#شخصیتی_در_تراز_نظام_اسلامی
✍دکترعبدالله گنجی
آیتالله هاشمی شاهرودی نیز همانند همه ابنای بشر و مسئولان نظام جمهوری اسلامی به پایان حیات ظاهری رسید و مبتنی بر فرهنگ عامه ایرانیان همه او را گرامی میدارند و محترم میشمارند. اما میتوان مدعی بود که ایشان در منش سیاسی- دینی و سبک تعاملات حاکمیتی و مدیریتی از خصایص و ویژگیهایی منحصربهفرد برخوردار بود؟
برای فهم این مهم باید آیتالله هاشمی شاهرودی را در سپهر سیاسی ایران امروز فهمید. قطببندیهای حداکثری، وارد نمودن اتهامهای فکری و سیاسی به همدیگر، تنش، بداخلاقی، متهم کردن همدیگر و هیاهوی بیحاصل در سپهر سیاسی ایران قابل کتمان نیست. برخی طوری سیاستورزی میکنند که میتوان فهمید از «دین سیاسی» پیروی میکنند نه «سیاست دینی». برخی قدرت برایشان اصالت دارد هرچند منکر آن باشند. برخی اصرار دارند دیده شوند و اگر دیده نشوند به ناسازگاری و حتی تحریف انقلاب و امام روی میآورند. برخی مدعای «من برتر» در حل مسائل کشور را دارند و برخی حیات سیاسی را در نفی دیگری و همسویی باندی با نزدیکان میدانند. برخی نظام را متهم میکنند تا هزینه همراهی دیروز را در آینده پرداخت نکند. اما آیتالله شاهرودی اهل هیچ یک از این قبایل نبود. بسیار بیهیاهو بود. در طول ۴۰ سال گذشته یک بار اخلاق دینی را زیر پا نگذاشت. حلم در سیاستورزی از او چهرهای متمایز ساخته بود. هیچ ادعایی نداشت، هیچ موقع از کاری که کرده بود یا میکرد سخن نگفت. در مجلس ششم که مورد تاخت اصلاحطلبان قرار گرفت، متواضعانه شناسنامهاش را که از کنسولگری ایران در کربلا صادر شده بود، توسط نماینده وقت شاهرود در معرض مریضان مجلس قرار داد و هیچگونه بغض و کینه و ناراحتی از خود بروز نداد. هیچ سخن نسنجیدهای از خود در ذهن ایرانیان بهجای نگذاشت و اهل پرده دری نبود. سه برادرش در عراق به شهادت رسیدند، اما هیچگاه درباره آنان سخن نگفت و دنبال بهرهبرداری از آنان نبود. افتخاراتی همانند شاگردی شهید صدر و اجازه اجتهاد از وی را داشت، اما هیچگاه از آن نان نخورد و درصدد اثبات خود برنیامد. آرامشی مثالزدنی داشت و به سختی دهان باز میکرد. مقام معظم رهبری از معدود شخصیتهای سیاسی- فقهی کشور بود که ارزش فقهی- اصولی و شخصیتی و اخلاقی وی را میدانست و تلاش نمود، نظام اسلامی از علم و اجتهاد و توان وی بیبهره نماند. منیت را در خود کشته بود و شنوندهای صبور و گویندهای کم حرف بود. حتی در حوزه فقه و فقاهت اهل مانور و معرفی و اثبات خود نبود. اما خداوند اراده کرده بود شأن و عزت او حفظ شود. درمقابل حملات به شورای نگهبان و قوه قضائیه در زمان حضور در این دو نهاد حرفی نزد، شکایتی نکرد و گلایهای از وی شنیده نشد و برای نظام اسلامی هزینهای درست نکرد.
او با اجتهاد خود حکم سنگسار را با توجه به عنصر زمان و مکان در دستگاه قضا به تعلیق درآورد و در نوآوری فقهی دارای سبک و نظر بود، اما این خصایص برای نسلهای متأخر انقلاب اسلامی بازگو نشد. در حوزه نیز مانند عرصه مدیریت و حکومت بیهیاهو بود، مدعایی نداشت، فخری نفروخت و در یک کلمه از روحانیون در تراز حوزه علمیه هزار ساله تشیع و مدیران همتراز نظام اسلامی بود. با اینکه در تراز مرجعیت و فقاهت بود در مقابل رهبر انقلاب بسان سرباز رخنمایی میکرد و در هر سنگری که رهبری فرمودند: قرار گرفت. از نارساییهای حوزه مدیریت پرده دری نکرد و با قوای دیگر درگیر نمیشد و از کسی خط نمیگرفت. در تقوی و اخلاق سرآمد بود و میتواند الگویی برای طلاب حوزههای علمیه باشد. روحش شاد انشاءالله
📢 شمارهی جدید نشریه #خط_حزبالله منتشر شد: فتنه تحریمساز
💢 #سخن_هفته: در طی ده روز اول آغاز #فتنه_88، شش قطعنامه در کنگرهی آمریکا علیه ایران به تصویب رسید و بعد از آن نیز تحریمهای گسترده ایران آغاز شد، خط حزبالله علت آن را بررسی میکند.
