فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹یک دقیقه پای درس اخلاق #شهید_حاج_احمد_کاظمی
🤔 به نظرم مسئولین باید هر روز این کلیپ رو ببینند!
👌 میدونی به چی میگن خیانت؟
https://eitaa.com/saghalein1414313
🔹 جرعهای از زلال #قرآن_کریم
💢 وجود #حکومت؛ نعمتی از سوی خداوند
🌺 «وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ اذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ جَعَلَ فِيكُمْ أَنْبِيَاءَ وَجَعَلَكُمْ مُلُوكًا وَآتَاكُمْ مَا لَمْ يُؤْتِ أَحَدًا مِنَ الْعَالَمِينَ» (مائده/۲۵)
🍃 (به یاد آورید) هنگامی را که موسی به قوم خود گفت: «ای قوم من! نعمت خدا را بر خود متذکّر شوید هنگامی که در میان شما، پیامبرانی قرار داد؛ (و زنجیر بندگی و. اسارت فرعونی را شکست) و شما را حاکم و صاحب اختیار خود قرار داد؛ و به شما چیزهایی بخشید که به هیچ یک از جهانیان نداده بود.»
https://eitaa.com/saghalein1414313
#حدیث_روز
✅اثرات لقمه حرام در زندگی!
🔹#رسول_خدا (صلوات الله علیه و آله)فرمایند:
نماز کسی که لقمهاش حرام است تا چهل روز قبول نمی شود و تا چهل روز دعایش مستجاب نمی گردد و هر مقدار از بدنش که با حرام پرورش یافته سزاوار آتش و سوختن است.
🔹#امام_صادق علیه السلام :
هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد.
🔹#امام_هادى علیه السلام:
به راستى كه حرام، افزايش نمى يابد و اگر افزايش يابد، بركتى ندارد و اگر انفاق شود، پاداشى ندارد و اگر بماند، توشه اى به سوى آتش خواهد بود.
حرام خواری و قساوت قلب ارتباطی تنگاتنگ با هم دارند که اگر کسی حرام خورد قلبش سخت شده و در برابر حق، نرمش نخواهد داشت! این همان سخنی است که #امام_حسین (علیهالسلام) در روز عاشورا به سپاه کوفه فرمود: چون شکمهای شما از حرام پر شده،کلام حق در شما اثر ندارد...
📚 الكافي (ط-الاسلامیه) ج ۵، ص ۱۲۵
https://eitaa.com/saghalein1414313
#احکام_روز
❓پرسش: اگر هنگام نماز يكى از شكهايى كه نماز را باطل میکند ، برای کسی پيش آيد، آیا میتواند در همان لحظه نماز را رها کند؟
✅ پاسخ: #آیتالله_خامنهای و #آیتالله_مکارم: بنابر احتیاط نمیتواند بلافاصله نماز را رها كند بلکه باید قدرى فكر كند تا شك پابرجا شود (يعنى يقين يا گمان به يك طرف پيدا نكند) و آنگاه رها كردن نماز مانعى ندارد.
#آیتالله_سیستانی: اگر یکی از شکهای باطل کننده برای انسان پیش آید، نمازگزار میتواند پس از به دست نیامدن نتیجه و پابرجا شدن شک، نماز را به هم بزند، هرچند بنابر احتیاط مستحب، پس از آنکه شکّ او پابرجا شد، نماز را به هم نزند، بلکه به قدری فکر کند که صورت نماز به هم بخورد یا از پیدا شدن یقین یا گمان ناامید شود.
📚 منابع: استفتائات سایت دفتر رهبر معظم انقلاب، توضیحالمسائل آیتالله مکارم، مسئله ۱۰۴۸، توضیح المسائل جامع آیتالله سیستانی، مسئله ۱۵۶۸
✍ سعی کنید روزانه مطالعهی #احکام_شرعی داشته باشید.
https://eitaa.com/saghalein1414313
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش :
🤔چرا خدا باید منتقم باشد؟ چرا یکی از خصوصیات خدا منتقم است؟ مگر انتقام کار زشتی نیست؟
✅پاسخ؛
👌#انتقام اگر برای جبران چیزی یا برای تسکین درد خودمان باشد بهتر است انجام نشود و طرف مقابل بخشیده شود؛ اما اگر برای پاک شدن جامعه یا ادب کردن ظالم یا اصلاح مردم باشد، بهتر است انجام شود. مانند حرس کردن علفهای هرز یک باغچه که موجب میشود گیاهان و گلهای مفید بیشتر رشد کنند.
انتقام خداوند از نوع تسکین درد نیست؛ بلکه نشان از #عدالت خدا دارد. از آن جهت که هر کس که با اختیار خودش باعث گمراهی و اذیت دیگران شود و از این کار خود پشیمان نباشد و به آن افتخار کند، باید به جزای عمل خود برسد تا عبرت دیگران شود و جامعه به سلامت برسد. اگر این صفت انتقام خداوند نبود، هر فردی جرأت ظلم پیدا میکرد؛ ولی همین ترس از انتقام الهی باعث میشود بسیاری از انسانها دست به اعمال خلاف و ظلم نزنند.
