📙 #معرفی_کتاب
📚 عنوان کتاب: طلوع خرداد
✍️نویسنده: محمدتقی قشقایی
🏡 ناشر: نظری
📖 صفحات: ۱۷۶ صفحه
📗 معرفی کوتاه کتاب
▫️کتاب، مجموعه داستانهای کوتاه برگزیده جشنواره سراسری طلوع خرداد به میزبانی شهر ورامین، مبدا قیام خونین پانزده خرداد ۱۳۴۲ است
📖 قطعهی کوتاه کتاب
▫️سبز تیرۀ عجیب با رگههای فیروزهای»
نمیدونم واسه شما پیش اومده یا نه. من که تا حالا ندیده بودم کسی خوابِ سه رنگ ببینه؛ مشکی، فیروزهای و سبز تیره.. من دیدم. یه بار؛ همون شبی که از تب میسوختم و سوپ و شلغم و لیموشیرین و بخور اکالیپتوس و دم کردۀ آویشن و هزار کوفت و زهرمار دیگه رو امتحان کرده بودم و باز انگار روحم داشت از تنم جدا میشد. آنفولانزا بود انگار. دوتا دکتر رفتم. افاغه نکرد. هیچی حالیشون نیست. دکترا رو میگم. هرچی گفتم آقای دکتر، خانم دکتر، آمپول بنویس. من خودم حال خودمو میفهمم. به خرجشون نرفت که نرفت. یک هفتۀ تمام نرفتم سرکار. کم مونده بود اخراجم کنن. حق داشتن خب. قسمت حسابداری بدون من تعطیله. کارمه. ۲۰ ساله حساب و کتاب و عدد و رقم تو خونَمه.
#کتاب_بخوانیم
@saghebin
افق امروز ملال انگیز است.
می خراشد رخ و خون می ریزد.
در غم پانزده خرداد است.
تا ابد ننگ از این حادثه برمی خیزد.
نرود هیچ ز یاد
خون زند جوش هنوز
در تن پاک شهیدان غیور
خون آن مردم آزاد نیفتد از جوش
آری این شعله نگردد خاموش
هرگز آرام نگیرد این موج
تاز بن برنکند ریشه بیداد سیاه
🖤سالروز قیام خونین ١۵ خرداد گرامی باد🖤
#ارتحال_امام_خمینی
@saghebin
مندائمالبُکاء،تودائمالکَرم
زیباست،اشکِگوشهٔحرم...
#صلیاللهعليكيااباعبداللهالحسین🌸
#شب_تون_حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۱۵ خردادماه ۱۴۰۲
💫 #رهبر_معظم_انقلاب:
نکتهای که در قضیهی #پانزده_خرداد وجود داشت این بود که در مقابل این کشتار بیرحمانه هیچ نهادی از نهادهای دنیا، از این سازمانهای بهاصطلاح حقوق بشر، زبان به اعتراض نگشودند.
🗓 ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
#پانزده_خرداد
@saghebin
به نام خداوند ستار و غفار
سلام سالروز یوم الله ۱۵ خرداد را گرامی میداریم و برای شهدای این روز سرنوشت ساز فاتحه ای قرائت می کنیم
خداوند متعال در قرآن میفرمایند
وَلْیَعْفُوا وَلْیَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَن یَغْفِرَ اللَّهُ لَکُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
ببخشید و چشم بپوشید، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ در حالی که او بسیار آمرزنده و مهربان است.
(سوره نور آیه ۲۲ )
«عفو» به معناى بخشيدن است و «صَفح» به معناى ناديده گرفتن كه مرحله بالاتر از عفو است. بعضى گفتهاند كه «صفح» آن عفوى است كه در آن ملامت نباشد.
كسى كه ديگران را ببخشد، به بخشش الهى نزديكتر است. خوب است هدف از عفو و گذشت ديگران، كسب مغفرت خدا باشد، نه چيز ديگر. رهبران دينى و بزرگان تاثیر گذار بايد مردم را به انفاق و عفو و گذشت تشويق كنند. یکی از زیباترین جلوه های انسان بخشش و گذشت و نادیده انگاری است. خدایا به ما قدرت درک طرف مقابل و توان و جرئت بخشش عنایت بفرما
#مشاور
#قرآن
@saghebin
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 آیا اینکه خداوند فقط اعمال افراد با تقوی را میپذیرد، سبب دلسردی و یأس افراد عادی یا گناهکار نمیشود؟
❌ اولاً اینكه قرآن مىفرماید: «إنّما یَتقبّل اللّه من المتّقین» (سوره مائده، آیه ۲۷)، تقوا درجاتى دارد.
به همین دلیل، كلمه (أتقى) یعنى با تقواتر، در قرآن آمده است: «انّ أكرمكم عند اللّه أتقاكم» ( سوره حجرات، آیه ۱۳) و اكثر افراد عادّى و خلافكار هم مرحلهاى از تقوى را دارا مىباشند و گرنه هیچ كار خیرى انجام نمىدادند و از هیچ گناهى دست برنمىداشتند.
