✨ با تبریک عید غدیر و به مناسبت این عید بزرگ، تا ۲۰ تیر به ازای هر ۴ عدد خرید از یک محصولی، یک عدد هدیه دریافت کنید.
ویژه سفارشات غیر باسلامی
❤️ @sahasara_ir
🍯 آیا عسل طبیعی قند دارد؟ وجود قند در عسل چگونه است؟
همه انواع عسل دارای قند میباشند. اما از دیگر ترکیبات عسل های طبیعی می توان به: آنتی اکسیدان ها، ویتامینB، آنزیم ها، ترکیبات ضد باکتریایی و ضد قارچی، آمینو اسید ها و آب اشاره کرد. البته درصد آب موجود در عسل ها بسیار محدود است.
اینکه عسل چه مقدار حاوی قند می باشد و این قند از چه نوعی است، به شناخت بیشتر ما نسبت به عسل بسیار کمک می کند. در واقع عسل بیشتر از قندهای فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است.
عسل یک محلول فوق اشباع است و محتوای آب درون آن، کم (18-15 درصد) می باشد.
زنبور های عسل از آنزیم های مخصوصی برای تولید قند در عسل ها استفاده می کنند. در واقع زنبور ها قندهای ساده تری نسبت به قند و شکر معمولی تولید می کنند. تفاوت قندی که درون عسل و سایر کربوهیدرات ها(علی الخصوص قند و شکر) وجود دارد، زود هضم بودن آن است. قندهای موجود در عسل (گلوکز و فروکتوز) می باشد اما قند موجود در قند و شکر مصرفی خانوار ها، ساکارز است.
هیدرولیز نام فرآیندی است که زنبور های عسل در آن، قندهای سنگینی که در شهد گل ها وجود دارد یا شکر و شربت که تغذیه داده میشود، به قندهای ساده تری چون: (گلوکز و فروکتوز) تبدیل می کنند.
آیا مصرف عسل به عنوان ماده ای سرشار از قند، برای سلامتی مضر است؟
طبق توصیه های پزشکی، مصرف قند و شکر باید در هر خانه ای به حداقل برسد؛ به خصوص برای افراد دیابتی. اما مصرف عسل هیچ مانعی ندارد. زیرا تحقیقات نشان داده حتی افرادی که دیابت دارند، با مصرف عسل دچار هیچ مشکلی نمی شوند و قند موجود در عسل برای این دسته از افراد مضر نمی باشد.
جالب اینجاست که افرادی که از چاقی رنج می برند، می توانند با مصرف عسل اضافه وزن خود را کاهش دهند. کافیست هر شب قبل از خواب یک قاشق غذاخوری عسل را همراه آب میل نمایند. این روش به چربی سوزی افراد چاق کمک می کند.
جمع بندی:
این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید، مصرف عسل طبیعی برای سلامتی هیچ مانعی ندارد و این ماده سرشار از خاصیت است.
🔴 آیا این همه #دارو لازم است؟
♻️ قلب انسان از غصه دردمند میشه وقتی میبینه فردی با مصرف این همه دارو، نه تنها دردی از دردهاش #کم_نمیشه، بلکه هر روز به درد و بیماریهاش اضافه میشه.
واقعاً و حقیقتاً اگر #سبک_زندگی و #نوع_تغذیه خود رو #اصلاح کنیم هرگز در دام این سیستمِ پزشکی #پول_محور نخواهیم افتاد.
اگر اندکی خودمون دنبال #تحقیق و #تغییر باشیم و همیشه از دیگران انتظار نداشته باشیم که برای ما کاری انجام دهند براحتی میتوان از بیماری پیشگیری یا درمان کرد.
تا ما به بلوغ فکری نرسیم و #مطالبهگر نباشیم این #مسیر_باطل تمامی ندارد.
🔹 نکته: بههیچوجه بطور آنی هیچ دارویی را بدون مشورت با #متخصص_طب_سنتی و جایگزینی، ترک نکنید.
