هدایت شده از سفیران
💢 اجباریشدن نصب تابلوی اعتماد به خدا در فلوریدا 💢
❇️ فرماندار جمهوریخواه فلوریدا موفق به تصویب قانونی در مجلس ایالتی شده است که بر اساس آن تمام مدارس دولتی ایالت فلوریدا باید شعار «ما به خدا اعتماد داریم« را در ساختمان مدارس و کلاسهای درس نصب کنند. این شعار باید در جایی نصب شود که بهوضوح دیده شود. ریاسکات فرماندار فلوریدا شخصاً پیگیر این قانون بود و در ماه مارس توانست آن را بهتصویب برساند. این قانون از ماه آگوست در مدارس این ایالت لازمالاجراست. این شعار بر روی دلار آمریکا نیز نوشته شده است.
✅ یکی از نمایندگان طرفدار این قانون به رسانهها گفته است این شعار زیبا باید بر تمام در و دیوار آمریکا نوشته شود و کودکان بر اساس آن تربیت شوند. او با اشاره به حوادث تیراندازیهای خونین در مدارس آمریکا بهخصوص تیراندازی دبیرستان پارکلند، گفت اگر این جملات مذهبی در زوایایی که بهخوبی دیده میشوند آویزان شده بود و دانشآموزان هر روز این متنهای مذهبی زیبا را میدیدند، چنین اتفاقاتی رخ نمیداد. او گفت خداوند نور است و مدارس آمریکا به این نور احتیاج دارند.
#ستاد_هسته_های_مقاومت_فکری
@safiran_enghlab
@rahyafte_com
هدایت شده از سفیران
#خاطرات_بین_المللی
#فرانسه
✳️ محجبه های با اعتماد به نفس✨🌺
در شهری که تا کمترین حد پوشش هم بعضا شاهد هستی؛ محجبه هائی می بینی که واقعا از دیدنشون به وجد می آیی و قلبت قوت می گیرد.
در این جا حفظ حجاب آنهم به این سفت و سختی در کلاس درس و دانشگاه و در مقابل کسانی که خوب به ظاهر خود می رسند... از چه باور خود ساخته درونی می تواند نشات گرفته باشد که افراد را انقدر محکم و پایدار حفظ کند تا بی ذره ای خجالت و دلهره به همه فعالیت های بر حق خود هم بپردازد. https://telegram.me/bayeganitabligh/499
اتفاق شیرین تر زمانی است که در هر فضائی دو محجبه با هر ملیتی به هم می رسند که خب هرگز قبلا همدیگر را ندیده اند... بااینکه اینجا به زبان فرانسه مرسوم است که برای سلام بگویی: بونژوق... اما اینها به تو لبخند می زنند و می گویند السلام علیکم... و تو هم هرچند اول ها تعجب می کردی و هول می شدی اما الان با یک شعف و رضایتی جانانه جوابشان را می دهی و می گویی: السلام علیکم☺️🌺✨ سلام بر شما...
پ.ن: جهاد برای خدا و در راه خدا همه جا هست اگر خوب بنگریم که اینها در این عصر و زمان فرهنگ برهنگی همزمان در دو عرصه گوئی می جنگند یکGncLAS4rKbنفس و با نگاههای پر دعوت حذف حجاب و حریم برای بانوان؛ و هم امر به معروف دمادم وقتی با گامهای استوارشان این واجب فراموش شده را در شهر به چشمان بینندگان می کشند تا شاید از چشمها راهی به قلبها باز شود و همه آن عهد دیرین با خدایشان را به یاد بیاورند و فطرتشان بیدار شود.
@safiran_enghlab
@ninfrance
🔰 پیشرفت های علمی بشر؛ مدیون #تمدن_طلایی_اسلام است.
🔸Islam has had a profound global impact since it was founded in the seventh century. During what is known as the Golden Age of Islam, which lasted roughly between the mid-eighth century until the 13th century, the Muslim world was the center of intellectual activity, with Baghdad serving as the capital for philosophers, mathematicians and scientists. Mathematics, language, astronomy and medicine were particularly influenced by this culture and its effects can still be seen to this day.