❇️ #اطلاعنگاشت: آینده روشن ایران به روایت رهبر انقلاب: #جوانها به چشم خود خواهند دید
🔰 #بازخوانی_تاریخی: میخواستند #مردم را مقابل هم قرار بدهند
⁉️ #پرسشوپاسخ: نظر رهبر انقلاب درباره «ولایت مطلقه فقیه»
@safiran1357
♨ پاسخ سفیر سوئد به نامه زیبا کلام :
زیباکلام عزیز
سلام و ابراز دوستی و آرزوی موفقیتتان برای اعلی حضرت کارل گوستاو شانزدهم دریافت شد. به جناب عالی اطمینان میدهم که جامعه نه میلیون و هفتصد هزار نفری سوئد، همچون نیم قرن گذشته، در آرزوی صلح جهانی برای همه ـ از جمله مردمان تمدن باستانی و بزرگ ایران ـ است.
دریافت پیشنهاد آن استاد علوم سیاسی دانشگاه، برای ما شگفتانگیز بود. باید اعتراف کنم در ابتدا این فرضیه را بررسی کردیم که با یک شوخی سیاسی بزرگ رو به رو هستیم و به دنبال سناریوهایی برای واکنش به شوخطبعی تاریخی ایرانیان بودیم اما آن گاه که مطمئن شدیم جناب عالی کشور ما را با کشور همسایهمان نروژ، اشتباه گرفتهاید، این فرضیه رد شد. بسیاری از مردم اروپا «ایران» را با «عراق» اشتباه میگیرند و حالا یک استاد دانشگاه ایرانی، «سوئد» را با «نروژ» اشتباه گرفته است. ضربالمثلی در زبان فارسی است که میگوید: "این به آن در!"
هر چند پیشنهاد جنابعالی برای قرار گرفتن نام آقای علی مطهری در فهرست نامزدهای جایزه صلح نوبل، به کشور متبوع من مرتبط نیست اما از دیدگاه شخصی، ثابتکننده نظریه جنابعالی در کتابتان به نام «ما چگونه ما شدیم» است. مهمترین علت عقبماندگی ایران در دوره معاصر خود شما هستید.
خواهشمندم این جمله را یک اهانت ارزیابی نکنید. اگر از مردم سوئد بپرسند مهمترین ایرانی دارای صلاحیت برای گرفتن جایزه صلح نوبل کیست، پاسخ بسیاری از آنها، نامزد پیشنهادی جنابعالی نخواهد بود. شاید شما ـ مانند خود ما در هنگام دریافت نامهتان ـ شگفتزده شوید وقتی بشنوید مردم سوئد، ژنرال «قاسم سلیمانی» را شایستهترین فرد خاورمیانه برای دریافت جایزه صلح نوبل میدانند. او مهمترین فردی است که توانسته در چند سال اخیر، مقابل جنایات گروه تروریستی آی اس آی اس بایستد، کشتارها را متوقف کند و جان انسانهای غیرنظامی بسیاری را نجات دهد.
به عنوان یک فرد علاقمند به کشور بزرگ ایران، به جنابعالی پیشنهاد میکنم با کمک دیگر استادان دانشگاههای خاورمیانه، برای معرفی ژنرال سلیمانی به آکادمی جایزه صلح نوبل در سال جاری بکوشید و افتخاری دیگر را به نام کشورتان ثبت کنید.
با احترام
پیتر تیلر ، سفیر
⭕ #تقويت_جوانان🤓
😊‼️ويژه فرماندهان پايگاه ها و فعالان فرهنگى
🌸 امام خامنه اى"مدظله العالى" در رابطه با تقويت كردن و اميد دادن به جوانان فرمودند:
📌ما باید امروز تلاشمان را مصروف تربیت #دینی و تربیت #انقلابی جوان ها بکنیم و این جریان عظیم نیروی انقلاب را هم که در بین جوان ها خوشبختانه هست، تقویت بکنیم؛ بهشان امید بدهیم، بهشان پشتیبانی بدهیم و تقویت بکنیم این جریان را.
