دوستانی که نمیتونن با مفهوم سود مرکب ارتباط برقرار کنن به جدول بالا توجه داشته باشید.
این که به سهمی هر روز پنج مثبت با پنج منفی بخوره چه اتفاقی توی قیمتش میفته
پس یه سهم اگه بخواد صد درصد رشد کنه باید ۱۵ روز صف خرید باشه و اگه پول شما بخواد نصف بشه کافیه ۱۵ روز صف فروش رو تجربه کنند.
📣📱اپلیکیشن جدید آموزش آگاه
با اپلیکیشن جدید آموزش آگاه:
1- صفر تا صد بورس رو رایگان یاد بگیرید.
2-کد معاملاتی و کد بورسی دریافت کنید.
3- از وضعیت سهام عدالت خود مطلع بشید و اون رو بفروشید.
📥از طریق لینک زیر دانلود کنید:
👇👇👇
https://bit.ly/3cYvgsL
جهت دریافت کد بورسی آگاه اقدام کنید
👇👇👇
https://goo.gl/sY7aDy
نکات مهم، برای عزیزانی که قصد سرمایهگذاری در بورس دارند:
۱- فقط با پول مازاد سهام خریداری کنیم، پولی که برای زندگی ما ضروری نیست!
۲- برای سرمایهگذاری در بورس؛ خانه، ماشین و ... نفروشیم.
۳- برای سرمایهگذاری در بورس؛ قرض، وام، اعتبار و ... نگیریم.
۴- برای تمام اعضای خانواده کد بورسی دریافت کرده، عرضههای اولیه را بخریم و در صورت امکان به دید چند ساله نگهداری کنیم.
۵- در ابتدای ورود به بازار، کل سرمایه را وارد نکنیم. با مبالغ پایین شروع به خرید و فروش کرده، کسب تجربه کنیم.
۶- بورس نوسان و پایین و بالا دارد، در قبال اُفت و خیز بازار صبور باشیم و از نظر روحی خود را برای افتهای ۵۰٪ و بالاتر آماده کنیم.
۷- سود اصلی بورس نصیب سهامدارانی میشود که به دید بالای ۵ سال سهام میخرند!
۸- برای پوشش ریسک، بین ۳ تا ۵ نماد از گروههای مختلف بورسی در سبد داشته باشیم.
۹- برای فعالیت در بازار، خوب آموزش ببینیم.
۱۰- اگر فرصت آموزش و کسب تجربه نداریم، در صندوق سهام سرمایهگذاری کرده یا از خدمات سبدگردانی شرکتهای مجاز استفاده کنیم. صادقی
این صندوقها بر اساس امتیازبندی رتبه بازدهی در بازه های یکساله، شش ماهه و سه ماهه ، مرتب شده اند.
بعد از بررسی میتونید استفاده کنید
هدایت شده از ثروت حلال
#آموزش_بورس
#سهام_عدالت
☑️با مطرح شدن بحث آزادسازی سهام عدالت و فراهم شدن امکان فروش درصدی از آن، ارزش روز سهام عدالت برای مردم اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
☑️صحبتها و حرف و حدیثهای بسیاری درباره قیمت و ارزش این سبد سهام مطرح میشود و رقمهای تخمینی بازه گستردهای را در بر میگیرد.
❌برای نحوه محاسبه ارزش روز سهام عدالت، استعلام و مشاهده دارایی سهام عدالت و نحوه فروش سهم های موجود در سبد سهام عدالت خود، به مطلب زیر مراجعه کنین:
👉https://cutt.ly/hucH9Vu
دریافت کد بورسی برای خرید و فروش سهام
👉https://goo.gl/sY7aDy
♦️در روزهای مثبت به فکر روزهای منفی باشیم!
🔹 دورههای رشد و نزول اساس بازارهای مالی هستند و اینگونه نیست که رونق یا رکود در بازاری خاص همواره تداوم یابد.
🔹 بورس نیز همینگونه است. در هر کدام از ادوار رشد و افت قیمتها نباید درگیر هیجانات عاطفی ناشی از آنها شد و در نظر داشت که زمانی هم نوبت دوره مقابل خواهد شد.
🔹 در عوض در دوره رشد بازارها باید اقدام به تقویت دانش مالی و مهارتهای معاملهگری خود کرد تا نشانههای نزول را بهتر بتوان شناسایی کرد و از فرصتهای جایگزین آنها استفاده نمود.
♦️برای کسب سود ۱۰۰ درصدی در یک سال باید ماهانه چقدر سود کرد؟
🔹 اولین جوابی که به ذهن میرسد این است که باید ۱۰۰ درصد را به ۱۲ ماه تقسیم کنیم. نتیجه این تقسیم نیز ۸.۳ درصد میشود.