🔹اسلام از زمانی که در قرن هفتم تاسیس شد، تأثیر عمیق جهانی داشته است. در طول عصر طلایی اسلام، که تقریبا بین اواسط قرن هجدهم تا قرن 13 میلادی ادامه یافت، دنیای مسلمانان مرکز فعالیتهای فکری بود و بغداد به عنوان سرمایه برای فیلسوفان، ریاضیدانان و دانشمندان خدمت می کرد. ریاضیات، زبان، نجوم و پزشکی به طور خاص تحت تأثیر این فرهنگ قرار گرفتند و اثرات آن تا امروز نیز دیده میشود.
🌐منبع: http://bit.ly/2Iyha3A
@safiran_enghlab
@the_facts313
هدایت شده از سفیران
#سخنرانی
#ویژگی_های_مبلغ
✳️ ملزومات #نظری یک #مجاهد بین المللی
🔹 اگر کسی بر روی موضوع #تمدن اسلامی کار نکند، عملاً در کار #بینالمللی خود به سمت انحراف پیش میرود، مگر اینکه -ما رَحِمَ رَبّی- خداوند به دست اشراقی او را هدایت کند. شناخت همین چارچوب تمدن اسلامی و ابعاد آن است.
🔹 حتماً باید کسی که در این حوزه ورود و دغدغه پیدا میکند، یک شناخت #تاریخی داشته باشد هر چند که اجمالی باشد.
🔹 باید به طور ویژه به تحولات تمدنی 150 سال اخیر، داعیهها، تحولات و جریانهایی که حول محور نگاه تمدنی شکل گرفتند، مفصلاً مسلط باشیم.
🔹 باید نسبت به بحث سیر تحولات و تطورات تمدن غربی شناخت پیدا کرد. در واقع کسانی که #غربشناس نباشند، نمیتوانند یک #کنشگر بینالمللی مفید نیز باشند.
🔹 شناخت #مکتب امام (ره) و #رهبر_معظم_انقلاب در مسیر این تمدن سازی و چارچوب راهبردی که ترسیم کردهاند و رهبریای که در این نسبت در حال انجام آن هستند.
🔹 و همچنین باید نسبت به نگاه تمدنی #دشمنشناسی به روز داشت...
🔸 سخنان استاد #ایرانمنش در اولین دوره تربیتی آموزشی #همام، تابستان95
#ستاد_هسته_های_مقاومت_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
#اربعین
@safiran_enghlab
هدایت شده از سفیران
✳️ #شیعه_پژوهی_در_غرب
✳️ #بخش_اول: آشنایی با #دانشگاه_ها و #مراکز_علمی_غربی در حوزه #شیعه_شناسی
🔹 برخی از مهم ترین دانشگاه ها و مراکز علمی جهان غرب که دارای کرسی تخصصی شیعه شناسی هستند و یا دروس مربوط به تشیع، از جایگاه و اهمیت خاصی در آنها برخوردارند، عبارتند از:
1. #دانشگاه_عبری_اورشلیم (بیت المقدس/ رژیم اشغالگر قدس)
www.ol.huji.ac.ir
دانشگاه عبری اورشلیم دارای کرسی تخصصی شیعه شناسی است. «تشیع(ساختار سنتی دنیای اسلام)» و «اندیشمند مسلمان مؤثر سده های میانه: ابن طاووس و کتابخانه اش» و «کلام و فقه در شیعه امامیه» به قلم «اتان کولبرگ» و «کتاب مقدس و تفاسیر آن در شیعه امامیه اولیه» به قلم براشر، از جمله آثار منتشر شده توسط انتشارات این دانشگاه است.
2. #دانشگاه_حیفا (رژیم اشغالگر قدس)
www.haifa.ac.il
توجه این دانشگاه بیشتر بر زبان و ادبیات عرب است و در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد. یکی از دروس آن «ابوالفرج اصفهانی»(صاحب الاغانی) است.
جهت گیری مقالات و اخبار این دانشگاه به سمت ایران، عراق، لبنان و شیعیان این مناطق است که عناوین بعضی از آنها عبارتند از: حزب الله کیست؟، قبایل عراقی و نظام پس از صدام.
