*♨️یووال نوح هراری/ نظریه پرداز معروف اسرائیل*
*🔹مراقب باشید!!! مرد 85 ساله ایرانی هرگز تن به شکست نمی دهد، ما وارد یک حلقه آتش تله و حقه ایرانیا گرفتار شدیم.....*
*🔹[آیت الله]خامنهای دستور اعزام مستشاران نظامی کشور خودش را به لبنان نداد، عراقی ها، افغان ها، تاجیک ها، آذری ها و پاکستانی ها به کمک لبنان نرفتن!! اما دارند ده ها هزار نیرو به سوریه با کمک نیروهای ویژه روسیه اعزام می کنند؟؟ نه! این تله است!*
*ما در تله افتادیم؛ من دو پیام به بنیامین نوشتم و گفتم آتش بس نکنید، حالا دارم خواهش می کنم جلوی دخالت مستقیم ترک ها را به سوریه بگیرید.*
*اگر ترک ها وارد عمل شوند ایران با تمام قوای نظامی خود از طریق هوا و زمین سوریه را جهنم خواهد کرد، سپس نبرد زمینی ما با ایران در بلندی جولان شروع می شود.*
*🔹آتش بس از سوی ما نباید نقض شود، اگر این اتفاق بی افتد، ایران دومین تله خودش را با موفقیت به ثمر رسانده، اروپا آمریکا مارو طرد خواهند کرد، صَدّام حُسین عبدالمجید تِکریتی فراموش کردی بنیامین؟؟؟*
✍من هم در پی نوشت کوتاه یکی از خبرهای امروز صبح گذرا به همین موضوع اشاره کرده بودم و گفتم احتمالا این آتش بس خیلی دوام نداشته باشه.
منظور این یکی دو روزه نیست ولی به نظر برنامه مفصلی وجود داره.
*یادتون نره سردار قاآنی از طرف حاج قاسم مغز متفکر نظامی شناخته میشدن.*
یکم باید بیشتر اعتماد کنیم.
*حاج قاسم به نیروهاش یاد داده بود هر تهدیدی رو باید به فرصت تبدیل کنن*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش بودی حاج قاسم..
کی باورش میشه
سرداری که ابرقدرتها رو به زانو دراورد
حتی به سرباز زیر دستش هم اینقدر توجه میکنه؟!
تو راهرو صبر میکنه
مداحی سرباز رو کامل گوش میده
بغلش میکنه و بهش انگشتر هدیه میده...
چقدر کمیاب بودی مرد...
🔰معضلات ارتش سوریه :
۱- سرباز محور بودن ؛ سوریه بعنوان یک کشور درگیر جنگ و تنش به جای اینکه چارت سازمانی خود را بر مبنای کادر نظامی حرفهای بچیند با سیستم سربازی اجباری چیده است.
۲- مشکلات حقوقی ، رفاهی و مالی ؛ این مشکلات به قدری در میان نظامیان سوریه فراوان است که نظامی ها به این عقیده رسیدند باید به اصطلاح « کار را زمین زد» تا دولت کمی قدر نظامی هارا بداند.
یا در تنگنا قرار بگیرد و احساس خطر کند تا به فکر نظامیان بیافتد.
(شاید قضایایی همچون جنگیدن سوری ها تنها در تایم اداری یعنی 7 صبح الی 2 ظهر را شنیده باشید)
۳- واکسی بودن ؛
ارتش واکسی یعنی ارتشی که به ظاهر زیبا است و وجهه یا پرستیژ تشریفاتی خود را رعایت میکند اما جنبه عملیاتی چندانی ندارد.
۴- توهم و غرور کاذب در میان فرماندهان ؛
فرمانده های ارتش سوریه گمان میکنند بهترین ارتش عربی را همچون دوران حافظ اسد دارند.
برای همین از معضلات با خبر نیستند تا به فکر رفع آنان بیافتند.
۵- به روز نبودن و پیروی از تفکرات پوسیده ؛
ارتش این کشور پیرو تفکرات پوسیده است و هیچوقت برای بروزرسانی آموزشات ، تجهیزات و تسلیحات تلاشی نمیکند و حتی اطلاعات و آمار خود را نسبت به تروریست ها به روز برسانی نمیکند که منجر به عدم درک از جنگ های امروزی همچون بکارگیری FPV و جلیقه ضد گلوله در میان تروریست ها میشود.
۶- عدم پشتوانه مردمی ؛
مردم سوریه مانند یک کشور همسایه که قصد ندارم نام آن را ببرم مردمی تقریباً بی بخار و فاقد روحیه جنگاوری هستند به همین سبب از عضویت در ارتش نیز بیم دارند.
