9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از کلاس های برگزار شده در مجموعه آموزشی سفیران سلامتی
فردا دوباره کنار هم جمع میشیم تا مجدد از آموزه های طبی و معنوی #استاد_بهرامی بهره مند شویم😍😍
﷽
بالاخره امروز رسید😍
کلاس #شخصیت_شناسی و #شناخت_بیماری_ها_از_چهره
با تدریس استاد بهرامی
امروز ساعت 15
مکان :
مشهدمقدس _ میدان تختی نبش مطهری جنوبی ١ سلامتکده تختی طبقه 3
09350828449
09359437021
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۳۰ گیگ فیلم مستهجن در دست پسربچه ۷ساله؛ پنهان شده در هارد والدین!
🔹قصهای جنجالی به روایت روانشناس صداوسیما در برنامه زنده تلویزیونی
❌مواظب کلمه هایی که
به کار میبریم باشیم ❌
💠💠💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/2559836373C3b3e0347fe
💠💠💠💠💠
💎عوارض تاخیر فرزندآوری تا سن هجده سال 💎
از هدایای شیطان رجیم و زندگی مدرن به جامعه امروز:
👒درد قاعدگی و درد پا
👒تنبلی تخمدان
👒بسته شدن لوله های رحم
👒نامنظم شدن قاعدگی
👒کیست رحم
👒عفونت رحم
👒سرطان رحم
👒کیست تخم دان
👒سرطان تخم دان
👒کیست سینه
👒ناباروری
👒سرطان سینه
👈تحقیقات نشان می دهد بیش از هفتاد درصد خانم هایی که تا سن هجده سالگی تجربه بارداری نداشته اند از این عوارض رنج میبرند.
✅ در فرهنگ و طب متعالی ما به زایمان زنده زایی می گفتند. حکما معتقد بودند هر زایمان ، پنج سال به عمر زن اضافه می کند. برای درمان مشکلات و بیماری های متعدد بانوان زنده زایی از توصیه های اصلی بود.
✅اگر از مادربزرگ ها بپرسید به شما خواهند گفت اکثر بانوان در قدیم به طور متوسط هر دو سال یک زایمان طبیعی در خانه داشتند، و با کلماتی مثل میوم، کیست،آندومتر،نازایی، عفونت، مشکلات اعصاب و ... که الان همه خانم ها دارند، آشنایی نداشتند...
💠💠💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/2559836373C3b3e0347fe
💠💠💠💠💠
#خوراکی_های_ناسالم1
🖌🔴 #مواد_کارخانه_ای
❌موادکارخانه ای به علت افزودنی های شیمیایی جزمواد سردوخشک وسودا زا محسوب می شوند.🥫🥤🍮🥖
🔴درمواد کارخانه ای پنج دسته اصلی مواد شیمیایی وجود دارد.👇👇👇
1⃣اسیدهای صنعتی:
🔺به عنوان طعم دهنده یا تسریع کننده فعال وانفعالات شیمیایی مثل اسید سیتریک،اسید مالیک،اسید فسفریک و...🍹🥤
2⃣شیرین کننده های مصنوعی:
🔺 مثل آسپارتام وساخارین و...به منظور کاهش استفاده ازشکروکاهش هزینه تولید ودر مشکلات مغزی (MS ،صرع ،اختلات عصبی)ومشکلات گوارشی تاثیر گذار اند.🍭🍫🥤
3⃣نگهدارنده ها:
🔺جلوگیری میکنندازاکسید شدن یا تغییردررنگ و طعم موادغذایی مثل👇👇👇
🔺 بنزوات سدیم که درانواع کنسروها،کمپوت هاوآبمیوه هاوجود دارد وباعث عوارض وخیم کبدی می شوند🥫🍹
🔺سوربات پتاسیم ،هیدروکسی تولوئن که در روغنهای مایع ،چیپس وماکارونی به کار می رود.🍟🍝
🔺سولفیت سدیم که در محصولات گوشتی ودریایی منجمد به کار می رود.🍗🥩🦐
🔺نیتریت و نیترات سدیم نگهدارنده سوسیس و کالباس که سمیت زیادی دارد وباعث سرطان می شود.🍔🌭🥪
4⃣استابلایزر ها: ( قوام آور)
🔺 در خامه،بستنی،شیر وماست پاستوریزه به کار می رود .🍧🍨🥛
5⃣رنگهای مصنوعی:
🔺که در بسیاری از مواد غذایی به کار می رود.🍭🍬🥤🍹
🖌🔴 #عوارض_نگهدارنده_ها
🔺بیماری های قلبی وعروقی،سرطان ها،چاقی،رسوبات مفصلی،خستگی،کسالت،لک وجوش صورت،دیابت ،بیماریهای کبدی و...
🖌🔴 #سوسیس_کالباس:🌭🥪
🔺جزء فاسدترین خوراکی ها است از گوشت منجمد ،دام های بیمار وآلوده،لاشه حیوانات تلف شده،ضایعات مرغ فروشی هاوکشتارگاه ها،نان خشککپک زده،کنجاله سویا،طعم دهنده شیمیایی،ونگهدارنده نیتریت و نیترات که سرطان زا هستند تشکیل شده اند.
🖌🔴 #مرغ_های_پرورشی:🐔🐔🐔
🔺به علت تغییر ژنتیک این مرغ باعث ایجاد سردی وپف آلودگی در بدن می شوند.
🔺تحرک کم جوجه ها باعث تجمع سموم در بدنشان می شود.
🔺استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از تلفات
🔺برخی مرغداران جوجه های مریض درحال مرگ وحتی لاشه مرغ ها را به رستورانها می دهند.
🖌🔴 #روغن_های_صنعتی:
🔺شیوه استخراج روغن بامواد شیمیایی مثل گاز هگزان است.
🔺فرآوری روغن برای تغییر رنگوطعم روغن که باعث مشکلات کبدی می شود.
🔺بخش عمده ای از روغن های صنعتی پالم وپارافین است تا مقرون به صرفه باشد.
🔺روغنهای گیاهی ۶۰_۷۰ سال هست که وارد تغذیه بشر شده است وواقعا گیاهی نیست.
🔺مصرف همین روغن های صنعتی باعث بیماری های قلبی_عروقی،مشکلات گوارشی سرطان،دیابت،کبد چرب،مشکلات مغزی وعصبی از جمله آلزایمر و...شده است.
💠💠💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/2559836373C3b3e0347fe
💠💠💠💠💠