🚩 حجت الاسلام پژمانفر: وزیر ارتباطات اصلیترین مخالف شبکه ملی اطلاعات است/ آذری جهرمی به جای توییتبازی پاسخگو باشد
🔻 رئیس کمیته فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس:
🔹 متاسفانه وزارت ارتباطات نه تنها توجهی به این تهدیدات ندارد بلکه با عدم ساماندهی و ایجاد شبکه ملی اطلاعات، کشور را در یک باتلاق غیرقابل بازگشت قرار میدهد.
🔹متاسفانه آقای آذری جهرمی در پیام توییتری خود به صراحت اعلام میکند که مسدود کردن اپلیکیشنها، محدود به پوستههای تلگرام نشده و همه فضای مجازی کشور در معرض تهدید مسدود شدن قرار دارند.
🔹 آقای وزیر! شما زمانی که به دنبال راهاندازی پوستههای تلگرام بودید، این حس را نداشتید که راهاندازی این پوستهها بر روی فضای اینترنت بینالملل بازی کردن در زمین دشمن است و تمامی داراییها و زندگی مردم را در معرض خطر امنیتی قرار میدهد؟
🔹وزارت ارتباطات باید پاسخگوی این اقدام خطرناک و هزینهساز خود باشد.
✅ @safir_channel
🚩 متلاشی شدن باند قاچاق بیش از ۶۰۰ میلیارد طلا و نقره توسط وزارت اطلاعات
🔹در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در ادارهکل اطلاعات آذربایجان غربی، یک باند قاچاق سازمانیافته طلا شناسایی و متلاشی گردید. طی این عملیات هوشمندانه 9 نفر از عناصر اصلی از جمله سرکرده این باند قاچاق و عوامل مرتبط با آن شناسایی و دستگیر شدند.
🔗 hamandishi.ir/news/406534/
✅ @safir_channel
🚩 روسیه: صبر ایران در موضوع هستهای واقعاً قابل احترام است
🔹 مقام وزارت خارجه روسیه گفت، صبر و برخورد مسئولانه ایران در اجرای کامل تعهدات خویش در چارچوب برجام، برغم تمامی اقدامات تحریکآمیز و تهدیدات دائمی از سوی آمریکا، سزاوار احترام است و سهم زیادی در تقویت رژیم عدم گسترش هستهای دارد.
🔗 hamandishi.ir/news/406533/
✅ @safir_channel
🔰 حضرت آیت الله خامنهای در احکام جداگانهای حجتالاسلام سید عبدالنبی موسویفرد را به نمایندگی ولیفقیه در استان خوزستان و امامت جمعه اهواز و حضرت حجتالاسلام والمسلمین موسویجزائری را به ریاست حوزه علمیه اهواز منصوب کردند.
📝 متن احکام رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام آقای سید عبدالنبی موسویفرد دامت افاضاته
اکنون که جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای جزائری پس از سالها خدمت با ارزش در سنگر امامت جمعهی اهواز از این مسئولیت انصراف دادهاند جنابعالی را که بحمدالله متّصف به علم و عمل و خصوصیات شایسته و روحیه خدمت و گرایش مردمی میباشید و آزمون نیکوئی را در عرصهی امامت جمعه و جماعات گذرانیدهاید به نمایندگی خود در خوزستان و امامت جمعهی اهواز منصوب میکنم. شهر مقاوم اهواز و مردم وفادار و فداکار آن استان با شرافت و عزّت در همهی حوادث مهم پس از انقلاب اسلامی، آزمونی درخشان را گذرانیده و عناصر فداکار و شجاعی از آن سر برآوردهاند. این منطقهی حساس در مقابلهی نظامی با متجاوزان، و در ایستادگی بر هویت ملی، و در مواجهه با بلایای طبیعی، بطور یکسان، صلابت و قدرت نشان داده و از حوادث، سربلند بیرون آمده است.
نمازجمعه که مظهر تجمع متحد مؤمنان است همواره باید این خصوصیات برجسته را نمایندگی کند و آنها را زنده بدارد. ارتباط صمیمانه با جوانان و همفکری با علمای حوزه و دانشگاه و همکاری با مسئولان دولتی و فعالان و اثرگذاران اجتماعی توصیههای دیگر اینجانب است.
توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت مستطاب حجةالاسلام والمسلمین فقیه بزرگوار جناب آقای موسوی جزائری دامتبرکاته
اکنون که جنابعالی پس از سالها حضور پر برکت و خدمات همهجانبه در سنگر امامت جمعهی اهواز از ادامهی این مسئولیت اعلام انصراف نمودهاید، لازم دانسته میشود که برکات حضور آنجناب در آن شهر پر افتخار و در میان مردم عزیز و وفادار آن ادامه یابد و همانطور که جهات گوناگون علمی و اجتماعی و سیاسی در آن شهر و استان مقاوم و حسّاس در طول سالیان متمادی از هدایت و درایت جنابعالی بهرهمند شدهاند، از این پس هم همگان مشمول این نعمت خداوندی باشند. مستحضرید که اهواز و تعدادی دیگر از شهرهای آن استان در گذشتههای دور و نزدیک اقامتگاه فقهاء برجسته بودهاند و مرحومان آیاتالله حضرت آقای سیدعلی بهبهانی و حضرت آقای سید محمدجعفر جزائری مروّج و حضرات آقایان کرمی و برخی بزرگان دیگر نمونههائی در دهههای اخیر میباشند، و هماکنون نیز آن خطه بحمدالله برخوردار از محضر علمای اعلام است، از اینرو حوزهی علمیهی اهواز را باید به دیدهی اهمیت نگریست. لذا مقتضی میدانم که آنجناب همچنان سکونت در اهواز را ادامه داده و ضمن کمک به امام جمعهی محترم و دیگر مسئولان و امور اجتماعی آن مردم غیور و وفادار، ریاست حوزهی علمیه را عهدهدار گردید و رونق مضاعف به تربیت طلاب و فضلا داده و از ظرفیت علمی علمای محترم برای اعتلای آن حوزه استفاده نمایید.
توفیقات روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
✅ @safir_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 قدس| شستوشوی «قبه الصخره» در آستانه ماه رمضان
✅ @safir_channel
🚩 دادستان کل: باید کمر قاچاقچیان بزرگ را شکست؛ رحم به آنها ظلم به جامعه است
🔹به افرادی که برای میل به اهدف کثیف و پر کردن جیبشان، ترقی جامعه و بنیان خانواده را هدف قرار دادهاند، نباید ذرهای رحم کرد
🔹چند روز قبل 37 نفر از افراد آزادیخواه را باکمال شقاوت گردن زدند و دنیا صدایش درنیامد درحالیکه در ایران زمانی که قاچاقچی موادمخدر اعدام شود، چگونه به عنوان حمایت از حقوق بشر چه نواهایی که شر میدهند
🔹 هرگز نباید منتظر باشیم جهان مدعی حقوقبشر از ما حمایت کن
🔹متناسب با برنامههای اختاپوسی قاچاقچیان پیش نرفتهایم
✅ @safir_channel
🔸«فاضل جابر»، نماینده ائتلاف الفتح عراق:
🔹اگر عراق به تحریمهای تحمیلی آمریکا علیه ایران پایبند باشد، برای جبران کمبود انرژی برق و گاز، جایگزینی ندارد.
🔹در صورتی که بغداد به تحریم واشنگتن علیه تهران متعهد باشد، اقتصاد عراق دچار نوعی رکود میشود.
🔹عراق قادر نیست که با ترک تعامل اقتصادی و تجاری با تهران، خود را به مخاطره بیاندازد.
✅ @safir_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چشمانتظاری 37 ساله مادر شهید علیاصغر فلاح
✅ @safir_channel
♦️اطلاعيه شماره (۱) ستاد انتخابات كشور
🔹انتخابات یازدهمین دوره مجلس در سراسر کشور با موافقت شورای محترم نگهبان در تاریخ ۲-۱۲-۹۸ برگزار میشود.
🔹زمان ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس از تاریخ ۱۰-۹-۱۳۹۸ به مدت یک هفته تعیین میگردد.
📝 متن کامل اطلاعیه در لینک زیر:
🔗 hamandishi.ir/news/406536/
✅ @safir_channel
⭕️پنجاه سال توصیه به کتابخوانی!
🔸 انتشار به مناسبت بازدید رهبر معظم انقلاب از #نمایشگاه_کتاب
🔹دغدغهی حضرت آیتالله خامنهای دربارهی کار #ترویج_کتاب، #سبک_مطالعه، مطالعهی کتابهای خوب و #ساختن_کتابخانه فقط به سالهای اخیر مربوط نمیشود. سوابق، مطالب و مدارکی وجود دارد که ایشان از دههها پیش به این امور توجه ویژه داشتند.