3. #دانشگاه_بارایلان (رژیم اشغالگر قدس)
www.biu.ac.il
تمرکز تحقیقات بخش مطالعات عربی ـ اسلامی این دانشگاه و دانشکده زبان عربی، بر مسائل مربوط به ایران به عنوان مدل عینی حکومت شیعه است. در این دانشگاه مجله «مریا» در حوزه مذهب، فلسفه، کلام و عرفان منتشر می شود. از جمله طرح های مطالعاتی این دانشگاه عبارتند از: انتخابات سال 2000م (2 خرداد 1376) ایران؛ انتقال نظام سیاسی ایران به سمت مدلی جدید؛ تلاش برای ایجاد دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران؛ ارزیابی نیروهای مسلح و نظامی جمهوری اسلامی ایران؛ مطالعه بر عکس العمل ایران نسبت به تحریم اقتصادی؛ ایران حل معما(نیکی کدی).
4. #دانشگاه_هاروارد (آمریکا)
www.harvard.edu
تمرکز این دانشگاه بر حقوق اسلامی در عصر معاصر است که با افتتاح برنامه «مطالعات حقوق اسلامی» در دانشکده حقوق این دانشگاه از سال 1991م به صورت جدی پیگیری می شود. دروس این دانشگاه نیز عمدتاً درباره نظام قضایی و حقوقی اسلام بوده و سمینارهای آن نیز اکثراً حول موضوعات حقوق اسلامی است؛ ولی به تأثیر از وقایع 11سپتامبر همایش هایی مرتبط با آن برگزار کرده اند. در این دانشگاه در باره «مفهوم سلطان عادل در جامعه چند حزبی دینی» مناظراتی میان دکتر عبدالکریم سروش و دکتر محسن کدیور در سال 2001م برگزار شد.
5. #دانشگاه_پرینستون (آمریکا)
www.princeton.edu
هدف بخش مطالعات اسلامی این دانشگاه توسعه و پیشرفت مطالعات در حوزه عقاید و آداب اسلامی با تأکید بر تاریخ و فرهنگ خاورمیانه است. برخی از مواد درسی این دانشگاه عبارتند از: شیعه در دوران میانه، درآمدی بر اسلام، زیارت و سفر به اماکن مقدس اسلام،. ...
از کتاب های الکترونیکی درباره خاورمیانه و اسلام این دانشگاه می توان به «دشمن در آینه بنیادگرایی اسلامی و محدوده های عقل گرایی مدرن» نوشته «ایبان» اشاره کرد.
6. #دانشگاه_کالیفرنیا (UCLA آمریکا)
www.ucla.edu
«مرکز مطالعات خاور نزدیک گوستاو وون گرانبوم» این دانشگاه به مطالعات اسلامی و بررسی مسائل مختلف فرهنگی ـ اجتماعی خاورمیانه مشغول است. اولین پایگاه اطلاعاتی خاورمیانه در این دانشگاه با عنوان MEORO جهت دستیابی به منابع و اطلاعات در رابطه با خاورمیانه فعال است.
عناوین بعضی از دروس کارشناسی ارشد و دکتری عبارتند از: متون اسلامی، مشکلات موجود در هنر اسلامی، بررسی خاورمیانه، نهادهای نخستین اسلامی، مردم و حکومت در خاورمیانه، و مقدمه ای بر اسلام.
از پژوهش های انجام شده در این مرکز می توان به این موارد اشاره کرد: «مطالعات اسلامی و آینده اسلام» (فضل الرحمن) و «تصوف و شهادت» (آنه ماری شیمل).
7. #دانشگاه_ییل (آمریکا)
www.yale.edu
این دانشگاه در زمینه مطالعات اسلامی در مقطع دکتری پذیرش دارد. برخی از مواد درسی آن عبارتند از: شیعیان کلاسیک، توسعه افکار شیعی، جهاد و بنیادگرایی اسلامی (با تمرکز بر ایران، لبنان و مصر)، ساختار ایران مدرن.
از موضوعات و پروژه های تحقیقی مرتبط با تشیع در این دانشگاه می توان به این موارد اشاره کرد: درآمدی بر تشیع (تاریخ و دکترین شیعیان دوازده امامی)، ریشه های انقلاب (تاریخ تشریحی ایران مدرن)، اسلام تندرو، اسلام و انقلاب در خاور میانه. در سایت دانشگاه مقالات متعددی در مورد شیعه موجود است.
