هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
24.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #وضعزیرساختهادرآمریکاتهوعآوراست
💢 #دههاهزارپلدرحالتفروریختنقراردارند
💢مانند #مترویتهران در پاریس، لندن، واشنگتن وجودندارد
✴️ #مقایسه عمرانشهری #ایرانوآمریکا
بخشاول: دکتر رندی شرت (Randy Short) دکترای دانشگاه هاروارد که به ایران سفری داشته
✴️بخشدوم: کارشناس بی.بی.سی فارسی از واشنگتن
#اختصاصیتحلیلگرانانقلاباسلامی👇
@IslamicRevolutionaryAnalysts
دکتر سهیل اسعد، اندیشمند و مبلغ آرژانتینی در گفتگو با «حوزه»:🔻
🔹دنیا چشمانتظار تولید محتوای رسانهای سالم است
🔹عرصه رسانه بهترین فضا برای رساندن پیام است و حوزه باید بصورت جدی وارد این عرصه مهم شود
🔹طلبهها #تخصص_محور تربیت شوند نه همه کاره
🔽رسانه یک فضایی است که خطاب دینی باید در آن وجود داشته باشد و نمی توانیم میادینی که دشمن برای حملات خود علیه #اسلام و مسلمین از آن بهره می برد را خالی بگذاریم
🔸اتفاق مهمی که در #دانشگاه افتاده و در حوزه علمیه رخ نداده، تقسیم وظایف است. در حوزه ما همه کاره هستیم. یک طلبه هم مولف، مترجم، مجری، امام جماعت، عاقد و... است و هم بسیاری از امور دیگر را هم انجام میدهد.
متنکاملگفتگو:👇
hawzahnews.com/detail/News/471103
@safiran_enghlab
@Jahan_Shahri_Ha
روایتی متفاوت از نمایشگاه عکس اربعین در دانشگاه آلبرتا و در بین مسیحیان و اهل سنت
به همراه گزارش تصویری زیبا با روایت صوتی به فارسی
#مرضیه_ثقفیان
فارغالتحصیل دکترای مدیریت از دانشگاه یورک، ساکن ادمونتون، کانادا
گروهی از دانشجویان و دوستداران اباعبدالله الحسین (ع) در شهر ادمونتون کانادا برای دومین سال پیاپی نمایشگاه عکسی از راهپیمایی باشکوه اربعین در محل دانشگاه آلبرتا برگزار کردند.
این گروه موفق شدند نمایشگاه عکس را به یک همایش استانی با عنوان «گفتگوی اسلام و مسیحیت» نیز ببرند تا مخاطبان مسیحی و مخاطبانی از اهل سنت را دعوت به تماشای عکسهایی از راهپیمایی اربعین نمایند. عکسهای مربوط به حضور نمایندگانی از ادیان دیگر در راهپیمایی اربعین برای این مخاطبان جذابیت مضاعفی ایجاد کرده بود.
واکنش اغلب مخاطبین در هر دو نمایشگاه عکس بسیار مثبت و حاکی از شگفتی بود. اکثر قریب به اتفاقشان هیچ اطلاعی از وجود چنین راهپیمایی عظیمی نداشتند، بعضی ابراز علاقه میکردند که بتوانند در راهپیماییهای بعدی شرکت کنند، و بعضی آرزو میکردند برنامهی مشابهی در شهر خودشان داشته باشند که در آن پیروان ادیان مختلف در کنار هم برای اعتلای عدالت و محبت و دوستی حضور پیدا کنند. همچنین وجود نمایشگاه کمک کرد تا نام حسین (ع) و داستان کربلا را به گوش مخاطبانمان برسانیم.
خدا را شاکریم که امسال نمایشگاه عکس اربعین بصورت هماهنگ در شهرهای دیگر کانادا و چندین شهر امریکا نیز برگزار شد و همگی توفیق پیدا کردیم تا با همدلی و به اشتراک گذاشتن همهی تجربهها و داشتههایمان، قشر وسیعتری از مخاطب را در گسترهی امریکای شمالی با نام امام حسین (ع) و راهپیمایی اربعین آشنا کنیم. دعا میکنیم این حرکت ادامهدار باشد، به شهرها و کشورهای دیگر دنیا نیز برده شود، و کیفیت کارمان سال به سال بهتر و موثرتر شود.
دربارهی جزئیات نحوهی برگزاری نمایشگاه عکس اربعین در حاشیهی همایش «گفتگوی اسلام و مسیحیت» باید اضافه کنم که:
۱) گروه ما بعد از آگاه شدن از اینکه قرار است به زودی چنین همایشی برگزار شود، با برگزارکنندگان همایش تماس گرفت و برایشان درباره شباهتهای راهپیمایی اربعین و موضوع همایش (گفتگوی ادیان) توضیح داد. بطور خاص چون نمایشگاه شامل عکسهایی از حضور اقلیتهای مسیحی و پیروان سایر ادیان در راهپیمایی اربعین بود، توانستیم نشان دهیم که راهپیمایی اربعین محل تجلی نقاط مشترک ادیان آسمانی است و در آن پیروان ادیان مختلف بخصوص مسلمانان و مسیحیان در کنار هم حاضر میشوند.