📌اینجور نباشد که جریان انقلابی تضعیف بشود، جریان مقابل آنها #تقویت بشود؛ این نباید اتّفاق بیفتد؛ نه در محیط دانشگاه، نه در محیط تبلیغات دینی، نه در محیط #فرهنگی و
امثال اینها.
🔶 ٣٠ مرداد ٩٦
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 صالحين استان همدان
🆔 @Safiran1357
#فوری #خیلی_مهم
🔴بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰تیرماه ۸۸
🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده!
🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند. اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافی ۹ دی
تولید بچه های انقلابی همدان
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه ۹۶ در تویسرکان
تولیدی بچه های انقلابی
🔴 تاملی در طوفانی که می سازیم‼️
✍ #سعداله_زارعی (کارشناس)
🔻واقعیات جنگ از جمله عملیات #کربلای_چهار را نمی توان در چارچوب اظهارات یک فرمانده ولو یک فرمانده ارشد تحلیل کرد.
برای تحلیل یک عملیات که به اهداف خود نرسیده است باید کارشناسان نظامی بنشینند و ابعاد مختلف موضوع را بررسی کنند از جمله دلایل زمانی اتخاذ تصمیم به عملیات ، وضع یگان های عمل کننده و اینکه کدام یگان و چرا به هدف محوله نرسیده است ، یگان های پشتیبان چگونه عمل کرده اند ، وضع حفاظت اطلاعات عملیات چگونه بوده است ، میزان توان عملی ما در لو نرفتن نقشه عملیات چقدر بوده است و اصولا" عملیات های ما در جنگ با توجه به گستردگی توان اطلاعاتی دشمن که در گزارش های انعکاسی هم به گستردگی توان کشف دشمن اشاره شده ، تا چه میزان قابل حفاظت بوده است و ده ها مسئله دیگر ...
الان چه نفعی می بریم از به میان کشیدن تعلل فرماندهانی که در شرایط کاملا" نابرابر و در عین حال جان بر کف در صحنه های حساس عملیاتی بوده اند و در کنار مدیریت موفق و افتخارآمیز ده ها عملیات در چند عملیات هم ناموفق بوده اند ؟ اگر مبنای ارزیابی فرماندهان موارد عدم موفقیت باشد ، در اکثر جنگ ها باید فرماندهانش را مستوجب سرزنش دانست و حال آنکه در همان موقع بسیاری دیگر برای دوری از داوری دیگران و پیامدهای احتمالی ، کنج عافیت گزیده و بعد از هر عملیات داد سخن سر داده اند که بله در فلان عملیات که به پیروزی رسید ، ما بودیم که مشاوره دادیم و بله فلان عملیات شکست خورد چون دست اندرکاران راه دیگری رفتند !
و دیگر اینکه الان از رسانه ای کردن پاره ای از اشکالات جنگ چه بهره ای نصیب کشور و مدافعان جان برکف آن می کنیم ؟ جز اینکه اولا" مردم را نگران کرده و اعتمادشان به فرماندهان نظام را سلب می کنیم و ثانیا" خانواده هایی که فرزندانشان را خالصانه به میدان خطر فرستاده و تبعات آن را با افتخار پذیرفته اند ، را خدای نکرده تا سرحد پشیمانی نگران می کنیم ؟ که البته آنان که با خدایشان معامله کردند ، هرگز پشیمان نمی شوند .
🔸 متاسفانه #سخن_ناصواب یک فرمانده ، کار را به طرح مباحثی کشانده که سوداگران عرصه سیاست ، پایه های امنیت کشور را نشانه بروند .
ما روزانه از کنار ده ها اظهار نظر ناصواب که گاهی از قضا خیلی هم برای کشور مضر است ، به راحتی عبور می کنیم و در این مواقع حساس سکوت را بر سخن گفتن ترجیح می دهیم ! حالا چرا از یک اظهار نظر ، طوفان می سازیم ؟ در این طوفان کدام ارزش ها بر باد می روند ؟
👌 آیا قبیله گرایی ارزش خون به دل کردن خاندان صبور و سترگ شهیدان عزیز را دارد ؟