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
⭕️ انقد به ما پیام میرسه از بابت مشکل سنگ کلیه و مثانه که واقعا آدم ناراحت میشه که چرا با یه راهکار بسیار ساده جلوی این بیماری پرخرج و زمین گیر کننده رو نمیگیرن؟؟😔
پیشگیری: 👈 استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی، ورزش
درمان: 👈 مصرف خربزه، خاکشیر، آب چشمه چپقلی
❤️ @sahasara_ir
آب خوب و سالم جهت آشامیدن شاخصهای زیادی دارد از جمله سختی ، PH ، میزان دقیق هر کدام از یونهای خوب و بد ، طعم ، بو ، عدم آلودگی میکروبی و ...
یکی از فاکتور های اصلی و شاخص های مهم آب آشامیدنی ، میزان TDS آن است . TDS مجموع کل املاح موجود در آب را بیان میکند .در آب مقطر TDS برابر با صفر است و هرچه این عدد بالاتر رود میزان املاح بیشتر میشود و اصطلاحا آب سخت تر میشود .
شاخص های آب استاندارد جهت آشامیدن در استانداردهای مختلف به وضوح ذکرشده است (طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی حداکثر مجاز TDS آب 1000 است ) . اما آب مطلوب تقریبا در هیچ استانداردی به صراحت گفته نشده است به دلیل اینکه نسبی می باشد و همچنین نیاز به مطالعات و تحقیقات بسیار پیشرفته پزشکی داشته که تاکنون به انجام آن موفق نشده اند اما تقریبا در همگی استانداردها و مطالعات به لزوم پایین بودن TDS آب اشاره شده است .
آنچه واضح است تقریبا در اغلب استانداردها به خطرات ناشی از آب با TDS بالای 500 اشاره میشود و هیچکدام آشامیدن این آب را با وجود استاندارد بودن ، توصیه نمیکنند .
حداقل میزان TDS مطلوب آب نیز 50 میباشد و کمتر از این مقدار توصیه نمیشود .
( توجه شود که مطلوب با استاندارد متفاوت است مثلا میزان PH مناسب آب 6.5 تا 9 میباشد ولی میزان مطلوب آن برای بدن 7.5 تا 8.5 است )
آبها تقریبا در TDS بالای 170 ایجاد رسوب محسوسی خواهند داشت و حداکثر TDS آب مطلوب جهت آشامیدن را حدود 150 ذکر میکنند .
لازم به ذکر است یکی از بهترین ملاک های ما میتواند آب چشمه های طبیعی باشد که TDS اکثر آنها در محدوده 80 تا 150 میباشد ( بجز موارد استثناء و چشمه های معدنی خاص )
همچنین بر طبق مطالعات ، مشخص شده که رابطه معنا داری بین سنگ کلیه و سنگ مثانه با سختی آب وجود دارد ( نظر پزشکان متخصص کلیه و مجاری ادراری ) و مشاهده شده در مناطق با آبهای سخت ، شدت و تعداد بیماران مبتلا به آنها بالاتر میرود و گاهی کلیه بعضی از افراد حساسیت بالایی به کلسیم دارد و سریعا سنگ ساز میشود و تنها مزیت آبهای سخت ، تسریع بهبود شکستگی استخوانها به علت وجود کلسیم بالاست .
و همچنین اکثر متخصصان علم تغذیه و پزشکان بر این باورند که بدن بیشتر به آب سالم احتیاج دارد و سپس املاح آن درواقع آب سالم و بهداشتی در اولویت است . چرا که حیات بدن در آب است و تمام فعالیت شیمیایی بدن بدون آب مختل میشود و وجود آب سالم در همه بخش های بدن و بافت ها لازم و ضروری است . ( به عنوان مثال اگر آب دارای سطح نیترات بالا باشد ، این نیترات به بافت ها و خون انتقال می یابد که عوارض بسیار زیادی از جمله عدم اکسیژن رسانی مطلوب به بافت ها و ... خواهد داشت )
آبی که از دستگاه های تصفیه آب بدست می آید اگر سختی پایینی داشته باشد (کمتر از 50 ) کمی تلخ میشود و همچنین بخاطر از دست دادن قسمت اعظم املاح آن کمی اسیدی میشود که یکی از بزرگترین عیبهای دستگاههای تصفیه آب به عقیده کارشناسان است و خوشبختانه با بالابردن TDS آب خروجی ، این عیب به راحتی رفع خواهد شد و بنابراین آب با TDS کمتر از 50 توصیه نمی شود . همچنین آبهای با TDS بسیار پایین ممکن است باعث ریزش مو و بیماریهای قلبی و ... شود . >>> مشکل بزرگ دستگاهای تصفیه آب . البته به طور کلی هنوز اثبات نشده است که آبهای با TDS پایین ، برای بدن مشکل دارند یا ندارند اما بهتر است از آبهای با TDS بسیار پایین استفاده نشود >>> آب با TDS بسیار پایین برای بدن مشکل دارد؟
دیگر مشکل بسیار بزرگ آب های خالص ( آب با TDS بسیار پایین ) این است که به علت خالص بودن ظرفیت انحلال پذیری بسیار بالایی دارند که حتی محققان از حل شدن مقداری پلاستیک ظروف نگهداری در این آب را تایید کرده اند و همچنین رفتارهای بسیار زیاد دیگری نیز میتوان برای این آب در نظر گرفت که بحثی طولانی و تخصصی دارد و برای بدن مطلوب نیستند .