۲) ما در عین تاکید بر اینکه این راهپیمایی بیشتر محل تجمع مسلمانان شیعه است، توضیح دادیم که اقلیتهایی از اهل سنت نیز در آن شرکت میکنند و اینکه اساسا شخصیت و جایگاه امام حسین (ع) مورد احترام و محبت اکثر فرقههای سنی نیز هست. بدین ترتیب موفق شدیم حساسیت برگزارکنندگان همایش در مورد اختلافات احتمالی شیعه و سنی در زمینه رویداد سالانهی راهپیمایی اربعین را به آسانی برطرف کنیم. لازم بذکر است که برادران و خواهران اهل سنت از شرکتکنندگان اصلی همایش «گفتگوی اسلام و مسیحیت» و به تبع آن بخشی از مخاطبان نمایشگاه عکس اربعین ما بودند. ما هیچ عکسالعمل منفی از این گروه مخاطب نگرفتیم بلکه بیشتر برایشان جالب بود و در مورد راهپیمایی سوال میپرسیدند.
۳) در نهایت، خیلی خوب است که در هر شهری که زندگی میکنیم، اخبار مربوط به رویدادهای فرهنگی و مذهبی شهرمان را پیگیری کنیم تا اگر فرصت مناسبی برای برگزاری نمایشگاه عکس اربعین در یکی از این رویدادها فراهم شد، بتونیم از قبل ترتیبات لازم برای حضور نمایشگاه عکس را در آن رویداد مورد نظر بدهیم. تجربهی ما از برگزاری نمایشگاه عکس در حاشیه همایش «گفتگوی اسلام و مسیحیت» نشان داد که رونمایی از رویداد عظیم راه پیمایی اربعین قابلیت نمایش و جذب طیف وسیعتر از دانشجویان یعنی گروههای سنی بالاتر از دانشجو و پیروان ادیان مختلف را نیز دارد.
📹 گزارش تصویری زیبا و دلنشینی همراه با روایت صوتی از نمایشگاه اربعین امسال تهیه شده که میتوانید در ادامه به تماشا بنشینید.
https://t.me/K1inUSAMultiMedia/363
@safiran_enghlab
مشاهدات و روزنوشتههای دانشجویان و دانشآموختگان مسلمان ایرانی🇮🇷 از امریکا🇺🇸
@K1inUSA
به ما بپیوندید: https://t.me/joinchat/AAAAADwnejmuoSjHfYDniw
#فضای_مجازی
#فارسی
✳️ فارسی در میان ۱۰ زبان اول دنیا به لحاظ تعداد کسانی که آن را بعنوان زبان اول صحبت میکنند قرار ندارد، اما نهمین زبان پرکاربرد در فضای مجازی است.
🔹بیش از ۵۰% محتوای تولیدی اینترنت به زبان انگلیسی است و فقط ۱.۸% از سایتها به زبان چینی است/اعتماد آنلاین #مجله_پژوهشگر
🔸پی نوشت:
- کدام زبان ها را برای #تبلیغ_بین_الملل فرا بگیریم؟
- در کدام کشورها و با چه زبانی زمینه بیشتری برای فعالیت تبلیغی و معرفی اسلام ناب وجود دارد؟
- انتخاب کنید ...
@safiran_enghlab
@Allah4all
#شکوه_معماری_اسلامی
کاخ #الحمرا؛ واقع در #گرانادا؛ در کشور اسپانیا؛ از جاذبه های توریستی باشکوه این کشور است. این کاخ با شکوه و حیرت انگیز؛ محصول معماری اصیل و ناب اسلامی مسلمانان در دوران طلایی اسلام اندلس است. جاذبه های گردشگری اول اسپانیا؛ بناهای اصیل اسلامی است.
پ.ن: اسلام شکوه و تمدن را به جهانیان عرضه کرد؛ به مسلمان بودن خود افتخار کنید.
@safiran_enghlab
🔻دفاع از دین در قلب اروپا
🔷️یک دانشجوی خانم ایرانی سالهاست که در ایتالیا، قلب اروپا و کشور نژاد پرستان تحصیل میکند، ولی حتی در دانشگاه هم حجاب خود را نگه میدارد و میگوید همیشه به خودم گفتم حق نداری وقت خطر، چادر از سر برداری.
🔶️ ایشون با اخلاق اسلامی توانستند بانوان زیادی را به خود جذب کنند. جالبه که ایشون در سال آخر دوره کارشناسی در ایران چادر رو به عنوان حجاب برتر انتخاب میکنند و محکم هم پای اعتقادشون ایستادن.
خار چشم مسیح پولی نژاد
#ارسالی_مخاطبان
@safiran_enghlab
@afsaraniiha
#خاطرات_بین_المللی
#افغانستان
✳️ #علی ع #محور_وحدت نه تفرقه
#روضه_شریف؛ گنبدی فیروزه ای، شهر #مزار را به دور خود به طواف گرد آورده است.
