هشدار پلیس فتا به شهروندان: کد بورسی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید
رئیس مرکز پیشگیری و تشخیص پلیس فتا ناجا:
🔹یکی از مواردی که میتواند مورد سواستفاده مجرمان سایبری قرار گیرد، ورود تازهواردان به بازار بورس است که شاید اطلاعات کافی برای ورود به این عرصه را ندارند و یا شاید مجبور به فعالیت در این بستر هستند لذا در معرض تهدید و آسیب قرار دارند.
🔹یکی از مهمترین موضوعاتی که هموطنان باید رعایت کنند این است که نام کاربری و رمزعبور بورسی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.
🔹زیرا ممکن است برخی از افراد سودجو با در اختیار داشتن رمزعبور آنها اقدام به خرید و فروش سهام کنند و زمینه زیان دیدن قربانی را فراهم آورند.
🔹لازم است هموطنان نسبت به حفظ و مراقبت از نام کاربری و رمز عبور خود کوشا باشند و قبل از سپرده گذاری و فعالیت در بازار بورس، آموزشهای لازم را دریافت کنند.
سلاح ورزی عضو شورای عالی بورس:
شرکت سپرده گذاری امروز گزارش داد، که زیر ساخت مناسب برای واریز سود مجامع از طریق سجام فراهم شده است
این مهم را از طریق شورای عالی بورس پیگیری می کنیم / به زودی همه شرکت ها بایستی ملزم به واریز سود سهامداران از این مسیر بشوند
تامین مالی 50 درصدی از بازار سرمایه
به گفته فعالان بخش خصوصی تامین نقدینگی در بازار سرمایه رقمی میان ۷تا ۸ درصد و در برخی مواقع ۱۸ تا ۱۹ درصد است، رقمی که چندان نتوانسته گره نقدینگی بنگاهها را باز کند، این امر موجب شده تا هدفگذاری ۵۰ درصدی برای دستیابی به بازار سرمایه برای بنگاههای تولیدی در نظر گرفته شود، هدفی که رسیدن به آن دور از ذهن به نظر میرسد.
اما به گفته فعالان بخش خصوصی در صورتی که تامین سرمایه بنگاههای بزرگ را به سمت بازار سرمایه هدایت کنیم و در مقابل بانکها را برای تامین منابع مالی بنگاههای کوچک و متوسط در نظر بگیریم، میتوانیم به هدفی که داریم تا حدودی نزدیک شویم. از سوی دیگر فشاری که روی بانکها برای تامین سرمایه بنگاههای تولیدی است برداشته خواهد شد. روندی که در دنیا مرسوم است.
از دیگر نکاتی که فعالان اقتصادی به آن اشاره میکنند به این موضوع بازمیگردد که سهامداران جدید از روشهای هیجانی خودداری کرده و این امکان را بدهند تا در مجامع سود به دست آمده بهجای توزیع میان سهامداران بهعنوان افزایش سرمایه در اختیار بنگاهها قرار گیرد. اتفاقی که در صورتی که رخ دهد ما با یک افزایش سرمایه قابلتوجه در بازار سرمایه روبهرو خواهیم شد، اما در غیر این صورت تنها شاهد انتقال مالکیت سهام خواهیم بود که این امر سودی برای بنگاههای تولیدی نخواهد داشت.
از دیگر نکاتی که فعالان اقتصادی به آن اشاره میکنند چابک نبودن بازار سرمایه است و به دلیل تحریمها و رکود اقتصادی پروژههای مولد توجیه خود را از دست دادهاند به همین دلیل سرمایهگذاران چندان تمایلی برای ورود به طرحهای مولد ندارند و این امر موجب شده سرمایهها به سمت طرحهای غیر مولد سوق پیدا کند.
یکی از روشهایی که کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران برای هدایت بازار سرمایه برای طرحهای مولد در دستور کار قرار داده به شناسایی طرحهای دارای توجیه اقتصادی بازمیگردد، طرحهایی که سرمایهگذاری روی آنها مقرون به صرفه باشد و به همین منظور برنامهریزیهایی در حال انجام است تا به شناسایی این طرحها زمینه هدایت سرمایه به سمت آنها فراهم شود.
آمریکا نفتکشهای حامل محصولات نفتی ایران را به تحریم تهدید کرد
والاستریتژورنال:
مقامهای آمریکایی برای جلوگیری از شکلگیری ائتلاف اقتصادی میان ایران و ونزوئلا نفتکشهای حامل سوخت ایران را به تحریم تهدید کردهاند.
دو کشتی تحت مالکیت یونان که با پرچم لیبری حرکت میکردند و حامل محصولات نفتی ایران به مقصد ونزوئلا بودند برنامه خود برای تحویل محمولههایشان را متوقف کردند.
