🔰پنج دلیل خبرنگار مسیحی برای علاقه مند شدن به حجاب
📌خانم غدی فرنسیس، خبرنگار مسیحی اهل #لبنانی است که اخیرا سفری به ایران داشته و برخی از شهرهای ایران از جمله مشهد را نیز دیده است. او در یکی از پستهای اخیر #اینستاگرام خود درباره تجربه خود از داشتن حجاب نوشته است:
📍«سالهاست که به کشورهای مختلف اسلامی سفر میکنم، و در این بین بارها به شهرهایی که در آن مکان های مذهبی وجود دارد و #حجاب الزامیست رفتهام تا جایی که می توانم بگویم کاملا با اشکال مختلف #حجاب آشنا شده ام و خودم هم قادرم حجاب خودم را با دقت زیاد مرتب کنم! بعد از اینهمه سال، الآن میتوانم بگویم من به حجاب علاقهمند شدهام، چرا که #حجاب اسلامی ویژگیهای بسیار زیادی دارد که به من به عنوان یک زن آرامش میدهد. برخی از این جنبه ها کاربردی و بعضی هم اجتماعی هستند:
📸 https://bit.ly/2FM8CIP
📍1. شما نیازی ندارید که #موهایتان را بطور دائم مرتب کنید.
📍2. شما نیازی ندارید #ساعتها به اینکه چه لباسی پوشیده اید و بدنتان چگونه دیده میشود فکر کنید.
📍3. شما به گونهای خاص #احساس راحتی میکنید. چرا که میدانید هیچ چشمی بدن شما را هدف نگرفته است.
📍4. من میدانم که #فمینیست میگوید این بدن خودمان است و ما آزادیم، اما حقیقت این است که جامعه بی نقص نیست و دیگران همیشه به لباس و شکل بدن ما توجه می کنند.
📍5. گاهی واقعا ارزو میکنم کاش ما #مسیحیها (حداقل طیف مذهبیمان) پوشش مذهبیمان را حفظ می کردیم.»
@safiran_enghlab
@rahyafte_com
هدایت شده از سفیران
به یادت و به نامت ای رحمة للعالمین...
هفته ی گذشته سر کلاس بنا به دلایلی بحث های مختلفی در خصوص ایران و اسلام و... شد، یکی از بچه ها که کلمبیایی بود پرسید ایرانی ها هم مسلمان هستند؟ گفتم بله. اما عرب نیستند. پرسید: چه کشورهایی مسلمان هستند؟ گفتم: خیلی کشورها. عراق و ترکیه، افغانستان، آذربایجان وپاکستان و... در اطراف ما، آن طرف اندونزی و مالزی و... اینطرف سوریه، فلسطین، لبنان، عربستان، تا عموم کشورهای شمال آفریقا و... زیاد هستند...
تعجب کرد. برایش جالب بود...
هفته ای که گذشت میلاد پیامبر دین و مکتبم بود. پیامبر خاتم... از اینکه متاسفانه در این شهری که ما هستیم هیچ خبری نیست در رنج بودم...
دیدم نمی توانم کاری نکنم.
الحمدلله این ترم یک دوست خوب ایرانی خدا روزی ام کرده است. هرچند اختلاف نظر و گرایش داریم اما مشترکات خوبی داریم. به او گفتم: تصمیم دارم به مناسبت میلاد پیامبر در کلاس آبمیوه و کیک بدهم و یک معرفی کوتاه جهت آشنایی در کلاس بکنم. گفت: من هم شریک. من هم کمکت می کنم.
خوشحال شدم و در فاصله بین دو کلاس با عجله به نزدیک ترین فروشگاه رفتیم و چند بسته کیک و آبمیوه خریدیم. در مسیر تمرین می کردم که چه توضیحی بدهم در کلاس.
بعد از یک ساعت از شروع کلاس استاد چند دقیقه استراحت داد. بلند شدیم و کیک ها و آبمیوه را روی میز چیدیم.
استاد با هیجان و تعجب پرسید، اینها به چه مناسبت است؟ من هم که چند بار جملاتم را تمرین کرده بودم شروع کردم:
مانند میلاد حضرت مسیح که ۲۵ دسامبر است، میلاد پیامبر ما، پیامبر اسلام هم همین هفته ی اخیر بود. همه ی مسلمانان جهان این روز را جشن می گیرند. ما هم در ایران این روز را جشن می گیریم و مردم غذا و کیک و آبمیوه به رایگان توزیع می کنند. (این به رایگان را از آن جهت گفتم که خیلی برایشان این کار جالب است)
استاد گفت: پس چرا اینجا هیچ خبری نیست. و ما تا بحال چنین جشنی را ندیده ایم و نشنیده ایم... سری تکان دادم و گفتم: نمی دانم... ( و در دل گفتم: این همه مسلمان و...)
همه خیلی استقبال کردند. وقتی به آن نفری که هفته گذشته در خصوص اسلام سوال کرده بود رسیدم، گفت: من در خصوص اسلام مطالعه کردم، حتی کتاب قرآن را هم پیدا کردم و در حال خواندنم. برایم جالب است بدانم در آن چه نوشته که این همه پیرو دارد.
من هم حسابی ابراز احساس کردم و آفرین گفتم و تشویقش کردم به ادامه دادن...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@safiran_enghlab
@ninfrance
♦️قبل از اینکه به فکر مسلمان کردن دیگران باشیم، به فکر اصلاح افکار دینی خود باشیم!
