کشف راز قرآن در جسد فرعون و مسلمان شدن پروفسور "موریس بوکای"
🔸پس از اتمام مراسم، جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان و باستانشناس به همراه بهترین جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.
🔸رئیس این گروه تحقیق و ترمیم جسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه بنام پروفسور "موریس بوکای" بود که برخلاف سایرین که قصد ترمیم جسد داشتند، او در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود. تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب نتایج نهایی ظاهر شد..
🔸بقایای نمکی که پس از ساعتها تحقیق بر جسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد،آن را مومیایی کرده اند.
🔸اما مسئله ی غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالمتر از سایر اجساد باقی مانده است در حالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است.
🔸پروفسور موریس بوکای در حال آماده کردن گزارش نهایی در مورد کشف جدید (مرگ فرعون بوسasaaغرق شدن در دریا و مومیایی جسد او بلافاصله پس از بیرون کشیدن از دریا ) بود که یکی از حضار در گوشی به یادآور شد که برای انتشار نتیجه تحقیق عجله نکند، چرا که نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر "مسلمانان" در مور غرق شدن فرعون است.
🔸ولی موریس بوکای بشدت این خبر را رد کرده و آن را بعید دانست. او بر این عقیده بود که رسیدن به چنین نتیجه بزرگی ممکن نیست مگر با پیشرفت علم و با استفاده از امکانات دقیق و پیشرفته کامپیوتری
در جواب او یکی از حضار بیان کرد که "قرآنی" که مسلمانان به آن ایمان دارند قصه غرق شدن فرعون و سالم ماندن جثه او بعد از مرگ را خبر داده است.
🔸حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد و از خود سوال میکرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال 1898میلادی و تقریبا درحدود دویست سال قبل کشف شده است، در حالی که قرآن مسلمانان قبل از 1400 سال پیدا شده است؟
🔸چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟
🔸موریس بوکای تمام شب به جسد مومیایی شده زل زده بود و در مورد سخن دوستش فکر میکرد که چگونه قرآن مسلمانان درمورد نجات جسد بعد از غرق سخن می گوید در حالی که کتاب مقدس آنها از غرق شدن فرعون در هنگام دنبال کردن موسی سخن میگوید اما از نجات جسد هیچ سخنی به میان نمی آورد و با خود میگفت آیا امکان دارد این مومیایی همان فرعونی باشد که موسی را دنبال میکرد؟
و آیا ممکن است که محمد (صلی الله علیه ؟اله وسلم) هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته باشد؟
🔸او در همان شب تورات و انجیل را بررسی کرد اما هیچ ذکری از نجات جسد فرعون به میان نیاورده بودند.
پس از اتمام تحقیق و ترمیم جسد فرعون، آن را به مصر باز گرداندند ولی موریس بوکای خاطرش آرام نگرفت تا اینکه تصمیم به سفر کشورهای اسلامی گرفت تا از صحت خبر در مورد ذکر نجات جسد فرعون توسط قرآن اطمینان حاصل کند. یکی از مسلمانان قرآن را باز کرد و این آیه را برای او تلاوت نمود:
🔸{فَالْیَوْمَ نُنَجِّیکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آیَةً وَإِنَّ کَثِیراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آیَاتِنَا لَغَافِلُونَ} [یونس:92]
این آیه او را بسیار تحت تآثیر قرار داد و لرزه بر اندام او انداخت و با صدای بلند فریاد زد:
🔸من به اسلام و به این قرآن ایمان آوردم.
موریس بوکای با تغییرات بسیاری در فکر و اندیشه و آیین به فرانسه بازگشت و دهها سال در مورد تطابق حقائق علمی کشف شده ذر عصر جدید با آیه های قرآن تحقیق کرد و حتی یک مورد از آیات قرآن را نیافت که با حقایق ثابت علمی تناقض داشته باشد.
🔸و بر ایمان او به کلام الله جل جلاله افزوده شد (لا یأتیه الباطل من بین یدیه ولا من خلفه تنزیل من حکیم حمید).
