فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شاه_بیت
سلام آقا جان من..🤚
گر بیارند کلیدِ همه درهای بهشت
جانِ عاشق به تماشاگهِ رضوان نرود
صفتِ عاشقِ صادق به درستیِ آنست
که گَرش سر برود از سرِ پیمان نرود…
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
Safirehedayat
✍️آیت الله آقا مجتبی #تهرانی :
شفّاف ميگويم: براي اينکه در زمان #غيبت امام زمان ارواحنا له فداه ، يک سري شبهات در شما اثر نکند، دستور اين است. هر روز بگوييد:
«يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِکَ»
دو سه ثانيه هم بيشتر طول نميکشد. لذا اين را هر روز بخوانيد تا دلتان به #امام_زمان(صلوات الله علیه) قرص شود.
Safirehedayat
🌷قال الإمام عليّ عليه السلام:
لا يُعرَفُ النّاسُ إلاَّ بِالاِختِبارِ ، فَاختَبِر أهلَكَ ووُلدَكَ في غَيبَتِكَ ، وصَديقَكَ في مُصيبَتِكَ ، وذَا القَرابَةِ عِندَ فاقَتِكَ ، وذَا التَّوَدُّدِ وَالمَلَقِ عِندَ عُطلَتِكَ ؛ لِتَعلَمَ بِذلِكَ مَنزِلَتَكَ عِندَهُم .
🌸حضرت علی علیه السلام می فرمایند:
مردم، جز با آزمايش، شناخته نمى شوند.
خانواده و فرزندان را در نبودنت،
دوست را در گرفتارى ات،
خويشاوندان را در تنگ دستى ات،
و چاپلوسان و دوست نمايان را به هنگام بيكارى ات بيازماى،
تا جايگاه خودت را نزد آنان بدانى.
بحار الأنوار : ج 78 ص 10 ح 67 .
Safirehedayat
🔆 #پندانه
✍ خدا رو چه دیدی، شاید شد
🔹دوم راهنمایی یه معلم ریاضی داشتیم تیکهکلامش این بود:
خدا رو چه دیدی، شاید شد.
🔸یادم میاد همون سال یکی از بچهها تصادف کرد و دیگه نتونست راه بره. دیگه مدرسه هم نیومد. فقط یه بار اومد واسه خداحافظی که شبیه مراسم عزاداری بود. همه گریه میکردیم و حالمون خراب بود.
🔹گریهمون وقتی شروع شد که گفت:
به درک که نمیتونم راه برم، فقط از این ناراحتم که نمیتونم بازیگر بشم.
🔸آخه عشق سینما بود. معلم ریاضیمون وقتی حال ما رو دید اون تکیهکلام معروفش رو به اون رفیقمون گفت: «خدا رو چه دیدی، شاید شد.»
🔹وقتی این رو گفت همه ما عصبی شدیم. چون بیشتر شبیه یه دلداری مزخرف بود برای کسی که هیچ امیدی برای رسیدن به آرزوش نداره.
🔸امشب تو پیج رفیقم دیدم که برای نقش اول یه فیلم با موضوع معلولیت انتخاب شده و قرارداد بسته. مثل همون روز تو مدرسه گریهام گرفت.
🔹فکر میکنی رسیدن به آرزوت محاله؟! خدا رو چه دیدی، شاید شد.
Safirehedayat
#حدیث
امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
...فَلا تَحمِل هَمَّ سَنَتِكَ عَلى هَمِّ يَومِكَ، وكَفاكَ كُلَّ يَومٍ ما هُوَ فيهِ، فَإِن تَكُنِ السَّنَةُ مِن عُمُرِكَ، فَإِنَّ اللَّهَ عزّوجلّ سَيَأتيكَ في كُلِّ غَدٍ بِجَديدِ ما قَسَمَ لَكَ، وإن لَم تَكُنِ السَّنَةُ مِن عُمُرِكَ ، فَما تَصنَعُ بِغَمِّ وهَمِّ ما لَيسَ لَكَ
⚠️...در يك روز، به قدر يك سال نگران و غمگين نباش!!