مجله معارف، مهر و آبانماه سال 1391 ، شماره 94
#پی_نوشت:
برای اطلاعات بیشتر به کانال #مطالعات_شیعه_در_غرب (@studiesofshia) مراجعه نمایید
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اربعین الگویی برای زندگی
🔰خاطره متفاوت علیرضا پناهیان از فرانسویهای مسیحی در پیادهروی اربعین
#اربعین
@Panahian_ir
💠 #زیارت_معجزه_می_کند / ۱
🔷 الصَّادِقِ ع عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَدِّهِ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص لِعَلِيٍّ ع يَا أَبَا الْحَسَنِ إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى جَعَلَ قَبْرَكَ وَ قَبْرَ وُلْدِكَ بِقَاعاً مِنْ بِقَاعِ الْجَنَّةِ وَ عَرْصَةً مِنْ عَرَصَاتِهَا وَ إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى جَعَلَ قُلُوبَ نُجَبَاءَ مِنْ خَلْقِهِ وَ صَفْوَةٍ مِنْ عِبَادِهِ تَحِنُّ إِلَيْكُمْ وَ تَتَحَمَّلُ الْمَذَلَّةَ وَ الْأَذَى فِيكُمْ فَيَعْمُرُونَ قُبُورَكُمْ وَ يُكْثِرُونَ زِيَارَتَهَا تَقَرُّباً مِنْهُمْ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ مَوَدَّةً مِنْهُمْ لِرَسُولِهِ أُولَئِكَ يَا عَلِيُّ الْمَخْصُوصُونَ بِشَفَاعَتِي وَ الْوَارِدُونَ حَوْضِي وَ هُمْ زُوَّارِي وَ جِيرَانِي غَداً فِي الْجَنَّةِ يَا عَلِيُّ مَنْ عَمَرَ قُبُورَكُمْ وَ تَعَاهَدَهَا فَكَأَنَّمَا أَعَانَ سُلَيْمَانَ بْنَ دَاوُدَ عَلَى بِنَاءِ بَيْتِ الْمَقْدِسِ وَ مَنْ زَارَ قُبُورَكُمْ عَدَلَ ذَلِكَ ثَوَابَ سَبْعِينَ حِجَّةً بَعْدَ حِجَّةِ الْإِسْلَامِ وَ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ حَتَّى يَرْجِعَ مِنْ زِيَارَتِكُمْ كَيَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ فَأَبْشِرْ وَ بَشِّرْ أَوْلِيَاءَكَ وَ مُحِبِّيكَ مِنَ النِّعَمِ بِمَا لَا عَيْنٌ رَأَتْ وَ لَا أُذُنٌ سَمِعَتْ وَ لَا خَطَرَ عَلَى قَلْبِ بَشَرٍ وَ لَكِنَّ حُثَالَةً مِنَ النَّاسِ يُعَيِّرُونَ زُوَّارَ قُبُورِكُمْ بِزِيَارَتِكُمْ كَمَا تُعَيَّرُ الزَّانِيَةُ بِزِنَاهَا أُولَئِكَ شِرَارُ أُمَّتِي لَا تَنَالُهُمْ شَفَاعَتِي وَ لَا يَرِدُونَ حَوْضِي .
🔶پیامبر اکرم ص به امیر مومنان فرمود:
اى ابا الحسن! خداوندْ قبر تو و قبر فرزندانت را بُقعه هايى از بقعه هاى بهشت و عرصه اى از عرصات بهشت قرار داده است و به يقين، خداوندْ دل هاى پاكْ سرشتان از خلقش و برگزيدگان از بندگانش را چنان قرار داده كه به سوى شما كشيده مى شوند و در راه شما هرگونه خوارى و آزار را تحمّل مى كنند، قبور شما را آباد مى كنند و بسيار به زيارت آنها مى روند، براى نزديك شدن به پروردگار و به نشانه دوستى با پيامبر خدا.
اى على! آنان به شفاعتم ويژه هستند و بر حوض من (كوثر) وارد مى شوند و آنان فردا در بهشت، زائران من اند.