حاصل تلاش سالها تحقیق این دانشمند فرانسوی کتابی بود بنام " قرآن و تورات و انجیل و علم بررسی کتب مقدس در پرتو علوم جدید".
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
@dr_soheil_asaad
قرآن ,تنها کتابی که "ارنست رنان" اندیشمند بزرگ فرانسوی هیچگاه از خواندن آن خسته نمی شود.
🔸ارنست رنان، نویسنده، مورخ و متفکر بزرگ فرانسوی که علاوه بر بسیاری از فعالیتهای علمی و تاریخی، تألیفاتی در خصوص زبانهای سامی دارد. میگوید: در کتابخانه شخصی من هزاران جلد کتاب سیاسی، اجتماعی، ادبی و غیره وجود دارد که همة آنها را بیشتر از یکبار مطالعه نکردهام و چه بسا کتابهایی که فقط زینت کتابخانه من میباشند ولی یک جلد کتاب است که همیشه مونس من است و هر وقت خسته میشوم و میخواهم درهایی از معانی و کمال بر روی من باز شود آن را مطالعه میکنم و از مطالعه زیاد آن خسته و ملول نمیشوم. این کتاب، قرآن کتاب آسمانی است.
💠💠💠💠💠
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
@dr_soheil_asaad
♦حاج محمد القائم ساوادا صفا
#تازه_مسلمانی که خود را وقف گسترش مکتب اهل بیت در ژاپن کرد
🔷او از مترجمان مشهور #قران به زبان #ژاپنی است. وی در دوم ژانویه سال ۱۹۲۴م. در شهر گیفو کشور ژاپن،چشم به جهان گشود. خانواده وی پیرو آیین رایج ژاپن، یعنی بودیسم و شینتو، بودند و او نیز دوران کودکی تا میانسالی را تحت تأثیر اندیشه مذهبی شینتوگذراند.
🔶پس از سالها مطالعه و پژوهش در زمینه ادیان و ملل گوناگون جهان، در تماس با بعضی از مسلمانان ژاپنی احساس کرد گمشده درونی اش را که سالها به دنبال آن بود، یافته است. پس از مدتی مطالعه و تحقیق پیرامون آیین اسلام، در سن پنجاه سالگی در یکی از مساجد به دین #اسلام مشرف شد. پس از آشنایی بیشتر با مبانی فقهی و اعتقادی اسلام دریافت که در میان فرق و مذاهب گوناگون اسلامی تنها فرقه ناجیه، شیعه امامی اثنا عشری است
🔷استاد ساوادا به بسیاری از پرسشهای علمی جویندگان حقیقت پاسخ میداد، در حالی که هیچ جایی از وی حمایت نمیکرد.
ایشان معتقد بود که عالم دینی باید از اوضاع کشور و دنیا باخبر و به تحولات آن حساس باشد...
@safiran_khahar
🔸🔸ادامه این مطلب را در سایت #رهیافته بخوانید
rahyafteha.ir/14245/
✳️ پدربزرگ عصر روشنگری اروپا مسلمان بود.
🔸 هرچند در غرب به افراد میآموزند که رنسانس و عهد روشنگری تنها حاصل تلاشها و تفکرات اروپاییان است، ولی آنچه در آثار عهد رنسانس دیده میشود، گویای آن است که متفکران مسلمان نقش عمدهای در تحولات فکری این دوره داشتهاند:
🔸رافائل، نقاش ایتالیاییِ دیوارنگاره "مکتب آتن"، مهمترین متفکران و اندیشمندان مؤثر بر غرب را در این نقاشی قرن شانزدهمی جمع کرده است. در این میان دو شخصیت شرقی هم به چشم می خورند: ابن رشد و زرتشت؛ https://telegram.me/bayeganitabligh/435
🔸به همین شکل در اثر قرن چهاردهمی کمدی الهی، دانته برزخ را جایی توصیف میکند که غیرمسیحیان نیکوکار میتوانند در آنجا زندگی اخروی مناسبی داشته باشند. وی ابن رشد، ابن سینا و صلاح الدین ایوبی را از جمله این غیرمسیحیان نیک برمیشمرد.