👆این محاسبه در صورتی صحیح است که سود کسب شده را هر ماه از سرمایهگذاری خارج کنید و با همان میزان اولیه وارد ماههای بعد شوید.
🔹مثال:
اگر شما ۱۰ میلیون تومان سرمایه گذاری کنید و پس از یک ماه ۱۰ درصد سود بگیرید، سرمایه شما به ۱۱ میلیون تومان خواهد رسید. یعنی ۱ میلیون سود.
اگر شما ۱ میلیون سود را خارج کنید و ماه بعد نیز ۱۰ درصد سود کنید، ماه بعد نیز مجدداً ۱ میلیون سود کردهاید.
🔹 اما اگر سود ماه اول را خارج نکرده و سرمایهگذاری را در ماه دوم ادامه دهید و ۱۰ درصد دیگر سود کنید، در ماه دوم سرمایه شما به ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خواهد رسید.
(۱۰ درصد برای ۱۰ میلیون تومان و ۱۰ درصد برای ۱ میلیون تومان.)
🔑 این نحوه محاسبه سود مرکب است. با سرمایهگذاری مرکب تنها با ۶ درصد سود ماهانه میتوان در سال ۱۰۰ درصد سود کسب کرد!
آموزش
منظور از صورت جریان وجوه نقد چیست؟
منظور از صورت جریان وجوه نقد، فهم چگونگی ارتباط بین سودآوری واحد تجاری و توان آن واحد جهت ایجاد وجه نقد و در نتیجه مشخص کننده کیفیت سود تحصیل شده توسط واحد کسب و کار است. صورت جریان وجوه نقد، تغییرات وجوه نقد یک شرکت در یک بازه زمانی بین دو صورت مالی، بررسی می کند که تحلیل آن بر عهده حسابداران رسمی است.
صورت های مالی می بایست توسط شرکت های بورسی در بازه های ۳ ماهه، ۶ ماهه، ۹ ماهه و ۱۲ ماهه مطابق استاندارد های حسابداری منتشر و در اختیار همگان قرار بگیرد. تحلیل صورت های مالی، مبنای تصمیم گیری برای خرید یا فروش سهام یک شرکت توسط سهامداران حقیقی یا سهامداران حقوقی است.
۴۰ اشتباه رایج معامله گران
۱-معاملات احساسی
این مورد آسیب رسان ترین دلیل برای از بین رفتن حساب می باشد. معاملاتی که برگرفته از برنامه و روش معاملاتی نیست با احساس معامله گر سرو کار دارد و به علت اینکه برای این معاملات از تفکر و تعقل استفاده نشده عموما زیان آور هستند.
احساسات گوناگونی می تواند در معاملات دخیل باشد اما یک نکته در تمام احساسات معامله گران یکسان است، تمامی معاملات احساسی منجر به ضرر میگردند. احساس غالب، در اکثر موارد طمع برای کسب سود بیشتر است. در حالی که جلوگیری از ضرر نکته مهم تری است.
احساسات خود را بشناسید و در زمان معامل کردن تا حد امکان آنها را کنترل کنید.
۲-معاملات زیاد
معاملات زیاد (over trading) معمولا به این دلیل انجام می شود که معامله گرتمایل دارد تمام حرکت های بازار را بدون کم و کاست شکار کند.
این امر تقریبا محال است و بزرگترین تحلیل گران و معامله گران دنیا نیز این کار را انجام نمی دهند.
۳-روند بازار
کلیت بازار نشانی از خروج نقدینگی ندارد
شاخص کل و لیدر های گروه های بانکی و خودرویی ( که فعلا دو گروه لیدر هستند ) موقعیت صعودی دارند و بنظر ریزشی نخواهند داشت
منفی های شنبه و یکشنبه قابل بررسی خواهند بود
برخی نمادهای بنیادی نیز آماده برگزاری مجمع هستند که تقسیم سود خوبی دارند و برای حقوقی ها جذاب هستند
منفی در بازار ادامه دار نخواهد بود و ظرف یکی دو روز آینده سهم های دارای روند صعودی مجدد مورد تقاضا قرار خواهند گرفت و حضور در صف های فروش بنظرم به صلاح نیست و ترجیحا اگر قرار به فروش در منفی کامل فردا باشد کمی صبر تا یکشنبه میتونه فرصت تصمیم گیری بهتر رو فراهم کنه
۴-معامله با حجم زیاد
حجم زیاد معاملات، ریسک سرمایه گذار و آسیب پذیری سرمایه را افزایش می دهد. هنگامی که یک معامله گر با حجم بالا معامله می کند، با تعداد کمی معامله ضررده می تواند کل حساب خود را از دست بدهد.