اى على! هر كس قبور شما را آباد و به آنها رسيدگى كند، گويا در ساختن بيت المقدّس، سليمان بن داوود را يارى كرده است. هركس قبور شما را زيارت كند، ثواب آن [زيارت] برابر با ثواب هفتاد حجّ واجب پس از حجّ واجب است و از گناهانش بيرون مى آيد، مثل روزى كه از مادرش به دنيا آمده است، تا آن كه از زيارت شما برگردد. پس مژده باد بر تو، و به دوستان و پيروانت نيز بشارت بده كه نعمت هاى الهى و روشنايى چشم از آنِ آنهاست، چيزهايى كه نه چشمى ديده و نه گوشى شنيده و نه بر دل بشرى خطور كرده است. ليكن برخى از مردم بى مقدار، همان گونه كه زناكار را به خاطر زنايش ملامت مى كنند، زائران شما را هم به خاطر زيارت شما سرزنش مى كنند. آنان بدترينِ امّت من اند. هرگز مباد كه شفاعتم بدانان رسد و بر حوض من وارد نخواهند شد.
🔻 كتاب المزار- مناسك المزار(للمفيد)، النص، ص: 229 ؛ تهذيب الأحكام: ج 6 ص 22 ح 50، فرحة الغري: ص 77
@safiran_enghlab
@Aminikhaah
🔰 نامه ۵۳ امیرالمومنین علی علیه السلام به مالک اشتر؛ #شاهکار حقوق بشر!
🔸وَ أَشْعِرْ قَلْبَكَ الرَّحْمَةَ لِلرَّعِيَّةِ وَ الْمَحَبَّةَ لَهُمْ وَ اللُّطْفَ بِهِمْ؛ وَ لَا تَكُونَنَّ عَلَيْهِمْ سَبُعاً ضَارِياً تَغْتَنِمُ أَكْلَهُمْ، فَإِنَّهُمْ صِنْفَانِ؛ إِمَّا أَخٌ لَكَ فِي الدِّينِ وَ إِمَّا نَظِيرٌ لَكَ فِي الْخَلْقِ، يَفْرُطُ مِنْهُمُ الزَّلَلُ وَ تَعْرِضُ لَهُمُ الْعِلَلُ وَ يُؤْتَى عَلَى أَيْدِيهِمْ فِي الْعَمْدِ وَ الْخَطَإِ؛ فَأَعْطِهِمْ مِنْ عَفْوِكَ وَ صَفْحِكَ مِثْلِ الَّذِي تُحِبُّ وَ تَرْضَى أَنْ يُعْطِيَكَ اللَّهُ مِنْ عَفْوِهِ وَ صَفْحِهِ...
🔹مهربانى با مردم و دوست داشتن آنها و لطف در حقشان را #شعار دل خود ساز؛ مانند حيوانی درنده مباش كه خوردنشان را غنيمت شمارى؛ زيرا مردم دو دسته اند يا #همكيشان تو در #دین هستند يا #همانندان تو در #آفرينش! از آنها خطاها سر خواهد زد و علتهايى عارضشان خواهد شد؛ ممکن است خواسته یا ناخواسته لغزشهايى كنند؛ از عفو و بخشش خود نصيبشان کن؛ همانگونه كه دوست دارى خداوند نیز؛ از عفو و بخشش خود تو را نصيب دهد.
⭕ تمام دنیا را بگردید؛ تمام تاریخ چند هزار ساله شاهنشاهی ایران را زیر و رو کنید؛ اگر حتی یک جمله مشابه " مردم دو دسته اند؛ یا همکیش تو در دین؛ یا همانند تو در خلقت" یافتید؛ آنوقت دم از حقوق انسانی بزنید. گشتیم و نبود؛ نگردید که نیست.
@safiran_enghlab
🆔 @the_facts313
هدایت شده از سفیران
R. Najafi:
💠 #زیارت_معجزه_می_کند / 2
🔷 سید اهل مراقبه جناب سید ابن طاووس نقل می فرمایند:
محمد بن داود گفت: همسایه ای داشتیم که به حب علی بن محمد (امام هادی ع) شناخته می شد. آن همسایه گفت:
هر ماه به زیارت حسین ع می رفتم؛ تا اینکه سنم بالا رفت ، بدنم ضعیف شد و مدتی از آن گذشت. برایم نمودار شد که سنم به پایان رسیده. خودم را وادار کردم و پیاده به سمت کربلا رفتم. پس از چند روز رسیدم. سلام دادم و دو رکعت نماز خواندم و خوابیدم. در خواب ، امام حسین ع را دیدم که از قبر بیرون آمد و به من فرمود:
ای علی! چرا به من جفا کردی؟! (برنامه زیارت ماهیانه ات را قطع کردی) حال آنکه پیش از آن به من خوبی می کردی!