📚 منبع؛ مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
https://eitaa.com/saghalein1414313
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ آثار سجده بر تربت #سیدالشهداء علیهالسلام
برخورد امام زینالعابدین علیهالسلام با #تربت_کربلا
#اربعین
#امام_حسین علیهالسلام
#به_سوی_ظهور
https://eitaa.com/saghalein1414313
👌 در #سفینةالنجاة اباعبدالله علیهالسلام موسی زیاد پیدا میشود.
✍ واقعا امروز #فضای_مجازی، کار ساحران زمان حضرت موسی را انجام میدهد و ذهن انسانها را مسحور دروغهای خودش میکند.
#امام_حسین
#اربعین
#سواد_رسانه
https://eitaa.com/saghalein1414313
هدایت شده از مهدی ذوالقدر
اربعین حسینی و دو صفحه بشارت و انذارش
🌹 خدا رحمت کند شهید مطهری را که در #حماسه_حسینی گفت صحنه کربلا دو صفحه دارد: صفحهای ظلمانی و صفحه نورانی. #صفحه_ظلمانی، صفحهای بود که افراد عمر سعد آن را رقم زدند و آن همان ظلم و قساوت و سبُعیت بود و #صفحه_نورانی، صفحهای بود که سپاه امام حسین علیهالسلام آن را رقم زد و آن همان شجاعت و صبر و استقامت و بندگی و ایمان بود.
ایشان در آنجا (ص۳۰، ج۱۷، مجموعه آثار) گلایه میکند که چرا ما صاحبان روضه و خطابه فقط از چهره تاریک یاد میکنیم و از چهره نورانی کربلا آنگونه که باید صحبت نمیکنیم؟!
🔹#زیارت_امام_حسین_علیهالسلام که در ایام #اربعین مورد توجه عموم مردم قرار دارد و یا به صورت کلی #عزاداری و شرکت در مجالس روضه در محرم و صفر نیز دو صفحه دارد:
☺️ #صفحه_بشارت و آن صفحهای که اکثر خطیبان و مرثیهخوانان به آن میپردازند و عموم مردم متوجه آن هستند. صفحهای که در آن بخشش و مغفرت و پاک شدن و برکت و خیر و عنایتالهی برای زائران و نوکران حسینی دیده میشود و روایات بیشماری نیز بر آن تاکید دارند.
🤨 اما صفحه دوم #صفحه_انذار است. صفحهای که کمتر در بیان خطیبان و مرثیهخوانان دیده و شنیده میشود و عموم مردم از آن ناآگاه هستند. یعنی همان افزوده شدن مسئولیت و وظیفه این مردُمان بخشیده شده، که این نیز مورد تاکید اهل بیت علیهمالسلام بوده است. کسی که از زیارت سیدالشهدا علیهالسلام برگشت، نباید همچون روزی باشد که به زیارت میرفت. تکلیف او به مراتب بیشتر شده است. نباید او خود را با افراد دیگر به یک چشم ببیند. زین پس عمل صالح با ثواب مضاعف و عمل گناه او نیز با عقاب مضاعف ثبت خواهد شد.
🌺 چقدر خوب است عدهای در مرزهای کشور به عزیزانی که از سفر اربعین برمیگردند با صدای بلند ابتدا بگویند:
«خوشا به حالتان، پاک شدید مثل روزی که از مادر زاده شدید!»
و بعد با فاصلهای کوتاه عدهای دیگر با صدای بلندتری بگویند:
«زائران عزیز! مراقب باشید که حساب شما زین پس سنگینتر است!»
#اربعین_حسینی
#صفحه_بشارت
#صفحه_انذار
✍️ مهدی ذوالقدر
https://eitaa.com/MahdiZolghadr1414
🔹 جرعهای از زلال #قرآن_کریم
🌺رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ(صافات/۱۰۰)
🍃پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.
✍در سورهى شعراء آيه ۸۳، حضرت ابراهيم از خداوند مىخواهد كه خودش به صالحان ملحق شود و در اين آيه فرزند صالح مىخواهد...
#کتاب_هدایت
#فرزند_آوری
#فرزند_صالح
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/saghalein1414313
#حدیث_روز
❇️ذکر عملی
🔹#امام_صادق علیهالسلام:
ذکر خدا، تنها گفتن «سُبْحانَ اللهِ، وَ الْحَمْدُ لِلهِ وَ لا إلهَ إلاّ اللهُ وَ اللهُ أکْبَر» نیست؛ بلکه ذکر خدا به این است، هرگاه به چيزی فرمان دهد، پیروی کنی و از چیزی نهی کند، ترکش کنی.
📚مفاتیح الحیاة، ص ١٩٩
https://eitaa.com/saghalein1414313