🔸در واقع نام بسیاری از فلاسفه و دانشمندان یونان پس از آن در اروپا بر سر زبانها افتاد که منابع علمی از عربی، فارسی و هندی ترجمه شدند که از جمله آنها میتوان به ستارهشناسی بطلمیوس، هندسه اقلیدسی و طب جالینوس اشاره کرد.
به علاوه مسلمانان این علوم را از یونان برگرفته، در هم ممزوج کرده و پایه علوم جدیدی همچون شیمی و جبر را بنا نهاده بودند که محاسباتشان مبنای اکتشافات کوپرنیک و نیوتون شد.
🔸فلسفه هم در دنیای اسلام ارج و قرب فراوان داشت و فلاسفه مسلمان نظریات ارسطو و افلاطون را مطالعه و مباحثه میکردند. فلاسفه مسلمان هم همچون فلاسفه یونان در آشتی دادن میان فلسفه و الهیات به مشکل خوردند، ولی برخلاف اروپا که سنت آگوستین این تعارض را با ممنوع کردن فلسفه و تفکرات انتقادی حل کرد، در دنیای اسلام - حداقل تا انتهای قرن دوازدهم - چنین رویکری نسبت به فلسفه نداشتند.
🔸ابن رشد یکی از این فلاسفه مشهور اسلامی بود که در اروپا به نام "مفسر" می شناختندش، چرا که در اروپا ارسطو را پس از ترجمه تفسیرهای ابن رشد از نظریات ارسطو بود که شناختند.
🔸ابن رشد مسبب زلزله روشنفکری در اروپا شد. نظریات وی در دانشگاههای برتر اروپا مثل پاریس و آکسفورد تدریس شد و موافقتها و مخالفتهای فراوانی را برانگیخت. اسقف پاریس دیدگاههای ابن رشد را به کمک کپیبرداری از نظریات غزالی رد میکرد. ولی دیدگاههای ابن رشد و آزاداندیشیهایش مسیر خود را تا قرن هفدهم ادامه داد و بر فلاسفه و متفکران بسیاری تأثیر گذاشت.
🔸چهارصد سال پس از مرگ ابن رشد، باروخ اسپینوزا فیلسوف یهودی تبار، تحت تأثیر اندیشههای وی، به حمایت از تفکر انتقادی و مستقل پرداخت. وی تأثیری ماندگار بر روند عصر روشنگری داشت و یکی از پدران عصر روشنگری نامیده میشود.
🔸بیشک دانشمندان و فلاسفه مسلمان نقش مهمی در شکلگیری تفکر اروپایی داشتند. هرچند کشورهای مسلمان به تبع سرکار آمدن حکومت های دیکتاتوری به عقب برگشتند ولی نقش دنیای اسلام در تاریخ تفکر انکار نشدنی است. لازم است در آموزش تاریخ در دنیای غرب تجدید نظر شود و حقایق تاریخی جایگاه خود را بازیابند.
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
@Allah4all
🔷رافائل دلگادو، در یک خانواده بسیار مذهبی کاتولیک در نیکاراگوئه به دنیا آمده است. زمانی که نوزاد بوده غسل تعمید دیده و اولین مراسم عشای ربانی را در سن ۸ سالگی تجربه کرده است. تردیدهای او زمانی آغاز میشود که به عنوان یک فرد بالغ، با دانستههای مذهبی درباره حضرت مسیح، مراسم به صلیب کشیده شدن عیسی مسیح را در انجیل نپذیرفته و همین منجر به آشنایی و گرایش او به #دین_اسلام میشود
🔶دلگادو متوجه شد که مسلمانان حضرت مسیح را پیامبر خدا دانسته و مانند مسیحیان به سوی مسیح نیایش نمیکنند، بلکه مستقیما خدای یکتا را میپرستند. انسان بودن مسیح در قرآن از نظر دلگادو منطقی آمده و همین منجر شد تا او در سن ۵۴ سالگی مسلمان شود. هر چند او معتقد است که به دین اسلام رجعت کرده است. او در این باره میگوید: به نظر ما روح هر انسانی بر اساس فطرت خود گرایش به پرستش خداوند دارد....