میزان سختی دستگاههای تصفیه آب خانگی باید در محدوده استاندارد تنظیم شود که مطابق با این آموزش باید سختی آنرا تنظیم نمایید . >>> تنظیم سختی دستگاههای تصفیه اب خانگی
بنابراین بر اساس تجربه و مطالعات صورت گرفته ، ما میزان مطلوب TDS آب دستگاه تصفیه آب خانگی را در محدوده 50 تا 170 (ppm) اعلام میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡 میزان تشعشع امواج محیط مون
🏡 سعی کنید تو مناطقی که آلودگی صوتی، نوری و آب و هوایی دارن زندگی نکنید، روستاها و شهرهای کوچیک گزینه فوق العاده ای هستن برای زندگی سالم.
❤️ @sahasara_ir
🔴 مکالمهی تلفنی زیاد ممنوع
♻️ بیش از ۱۵ دقیقه مکالمه با #تلفن_همراه با توجه به تابش الکترو مغناطیسی موبایل و امواج آن موجب افزایش حرارت غیرطبیعی در سر میشود.
این حرارت غیرطبیعی موجب سوختن و رسوب خون در عروق سر و صورت شده و بیماریهایی از قبیل وزوز گوش، درد دندان ، فلج عصب بِل و ... را پدید میآورد.
🚨در انتشار این مطالب کوشا باشید😊
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir
🏡 برای داشتن زندگی سالم و شاداب از لحاظ جسمی، هیچ چیز به اندازه هوا و آب مهم نیستن، ولی متأسفانه بیشتر مردم بخاطر «ارزان و در دسترس بودن، و نبود امکان سنجش کیفیت، به مانند سایر مواد مصرفی» خیلی اهمیت نمیدن و حساس نیستن.
⚠️ قبلا هم گفتیم، برای هر خانهای از هرچیزی واجبتر، «تهویه هوای مناسب و آب سالم» هست، که در این زندگی آلوده شهری این موضوع به مراتب مهمتر شده.
اگه این دوتا رو بهش دقت نکنیم حتی اگه تغذیه سالم هم داشته باشیم باز در معرض بیشتر بیماریها و کسالتها هستیم.
✅ میشه با هزینه خیلی کم و چند ساعت وقت گذاشتن و با استفاده از دستگاه هایی مثل هود آشپزخانه و تصفیه آب تا حدود زیادی این دو رو حل کرد.
❤️ @sahasara_ir
دوستانی که میپرسن چه نوع هودی خوبه؟
دقت داشته باشین تو همچین وسایلی، ظاهر و آپشن خیلی اهمیتی ندارن، مکش قوی و ابعاد بزرگ مهمترن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 باید بیشتر تحقیق بشه، ولی از آن جایی که «بهداشت، هرچیزی رو ممنوع کنه احتمال زیاد سودش از زیانش بیشتره» یک قاعدهاس! به این کلیپ خوشبینم
🔴 چگونه سلامتی خود را حفظ کنیم؟
👌طب حرفهایست که طبیب از آن استفاده کرده تا اگر شخصی سالم بود، سلامتی را برای او حفظ کرده و هنگامی که بیمار شد سلامتی را با تدابیر صحیح به فرد بازگرداند، در حد امکان.
چگونه این امر ممکن میشود؟ با دور کردن چیزهای مضر و نزدیک کردن چیزهای سودمند به افراد.
