🤳 کد های دستوری سیمکارت های عراقی
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
✍
چرا اینقدر برای اربعین هزینه میکنند؟❗️
✳️یکی از سوالات پرتکرار این روزها، درباره «هزینههای جمهوری اسلامی ایران برای پیادهروی اربعین» است. چرا در شرایط اقتصادی فعلی به جای رفع مشکلات مردم، چنین هزینههایی انجام میشود؟
اگر منصفانه به این قضیه نگاه کنیم:
۱. هزینههای دولت برای اربعین مربوط به داخل ایران است و بخش زیادی از آن، صرف احداث یا تقویت زیرساختها میشود. دولت وظیفه دارد زیرساختهای کشور را بهینه کند و چه فرصتی بهتر از اربعین که به این مناسبت، استانهای محروم غرب کشور، از راه، امکانات حمل و نقل و رفاهی مناسب برخوردار شوند. در شرایط عادی این استانها کمتر مورد توجهند، بنابراین سفر اربعین، فرصت خدمت دولت به این استانها را فراهم میکند و نه تنها هزینه نیست که نوعی سرمایهگذاری است.
۲. وزارت گردشگری وظیفه دارد مردم را به سفر به نقاط مختلف کشور تشویق کند تا کسب و کار مردم از راه توسعه گردشگری، رونق بگیرد. حتی برای این هدف، هزینههای سنگینی همچون احداث دریاچههای مصنوعی صورت میگیرد. اما در سفر اربعین دولت با کمترین هزینه، این هدف را محقق میکند.
۳. بخش زیادی از هزینههای سفر اربعین، مردمی است و دولت حتی در ایجاد زیرساختها هم کمتر از مردم و کمکهای مردمی مشارکت دارد. مردم با عشق و علاقه در این راه هزینه میکنند.
۴. هزینههای کم دولت در سفر اربعین برای همه است و فقط برای مسافران اربعین نیست. بسیاری از مردم از این مسیرها استفاده میکنند و از امکانات بین راهی بهره میبرند، بدون اینکه بخواهند به سفر اربعین بروند.
۵. وقتی دولت برای یک برنامه هزینه میکند، طبیعی است که عدهای از این هزینه استفاده کنند و عدهای استفاده نکنند. اما راه برای استفاده همگانی از امکانات اربعین باز است و به بخش خاصی از جامعه اختصاص ندارد. همانطور که وقتی دولت سینما یا سالن تئاتر میسازد، برای همه میسازد ولی ممکن است عدهای از آن استفاده نکنند. عدم استفاده عدهای از این امکان، دلیل نمیشود چنین فرصتی برای بقیه فراهم نشود.
۶. هزینه دولت برای سفرهای مشابه که جنبه تفریحی دارد و هیچ نقشی در فرهنگسازی و هویتسازی شهروندان ندارد، به مراتب بیشتر از سفر اربعین است. برای نمونه، کافی است تسهیلات سفرهای تفریحی به کشورهای دیگر و ارزهای مسافرتی که به این سفرها داده میشود را با تسهیلات سفر اربعین مقایسه کنیم. موضوع، روشنتر از آن است که پنهان بماند.
۷. کشورهای دنیا به دنبال رشد و تقویت بنیانهای اعتقادی، اخلاقی و فرهنگی خود هستند و این را از وظایف حکومت خود میدانند. ایران هم به عنوان یک کشور مسلمان شیعی، همین رویه عاقلانه را پیش گرفته و با فراهم کردن سفر اربعین، به تقویت فرهنگ دینی خود میپردازد. چه فرصتی بهتر و والاتر از زیارت امام حسین علیهالسلام و پیادهروی اربعین که مدرسه خودسازی و مایهی شادابی، نشاط و سلامتی جسم و جان است و باعث انسجام ملی و اتحاد بینالمللی میشود.
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
@porseman313
1_6029184937.mp3
5.23M
🎧 دلشوره ها رو میبینی...
🎤 کربلایی حسین طاهری
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
recording-20230824-125809.mp3
5.63M
🎧 چند نکته خییییلی مهم برای همه اربعینی ها
هم کسانی که مشرف میشن و هم کسانی که نمیتونن مشرف بشن
حجت الاسلام حسینی
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداحی جدید باسم کربلایی برای اربعین
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
✍
روضه خوانی قبل از تدریس
حضرت آیت الله عبدالکریم حائری یزدی - اعلی اللّه مقامَه الشریف - همواره درس خود را با مرثیه و سوگواری بر سید الشهدا (ع) آغاز می نمود و قبل از تدریس، دستور می داد کسی بر سید الشهدا (ع) قدری مرثیه و مصیبت بخواند. هم چنین ایشان - حتّی پس از رسیدن به مرجعیت - در خیابان ها در دسته های سینه زنی و عزاداری امام حسین (ع) شرکت می کرد و به سان مردم عادی در عزای آن حضرت برسر و سینه می زد. علت این شیفتگی فوق العاده و توسل ایشان به ساحت مقدس حضرت امام حسین (ع)، برهمگان روشن بود.