@safiran_khahar
rahyafte.com/21871
#اسلام_و_عدالت_اجتماعی
✳️ امام رضا(ع): از بيت المال مسلمين بردارید و بين فقرای زرتشتى نيشابور تقسيم كنید!
🔻رعايت حقوق ديگران حتى اگر مسلمان نيستند ، جزء اسلام و سيرة اهل بيت است. نقل شده است كه يك سرمايه دار زرتشتى در نيشابور از دنيا رفته بود و وصيّت كرده بود كه اموال مرا به فقرا بدهيد. قاضى نيشابور همه اموال را تقسيم كرد بين فقرای مسلمان.
🔻آمدند از امام على بن موسى الرضّا پرسيدند كه اين كار درست است يا نه؟ امام رضا (ع) فرمودند: نه، چون وقتى او ميگويد بدهيد به فقرا ، منظورش در درجه اول فقراى زرتشتى است.
گفتند آقا ! حالا كه قاضى حكم كرده و همه اموال تمام شده و تمام آنرا توزیع کرده اند .
🔻امام رضا (ع) فرمودند، حكومت اسلامى با سبك اهل بيت اينطور نيست، همان مقدار از بيت المال مسلمين بردارید و بين فقرای زرتشتى نيشابور تقسيم كنید. https://telegram.me/bayeganitabligh/443
🔻من از شما سؤال ميكنم، كسى در شرق و غرب عالم هست كه با اين امام و چهارتا روايت ايشان آشنا بشود و رو برگرداند؟ اصلا ممكن است؟
بخشی از سخنرانی استاد حسن رحیم پور با عنوان «امّت وسط» سال ۱۳۸۹
🔹#پی_نوشت: بنگریم که چقدر با این GncLAS4rKb و هماهنگ هستیم؛ اگر اینگونه نبودیم با اسلام و ایمان فاصله بسیاری داریم!
#قدری_بیاندیشیم!
@safiran_khahar
@Allah4all
تاثیر قرآن بر اندیشمندان غیر مسلمان.
🔸تنورد، خاورشناس و محقق و اندیشمند آلمانی که در زمینة مسائل قرآنی و اسلامی تحقیقات زیادی داشته است، میگوید: قرآن با نیروی برهان خود شنونده را مجذوب و شیفهة خود میسازد و قلوب را تسخیر میکند.
🔸همین قرآن بود که ملت وحشی عرب را معلم جهانیان کرد.
💠💠💠💠💠
@safiran_khahar
@dr_soheil_asaad
⭕ماجرای دختر یونانی که مسلمان شد
🔶نام من «ژنا» است یونانی هستم. در آلمان به دنیا آمدم و در یک خانواده بسیار سختگیر و متعصب ارتدوکس یونانی بزرگ شدم. ما تقریبا شبیه #مسلمانان به عقاید دینی بسیار پایبند بودیم. حدود سیزده سال قبل برای اولین بار به امارات رفتیم آنجا روز جمعه با دوستان به بازار رفتیم تا خرید کنیم ناگهان صدای #اذان آمد و دیدم همه چیز متوقف شد و همه رفتند تا نماز بخوانند. صدای اذان یک حس و حال عجیبی به من داد نمیدانم چه حسی بود ولی هرگز آن حس را از دست ندادم و مدام چیزی من را درگیر کرده بود میخواستم بدانم معنایش چیست و چه چیزی در خود دارد
🔷در آلمان با دختری مصری آشنا شدم که نام او «نوها» بود او خیلی کمک کرد تا ترس من از مرگ از بین برود و بدانم مرگ پایان زندگی نیست. او مرا متقاعد کرد که حقیقتی پس از مرگ وجود دارد و از #اسلام برایم گفت. البته قبل از آن درباره ادیان مطالعاتی داشتم ولی حالا عمیقا به تحقیقات پیرامون اسلام پرداختم و بهخصوص زندگی حضرت محمد (ص) را مطالعه کردم ایشان دارای شخصیتی با ویژگیهای فوقالعاده بود که مشابه آن را هرگز ندیده و نشنیده بودم. پس از خواندن زندگینامه پیامبر اسلام، تازه فهمیدم چیز زیادی از اسلام نمیدانم و بنابراین شروع کردم تحقیقات بیشتری داشته باشم در واقع حقایقی که را از اسلام قبل از این میدانستم اشتباه بود...