🔹در یکی از سخنرانیهای دهه ۴۰ -که اخیراً آماده شده و انشاءالله به زودی منتشر خواهد شد- ایشان به اهمیت مسئلهی کتاب، به اینکه چرا #جوانان ما کتاب نمیخوانند، و به اینکه عقبماندگی مردم ما در آن سالها ناشی از همین عدم مطالعه است، میپردازند و میگویند بصیرت اندک و کمی که در جامعهی آن زمان وجود دارد ناشی از کمبود مطالعه و کمبود کتابهای خوب است. این سخنان مربوط به سال ۱۳۴۸ است و ایشان بعد از آن هم دائماً در مطالب مختلف، در کوران مبارزات که بسیاری از مبارزان و حتی اندیشمندان اسلامی در فکر مبارزات سیاسی و اجتماعی بودند، در کنار مسائل مربوط به مبارزات سیاسی، اجتماعی و تبیین مبارزات ائمهی اطهار علیهمالسلام برای برپایی حکومت اسلامی، توجه داشتند به اینکه مردم را به مطالعه و به کتابخوانی تشویق و ترغیب کنند.
🔹من بخشی از این سخنرانی سال ۱۳۴۸ رهبر انقلاب را که در یکی از مساجد انجام شده است، برای شما میخوانم. توجه بکنید که حضرت آیتالله خامنهای این سخنان را در حالی بیان کردهاند که که آن سالها، دائماً تحت تعقیب مأموران امنیتی رژیم طاغوت بودند. مرور این چند سطر کمک میکند تا اهمیت موضوع مطالعه و کتاب را نزد ایشان بهتر درک کنیم. میفرمایند: «مطلبی که من لازم میدانم امروز عرض بکنم این است. مقدمهی تمام آرزوهای عالم، مقدمهی تمام رشدها، پیشرفتها، انقلابهای عالم یک اندازه روشنبینی عمومی است در سطح تمام طبقات. یک روشنبینی لازم است. آقایان! تا ما سر را در گریبان خودمان فرو بردهایم، جز منزل و زن و بچهمان از جایی خبر نداریم، خیلی زیاد باشد جز پول بازار از جایی اطلاع نداریم. تا وضع اینجور است، هیچ گونه امید اصلاحی، امید پیشرفتی، امید کمالی در اجتماع ما نیست. باید یک قدری آگاه شد، باید یک قدری روشن شد، باید از افکار دیگران یک قدری مایه گرفت. باید یک قدری مشق دیگران را خواند. یک قدری از منابع دینی خودمان باید مطلع شد و این مطلب ایجاب میکند حرفی را که من در بیشتر منبرها و در بیشتر مجالس و بیشتر کسانی که طرف شدن با آنها در طول ایامی که تبلیغ میکردم گفتم این است آقایان سعی کنید خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس دهید. این مسئله خیلی مهم است، از بلاهای بزرگ اجتماع ما یکی این است که دست مردم به طرف کتاب دراز نمیشود. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. از من میپرسد آقا ما میخواهیم کتاب بخوانیم چه کار کنیم که کتاب یادمان بماند؟ مطلب در ذهنمان باقی بماند. اصلاً مثل اینکه یک آمادگی برای کتاب خواندن نیست. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. و این بسیار خطاست. خیلی گناه بزرگی است.»
🔹رهبر معظم انقلاب بعد از این، اشاره میکنند به شمارگان کتابها؛ یعنی در همان سال ۴۸ هم میگویند چرا شمارگان کتابها در حد همین هزار و دو هزار بیشتر نیست و طلب میکنند از مخاطبینشان، از مردمشان، از انقلابیون که خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس بدهید. لذا از نظر رهبر انقلاب، توجه به مطالعه و کتاب خواندن برای افزایش درک عمومی، برای افزایش بصیرت عمومی که مقدمهای باشد برای تحول در اجتماع، برای انقلاب اجتماعی، برای دگرگونی در جامعه است و این سخنان از رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۸، نشان میدهد که از سالهای دور تا امروز، ایشان همچنان بر مسئلهی مطالعه، انس با کتاب و کتابخوانی توجه دارند و این مسئله در نظر ایشان اهمیت درجهی اول دارد.
🔸راوی: آقای علیرضا مختارپور؛ معاون نشر موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
✅ @safir_channel