ثانیاً اگر گفتند دولت فقط فارغ التحصیلان دانشگاه را مىپذیرد، مراد آن است كه شرط استخدام رسمى، فارغ التحصیل دانشگاه بودن است، نه اینكه دیگران حقّ هیچ گونه كارى ندارند و یا اگر كارى انجام دهند، پاداششان ضایع مىشود.
ثالثاً پذیرش عمل نیز درجاتى دارد: قبول عادّى، قبول شایسته، «بقبول حسن» ۳( سوره آلعمران، آیه ۳۷) و قبول برتر كه در دعا مىخوانیم: «و تقبّل باحسن قبولک» (دعاى وداع ماه رمضان) بنابراین، هركس به مقدار تقوایى كه دارد كارش قبول مىشود. به همین دلیل پاداشهاى قرآن نسبت به افراد و كارها و شرایط، متفاوت است، بعضى كارها پاداش دو برابر دارد: «ضِعفَین» (سوره بقره، آیه ۲۶۵) بعضى كارها پاداش چند برابر دارد: «أضعافاً» (سوره بقره، آیه ۲۴۵) بعضى كارها پاداش ده برابر دارد: «فله عَشرُ أمثالها» (سوره انعام، آیه ۱۶۰) بعضى كارها پاداش هفتصد برابر دارد: «كمَثل حبَّة أنبَتَت سَبع سَنابِل فى كلّ سُنبلَةٍ مِأةُ حَبّة» (سوره بقره، آیه ۲۶۱) بعضى كارها پاداشى دارد كه هیچ كس، جز خدا آن را نمىداند: «فلا تعلم نفس ما اخفى لهم» (سوره سجده، آیه ۱۷)
📚 مجمع التفاسیر
#تدبر_در_قرآن
@saghebin
🔷 آیا حضرت مهدی (ع) در نیمه خرداد ظهور خواهد کرد؟
✍ «علی جهانبخش، قاضی دادگستری»
♦️بی شک همانگونه که امام خمینی «ره» فرمودند، قیام ۱۵ خرداد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و شاید مهم ترین روز آن به شمار می رود! ۱۵ سال بعد در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ جشن پیروزی انقلاب برگزار شد و ایشان در نیمه خرداد سال ۱۳۶۸ از میان ما رفت و اندکی قبل از رحلت خود در شعری رمز آلود که در زیر فقط به ابیات اول و آخر آن اشاره می شود فرمود:
🔸از غم دوست در این میکده فریاد کشم، دادرس نیست که در هجر رخش داد کشم.
🔸سالها میگذرد، حادثهها میآید،
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم!
♦️حقیقت این است که سرنگونی پهلوی، اخراج آمریکا و دیگر استعمارگران از کشور، دفاع مقدس، عبور از تله های سخت دشمنان قدرتمند، نبرد با اسرائیل و استکبار جهانی، تشکیل جبهه مقاومت و تبدیل شدن ایران به یک بازیگر قدرتمند جهانی نشات گرفته از نهضت ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ است که به اقتباس از عاشورای حسینی رقم خود.
🔸حال سوالی که مطرح می شود این است که آیا امام خمینی «ره» که همه پیش بینی های اجتماعی و سیاسی اش عیناً بوقوع پیوست (مژده در سال ۴۳ مبنی بر اینکه سربازان من در گهواره ها هستند، نابودی رژیم پهلوی و فرار شاه، تشکیل حکومت اسلامی در ایران، عاقبت منتظری، رهبری آیت الله خامنه ای، حمله صدام به کویت، خودکشی صدام به عنوان تنها راه نجات وی، نابودی گورباچوف و شوروی، نابودی قذافی به دست مردمش، نابودی حسنی مبارک به دست مردمش، گذشتن راه قدس از کربلا) حامل بشارت دیگری بود که فرمود: «انتظار فرج از نیمه خرداد کشم»؟
#نیمه_خرداد
@saghebin
✍قیام پانزدهم خرداد 42 در نگاه رهبر انقلاب
رهبر انقلاب عناصر اصلی قیام پانزدهم خرداد را عنصر مردم، عنصر رهبر و امام و عنصر انگیزه مذهبی و روحیه شهادتطلبی برمی شمارند و تاکید می کنند، این قیام، قیامی با پشتوانه احساس، اندیشه و حضور مسئولانه مردم بود که احزاب و گروهها و سردمداران سیاسی در آن نقشی نداشتند
#نیمه_خرداد
@saghebin
30.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی از شهید مصطفی صدرزاده
🔹تصاویری کمتر دیده شده از شهیدی که رهبر معظم انقلاب روز گذشته در سخنرانی سالگرد ارتحال امام خمینی ره در حرم مطهر امام از او نام بردند.