@dafiran_khahar
@rahyafte_com
#تمدن_غرب
#انسانیت
#ارزشها
✳️ آثار بزرگ تمدن بشری
فیلمی دیدم که دچار شوک شدم. باورش خیلی برایم سخت بود. (که در ادامه می بینید) خیلی فکر کردم چه مطلبی مناسب آن است. روزها و شبها فکر کردم و به قول سردار سلیمانی شبی بدون فکر به آن نخوابیدم.
تا اینکه سخنرانی استاد رحیم پور کلید قفل بسته شده ذهنم شد و کتاب " آری اینچنین بود برادر" دکتر شریعتی را را مقابلم گشود. خب من این کتاب را دوران دبیرستان خوانده بودم و هیچ از آن به یاد نداشتم. اما اینبار پس از دیدن این فیلم جور دیگر خواندم و جور دیگر درکش کردم...
آنچه در ادامه می آید متن بی دخل و تصرف دکتر شریعتی است:
"همواره تمدن ها و آثار بزرگ تمدن بشری را بزرگترین افتخار نوع بشر می دانستم و به هر شهر و کشوری که می رفتم بلافاصله به سراغ یکی از آثار بزرگ تمدن گذشته می شتافتم. تا بدانم و ببینم و بشناسم که این قوم چه اثری خلق کرده و چه شاهکاری آفریده است.
اینها در نظر من بزرگترین میراث عزیز بشریت بود.
تا اینکه در تابستان امسال ، در سفر به آفریقا که بیشترین شوقم دیدن اهرام سه گانه مصر بود، آن همه پندارها در درونم فرو ریخت.
برای ساختن این اهرام، سی هزار برده سیGncLAS4rKbیی چنین عظیم را از فاصله ی هزار کیلومتری به دوش می کشیدند و گروه ها گروه در زیر این بار سنگین جان می سپردند و هر روز خبر مرگ صدها نفر را به فرعون می دادند. و او بی اندکی ترحم اجساد لهیده بردگان را به گودال ها می ریخت و بردگانی دیگر را به سنگ کشی می گمارد.
حس بیگانگی کردم با آن عظمت و جلال و شکوه. و حتی حس کینه از آن عظمت و هنر و تمدن. که همه ی آثار عظیمی که در طول تاریخ تمدن ها را ساخته اند بر استخوان های اسلاف من ساخته شده اند. دیوار چین را پدران برده ی من بالا بردند و هرکه نتوانست سنگینی سنگهای عظیم آن را تاب بیاورد و در هم شکست، در جرز دیوار گذاشته شد.
دیوار چین و همه دیوارها و بناها و آثار تمدن بشری، اینچنین به وجود آمد...
همه از پیشرفت امروز غرب می گویند: اما هیچ کس نمی گوید غرب چگونه غرب شد؟
اینجا موزه انسان پاریس است و در آن جمجمه ۱۸۰۰۰ الجزایری که سرآن ها توسط ارتش فرانسه در زمان استعمار الجزایر جدا شده، نگهداری میشود.
@safiran_khahar
@ninfrance
#اسلام_ناب
#رمز_پیروزی
✳️ از این اهانت ها نترسیم. از خودمان بترسیم.
امام خمینی گفتند: از آمریکا و تهدیدهایشان نترسید. از خودتان بترسید. الآن هم همین است. اسلام هرگز به دست کفر شکست نخورده است و نخواهد خورد. هرگز. یک نمونه در تاریخ نشان دهید.
به تعبیر قرآن، کفر بر اسلام هرگز غلبه نمی کند. جاء الحق، زهق الباطل، إن الباطل کان زهوقا. اصلاً ذات باطل رفتنی است.