۵-اعتماد به پیش بینی دیگران
از معاملات دیگران برداشت و الگوبرداری نکنید، شرایط حساب، دیدگاه و دلایل افراد با یکدیگر برای حضور در بازار متفاوت است.
هر کسی حتی در صورت استفاده از پیش بینی دیگران مسئول حساب خویش است ، مگر آنکه کل مدیریت حساب خویش را به معامله گر دیگری بدهد. تا حد امکان از تحلیل خود پیروی کنید.
۶-نداشتن حد ضرر (استاپ لاس)
نداشتن استاپ لاس به معنی این است که معامله گر حدی برای اشتباه خویش متصور نیست، هر انسانی امکان اشتباه دارد و حد ضرر امکانی برای جلوگیری از فاجعه بار بودن اشتباهات می باشد.
قبل از آغاز معامله حد ضرر خود را بشناسید. در زمان معامله اغلب معامله گران تحت تاثیر معامله خود قرار می گیرند و از لحاظ روانی برایشان سخت است که حد ضررشان را بپذیرند.
در زمان معامله تغییر حد ضرر عموما منجر به زیان های بیشتر می شود. هیچ زمانی حد ضرر خود را خلاف جهت معامله خود تغییر ندهید. یعنی مقدار حد ضرر خود را بیشتر نکنید.
۷- معامله در ساعات نامناسب
آشنایی نداشتن با میزان نوسان بازار در ساعات متفاوت هر جفت ارزی می تواند باعث تخمین های اشتباه معامله گران شود.
ارزهای اروپایی در مقابل دلار، در ساعات بازار توکیو نوسانات زیادی ندارند و نباید برای معاملات در این ساعات سودهای زیادی متصور بود و یا در ساعات اولیه بازار لندن و نیویورک نباید نوسانات کوتاه و کوچک ما را از نوسانات بزرگی که بازار در پیش دارد غافل کند.
۸-نداشتن راهنما
راهنما کسی است که شما را از اشتباهاتتان آگاه می کند و راه درست را به شما نشان می دهد. دیگر معاملات احساسی انجام نمی دهید چون باید به راهنمای خود توضیح دهید.
امیدوارم درک کنید راهنما بازار را برای شما پیش بینی نمی کند، او به شما فورکست نمی دهد بلکه تنها شما را از اشتباهات بر حذر می دارد.
نیازی نیست راهنما حتما یک معامله گر باشد. آشنایی مختصر با مبادلات ارز هم کافیست گرچه اگر راهنمای شما معامله گری با تجربه باشد بهتر است.
راهنما باید از همه شرایط شما و حسابتان آگاه باشد و متعهد باشد که هیچ اطلاعاتی از زندگی خصوصی شما به دیگران نمی دهد.
راهنما تاثیر فوق العاده ای در پیش گیری از اشتباهات و تصحیح آنها دارد. برای خود راهنمایی امین بیابید.
۹-نداشتن سیستم معاملاتی
نداشتن برنامه، روش یا سیستم معاملاتی از اصلی ترین دلایل زیان می باشد. نداشتن برنامه و روش عموما باعث معاملات احساسی می شود در حالی که روش معاملاتی به معامله گر دیدگاهی برای تفسیر تمامی قیمت های بازار می دهد.
شاید برنامه و روش ، مکانیزه و کامپیوتری نباشد اما حتما باید وجود داشته باشد. برنامه باید قابلیت تفسیر بازار، بازدهی در گذشته و همخوانی با شرایط معامله گر را داشته باشد.
نقصان در هر کدام از این شرایط، باعث معیوب بودن برنامه و پیرو آن از دست رفتن بخش قابل توجهی از سرمایه می شود.
۴۰ اشتباه رایج معامله گران
۱۰- معامله خلاف روند
عموما بیشتر برنامه ها و روش های معاملاتی برای استفاده از جهت حرکت بازار استفاده می شوند.
هم جهتی معاملات با روند اصلی، امکان سود بیشتر و ریسک کمتر را به همراه دارد. تا زمانی که برنامه و روش امتحان شده شما معاملات خلاف جهت را تایید نکرده است از معامله در خلاف روند اصلی بازار بپرهیزید.
۱۱-خروج های بی برنامه (خروج از معاملات به خاطر ترس)
معامله گر مبتدی عموما با سود و یا ضرر های کم، از ترس زیان های بیشتر از معامله خود خارج می شود و برنامه ای غیر از سیستم معاملاتی خود را در پیش می گیرد.
