هدایت شده از کانال قرانی چهارده معصوم
نکاتی از قرآن 16
مراقب ادای نماز های خود باشید بخصوص نماز وسط. حتی در زمان جنگیدن پس از آرامش اقامه کنید.
برای همسران خود وصیت مال کنید و عدم اخراج تا یکسال. مهریه برای با تقوایان حق واجب پرداختنی است.
آیا ندیدید آن هزار نفر از بنی اسرائيل را که ( از ترس گرفتن طاعون در جهاد به کوهها فرار کردند ) به امر خدا همه مردند و سپس زنده اشان کردیم.
قرض الحسنه دادن به خاطر خدا را چندین برابر می کنیم.
فرماندهی علم و جسم قوی می خواهد نه مال.
نشانه پادشاهی طالوت یک تابوت حاوی بقایای الواح موسی و هارون و آرامش خدا بود.
در جنگ با کفار تعداد مهم نیست، خدا با صابران است.
اگر خدا بعضی را به دست بعضی دیگر از بین نبرد زمین را فساد برمیدارد.
هدایت شده از سید رحیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم رنگی شده مربوط به مراسم ظهر عاشورا سال ۱۳۱۰ خورشیدی
تهران، حوالی سبزه میدان، بازار تهران
@BisimchiMedia
هدایت شده از آیات الهی
⚫️تسلیت فرا رسیدن ماه محرم الحرام⚫️
✨عالم برزخ را بشناسیم✨ (۱۹)
اجل و مرگ:
پیغام دوم
👈 طولانی بودن پیغام را بر اهمیت آن ببخشید 👉
🌹🌹هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن طِينٍ ثُمَّ قَضَىٰ أَجَلًا ۖ وَأَجَلٌ مُّسَمًّى عِندَهُ ۖ ثُمَّ أَنتُمْ تَمْتَرُونَ.
او کسى است که شما را از گل آفرید. سپس مدتى مقرر داشت (تا انسان رشد کند و تکامل یابد). و اجل (و مرگ) حتمى نزد اوست (و فقط او از آن آگاه است). سپس شما (در یگانگى و قدرت او) تردید مى کنید!! ۲ انعام.
تفسیر: اجل یعنی پایان مدت معین از هر چیزی. به فرا رسیدن مرگ هم، اجل مى گویند، چون آخرین لحظهء عمر انسان است.
کلمهء اجل مسمّى و اجلاً، که هر دو در آیه آمده، به دو معناست.
اجل مسمّى، مرگ طبیعى و اجلا، مرگ زودرس است.
🌸 توضیح بیشتر:
همه چیز از نظر ساختمان طبیعى و ذاتى، استعداد و قابلیت بقاء، براى مدتى طولانى دارند، ولى در اثناء این مدت، ممکن است موانعى ایجاد شود که آنها را از رسیدن به حداکثر عمر طبیعى، باز دارد.
👈 مثلاً یک چراغ نفت سوز، با توجه به مخزن نفت آن، ممکن است مثلاً بیست ساعت، استعداد روشنائى داشته باشد.
اما وزش یک باد شدید، ریزش باران و یا عدم مراقبت از آن، سبب مى شود که عمر آن کوتاه گردد.
یعنی اگر چراغ با هیچ مانعى برخورد نکند، و تا آخرین قطرهء نفت آن بسوزد، سپس خاموش شود، به اجل حتمى خود رسیده است (اجل مسمی)، و اگر موانعى قبل از آن باعث خاموشى چراغ گردد، مدت عمر آنرا اجل غیرحتمى مى گوئیم.
👈 در مورد انسان نیز چنین است، اگر تمام شرائط براى بقاى او جمع گردد، و موانع بر طرف شود، ساختمان و استعداد او ایجاب مى کند که مدتى طولانى عمر کند، اما ممکن است بر اثر سوء تغذیه، یا مبتلا شدن به اعتیادات مختلف، و یا دست زدن به خودکشى، یا ارتکاب گناهان، و یا عدم مراقبت از سوی بزرگترها یا خودش، خیلى زودتر از آن مدت بمیرد، مرگ را در صورت اول، اجل حتمى و در صورت دوم، اجل غیرحتمى مى نامند.
