فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | یادی از شهید صیاد خدایی توسط رهبر انقلاب در پایان دیدار امروز نمایندگان مجلس
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
@saghebin
معروفیت سرود سلام فرمانده.mp3
1.82M
علت معروف شدن سرود "سلام فرمانده "چیست⁉️
⭕️ پاسخ: #ابراهیم_افشاری
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇
@saghebin
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽نفوذ بهاییت در صدا و سیما
♨️جریانی که در همهی رده ها نفوذ کرده و بعد از انقلاب، پاکسازی نشده اند....
👈 پروژه بیزار کردن مردم از انقلاب
به تحلیل علی اکبر رائفی پور
@saghebin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 اگر به حرف روحانیون دلسوز خرمشهر گوش میدادند، آن بخش از #خرمشهر سقوط نمیکرد!
⭕️ سخنرانی رهبر انقلاب درباره وقایع خرمشهر
🔹 آقا برداشته در روزنامه عصر تهران سرمقاله زده که خامنهای را باید محاکمه کنید!
🔹 چرا؟ چون بنده در فلان مصاحبه گفتم اگر به حرف روحانیون دلسوز خرمشهر گوش داده میشد آن بخش خرمشهر سقوط نمیکرد!
🔹محاکمه کنید تا ما هم حرفهایمان را بزنیم!
@saghebin
*بترسیم از اینکه سرنوشت "الغارات" گریبان ما را بگیرد!*// *چرا خواندن کتاب "الغارات" برای امروز ما حکم نان شب را دارد!*
روی سخن این حقیر در این نوشته، بطور خاص با دوستداران نظام، بچه حزباللهیها، انقلابیها و کسانی است که دل در گرو کشور و ملت و نظام و رهبر دارند.
کتاب« الغارات» یعنی غارتها، نوشته مورخ بزرگ شیعه، ابو اسحاق ابراهیم بن محمد بن سعید هلال ثقفی کوفی است.
حالا چرا نویسنده اسم این اثر رو «الغارات» گذاشته؟
چون موضوع کتاب عمدتا ماههای آخر حکومت امیر مؤمنان علیه السلام یعنی بعد از جنگ نهروان هستش که یکی از تلخ ترین وقایع این دوره سخت و جانفرسا، غارت و کشت و کشتار مردم مناطق تحت حکومت امیر مؤمنان علیه السلام، توسط سپاه معاویة بن ابی سفیان هستش که از موصل و الانبار شروع شد و به مکه و مدینه و طائف و حجاز و یمن و تمام شهرها و روستاهای این مناطق رسید.
این دوران بدون شک از تلخ ترین ایام زندگی امام علیه السلام هستش که هر چه به پایان نزدیک شد تلخ تر و تلخ تر شد و در تلخی و سختی شاید کمتر از وقایع سقیفه و غصب خلافت و اتفاقات بعدش نباشه.
حکایت از اونجایی آغاز شد که با خیانت خواص و نادانی عوام، پیروزی حتمی در جنگ صفین به شکست سنگین و قبول حکمیت منجر شد.جنگی که ماهها بطول کشید و هزاران کشته از دو طرف گرفته و بنیه اقتصادی و سرمایه اجتماعی دو طرف و بخصوص حکومت عراق رو دچار آسیب اساسی کرد.
امام علیه السلام بلافاصله بعد از جریان حکمیت دچار شورش خوارج و جنگ بسیار تلخ نهروان شد که حاصلش کشته شدن قاریان معروف قرآن و دارندگان پینه بر پیشانی حاضر در سپاه خوارج شد.
در این زمان، از خیلی خانه ها صدای شیون و زاری برای از دست دادن سرپرست و عضوی از خانواده بلند بود.
امام علیه السلام به فاصله کوتاهی از جنگ با خوارج، فرمان آماده باش و فراخوان تجمیع سپاه رو در لشگرگاه نخیله برای رویارویی با سپاه شام داد که تعداد کمی حضور پیدا کردن و همون تعداد هم به مرور فرار کردند.