كه در هر روز غم همان روز تو را كافى است.
اگر يك سال از عمرت مانده باشد،
خداوند عزّوجلّ از پس هر روز،
#روزىِ تازه ات را خواهد داد
و اگر يك سال از عمرت نمانده باشد،
پس چرا غم و اندوهِ زمانى را مىخورى
كه از آنِ تو نيست؟!
حکمت 379 نهج البلاغه
Safirehedayat
به اسماء مبارکه باید احترام گذاشت.
آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) می فرمایند: به اسماء مبارکه باید احترام گذاشت. میرزا ابوالقاسم یزدی(رحمه الله) کیسه ای به همراه داشتند و هر وقت در کوچه و بازار ورقی را که اسماء مبارکه روی آن بود می دیدند بر می داشتند و در کیسه می اندختند و حتی در منزل جستجو می کرد اسماء جلاله و اسماء مبارکه اهل بیت(علیهم السلام) را جدا می گذاشتند.
چه بسا که احترام و تجلیل از یک اسم، باعث برکات و توفیقات زیادی شود. کسانی که اسماء مبارکه را با احترام ذکر نمی کنند، منبرشان نور ندارد.
شخصی به واعظی گفته بود بگو: حضرت علی اکبر علیه السلام نگو علی اکبر. بعضی که روضه می خوانند رعایت ادب را نمی کنند و می گویند: «زینب بیچاره» ،بلکه بیچاره خود اوست که حرمت بزرگان و مقربان درگاه الهی را حفظ نمی کند.
وقتی «نظّام رشتی» می خواستند اسم حضرت زینب(سلام الله علیها) را ببرند با صدایی رسا و قوی می گفتند: عقیله ی بنی هاشم، دُخت کبرایِ امیرالمؤمنین، مجلله بی بی، زینب کبری علیهاالسلام.
وقتی اسم ائمه اطهار (علیهم السلام) را می نویسی (ع) یا (ص) ننویس بلکه کاملا «علیه السلام» یا «صلی الله علیه و آله و سلم» را بنویس.
منبع: کتاب آداب الطلاب - ص 427
Safirehedayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عادتها قدرت فکرکردن درست را میگیرند
🔹این جوجه عادت کرده منقارش رو باز کنه تا مادرش به او غذا دهد و حالا...
قرآن کریم، رفتارهای خوب و بد آدمی را به ویژه اگر به شکل عادت درآمده باشد در سعادت یا شقاوت او مؤثر می داند؛ ازاین رو، برای سوق دادن انسان ها به رفتارها و عادات پسندیده و اصلاح رفتارها و عادات ناپسند، از روش های گوناگونی یاد کرده است.
قرآن کریم برای اصلاح عادات ناپسند انسان از روش هایی مانند: آگاهی بخشی و انذار، به کارگیری اصل تدریج، روش مقابله به ضد، ارائة الگو، تلقین، مشارطه، ترک محیط، تغییر مؤلفه های عادت، کنترل مبادی ورودی قلب، تقویت اراده، تشویق و تنبیه، استفاده کرده است.
امام على عليه السلام :لِسانُكَ يَستَدعيكَ ما عَوَّدتَهَ ، و نَفسُكَ تَقتَضيكَ ما ألِفتَهُ .
زبان تو، از تو همان مى خواهد كه بدان عادتش داده اى و نفست از تو همان تقاضا مى كند كه بدان خو گرفته اى . غرر الحكم : ۷۶۳۴
Safirehedayat
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هر جمله این کلیپ می تواند شما را به فکر فرو ببرد.👌
♻️ لطفا تا پایان، دقیق و چندین بار ببینید و جملاتش را بنویسید و آن را نشر دهید
📺تابحال ندیدم کسی پشت صحنه زندگی سلبریتیها و هم حضور خودمان در #فضای_مجازی را به این زیبایی تبیین کنه.
پخش حداکثری خاصه نوجوانان ودهه نودی ها و هرکه می شناسیم..
Safirehedayat
سلام باتوجه بخوانیدونشرکنید.
مماشات یا دم ندادن به تله دشمن!!