مثلا صلهء رحم، عمر را زیاد و یا قطع رحم، عمر را کم مى کند.
اصول کافی، ج۲، ص۱۵۰.
✔ لازم به ذکر است منظور، صلهء ارحامی است که باعث طولانی شدن عمر شود، نه رفت و آمدهایی که باعث آزار و کم شدن عمر است.
👈 و در آیهء ۳۴ اعراف مى خوانیم: فَاِذا جاءَ أَجَلُهُم لا یَسْتَأْخِرُونَ ساعَةً وَ لا یَسْتَقْدِمُونَ: هنگامیکه اجل آنها فرا رسد، نه ساعتى به عقب مى افتد و نه جلو.
در اینجا منظور از اجل، همان مرگ حتمى است، یعنی چه بطور طبیعی، عمر بسر آید و یا بواسطهء اسباب و عللی، عمر کوتاه شود و به اجل حتمی تبدیل شود، در هر دو صورت زمانیکه موعد اجل برسد، لحظه ای پیش و پس نخواهد شد مگر استثناهایی. مثلا آنجا که از نظر پزشکی، مرگ، حتمی است اما دعا و استغاثه آنرا به تاخیر می اندازد.
👈 ✔ در هر صورت، باید توجه داشت هر دو اجل، از ناحیهء خدا تعیین مى شود، یکى بطور مطلق، و دیگرى بعنوان مشروط و یا معلق. در مورد انسان و اقوام و ملتهایی که ظلم و ستم و نفاق و تفرقه و سهل انگارى و تنبلى را پیشه کنند، در مدت کمتری از زمان طبیعی از بین خواهند رفت.
🌸 توجه داشته باشیم:
اجل غیرحتمى و مشروط، قابل تقدیم و تأخیر است و اجل حتمى قابل تغییر نیست.
مثلا اگر دروغی گفتیم، فورا توبه کنیم و برای جبران به والدین احسان کنیم. چون دروغ، عمر را کوتاه و احسان به والدین، عمر را طولانی می کند.
👈 خب، با این توضیحات، بلوغ فکری که در پیغام قرآنی روز گذشته خواندیم برایمان یادآوری میشود:
اگر به تعلیم و تربیت ثانوی بپردازیم و خود را اصلاح کنیم و از نو بسازیم قطعا با این اصلاحات میتوانیم مرگ زودرس را از خود دور کرده و زمان بیشتری برای رشد بسمت تعالی داشته باشیم.
👈 لازم به ذکر است همیشه استثناء وجود دارد. توکل بر خدا.
/إن شاءالله هر روز ساعت ۱۶ یک پیغام قرآنی در کانال قرار میگیرد/
هدایت شده از کانال قرانی چهارده معصوم
نکاتی از قرآن 17
اگر خدا می خواست هیچ جنگی نبود ولی جنگ بین کفر و ایمان با نظر خدا وجود دارد.
انفاق کنید قبل از آمدن روزی که معامله و دوستان و شفاعت کارایی ندارد.
شفاعت فقط با اذن خدا.
دین داری کراهت ندارد در حالی که راه رشد و سقوط مشخص شده.
ایمان به خدا و تکفیر طاغوت، چنگ زدن به طناب محکم است. خدا مومنین را وارد نور کرده و کافران را وارد تاریکی.
زنده کردن پرنده هایی که گوشت آنها مخلوط شده بود، معجزه درخواستی ابراهیم بود برای اطمینان خاطر.
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🌸🤚سلام، طلوع فجر چهارشنبه بیست و هشتمین روز از تیرماه و اولین روز از ماه محرم ایام اندوه آل الله ، ان شاءالله همراه باشد با زیارت "امام کاظم و امام باقر و امام صادق(علیهم السلام)" و ذکر شریف "یاحی یاقیوم".
«حلول ماه محرم را به شیفتگان مکتب راستی و شجاعت و هدایت تسلیت عرض می نمایم».
🌺🎤 دوستان عزیز از ابتدای ماه مبارک رمضان موضوع ((#در_محضر_قرآن)) [با اقتباس از تفسیر ارزشمند نور] بودیم و به لطف خداوند هر روز در خصوص مفاهیمی از اقیانوس بیکران قرآن عظیم با نگاهی به یک آیه سخن گفتیم و ان شاءالله با تمسک به قرآن بتوانیم به ریسمان *#ولایت* چنگ زنیم و گره های زندگی مادّی و معنوی مان گشوده شود.