حال و روز امام علیه السلام و وضع شهر و مردم کوفه و عراق از بیانات آن حضرت براحتی قابل فهم هستش:
«چه اندازه با شما مدارا كنم! همچون مدارا كردن با شتران نوبارى كه از سنگينى بار پشتشان مجروح گرديده و همانند جامه كهنه و فرسوده اى كه هرگاه از جانبى آنرا بدوزند از سوى ديگر پاره مى گردد. هرگاه گروهى از لشكريان شام به شما نزديك مى شوند هر يك از شما در را به روى خود مى بنديد و همچون سوسمار در لانه خود مى خزيد و همانند كفتار در خانه خويش پنهان مى گرديد. به خدا سوگند! آن كس كه شما ياور او باشيد ذليل است و كسي كه با شما تيراندازى كند همچون كسى است كه تيرى بى پيكان به سوى دشمن رها سازد. به خدا سوگند!جمعيت شما در خانه ها زياد و زير سايه پرچمهاى ميدان نبرد كم. من مى دانم چه چيز شما را اصلاح مى كند ولى اصلاح شما را با تباه ساختن روح خويش جايز نمى شمرم، خدا نشانه ذلت را بر چهره ها و پيشانى شما بگذارد! و بهره هاى شما را نابود سازد. آن گونه كه به باطل متمايل و به آن آشنائید به حق آشنائى نداريد و آن چنان كه در نابودى حق مى كوشيد براى از بين بردن باطل قدم برنمى داريد.»
از مهمترین وقایع این دوره کوتاه ولی بسیار تلخ برای امام علیه السلام، خیانت بسیاری از خواص جامعه و استانداران ایشان و رؤسای قبایل و افراد شناخته شده به ایشان و قرار گرفتن در جمع یاری کنندگان بنی امیه هستش.
و اما مسئله غارات:
معاویة بن ابی سفیان برای استفاده از فرصت پیش آمده توسط خواص خائن و مردم عوام پیرو آنها، چند تن از فرماندهان معروف خود رو مأمور کرد که به شهرهای تحت قلمرو حکومت حضرت بتازند و تا می توانند قتل و غارت کنند و هر چه بیشتر باعث رویگردانی مردم از حکومت ایشان شوند.
یکی از این سرداران شخصی بنام «بسر ابن ابی ارطاة» هست؛ این شخص فقط با همراهی لشگری حدودا دوهزار نفری! از شهر الانبار که الان در استان الانبار عراق قرار داره شروع به غارت و کشتار مردم و بخصوص خاندان هایی که معروف به تشیع بودند کرد(جریان معروف در آوردن خلخال از پای یک زن یهودی تحت حمایت حکومت حضرت در همین زمان و در شهر الانبار اتفاق افتاده) و با این سپاه اندک خود تا مکه و مدینه و حجاز و طائف و شهرصنعاء در یمن پیش رفت!
تأسف بار اینکه تمام والیان و فرمانداران امام ع در این شهرها و مناطق، قبل از رسیدن سپاه بسر ابن ابی ارطاة فرار را بر قرار ترجیح داده و کمترین مقاومتی در برابر این سپاه اندک نکردند!
حکایت نوع برخورد این شخص با مردم، بخصوص در مکه و مدینه و خفت و خواری رو که به ایشان چشاند بسیار خواندنی و عبرت آموز هستش.
از جمله کارهای این شخص، بریدن سر دو پسر عبیدالله ابن عباس هستش که والی امام علیه السلام در یمن بود و عجیب اینکه همین عبیدالله ابن عباس چند مدت بعد ضمن خیانت به امام حسن مجتبی علیه السلام، ، خون دو پسر خود و فرماندهی سپاه ام
ام مجتبی علیه السلام رو به هوای سکه های طلای معاویه بی خیال شد و به سپاه شام پیوست!
امام علی علیه السلام در این زمان است که در یک پیشگویی غیبی، خواص دنیا طلب و عوام کر و کور رو به آمدن جوان ثقفی یعنی حجاج ابن یوسف ثقفی انذار میده، اونجا که می فرماید:
«هان، آگاه باشيد كه البته و حتماً و بدون شكّ، جوانى از بنى ثقيف بر شما مسلّط خواهد شد. آن جوان ثقفى كه بسيار متكبر و خودپسند و ظالم و ستمگر است. آنچه سبزى داريد مىخورد و پيه بدن شما را آب مىكند و هيچ از مال و جان براى شما نمىگذارد، همه را مىكشد و اموالتان را مىبرد. (در اينجا حضرت گويا آن غلام ثقيف را در برابر خود مىبيند و به او خطاب مىكند:) بياور هر چه دارى اى أباوَذَحَه».