#شهید_مطهری
🔸بنشینیم و حساب کنیم، آیا واقعاً تفکر ما تفکر اسلامی است؟ آیا تفکر اسلامی در مغز ما زنده است یا مرده؟ فعلاً لازم نیست که زیاد دنبال این باشیم که کسی را که مسلمان نیست مسلمان کنیم.
🔹البته منتهای آرزو این است، ای کاش چنین چیزی بشود؛ ولی آن چیزی که در درجه اول لازم است این است که فکر دینی که الان ما متدیّنها و مسلمانها و نمازخوانها و روزهگیرها و زیارتروها و حجکنها داریم، این فکری که در خود ما به حالت نیمه مرده درآمده است، به حالت کِرخ به اصطلاح درآمده است، این را زنده بکنیم.
🔸 تا اینجور نشود فایده ندارد. فرضاً اگر در اروپا هم یک عده مسلمان شوند و ما را ببینند، ممکن است پشیمان شوند و از اسلام برگردند!
📝 ده گفتار، ص153
@safiran_enghlab
@rahyafte_com
#معرفی_کتاب
✳️ محمد، زندگینامه پیامبر اسلام (ص)
🔹کارن آرمسترانگ
این کتاب عنوان پرفروشترین کتاب سال امریکا پس از حادثه 11 سپتامبر را از آن خود کرده است. "کتاب زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ در سال 1383 توسط انتشارات حکمت به چاپ رسیده است. telegram.me/bayeganitabligh/553
این کتاب ۳۷۷ صفحه دارد و از مقدمه مترجم و نویسنده، ده فصل اصلى و پىنویسها تشکیل یافته است، اما آرمسترانگ کیست؟ انتشارات حکمت او را اینگونه معرفى مى کند:
خانم کارن آرمسترانگ یکی از صاحبنظران مشهور در عرصه دین در جهان انگلیسىزبان است که هفت سال از عمرش را در مسلک راهبهاى کاتولیک سپرى کرد. او شرح احوال خویش را در زندگىنامه پرفروش «از میان معبر باریک» بازنویسى کرده است.
وى مؤلف کتابهاى پرفروش و نامآورى چون «تاریخچهاى از خدا» که تا کنون به بیش از سى زبان ترجمه شده است، «اسلام: تاریخى کوتاه» و «کتاب بودا» از مجموعه کتاب هاى انتشارات واید نفلدونیکلسون است.
آثار دیگر آرمسترانگ عبارتاند از: «در جستجوى خدا: بنیادگرایى در آیین یهود»، «مسیحیت و اسلام»، در «آغاز: تفسیرى نوین از پیدایش»، «تاریخ اورشلیم: یک شهر، سه دین» و «خداشناسى از ابراهیم تاکنون».
کتاب «زندگینامه پیامبراسلام(ص)» آرمسترانگ که یک ماه پس از حادثه یازدهم سپتامبر انتشار یافت و به پرفروشترین کتاب سال امریکا تبدیل شد، با چه انگیزهاى به نگارش درآمد؟
آرمسترانگ در پاسخ به این پرسش مىنویسد:
۱ــ در برابر مخالفت یک کنگره اسلامى انگلیسى، شیوخ عربستان و علماى الازهر با فتواى آیتالله خمینى(ره)، معرفى دنیاى اسلام به خونخوارى، متعصب دانستن اسلام و مسلمانان و ارائه چهره وحشتناک از سیماى محمد(ص) واکنشى صورت نمىگیرد، در حالى که محمد(ص) یکى از انوار تاریخ بشریت است.
۲ــ غیرمنصفانه است که اقدام چند مسلمان افراطى را به آیین پیامبر اسلام(ص) نسبت دهیم و دین او را دین ترور، قتل و وحشت بنامیم.
@safiran_enghlab
🔹لینک دانلود فایل فارسی 👈👈👈
https://telegram.me/Allah4all/1930
🔸مطالب بیشتر👇👇👇
💠 https://t.me/joinchat/AAAAAD_OoI9s9zJbYJVd2g
✳️ برگزاری روز «دیدار با یک مسلمان» در کالیفرنیا
🔹هدف از این اقدام، مقابله با اسلامهراسی و اصلاح پیشفرضهای نادرست درباره اسلام ذکر شده است.
🔹در این مراسم غرفههایی تدارک دیده شده بود که فعالیتهای فرهنگی مختلفی را در آنها انجام میدادند که باعث میشد سؤالاتی در ذهن دانشجویان شکل بگیرد و آنها درباره اسلامهراسی و پیشفرضهای ذهنی نادرست درباره اسلام با دانشجویان مسلمان گفتوگو کنند.
🔹این مراسم در محوطه این دانشگاه برای آشنایی دانشجویان با فرهنگ اسلامی برگزار شد.
@safiran_enghlab
@Allah4all
سلام علیکم
دوستداران گرامی خرسند هستم که خدمات خود را در زمینه طراحی و چاپ به شما عرضه بدارم.
آگهی
جلد کتاب
تم گوشی
بنر
بروشور
فلایر تبلیغاتی
کارت دعوت الکترونیکی
کارت معرفی کار
تقدیرنامه های تشکر
بنرهای استقبال
ومجموعه ای از سایر خدمات
هدف ما این است که گزینه نخست شما باشیم
محیط کار/ عراق
تماس از طریق تلگرام و واتساب:
۰۰۹۶۴۷۷۰۴۷۷۱۵۰۸