🌿🖋 به حول و قوه الهی با توجه به حلول ماه ماتم آل محمد(علیهم صلوات الله) به محضر نورانی امام حسین(علیهم السلام) مُشَٓرف و پیرامون خطبه آن راهنمای بشریت در صحرای منا مطالبی را تقدیم حضورتان خواهیم کرد و همچنین از دیگر خطبه های آن امام همام خوشه هائی را می چینیم و ان شاءالله چراغ راهمان خواهیم کرد.
🏴🌿🏴بار الها: بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست و در این ماه ما را عزادار واقعی امام حسین(علیهم السلام) قرار ده.
"التماس دعا
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
🏴🏴🏴
امام حسین (ع) : قال (الله ): “ألمؤمنون و المؤمنات بعضهم أولیاء بعض یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر”. فبدأ الله بالأمر بالمعروف و النهی عن المنکر فریضه منه لعلمه بأنها إذا أدیت و أقیمت إستقامت الفرائض کلها هینها و صعبها، و ذلک أن الأمر بالمعروف و النهی عن المنکر دعاء إلی الاسلام مع رد المظالم و مخالفه الظالم …
خداوند متعال فرموده است : “مردان و زنان مؤمن دوست یکدیگرند، امر به نیکی و نهی از بدی می کنند”. خداوند نخست امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان یک فریضه از سوی خودش ذکر کرده است ، زیرا او آگاه است که اگر این وظیفه اجرا شود، وظایف دیگر همه ، چه سخت و چه آسان انجام می گیرد، زیرا امر به معروف و نهی از منکر دعوت به اسلام می کند و حقوق ستم دیدگان را بازمی ستاند و با ستمگران به مخالفت برمی خیزد…
تحف العقول ، ص ۲۳۷
🏴🏴🏴
🏴🏴🏴
امام حسین (ع) : و أنتم أعظم الناس مصیبه لما غلبتم علیه من منازل العلماء لو کنتم تشعرون (تسعون ) ذلک بأن مجاری الأمور و الأحکام علی أیدی العلماء بالله الأمناء علی حلاله وحرامه فأنتم المسلوبون تلک المنزله و ما سلبتم ذلک إلا بتفرقکم عن الحق و اختلافکم فی السنه بعد البینه الواضحه، و لو صبرتم علی الأذی و تحملتم المؤونه فی ذات الله ، کانت أمور الله علیکم ترد و عنکم تصدر و إلیکم ترجع ، ولکنکم مکنتم الظلمه من منزلتکم ، و اسلمتم أمور الله فی أیدیهم یعملون بالشبهات ، و یسیرون فی الشهوات ، سلطهم علی ذلک فرارکم من الموت ، و إعجابکم بالحیاه التی هی مفارقتکم …
مصیبت و گرفتاری شما از همه مردم بیشتر است ، زیرا مقام و مسند دانشمندان – اگر بفهمید ( یا بنابر فرض این که لیاقت آن را داشته باشید ) – از دست شما گرفته شده است و این مصیبتها بدان جهت است که رتق و فتق امور و اجرای احکام باید به دست دانشمندان خداشناسی باشد که بر حلال و حرام خدا امینند. اما این مقام و منزلت از شما گرفته شده ، بدان جهت که شما از حق کناره گیری کردید و با وجود دلیلهای آشکار و واضح در سنت پیغمبر اختلاف کردید. اگر شما در برابر آزار و اذیت صبر و مقاومت می کردید و رنج و سختی را در راه خدا به جان می خریدید، امور الهی در دست شما قرار می گرفت و منشأ و مرجع آنها شما بودید. ولی شما ستمکاران را بر مقام خود مسلط کردید و امور الهی را به دست آنها سپردید، در حالی که آنان به شبهات عمل می کنند و شهوترانی را پیشه خود قرار داده اند. و آنچه موجب قدرت ستمکاران در این امور شده ، فرار شما از مرگ و دلخوشی به این زندگی ناپایدار است …
تحف العقول ، ص ۲۳۸
🏴🏴🏴