🔹 اکثر مردم متدین و مذهبی کشور
و جریان حزب الهی و مومن و انقلابی ما از علت مدارا یا مماشات با اغتشاش گران میپرسند و برخی نیروهای انتظامی و امنیتی را به کوتاهی و انفعال متهم میکنند آیا واقعا نیروهای انتظامی و امنیتی در جمهوری اسلامی منفعل و بی تفاوت هستند؟!
🔹برای پاسخ به این سوال اول باید ببینیم نقشه دشمن چیست؟ چه پازلی طراحی کرده و چه نتیجه ای را می خواهد بگیرد؟ همانطور که می دانیم دشمن با یک برنامه ریزی جامع این اغتشاشات را طراحی و عملیاتی کرد.
🔹مرحله اول، تحریک هیجانات و احساسات عمومی با داستان سرایی و ایجاد فضای رسانه ای در خصوص مرگ مهسا امینی بود که با تکرار پروژه کشته سازی سعی در از بین بردن امنیت روانی و قانع کردن مخاطبان رسانه ای خود مبنی بر غیر قابل اعتماد بودن و خونریز بودن جمهوری اسلامی نمود.
🔹 مرحله دوم با استفاده از جریانهای ضد انقلاب و تجزیه طلب و منافقین اعتراضات را وارد مرحله اغتشاش کرد؛ در این مرحله دشمن یک طرح اولیه و یک طرح پشتیبان را دنبال می کرد؛ طرح اولیه همراه کردن قشر خاکستری جامعه و ایجاد انقلاب رنگی شبیه کاری که در اوکراین و گرجستان اتفاق افتاد بود اما با عدم همراهی اکثریت مردم و پایگاه اجتماعی عظیم جمهوری اسلامی این طرح شکست خورد؛ لذا وارد طرح پشتیبان شد و مرحله سوم را کلید زد.
🔹در مرحله سوم به بالا بردن حجم خشونت و تخریب و هتاکی و هنجار شکنی برای ایجاد فضای ناامن و ایجاد رعب و وحشت در فضای جامعه اقدام کرد. قتل های وحشیانه، تخریب اموال عمومی و خصوصی و قاچاق سلاح و مهمات در حجم بالا در این مرحله انجام گرفت.
🔹ورود به مرحله تشدید خشونت، تخریب و آدم کشی دقیقا به معنای ناامیدی از وقوع انقلاب سریع و همراه شدن قشر خاکستری جامعه است؛ چرا که عدم همراهی مردم با جریان خشن، تخریب گر و آدم کش کاملا واضح است.
🔹پس دشمن دنبال چه نقشه ای است؟!!!!!
در حال حاضر دشمن به دنبال ایجاد تله و طراحی جنگ داخلی است؛ زیرا با افزایش خشونت، ترور و نا امنی، مردم برای بازگشت آرامش به دستگاه های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی فشار می آورند و نارضایتی از این دستگاهها بالا می گیرد و همزمان با افزایش فشار افکار عمومی، دستگاههای نظامی و امنیتی صبر راهبردی خود را از دست داده و مجبور به بالا بردن خشونت در مقابله با اغتشاشگران می شوند و این دقیقا ورود به تله جنگ داخلی است.
🔹 افزایش خشونت نیروهای انتظامی و انتشار اخبار و فیلم های آن، باعث مظلوم نمایی و توجیه خشونت متقابل می شود و با بالا گرفتن درگیری، کشور های متخاصم نیز برای ورود به درگیری نظامی، مشروعیت بین المللی به دست می آورند و اینجاست که پروژه ایجاد جنگ داخلی و سوریه سازی ایران با موفقیت انجام می گیرد. جلسات منظم این روزهای نهادهای بین المللی در همین راستا است.