انصاری، مردی که پدرانش سلسله وار، تولیت این آستان را بر دوش کشیدند.
چون شروع کند به شعر خواندن در رسای صاحب روضه شریف، دیگر با شور شاعرانه اش، یارای ترک محفلش نخواهد بود.
اینجا روضه است آنهم شریف؛ چنان که از درب ورود مردم شیعه و سنی پای برهنه می آیند. به گفته متولی، سرّ این دلبری و دلدادگی مردم و این نقطه فیروزه ای شهر در این است که دنیایی از گره ها را در این مزار، گشوده یافته اند و حاجت ها را روا. انصاری می گوید حتی #طالبان هم نتوانست دست درازی کند این روضه را.
روضه، شریف است چون منتسب است به مولا علی ع؛ تابلو ورودی اش چشمانم را متوجه خود می سازد: مزار علی ابن ابی طالب خلیفه چهارم.
به باور مردمانش، ابومسلم خواست پیکر مطهر علی ع را به این منطقه بیاورد. و به گمانشان، اینجا مزار علی است.
چه زیبا گفت انصاری: چه اینجا مزار واقعی باشد و چه نباشد، حُسن انتسابش به علی ما را کفایت می کند.
باز #تالماتم مرا به #تامل واداشت. علی کیست؟ از شیعه و سنی تا جرداق مسیحی به او دل دادند. باور کنیم علی محور #وحدت است نه تفرقه. او پیشوای انسان و اسلام است خواه یکی او را #امام_اول بداند و دیگری #خلیفه_چهارم.
دلم پیش علی ماند و مزار شریف علی؛ و منتظر دعوتی دیگر که مرا بخواند: بیا بریم به مزار...
#حجت_الاسلام_جهانگیری
@safiran_enghlab
@Allah4all
📌وقتی #امام_موسی_صدر با کمک مسلمانان، کلیسای سوخته مسیحیان را بازسازی کرد
🎄زمانی که شهردار جدیده بودم و به کار وکالت و رسیدگی به مسائل حقوقی شهروندان اشتغال داشتم، به دلیل پیگیری کار اداری #اسقف آشوریان به کاخ ریاست جمهوری می رفتم. یک روز به امام موسی صدر بر خوردم او با اینکه برای نخستین بار من را می دید، مرا به گرمی به آغوش گرفت و گفت: «من تو را از خودت بهتر می شناسم. #شیعیان ساکن در برج حمود(منطقه مسیحی) به من گفته اند تو چگونه آنان را مانند فرزندان خود حمایت می کنی و میان آنان و یک #مسیحی مارونی فرقی نمی گذاری.»
🎄 سپس شروع کرد به نام بردن از خانواده های #شیعه آن منطقه و یکایک ایشان را درست می شناخت. او ادامه داد: «ما همه باید دست در دست هم بدهیم و با هم برای خدمت مشترک به نزدیکی بین #مذاهب و ایجاد زمینه زندگی مشترک میان آنها تلاش کنیم.»
🎄چند روز بعد، ناگهان از #کلیسای مارمارون در بوشریه سرقت شد و به آتش کشیده شد. در حالی که بر تخته سیاه مدرسه کلیسا عبارت «لا اله الا الله» را نوشته بودند. این حادثه فضای بسیار مسمومی علیه #شیعیان و مسلمانان ایجاد کرد و منطقه را متشنج ساخت. پس از آن #امام_موسی_صدر با من تماس گرفت و از من خواست در سد بوشریه(منطقه مسیحی) و در محلی که قرار بود مسجد بسازند به دیدارش بروم.
🎄آنجا در حضور جمعیت فراوانی از شیعیان، چنین گفت: امروز می خواهیم پول جمع کنیم، اما هر چه جمع شود، برای ساختن این #مسجد و کلیسای مارمارون نصف می کنیم. این کار هوشمندانه او مرهمی بر زخم مسیحیان بود و به سرعت آرامش را به منطقه باز گرداند. چند وقت بعد معلوم شد کسی که این کار را کرده بود، یک #مسیحی بوده است که می خواسته فتنه به پا کند.
🎄چندی بعد آگاه شدم که ایشان قرار است در #کلیسای پدران کبوشین سخنرانی کند، سخنرانی معروف و تاریخی با عنوان «ادیان در خدمت انسان». برای نخستین بار در تاریخ یک کلیسا، یک روحانی مسلمان در روز یکشنبه در #محراب کلیسا برای مسیحیان موعظه می کند و عکس ایشان در زیر صلیب، به شکل گسترده منتشر می شود. من با او به آنجا رفتم هنگامی که سخنرانی پایان یافت می خواستیم برگردیم، که یکی از #کشیش ها دستم را گرفت و گفت: «این انسان امتداد روح مسیح است. »
🌈آگوست باخوس، نماینده سابق مجلس لبنان
@safiran_enghlab
@rahyafte_com