گفتم: آقای من! بدنم ضعیف و قدم هایم کوتاه شد. برایم پدیدار شد که چیزی از عمرم نمانده. همین شد که به زیارتت آمدم. روایتی از شما به گوشم خورده که دوست دارم آن را از خودتان بشنوم.
فرمود: بگو!
گفتم: از شما روایت شده که فرمودید هر کس در زندگانی اش به زیارتم بیاید ، پس از مرگش به زیارتش می روم.
فرمود: بله.
گفتم: این را از شما روایت کنم؟
فرمود: بله و اینچنین روایت کن؛ هر کس در زندگانی اش به زیارت من بیاید پس از مرگش به زیارتش می روم و اگر او را در آتش بیابم ، از آتش بیرونش می کشم!
🔶 محَمَّدِ بْنِ دَاوُدَ بْنِ عُقْبَةَ قَالَ: كَانَ لَنَا جَارٌ يُعْرَفُ بِعَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ قَالَ: كُنْتُ أَزُورُ الْحُسَيْنَ عَلَيْهِ السَّلَامُ فِي كُلِّ شَهْرٍ، قَالَ: ثُمَّ عَلَتْ سِنِّي وَ ضَعُفَ جِسْمِي وَ انْقَطَعَتْ عَنْهُ مُدَّةٌ، ثُمَّ وَقَعَ إِلَيَّ أَنَّهَا آخِرُ سِنِي عُمُرِي، فَحَمَلْتُ عَلَى نَفْسِي وَ خَرَجْتُ مَاشِياً، فَوَصَلْتُ فِي أَيَّامٍ، فَسَلَّمْتُ وَ صَلَّيْتُ رَكْعَتَيِ الزِّيَارَةِ وَ نِمْتُ، فَرَأَيْتُ الْحُسَيْنَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ قَدْ خَرَجَ مِنَ الْقَبْرِ.
فَقَالَ لِي: «يَا عَلِيُّ، لِمَ جَفَوْتَنِي وَ كُنْتَ بِي بَرّاً؟» فَقُلْتُ: يَا سَيِّدِي، ضَعُفَ جِسْمِي وَ قَصُرَتْ خُطَايَ، وَ وَقَعَ لِي أَنَّهَا آخِرُ سِنِي عُمُرِي فَأَتَيْتُكَ فِي أَيَّامٍ، وَ قَدْ رُوِيَ عَنْكَ شَيْءٌ أُحِبُّ أَنْ أَسْمَعَهُ مِنْكَ.
فَقَالَ: «قُلْ».
قَالَ: قُلْتُ: رُوِيَ عَنْكَ «مَنْ زَارَنِي فِي حَيَاتِهِ زُرْتُهُ بَعْدَ وَفَاتِهِ».
قَالَ: «نَعَمْ».
قُلْتُ: فَأَرْوِيهِ عَنْكَ «مَنْ زَارَنِي فِي حَيَاتِهِ زُرْتُهُ بَعْدَ وَفَاتِهِ».
قَالَ: «نَعَمْ ارْوِ عَنِّي: مَنْ زَارَنِي فِي حَيَاتِهِ زُرْتُهُ بَعْدَ وَفَاتِهِ، وَ إِنْ وَجَدْتُهُ فِي النَّارِ أَخْرَجْتُه
🔻 الدروع الواقية، ص: 76 ؛ بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج98، ص: 16 ؛ مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج10، ص: 403
@safiran_enghlab
@Aminikhaah
هدایت شده از سفیران
🔷اینکه از پول اضافهمان برای اربعین بگذاریم، هنر نیست؛ هنر اینست که از زندگیمان برایش بزنیم!
🔷وقتی تلاش دشمن این است که از جمعیت اربعین بکاهد، آیا درست است برای اربعین کم بگذاریم؟!
💎 گردهمایی فعالین مردمی در عرصۀ اربعین (۴)
💠اگر کسی امسال برای اربعین، دوبرابر پارسال، کار کند یا هزینه کند، مگر چقدر از زندگیاش را برای اربعین گذاشته است؟ شاید حداکثر بشود یکدرصد! آیا یکدرصد زیاد است؟!