🔹 در حال حاضر صبر استراتژیک نظام نه مماشات است و نه مدارا؛ بلکه پرهیز از ورود در تله ایست که کار گذاشته اند ، هرچند برخی اقدامات و کوتاهی ها مانند عدم برخورد با عوامل تشویق به اغتشاش مانند سلبریتی ها و برخی چهرههای سیاسی نقطه ضعفی ست که دلسوزان میهن و انقلاب را نگران کرده ولی با این وجود؛ همانگونه که فرمانده ارتش چند روز پیش بیان نمود ، صبر در برابر اغتشاشگران صرفا با اراده رهبری صورت گرفته و به معنای عدم توانایی نیروهای نظامی نیست.
🔹دشمن فکر کرده با پهن کردن این تله، می تواند شکار را به چنگ آورد اما کور خوانده چراکه حریف اژدهاست نه یک موش ضعیف!
🔹بهترین راهبرد همین است که نظام در پیش گرفته و آن صبر راهبردی رسانه ای و همزمان مبارزه و دستگیری سریع عوامل اطلاعاتی و میدانی دشمن است تا حربه دشمن کند شده و با تداوم این برخورد هوشمندانه نظام، برای حفظ مهره های اصلی و شبکه جاسوسی خود از ادامه پروژه دست بکشد و عوامل اصلی را از کشور خارج کرده یا مخفی نماید؛ چرا که اگر نتواند به خواسته اش برسد قطعا حفظ مهره های کلیدی و شبکه جاسوسی که سالها برای آن زحمت کشیده اهمیت بالاتری دارد.
Safirehedayat
🔴 #شوکی_از_جنس_تفکّر
💠 بارها دیدهایم که دکتر، بالای سر بیمار، با دستگاه الکترو شوک، حیاتِ مجدّد را به #قلب بیمار هدیه میدهد.
💠 برخی مواقع در زندگی مشترک، قلب زن و شوهر رو به #موت است و با سرطانهای اخلاقی مثل کینه، پر توقّع بودن، سوءظنّ، مشاجره و بدخُلقی، تپش نشاط و آرامش در زندگی آنها #کُند و کندتر میشود.
💠 گاه یک #شوک از جنس تفکّر، حیات و تکاپو را به رگهای زندگی برمیگرداند. یکی از این شوکها، یاد و تفکّر جدی پیرامون #مرگ است. اینگونه بیندیشیم که ممکن است من یا همسرم امروز، روز آخر عمرمان باشد، چشمهای ما #فردا را نبیند و شاید فردا این موقع من یا او، آخرین وداعمان در قبرستان و بالای #مزار یکی از ما باشد. این تفکّر در فراموشی و حتی نابودی دلخوریهای ریز و درشت و کینهها موثر است.
💠 تمرکز جدی و نسبتاً طولانی بر این قضیه، #شوکی است که حال شما را دگرگون خواهد کرد و نتیجهاش این است که سخت نگیریم، از یکدیگر بگذریم و هوای یکدیگر را داشته باشیم.
Safirehedayat
✳ با یاوهگوها همنشين و همصدا بوديم!
🔻 در سورهی #مدثر آمده است که بندگان شایستهی خدا در بهشتهای خود از گناهاکاران با حالت تعجب میپرسند که: چه چیز باعث شد تا سلوک و سیر شما به این منزلگاه ختم شد؟!
🔸 فِي جَنَّاتٍ يَتَساءَلُونَ[۴۰]؛ عَنِ الْمُجْرِمِينَ[۴۱]، ما سَلَكَكُمْ فِي سَقَرَ[۴۲]؟!
❗️در پاسخ گويند كه ما ملتزم به فرائض و فرامین الهی نبودیم و آنچه درخور عبد بودن بود آن را انجام ندادیم... تا جایی که گویند:
🔸وَ كُنَّا نَخُوضُ مَعَ الْخائِضِينَ[۴۵]
‼️ و ما با #یاوهگوها همنشين و همصدا بوديم.
پ.ن: عکس مربوط است به صفحههایی که مادر #کیان_پیرفلک در #اینستاگرام دنبال میکرده است.
پ.ن ۲: احساسات مادرانه در غم از دست دادن فرزند قابل انکار نیست؛ قبول، او یک مادر است اما این صحبتها و موضعگیریها بهوضوح نشاندهندهی متأثر بودن از این صفحات مغرض و رسانههای دروغگو و معاند است.
Safirehedayat