دو نفتکش مذکور در شرایطی اعزام شده بودند که ایران ناوگانی متشکل از پنج نفتکش را برای تحویل بنزین روانه ونزوئلا کرده است. سه نفتکش ایران به مقصد رسیدهاند و دو نفتکش ایران در حال حرکت در مسیر هستند.
دولت آمریکا در حال بررسی راهکارهایی برای مقابله با حرکت نفتکشهای حامل محصولات نفتی ایران است.
واشنگتن به عنوان مثال در تلاش است کشورهای متحد خود که این نفتکشها از آبهای آنها عبور میکنند را مجاب کند با این کشتیها به عنوان ناقضان تحریمها برخورد کنند.
با وجود این، مقامهای آمریکایی میگویند که راهبرد آمریکا بازداری است و این کشور قصد درگیری مسلحانه ندارد.
بسیاری از مقامهای آمریکایی تمایلی برای استفاده از نیروی دریایی آمریکا برای جلوگیری از حرکت نفتکشهای ایران به سمت ونزوئلا نداشتهاند.
آمریکا از توسل به تدابیر غیرنظامی نظیر اعمال تحریمها یا اقدامات حقوقی برای توقیف کشتیها در صورت توقف در بندرگاههای کشورهای خارجی حمایت میکند./فارس
🔻امکان مشاهده سبد بورسی در سهام عدالت
🔹با وارد كردن کد ملی، سهام عدالت تخصيص داده شده نمايش داده مى شود.
🔹این امکان برای افرادى است که کد بورسی دارند و روش مستقیم آزادسازى را انتخاب کردهاند.
🔹با ورود به لينك زير، امكان مشاهده سهام تخصيص داده شده ايجاد مى شود.
Panel.sahamedalat.ir
#خبرهای_موثر
مهلت آزادسازی سهام عدالت تمدید شد
حسین فهیمی، سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت:
مهلت آزادسازی سهام عدالت به مدت ۷ روز (تا ساعت ۲۴ روز ۱۵ خرداد ۱۳۹۹) تمدید شد، متقاضیان ورود به سامانه دقت داشته باشند بعد از انتخاب روش آزادسازی امکان تغییر روش وجود ندارد.
از روز شنبه مورخ دهم خرداد ۱۳۹۹ دارندگان سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کردهاند میتوانند، سهام موجود در پرتفوی سهام عدالت خود را مدیریت (خرید و فروش) کنند.
دارندگان سهام عدالت میتوانند از روز شنبه ۱۰ خرداد ماه لغایت سه شنبه ۱۳ خرداد ماه با مراجعه به بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری، درخواست سفارش فروش سهام خود را ارائه دهند.
مردم عزیز در انتخاب روش مدیریت سهام عدالت دقت کنند. افرادی که به سامانه سازمان خصوصیسازی مراجعه و روش سهامداری خود را انتخاب کنند امکان تغییر و ویرایش ندارند. به همین دلیل باید دقت کافی را در انتخاب روش مستقیم یا غیرمستقیم داشته باشند/مهر
#جریان_نقدینگی 👆👆👆
وضعیت نمادهای معاملاتی با بیشترین ورود (خروج) جریان نقدینگی حقیقی در هفته ای که گذشت
#جریان_نقدینگی 👆👆👆
وضعیت هفتگی ورود (خروج) نقدینگی حقیقی به بازار سهام از ابتدای سال ۹۸
با وجود پشت سر گذاشتن هفته ای نیمه تعطیل و پرعرضه، خالص ورود (خروج) نقدینگی حقیقی ها همچنان مثبت ماند و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان نقدینگی از سمت حقیقی ها جذب بازار شد.
#جریان_نقدینگی 👆👆👆
#صنعت_محصولات_شیمیایی
رکورد شیمیایی ها زیر سایه آریا ساسول
این صنعت در هفته معاملاتی که گذشت با جذب ۱۱۰۰ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی در صدر قرار گرفت، لازم به ذکر است که عمده این نقدینگی مربوط به معاملات #آریا تازه نفس این گروه می باشد.
#جریان_نقدینگی 👆👆👆
#صنعت_هتل_و_رستوران
این صنعت که شامل نمادهایی چون #سمگا و #گکوثر می باشد، طی هفته معاملاتی که گذشت شاهد ورود ۱۹۰ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی بود که بیشترین نقدینگی جذب شده به این گروه میباشد👌
#جریان_نقدینگی 👆👆👆
#صنعت_حمل_و_نقل_انبارداری_ارتباطات
حمل و نقلی ها طی هفته گذشته جذب ۷۸ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی را در کارنامه معاملاتی خود ثبت کردند، همانطور که مشاهده می کنید این صنعت طی یکسال اخیر بیشتر شاهد ورود نقدینگی بوده تا خروج آن.