سؤال میپرسند پس این همه باطل که در دنیا حاکم است، برای چی است؟
پاسخ این است که جاء الحق صدق و تحقق پیدا نکرد. هر جا می بینید که باطل حاکم است، برای این است که حق نیامده است. حق بیاید، محال است که باطل در صحنه بماند. https://telegram.me/bayeganitabligh/449
🔹حسن رحیم پور ازغدی
گزیده ای از سخنرانی « تثلیث مقدس غرب در برخورد با محمد (ص) »
@safiran_khahar
@Allah4all
♦این متن نوشته تازه مسلمان اسپانیایی به نام بلال (استاد دانشگاه) است در پاسخ به این سؤال است که: چرا اسلام را پذیرفتید؟
🔷من که به کار طراحی ساختمان (آرشیتکت) مشغول بودم؛ با طراحی ساختمان به شیوه آندلسی نیز آشنا شدم. ساختمان «الحمراء» در گرانادا (قَرناطه)، ساختمان «مدینه الزهرا» در کوردوبا (قرطبه) و «القصر» (الکازار) در شهر سِویل را مطالعه کردم. از سازمان میراث فرهنگی اسپانیا درخواست کردم تا مدارکی را برای مطالعۀ طراحی ساختمان در الحمراء، مدینه الزهراء و القصر در اختیارم قرار دهند؛ امّا این اسناد مرا اقناع نکرد.
🔶من همیشه کتابهای قدیمی را میخریدم و در تلاش بودم تا به اطلاعاتی دربارۀ هنر اسلامی دست پیدا کنم که فراتر از عکس و پوستر و این چیزها باشد. روزی در سال ۱۹۷۴ میلادی از یک کتابفروشی قدیمی در بروکسل از احتمال وجود رسالۀ دکتری دربارۀ هنر اسلامی یا قواعد طراحی اسلامی، که نویسندۀ آن یک شهروند عرب یا مسلمان باشد، سؤال کردم. او گفت که وقت خودم را از دست ندهم؛ زیرا در اروپا هیچ علاقهای نسبت به هنر اسلامی وجود ندارد و افزود: تمام تمدّن اسلامی از کتابی به نام #قرآن استخراج شده و کلید رمز هنر و علوم اسلامی در همین کتاب است.
🔷من به خانه آمدم و به یکی از دوستانم به نام داریو فرناندز آلوارز، تلفن کردم و از او خواهش کردم تا یک نسخه قرآن برایم ارسال کند. او یک جلد قرآن برای من فرستاد. وقتی قرآن را باز کردم، اولین مطلبی که خواندم، این بود: «این کتاب را فقط افراد پاک و مؤمن میتوانند لمس کنند.»
این جمله مرا تکان داد و به فکر وا داشت. به مدّت یک هفته با خودم فکر میکردم که این جمله حامل چه پیامی برای من است. میدانستم که قرآن کتابی مقدس است که بر پیامبر اسلام نازل شده است و در آن هیچ تناقضی وجود ندارد و برخلاف انجیل که نُسَخ متفاوت و گوناگونی از آن وجود دارد، قرآن در همه جای دنیا یکی است...
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_مقاومت_فکری
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
🔸شرح کامل داستان جالب مسلمان شدن بلال در سایت #رهیافته ولینک زیر 👇
rahyafteha.ir/36322/
📣📣📣📣📣📣
⭕️اعلام برنامه 5شنبه 18 مرداد⭕️
✅ کلاس زبان انگلیسی سطح یک استاد آقای رادمنش ساعت 9 برگزار می شود.
✅ کلاس عربی استاد آقای خواجوی ساعت 9 برگزار می شود.
✅ کلاس زبان روسی استاد سرکار خانم قربانی ساعت 14.30 برگزار می شود.
📣📣📣📣📣📣
🔺کلاس های
#زبان_عربی
#زبان_روسی
#زبان_اسپانیایی
ظرفیت دارند.
علاقمندان می توانند با مراجعه به لینک های زیر ثبت نام نمایند.