ایشان می گفت: من هرچه دارم از آن حضرت دارم!
نجات از مرگ به شفاعت حضرت امام حسین (ع)
یکی از عجایبی که در مورد مرحوم آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری نقل می کنند، این ماجرا است که معظّم له، در موقعی که سرپرستی حوزه ی علمیه ی اراک را به عهده داشتند، برای حضرت آیت الله حاج آقا مصطفی اراکی نقل کردند:
«هنگامی که من در کربلا بودم، در خواب دیدم که شخصی به من گفت:«شیخ عبدالکریم! کارهایت را انجام بده، سه روز دیگر خواهی مرد.»
من از خواب بیدار شدم و متحیّر بودم و گفتم البته خواب است و ممکن است تعبیر نداشته باشد!
روز سه شنبه و چهارشنبه مشغول درس و بحث بودم و جریان خواب بکلّی از خاطرم رفت. روز پنجشنبه که تعطیل بود، با بعضی از رفقا به طرف باغ مرحوم سید جواد رفتیم. در آن جا قدری گردش و مباحثه ی علمی نمودیم تا ظهر شد. نهار را همانجا صرف کردیم و پس از نهار، ساعتی خوابیدم.
در همین موقع، لرزه ی شدیدی مرا گرفت. رفقا، هر چه عبا و روانداز داشتیم، روی من انداختند؛ ولی همچنان بدنم لرز داشت و در میان آتش تب افتاده بودم. حس می کردم که حالم بسیار وخیم است. به رفقا گفتم: «زودتر مرا به منزلم برسانید.»
در منزل، حالم دگرگون شد، و در این میان به یاد خواب چند شب پیش افتادم و علایم مرگ را مشاهده کردم. با در نظر گرفتن خواب، احساس بیشتری از مرگ به من دست داد.
ناگهان دیدم دو نفر ظاهر شدند و در طرف راست و چپ من نشستند. آنها به همدیگر نگاه کردند و گفتند: «اجل این مرد رسیده است. مشغول قبض روحش شویم!»
در همین حال، با توجه عمیق قلبی به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین (ع) متوسل شده، عرض کردم:
«ای حسین عزیز! دستم خالی است. کاری نکرده ام و زادی تهیه ننموده ام. شما را به حق مادرتان زهرا - علیهاالسلام - از من شفاعت کنید که خدا مرگ مرا تأخیر اندازد، تا فکری به حال خود بنمایم.»
بلافاصله پس از این توسل، دیدم شخصی نزد آن دو نفر، که می خواستند روحم را قبض کنند، آمد و گفت: «حضرت سید الشهداء فرمودند که شیخ عبدالکریم به ما توسل کرد و ما هم در پیشگاه خدا از او شفاعت کردیم که عمرش را تأخیر اندازد و خداوند اجابت فرمود؛ بنابراین شما روح او را قبض نکنید.»
دراین موقع آن دو نفر به هم نگاه کردند و به آن شخص گفتند: «سمعا و طاعة!»
سپس دیدم آن دو نفر و فرستاده ی امام حسین (ع) از پیش من رفتند.
در این وقت احساس سلامتی کردم و صدای گریه و زاری شنیدم که بستگانم به سر وصورت می زدند. آهسته دستم را حرکت دادم. دیدم چشمم را بسته اند و به رویم چیزی کشیده اند. خواستم پایم را جمع کنم، ملتفت شدم که شستم (انگشت بزرگ پایم) را بسته اند.
دستم را برای برداشتن چیزی بلند کردم، شنیدم می گویند: «ساکت شوید؛ گریه نکنید که بدن حرکت دارد.»
همگی آرام شدند و رواندازی را که روی من انداخته بودند، برداشتند و چشمم را گشودند و پایم را فوری باز کردند.
با دست، اشاره به دهانم کردم که به من آب بدهند. آب به دهانم ریختند کم کم از جا برخاسته و نشستم.
تا پانزده روز، ضعف و کسالت داشتم و به شکر خداوند، از آن حالت بکلی بیرون آمده و خوب شدم. این موهبت به برکت مولایم امام حسین (ع) بود، آری به خدا قسم.
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#حیاتنا_الحسین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداحی جدید «محمود کریمی» برای اربعین
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚶♂ زائر میشم اربعین پای پیاده...