البته این میتواند شامل تغییر تفکرات و عقاید مردم به مرور زمان هم باشد.
۷- اطلاعات ضعیف و عدم درک شرایط ؛
ارتش سوریه اطلاعات ضعیفی دارد و نسبت به شرایط خود سوریه و موقعیت نظامی درکی ندارد که بتواند از پیش پیشبینی کند و نسبت به تهدید شناسی ها و آسیب شناسی ها تدابیر موثری اخذ کند.
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از فتح قلعه حلب و برافراشته شدن پرچم ترکیه بر بالای آن ،تروریستهای تکفیری نه برای اسراییل نه برای آمریکا که در منطقه ما خونهای شیعه و سنی فراوان ریخته ،که برای ایرانیها رجز میخوانند ،
نه ایرانی شیعه نه ایرانی سنی ،نه زردتشتی ،بلکه فقط ایرانی بودن برای گناهکار بودن تو کافیست ،،
اینو بفرست برای شل مغزهای تاریخ تحریف شده خونِ دوربرت
#جهاد_تبیین
🔻استان مازندران
در حال حاضر ۲۲ شهرستان دارد و به همراه استان گیلان جزء سرسبزترین استان های کشور به شمار می رود.
وسیعترین شهرستان آن ساری و پرجمعیتترین آن بابل است.
کوچکترین و کم جمعیتترین شهرستان آن نیز سیمرغ است.
شهرستان قائمشهر بیشترین تراکم جمعیتی را داراست و تنها شهرستانی است که فقط از یک بخش تشکیل شدهاست.
شهر ساری مرکز استان و بزرگترین و پرجمعیتترین شهر مازندران میباشد.
سه فرمانداری ویژه در شهرستانهای آمل، بابل و تنکابن، در این استان وجود دارد.
مازندران در تقسیمات استانی در سال ۱۳۱۶ بخشی از استان دوم بود و یکی از شهرستانهای آن به شمار میآمد. به مرور استانهایی مانند سمنان، مرکزی، تهران و گلستان از مازندران جدا شدند.
در سال ۱۳۲۳، شهرستان بابل از ساری جدا شده و شهسوار (تنکابن امروزی)، که قبلاً در قلمرو استان یکم (گیلان امروزی) بود، به مازندران الحاق شد. سال بعد یعنی ۱۳۲۴، شاهی (قائمشهر امروزی) هم از ساری تفکیک شد و در سال ۱۳۲۵ نیز شهرستان آمل از بابل و شهرستان نوشهر از شهسوار جدا شدند.
در سال ۱۳۳۳ اشرف (بهشهر امروزی) از ساری منفک گردید و سه سال بعد یعنی ۱۳۳۶ نور هم شهرستان شد.
پس از انقلاب، در سال ۱۳۵۸ شهرستان رامسر در غربیترین قسمت استان تشکیل شد و در سال ۱۳۶۸ شهرستان بابلسر از بابل جدا شده و در شمال بابل، تأسیس شد.
در سال ۱۳۷۴ دو شهرستان نکا و محمودآباد ایجاد شدند و در سال ۱۳۷۵ نیز چالوس از نوشهر جدا شد و سال بعد از آن یعنی ۱۳۷۶ شهرستان جویبار بنا گردید.
پس از آن، به مدت هشت سال شهرستان جدیدی در مازندران ایجاد نشد، تا این که در سال ۱۳۸۴ شهرستان گلوگاه در شرقیترین قسمت استان تأسیس شد و بعد از آن نیز به ترتیب در سال ۱۳۸۶ فریدونکنار، در ساا ۱۳۸۸ عباسآباد، در سال ۱۳۸۹ میاندورود، در سال ۱۳۹۱ سیمرغ و نهایتاً در سال ۱۳۹۲ دو شهرستان کلاردشت و سوادکوه شمالی نیز به وجود آمدند.
نام برخی از شهرستانهای مازندران در دورهٔ معاصر تغییر پیدا کرد. در دوره رضاشاه پهلوی، باول یا بارفروش به بابل، مشهدسر به بابلسر، تنکابن به شهسوار، سختسر به رامسر، حبیبآباد یا نوده به نوشهر، علیآباد به شاهی و اشرف به بهشهر تغییر نام یافتند.
پس از انقلابِ سال ۱۳۵۷ نیز برخی از شهرها نامشان تغییر کرد که دلیلشان ارتباط این اسامی با دودمان پهلوی و ملیگرایی پیش از انقلاب بود. از جمله شاهی به قائمشهر تغییر کرد و شهسوار مجدداً تنکابن نام گرفت.
https://eitaa.com/safiranroshangarigelvardbozorg