🔺 https://t.me/joinchat/DkxxjA-u-ByITwSnAaySAA
🔺http://eitaa.com/joinchat/1668546572C26715fb5d1
#محتوای_تخصصی
#ویژه_مبلغین_بین_الملل
✳️ ویژگىهاى مبلغ موفق بین المللی
🔹بخش اول
۱ – ذکاوت:
ما دینداران متعهد، نماز شب خوان، اما غیر زیرک داریم که مناسب کار تبلیغ خارج از کشور نیست; در واقع یک مبلغ اعزامى به خارج از کشور باید از قدرت تصمیم گیرى بالایى برخوردار باشد که از هوش و ذهن خلاق آنها سرچشمه مى گیرد. به تعبیر دیگر در هنگام مواجهه با مشکلات متعدد، نباید بگوید که این امر را به من ابلاغ نکردهاند; بلکه در چنین مواقعى باید تشخیص دهد که چگونه برخورد کند تا مسیر مشکل را تغییر دهد. به عنوان مثال، اگر پلیس آن کشور به او گفت که تدریس قرآن در اینجا ممنوع است نباید آن مبلغ خود را ببازد و بگوید برگردم به ایران; یعنى باید خود قدرت تصمیم گیرى داشته، راهکار دیگرى را براى تبلیغ انتخاب کند. اگر تدریس قرآن ممنوع شد، احکام را تدریس کند.
۲ – شجاعت:
دومین ویژگى یک مبلغ خارج از کشور شجاعت است; زیرا اگر مبلغ خلافیت داشته باشد، اما شجاعت نداشته باشد در مواجهه با سختىها و شداید دچار اضطراب و خودباختگى مى شود. به عنوان نمونه خاطره اى را در این ارتباط نقل مى کنم.
یک روز در قزاقستان در سالن غذاخورى، پلیس گGncLAS4rKbرا مطالبه کرد; بنده گفتم، پاسپورت در منزل است. در این هنگام پلیس به حرف ما اعتنایى نکرده و ما را به همراه خود به مرکز پلیس برد. یکى از مبلغانى که در اینجا با ما بود اتفاقا فرد بسیار خلاقى نیز بود، چون شجاعت نداشت رنگش پرید، تا حدى که من فکر کردم بیچاره مرد. چنین افرادى نمى توانند حرف خود را در مواقع بحرانى بزنند و اگر آنها را به زندان انداختند، نمى توانند از خود دفاع کنند.
۳ – تدین:
دیگر ویژگى مبلغ دینى خارج از کشور تدین است زیرا در صورتى که دین در ضمیرش نفوذ نکرده باشد، نه تنها منشا اثر نمىشود بلکه خود به عنصرى ضد تبلیغى تبدیل مى گردد.
در ایران بخاطر این که مبلغین علوم دینى لباس مقدس روحانیت را به تن دارند، خود این لباس نوعى محدودیت براى آنها ایجاد مى کند. گرچه این حکم کلى نیست، اما برخى افراد از ترس دادگاه ویژه، حفظ آبرو و یا حفظ شؤونات روحانیت، ملاحظاتى را در حرکات، سکنات، رفتار و اعمال خود لحاظ مى کنند، اما در خارج از کشور چون عموما مبلغین به ناچار با لباس غیر روحانى به تبلیغ دین مى پردازند، تنها فیلتر کنترلى آنها ایمان است. اگر عنصر ایمان در وجود طلبه ریشه دوانیده باشد، بسیار مؤثر واقع خواهد شد.
۴ – جوان بودن:
اگر مبلغ جوان نباشد از عهده مشکلات احتمالى تبلیغ نظیر در راه ماندن، در سرما و برف گرفتار آمدن برنمى آید. در این ارتباط خاطرهاى را تقدیم حضور شما عزیزان مى نمایم. در منطقه سیبرى که شب و روز برف مى بارد، در یک شب از سوى یکى از شیعیان به مهمانى دعوت شده بودم. بر طبق رسم آنجا هیچگونه تعارفى در مراودات و تعاملات اجتماعى وجود ندارد. بعد از صرف شام، هنگامى که قصد بازگشتبه محل سکونت خود را داشتم (که حدود یک کیلومترى آنجا بود) میزبان به من توصیه کرد شب را در منزل آنها بمانم، ولى در حالى که بیرون از خانه بیش از یک متر برف باریده بود، من گفتم که باید بروم. از خانه خارج شدم، وسیله اى براى رسیدن به خانه پیدا نکردم و مجبور شدم پیاده مسیر را طى کنم. در بین راه تا سینه در برف فرو مى رفتم به طورى که نزدیک بود خفه شوم! در اینجا نتیجه مى گیریم که جوان بودن و سلامت جسمى براى یک مبلغ نیاز است تا بتواند در مقابل خطرات و مشکلات عدیده مقابله نماید.
