهی آمریکا به افغانستان و سرنگونی حکومت طالبان، این گروه بهتدریج خود را در چشم بخش قابلتوجهی از مردم افغانستان بهعنوان یک گروه مبارز با نیروهای خارجی نشان داده است. کنترل بخش زیادی از خاک افغانستان، تا حدی گویای این واقعیت است.
2⃣ همچنین بدنهی اصلی طالبان نسبت به سالهای حکومت خود، با پذیرش واقعیت، در بسیاری از انگارههای خود تجدیدنظر کرده و تا حدی از افراطگرایی فاصله گرفته است.
3⃣ علاوه بر این، برای تحلیل چرایی پذیرش هیئت طالبان از سوی ایران، باید به آنچه که در افغانستان میگذرد و مطلوبیتهای ایران در قبال افغانستان، نظر داشت:
🔸 بزرگترین مطلوبیت ایران در قبال افغانستان، ایجاد نظم و ثبات در آن کشور است. جنگ و خونریزی سالهای گذشته، نشاندهندهی آن است که راهحل برخورد با طالبان، نه نیروی نظامی و جنگ، که وارد ساختن آن به یک روند سیاسی است.
🔸 دومین مطلوبیت ایران در قبال افغانستان، خروج نیروهای خارجی از آن کشور است. حضور 17 سالهی ایالات متحده در افغانستان، تاکنون هیچ نتیجه و فایدهای برای مردم افغانستان به دنبال نداشته است.
4⃣ دیدار اخیر هیئت ایرانی با نمایندگان طالبان را باید در چارچوب اهداف و مطلوبیتهای فوق و واقعیتهایی که در کشور افغانستان وجود دارد، ارزیابی کرد. بدون شک در این راستا، طالبان نیز با بایدها و نبایدهایی روبروست و نمیتواند بهصورت بیقیدوشرط خواستار حضور در آیندهی سیاسی افغانستان باشد
✅ @safir_channel
«فلاحتپیشه»، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹بشار اسد برای ایفای نقش ایران در حوزه اقتصادی سوریه استقبال کرده است.
🔹بیش از این تاخیر در امضاء سندهمکاری های جامع و راهبردی بین ایران و سوریه جایز نیست.
✅ @safir_channel
ایستگاه تقویت فشار اینجاست - ۱
✍️ «نشست لهستان» برای اهل دقت، نشانه بلکه بشارتی بزرگ است. اظهارات وزیر خارجه آمریکا در باره این نشست، آرزو و خبری را در خود نهفته داشت. پمپئو از آرزویی سخن گفت که جای ارزیابی دارد اما ضمناً خبری را بازگو کرد که مصداق الفضل ما شهد به الاعداء است.
🔹حتی بازگویی آرزوی مهار ایران یعنی تحقیر آمریکا؛ یعنی چهل سال محاسبه و برنامهریزی برای از میان برداشتن انقلابی که خیال میکردند ظرف چند هفته کارش یکسره میشود، برعکس از آب درآمده است.
♦️پمپئو از ریاست سیا به وزارت خارجه رفته و فردی معمولی نیست. اما او هم مجبور است حین اعلام پروژهای که پایه آن عملیات روانی است، به اقتدار ایران اعتراف کند.
🔹پمپئو در قاهره با اعلام اینکه ۱۳ و ۱۴ فوریه (۲۴ و ۲۵ بهمن) نشستی را در لهستان «درباره خاورمیانه با تمرکز ویژه بر ایران» برگزار میکنیم، افزود «هدف، تمرکز روی صلح و آزادی و امنیت خاورمیانه و بررسی نفوذ بیثباتکننده ایران در منطقه است.تمایل شدید ما برای خیالبافی باعث شد نگاه دیگری به حزبالله (لبنان) داشته باشیم، تا این گروه که کاملاً همراه ایران است، زرادخانه خود را به ۱۳۰ هزار راکت و موشک برساند. آنها متحد ما، اسرائیل را هدف گرفتهاند».