🌀 ما چقدر باید برای اربعین مایه بگذاریم؟ وقتی میدانیم که دشمنان ما با دوربینها و ماهوارههای خودشان دارند وجب به وجب این مسیر را رصد میکنند تا بگویند: «امسال ما توانستیم، اینقدر از جمعیت اربعین کاهش بدهیم و اینقدر شعلۀ فروزان اربعین را کم کنیم...» آیا درست است که ما برای اربعین کم بگذاریم؟!
💠 بعضیها مشکلات مالی را برای اربعین مطرح میکنند و خیلی راحت میگویند: «خُب نداریم، شاید امسال نتوانیم برویم!» آدم با امر ولایت و نعمت امامت، باید اینطوری برخورد کند؟! مگر نمیگفتیم «بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي» همۀ هستی من به فدای حسین(ع)!
🌀اگر مشکلات مالی برای اربعین پیش آمده است، طبیعتاً باید برایش هزینه کنیم. اگر کسی بخواهد از پول اضافهاش برای اربعین بگذارد که هنر نیست! او هنوز درست و حسابی برای اهلبیت(ع) مایه نگذاشته است! اگر کسی از زندگیاش برای اربعین بزند، هنر کرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩جمکران- ۹۷.۷.۱۳
🔻متن کامل در:
panahian.ir/post/5054
@Panahian_ir
💢غربگرایان دوست دارند اربعین مختل شود.
🔻اربعین باید محور همگرايیِ همهٔ موحدينِ جهان بشود.
✔️ استاد سید محمد مهدی میرباقری:
«شبكه توسعهگرايان و وابسته به غرب («وابسته» كه میگويم مقصودم وابستگیِ سياسی نيست، وابستگی فرهنگی است.) با زيارت اربعین مخالف هستند؛ چون میدانند ضدِ الگوی غربیِ توسعه است.
جبهه تحجر هم در دنيا اسلام هم با اربعین مخالف است. يعنی احساس میكنند اين زیارت، رقيب آن چيزی است كه آنها خودشان را پرچمدارش میدانند. آنها همه تقدسشان به اين است بهجای جهاد در راه خدا خودشان خادمالحرمين میدانند.
پس حتماً برنامهريزی برای مختل كردن اين جريان، به أنحاء مختلف، در دستور كار است. هم ازطرفِ غرب و هم ازسوی جریان #اسلام_آمریکایی (هم غربگراها و هم متحجرين).
آنها میفهمند كه اربعين گسترش فرهنگ عاشوراست. برنامهريزی میكنند، از ايجاد اختلالهای فيزيكی تا جنگهای روانی، ايجاد اختلاف نژادی و قومی و مذهبی، انحائش را بهكار میگيرند. اين طرف ما بايد مواظب نقشه دشمن باشيم و به عكس عمل کنیم و زیارت اربعین را تبديل كنيم به يك محور همگرايی بين همه موحدين عالم. اين ظرفيت در اربعين هست.
شما باور كنيد اگر دعوت میكرديد از متعبدين اهل مسيحيت، آنهايی كه «انّ أقربهم مودةً للذين آمنوا الَّذِين قالوا انّا نصاري ذلك بأنّ منهم قسيسين و رهبانا»، آنهايی كه با ديدن سر سيدالشهدا(ع) مؤمن شدند (داستان دير راهب را كه میدانيد.) [میآمدند]. بهنظر من اربعین اين ظرفيت را دارد. بايد كار بكنيم و ديگران را هم دعوت بكنيم که از اين تجريه معنوی بهرمند بشوند.» (۱۳۹۶)
✅ @safiran_enghlab
سلام علیکم جهت تحویل گرفتن هدایا به آدرس
فردوسی خ براتی ک تمدن بن بست اول پ دو
مراجعه کنید
هدایت شده از Arbaeen.ir |رسانه مردمی اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تحلیل مهم، امتحان سخت کوفیان
⛔️امتحان سخت اربعین امسال وشباهتهای آن با امتحان کوفیان
❓امام را تنها می گذاری؟
#استادپناهیان
@panahian_ir
🆔 @ArbaeenIR