۵ – نویسندگى:
اگر مبلغ دینى قدرت نوشتن نداشته باشد و صرفا براساس بیان و امور شفاهى به تبلیغ پردازد، در صورتى که شرایطى در خارج از کشور بروز نماید که از طریق بیان و خطابه نتوان پیام دین را به تشنگان معارف رساند در عمل اصل مقوله تبلیغ منتفى خواهد شد. به عنوان مثال، در روز واقعه ۱۱ سپتامبر در یک سفر تبلیغى که در شهر تفلیس بودم تمام روزنامه ها و مجلات در سطح وسیع اسلام را دین تروریستى و مسلمانان را تروریست معرفى مى کردند، آنها با درج مقالات و تحلیلهاى مختلف با استناد به برخى از آموزه هاى دینى اسلام، همانند آیین جهاد درصدد تروریستى جلوه دادن اسلام برآمدند. آنها مى نوشتند که بر طبق آیین جهاد مسلمانان، کشتن غیر مسلمانان تا جایى که جان مسلمانان به خطر نیفتد بر آنها (مسلمانان) واجب است.
خب تصور کنید در چنین مواقعى اگر مبلغ دینى ما اهل قلم باشد با نوشتن پاسخ آن شبهات در عمل نه تنها حرکت ضد دینى را خنثى مى کند، بلکه در صورت نگارش مستند پاسخها یک اقدام تبلیغى غیر مستقیم را جامه عمل مى پوشاند.
اتفاقا این حقیر نیز از فرصت استفاده کرده و با نوشتن پاسخهاى علمى، شبههزدایى نمودم.
🔸حجت الاسلام مدبر
ادامه دارد ...
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
@Allah4all
♦مارکلا ماتیوس برای ما توضیح میدهد که پس از پذیرفتن حقیقت #اسلام چطور خانواده اش را مطلع ساخت.
🔶من قبلا آن ها را از این مساله آگاه کرده بودم که در حال مطالعه درباره ی #اسلام هستم و عمیقاً نیز به آنها باور داشتم. همواره سعی نمودم تا با لبخند به پرسش هایی که راجع به آنها هیچ اطلاعاتی نداشتم جواب دهم. نوامبر سال ۲۰۱۳ بود؛ هنوز شهادتین را نگفته بودم ولی #حجابم را رعایت می کردم. خانواده ام با سر و وضع جدید من مشکلی نداشتند. در آگوست ۲۰۱۳، درس سنت ها و تغییرات منطقه ی غرب آسیا برای من انتخاب شد. دیری نپایید که شروع به مطالعه ی #قرآن نمودم و شخصاً اقدام به پژوهش و تحقیق راجع به اسلام کردم. می شود گفت که من به طور ناخواسته قدم در راهی معنوی گذاشتم. پس از ماه ها همنشینی و صحبت با یک امام مسجد، تصمیم به تغییر دین گرفتم...
🔷خیلی زود پس از این ماجرا نوبت به ملاقات سایر اعضای فامیل رسید. حجاب داشتن من سنگین تر از هر موقع دیگری حس می شد داشتم وارد خانه ای می شدم که فضایش پر شده بود از موسیقی R&B، مشروبات الکی، دخترها و پسرهایی که با یکدیگر معاشرت می کردند و کودکانی که هر طور که دوست داشتند تفریح می کردند. خیلی طاقت coسا بود. آنها جک می ساختند و می خندیدند...
@safiran_khahar
@rahyafte_com