♦️پمپئو از نفوذ ایران در یک یا دو کشور حرف نمیزند؛ آنها از سر ناچاری اذعان میکنند ایران در غرب آسیا، نفوذی دارد که اراده آمریکا را پس زده است. معلوم است نفوذ با موشک به دست نمیآید؛ که اگر چنین بود، آمریکا با هفت هزار میلیارد دلار هزینه و راهاندازی چندین جنگ، احساس شکست استراتژیک نمیکرد.
🔹وزیر خارجه ما پریروز در حالی با احترام کامل با مقامات عراقی دیدار کرد که چند هفته قبل، ترامپ مجبور شد دزدکی به عراق سفر کند. او همزمان گفت «خیلی غمانگیز است: ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کردیم، اما متاسفانه ناچارم کاملاً مخفیانه به آنجا سفر کنم. دو بار قرار بود به عراق سفر کنم، اما خبر درز کرد و سفر لغو شد». حمله موشکی همزمان به سفارت آمریکا در بغداد، سند درستی سخن ترامپ است. اما تلخ تر، مخالفت نخستوزیر و دیگر مقامات عراق با دیدار در پایگاه الاسد بود.
♦️درباره ضریب نفوذ سخنان پمپئو، گزارش مستند پایگاه اینترنتی کامن دریمز کافی است که مینویسد «نظرسنجیها نشان میدهد آمریکا مورد نفرت ملتهای خاورمیانه است. پمپئو در قاهره سخنانی شرمآور اما بیاهمیت ایراد کرد. طبق نظرسنجی مؤسسه زاگبی در ۸ کشور، اغلب مردم منطقه از آمریکا نفرت دارند. محبوبیت آمریکا در عراق و مصر تک رقمی است.
🔹در مصر بیش از ۹۰ درصد از مردم نگاهی منفی دارند، نگاه مثبت به آمریکا ۳۰ درصد کاهش یافته و به ۸ درصد رسیده است. در کشوری که فقط ۸ درصد مردم تو را دوست دارند، سخنرانی درباره اینکه چگونه باید در امور آنها دخالت کنی، موضوع خوبی نیست. آمریکا منفورترین بازیگر در سوریه تلقی میشود. ۹۳ درصد در مصر، ۸۶ درصد در عراق، ۸۴ درصد در ترکیه، ۸۳ درصد در ایران، ۶۷ درصد در عربستان، ۶۳ درصد در لبنان و ۶۳ درصد در فلسطین گفتند آمریکا نقشی منفی در سوریه داشته است».
ادامه دارد....
✅ @safir_channel
🔸 پیشنهاد رهبر انقلاب برای مطالعه تاریخ خاورمیانه
🔹 'صلحی که همه صلحها را بر باد داد' نام کتابی که رهبر انقلاب در دیدار جمعی از محققین و مورخان پیشنهاد کردند. این کتاب نامزد دریافت جایزه بینالمللی پولیتزر در سال ۱۹۸۹ بوده است.
✅ @safir_channel
🔰 لوح| احمقهای درجه یک
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: رفتارهای زشت و سخیف این رئیسجمهور کنونی آمریکا، کارهایی است که از اوّل هم میکردند؛ در دوران دولت گذشتهی آمریکا یکجور بود، دوران قبل از او یکجور بود؛ در هر دورهای یکجوری اینها خباثتهای خودشان را نشان دادند. خیلی از آنها استخوانهایشان هم خاک شد، بدنشان هم در زیر خاک خوراک کرم و مور و مار شد، امّا جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد. ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
🔺️ بعضی از دولتمردان آمریکا وانمود میکنند دیوانهاند؛ بنده البتّه این را قبول ندارم، امّا حقیقتاً احمقهای درجهی یک هستند. ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
✅ @safir_channel
🔸سیمرغ خواب از چشم نتانیاهو ربود
🔹اگرچه #ماهواره_پیام در مدار از پیش تعیین شده قرار نگرفت، اما پرواز ماهواره بر سیمرغ سران رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخت.
🔺نتانیاهو مدعی شد اقدام امروز ایران در اصل گامی دیگری از توسعه و پیشرفت در ساخت موشک های بالستیک است
✅ @safir_channel