وذحه نام سوسک سرگین غلطان هستش که مدفوع چهارپایان رو بصورت گلوله گردی درآورده و اون رو می غلطانه.
علت نامگذاری حجاج ابن یوسف ثقفی به این نام توسط حضرت هم در جای خودش شنیدنی هستش.
حکایت این ایام مانند زهری کشنده در کام امام علیه السلام تلخ و گزنده هستش و بیراه نیست که اون حضرت بعد از اصابت ضربه شمشیر عبدالرحمن ابن ملجم مرادی بر فرق مبارکش فریاد بزنه که رستگار شدم، راحت شدم!
حال بعد از این مقدمه طولانی و یادآوریهای مهم، سخن من با بچه انقلابیهایی هست که درست در زمانی که نظام و کشور با پشت سر گذاشتن سختیها و گردنههای سخت و بیشمار به آخرین خیمه دشمن رسیده و پیروزی بر دشمن از همیشه نزدیکتر و در دسترس تر هستش، به بهانه همراهی با مردم، سخت بودن شرایط اقتصادی کشور و...، زبان به نوعی از اعتراض گشودن که فقط دارای ژست روشنفکری و خود عاقل پنداری و دفاع از مردم هستش و در واقع عمل بر ضد منافع مردم.
در حال حاضر بزرگترین خیانت، دمیدن در شیپور ناامیدی مردم هستش، چه از طرف فلان آقای دکتر و مداح معروف باشه و چه از طرف فلان منبری معروف.
بله، حتما باید اعتراض کرد و نقد کرد و مطالبه کرد، بدون شک.ولی نقد و مطالبه ای که بجا و بحق و از همه مهمتر امید آفرین باشه و نه نابود کننده امید مردم به آینده.
بله! شرایط سخته، کشور و ملت ما شرایط خیلی سخت تر از اینها رو هم داشته که همه اونها رو با قدرت پشت سر گذاشته.
اما، اما خدای نکرده، اگه با موضع گیری های غلط و ناپخته و خود عاقل پندارانه بعضی از خواص قشر حزب اللهی و وفادار به انقلاب، خللی در روند کشور پیش بیاد و جریانات دو سال آخر حکومت امیر مؤمنان علیه السلام تکرار بشه، هیچ عذر و بهانه و توبه ای از نزد ما در محضر خدا و این همه خون های پاک نثار شده در پای درخت انقلاب پذیرفته نخواهد بود.
اگه این انقلاب خدای نکرده در این برهه و توسط بعضی فرزندان خودش به زمین بخوره، حجاج ابن یوسفهایی بر ما مسلط خواهند شد که در زمان او، مردم کوفه و عراق، زمان پر از خوف و خطر و وحشت حکومت زیاد ابن ابیه و پسرش عبیدالله ابن زیاد رو آرزو میکردن!
برادر عزیزم! میدونم مدرس دانشگاهی، مداح هستی و تریبون داری و .... فکر میکنی که داری طرف مردم رو میگیری و مثلا مردمی هستی و شدی زبان مردم، حواست باشه که سررشته امور به دست رهبریه که هزاران بار از تو عاقلتر و مردمیتر و دلسوزتر و مهمتر از همه، آگاهتر به وضعیت کشور هست.
پس دقت کنیم، خیلی هم دقت کنیم که چی میگیم و چه اثری در ذهن مردم میگذاریم!
در پایان به کلام امام راحل، خمینی بزرگ «روحی فداه» اشاره میکنیم که میفرمایند:
"امروز برای حفظ اسلام باید ما از همه چیزهایی که در ذهنهایمان هست و کدورتهایی که فرض کنید یک وقتی داریم، دست برداریم، برای خدا با هم باشیم. اگر این طور شد شما حفظ خواهید شد و اسلام را خواهید صادر کرد به همه دنیا. و من به شما عرض کنم که اگر خدای نخواسته، خدای نخواسته اسلام در ایران سیلی بخورد، بدانید که در همه دنیا سیلی خواهد خورد؛ و بدانید که به این زودی دیگر نمیتواند سرش را بلند کند. این الآن یک تکلیف بسیار بزرگی است که از همه تکالیف بالاتر است، حفظ اسلام در ایران. و حفظ اسلام در ایران به وحدت شماهاست."
خواندن این کتاب در شرایط کنونی جامعه برای بصیرت افزایی، توصیه می شود.
@saghebin