در اغلب موارد پتانسیل سود خود را با سود کم یا زیان از دست می دهد و پس از حرکت بازار خود را نکوهش می کند که این امر می تواند عواقب منفی دیگری برای حساب داشته باشد.
۱۲-معامله در قله ها و دره ها
افرادی که برای استفاده از تمامی یک روند تلاش می کنند زیان های بسیاری را متحمل می شوند. افراد کمال طلب تنها به دنبال قله ها و دره ها هستند در حالی که قله ها و دره ها در بازارهای دو جهته نسبی بوده و هر زمانی امکان اینکه بازار دره ها و قله های جدیدی بسازد وجود دارد.
این مساله را برای خود حل کنید که نمیتوان از تمام حرکات بازار استفاده کرد. شما اگر با رعایت اصول، قسمتی از حرکت مفید بازار را هم شکار کنید، در دراز مدت سود خوبی به دست می آورید.
۱۳- ساده انگاری بیش از حد
اینکه روشهای ساده، اصولی و کاربردی عموما بازده خوبی دارند بر هیچ کس پوشیده نیست اما ساده انگاشتن بیش از حد معاملات، عموما منجر به زیان می گردد. باید توجه داشت بازار با شرایط و دلایل گوناگونی به حرکت در می آید.
ساده انگاری و بی توجهی به عوامل تاثیر گذار بازار عموما موجب زیان می گردد. نسبت به آنها آگاه باشید.
۱۴- معامله نزدیکی خبر
معامله در نزدیکی زمان اعلام اخبار مهم اقتصادی بیشتر مواقع برای ارضای احساس سود گرفتن می باشد.
حرکات سریع و ناگهانی قیمت ها در زمان اعلام خبر می تواند هر معامله گر تازه کاری را وسوسه کند اما آیا نتیجه این معاملات برای وی قابل تصور است؟
در صورت نداشتن تجربه و اشراف کامل نسبت به خبر و موضوع آن، از معامله در زمانهایی که بازار تحت تاثیر خبر است اجتناب کنید.
۱۵-اطمینان به روش اشتباه
بسیار دیده شده که معامله گران با سودهای کم تعداد و کوچک تحت تاثیر روشی قرار میگیرند و حتی در صورت زیان آور بودن، آن را تغییر نمی دهند یا بهینه نمی سازند.
دائمأ با خوشبینی بی مورد به خود امید واهی می دهند در حالی که روش یا کارایی خود را از دست داده یا حتی امتحانی کامل و درست پس نداده تا به نتیجه برسد.
روش خود را بشناسید و در صورت مشکل داشتن یا آنرا بهینه کنید و یا کلا تغییر دهید.
۱۶-عدم یادداشت برداری از معاملات
در صورتی که واقعا به موفقیت و رسیدن به اهداف در بازار ایمان دارید حتما از معاملات خود یادداشت برداری نمایید. با این کار فرد از تکرار اشتباهات جلوگیری کرده و عوامل موفقیت خود را بیش از پیش شناسایی می نماید.
مکتوب کردن تمامی عوامل مهم از دیدگاه یک معامله گر در کنار یادداشت احساسات در زمان معامله، روشی کمّی برای مشاهده آماری کیفیت معامله شما می باشد.
۱۷-توجه نکردن به معاملات باز
توجه نکردن به معاملات و دستورات باز میتواند یکی از دلایل از بین رفتن سرمایه باشد.
همه می دانیم معامله و تمرکز مداوم روی قیمتها امری کسالت آور و خسته کننده است اما غفلت و بی توجهی نیز میتواند عواقب بدی برای موجودی حساب داشته باشد. در صورت داشتن معاملات باز بر اساس روش خود شرایط بازار را زیر نظر بگیرید خود را درگیر معاملات متعدد نکنید چرا که با اینکار تمرکز را از بعضی از معاملات خود می گیرید. چه بسا آن معاملات سود بیشتری داشته اند یا امکانش بوده که در ضرر کمتر متوقفشان کرد.
در صورتی که احساسات بر شما قالب نمی شوند از معاملات خود غافل نشوید و آنها را ترک نکنید.
۱۸-تفسیر نادرست اخبار
تفسیر نادرست اخبار شاید نشأت گرفته از کمبود دانش باشد اما موارد بسیاری نیز وجود دارد که دانش شما به حد کافی است اما تجربه عکس العمل بازار نسبت به آن خبر را ندارید.
فرضیات شما برای خبر میتواند کاملا درست باشد اما نقش تجربه و بینش برای تفسیر خبرها بسیار مهمتر و حیاتی تر از دانش می باشد. تا زمانی که تجربه لازم روی اخبار ندارید از معامله بر اساس آنها اجتناب کنید.