محمدحسین پویانفر
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
4_5942816359074238290.mp3
3.79M
🎧 امام منی مخاطب سلام منی
🎤 کربلایی حسین طاهری
#کربلا
#امام_حسین (ع)
#اربعین
به کانال آموزش مداحی / اشعار اربعین بپیوندید
👇👇👇👇👇
@madahi313
💠 اماکن زیارتی سامرا
🔸مرقد نرجس خاتون:
نرجس خاتون همسر امام حسن عسکری علیه السلام و مادر مکرمه حضرت مهدی علیه السلام میباشد و قبر مطهر آن بانوی بزرگوار در پشت ضریح امام حسن عسکری علیه السلام قرار گرفته و پس از زیارت دو امام همام شایسته است که به زیارت این بانوی پرهیزگار رفت.
🔹مرقد حکیمه خاتون:
حضرت حکیمه دختر امام جواد علیه السلام و عمه امام حسن عسکری علیه السلام از زنان پرهیزگار دوران خویش بود و آن حضرت حرمت فراوانی نزد برادرش امام هادی علیه السلام و برادرزادهاش امام حسن عسکری علیه السلام داشت. وی شاهد تولد امام زمان علیه السلام بود و او را در قنداق پیچیده به نزد امام حسن عسکری علیه السلام آورد. قبر شریف این بانوی پرهیزگار پایین پا و چسبیده به ضریح عسکریین است و شیخ عباس قمی گوید برای این بانوی فاضله در کتب مزار زیارتنامه مخصوصی ذکر نشده است و سزاوار است که او را با همان زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها زیارت کنند. حکیمه خاتون در سال ۲۶۰ هـ.ق درگذشت.
🔸مرقد حسین بن علی الهادی علیه السلام:
وی سیدی جلیلالقدر و عظیمالشأن بوده و در بعضی از روایات، از امام حسن عسکری علیه السلام و برادرش حسین بن علی به سبطین تعبیر شده است و آنان را به اجداد طاهرشان یعنی امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام تشبیه کردهاند. همچنین در روایتی آمده است که صدای حضرت حجت شبیه صدای عمویشان حسین بوده است و سید احمد اردکانی یزدی در شجرةالاولیاء گوید که حسین فرزند حضرت هادی علیه السلام از زاهدان و عابدان روزگار بود و به امامت برادر خود اعتراف داشت.
🔹سرداب غیبت:
مشهد صاحب الزمان و سرداب غیبت از زیارتگاههای مهم سامرا است و در حقیقت سرداب بخشی از خانه مسکونی حضرت عسکری علیه السلام بود که در آن به عبادت میپرداخت و پس از او محل سکونت امام زمان علیه السلام بوده است. این محل از دیرباز مورد توجه شیعه بوده و از آنجا که عبادتگاه سه امام است، قداست و احترام ویژهای دارد. گفتنی است که به وسیله پلههایی میتوان به زیرزمین رسید. فضای اصلی و کهن زیر زمین عبارت است از: تالاری مربع - مستطیل به ابعاد ۳-۵ متر. در شرق این تالار فضایی است که پنجرهای از چوب دارد و محل عبادت امام علیه السلام بوده است. پنجره این نمازخانه یکی از ارزشمندترین قطعات باقیمانده از دوران عباسیها است و دارای کتیبهای کهن میباشد. این پنجره به دستور الناصرلدین الله عباسی (از خلفای علاقمند به اهل بیت علیهمالسلام بود) در سال ۶۰۶ هـ.ق ساخته شده است. در کاشیکاری درون این بقعه نام ناصرالدین شاه قاجار ثبت شده است که در سفر عتبات خود به زیارت این جایگاه تشرف یافته است. خادمان سرداب در این بقعه کوچک حفرهای تعبیه کردهاند و از آن به زائران خاک میدهند که فاقد هر گونه توجیه و دلیل شرعی است. کاشیکاریهای صحن و سردر ورودیها از دوره قاجاریه میباشند.
🔸مرقد سید محمد علیه السلام:
سید محمد فرزند بزرگوار امام علی النقی علیه السلام است که در سال ۲۵۲ هـ.ق درگذشت و مرقد ایشان در شهر بلد در جاده اصلی کاظمین ـ سامرا و در فاصله هشت فرسنگی شهر سامرا قرار دارد. این امامزاده مورد احترام فراوان شیعیان عراق بوده و آنان را نسبت به وی اعتقادی عظیم است و معمولاً تمامی کسانی که به زیارت امامان معصوم سامرا میروند، به زیارت این جناب نیز نائل میگردند.
#سامرا
#حرم
#اربعین
@madahionline_313