بنابراین با کسب علم اصول ششگانه یا سته ضروریه که در قالب حفظ سلامتی هستند، می توان علم آنرا کسب کرد که چه چیزهایی سودمند است تا آن را به فرد نزدیک کرد و چه چیزهای مضر، که آن را از شخص دور کرد.
1- هوا (مهمترین اصل در حفظ سلامتی، متاسفانه اکثر شهرها، از هوای مطبوع بی بهره اند جدا از اینکه چهار کیفیت سردی، گرمی، تری و خشکی موقعیت جغرافیایی، پستی و بلندی محل سکونت و... هم قابل توجه هست)
2- خوردنی و آشامیدنی (نوع غذا، رنگ، بو و طعم آن پرداخته و اینکه چه زمان و چه چیزی با چه چیزی خورده شود و یا با چه چیزی خورده نشود و...)
3- خواب و بیداری (این که چه زمانی و چگونه بخوابیم و خواب زیاد یا کم برای چه افرادی مضر و چه افرادی مفید است)
4- حرکت و سکون( اینکه میزان حرکت و فعالیت ما در شبانه روز چقدر بوده و چقدر سکون و استراحت داشته باشیم )
5- استفراغ و احتباس( ادرار و مدفوع، چرک، عرق، مو، ناخن، قی، فصد، زالو، حجامت و ...)
6- اعراض نفسانی( غم، خنده، شادیف گریه، ترس، غضب و ...)
♻️منبع: حفظ الصحه ناصری
🏡 منظور از تهویه مناسب خونه، هزینه سنگین و صرف زمان طولانی نیست.
حتی با یه پنکه ساده (خصوصا تو آشپزخونه) میشه بیشتر هوای آلوده خونه رو تخلیه کرد!
#زندگی_سالم
❤️ @sahasara_ir
محصولات سالم سحا
🏡 منظور از تهویه مناسب خونه، هزینه سنگین و صرف زمان طولانی نیست. حتی با یه پنکه ساده (خصوصا تو آشپز
خودم از این فروشگاه تو باسلام خریدم و تو کمتر از نیم ساعت نصب کردم.
قیمت و کیفیت خوب
https://basalam.com/p/10080088?sh=other-dynM-product-app
خواص و ویژگیهای عسل
همه انواع عسل، ویژگیهای مشترک و یا خاص دارند؛
ویژگی مشترک همه عسلها:
منبع قندها، آنزیمها، پروتئینها و ویتامینهای حیاتبخش هستند.
عسلی که زنبور تولید کرده [چه از شکر تغذیه کرده باشد چه از شهد گل] شکرک میزند (همان عسل زنده)، ولی اگر حرارت ببیند، نمیزند.
عسل ضد میکروب،ضدزخم، ضد خونریزی و حاوی آنتیاکسیدان است و فاسد نمیشود.
میزان این ویژگیها و تأثیر آن، بستگی به کیفیت عسل دارد، یعنی میزان شکر یا شهدی که تغذیه شده و نوع گل، آب و هوای منطقه، خود نژاد و سلامتی زنبور، روش نگهداری و فرآوری زنبوردار
ویژگیهای خاص عسل:
بسته به منبع شهد و گل و گیاه هست که ممکن است ضد دیابت (عسل زول) یا برای رشد حافظه و قوای جنسی (عسل کُنار) باشد.
البته خود همین ویژگیهای خاص هم تقریبا در همه عسلهای خالص وجود دارد، ولی عسلهای بخصوصی بیشتر دارند.
میزان ساکارز (که یکی از ملاکهای اصلی در عرف میباشد) نسبی است، ممکن است زنبوری باوجود تغذیه غیر از گل، بخاطر عواملی چون نوع گل و گیاه منطقه یا کیفیت زنبور، ساکارز پایینی داشته باشد.
برعکس آن هم ممکن است، مثل عسل کُنار که کاملا خالص آن هم ساکارز خیلی بالایی دارد.
عطر و طعم و رنگ هم همینطور، بسته به منبع شهد از روشن تا تیره متغیر است و نشانه کیفیت نیست.
عسل و تخصص در زمینه آن با همه انواع مواد غذایی فرق دارد، که مفتخریم متخصصین این امر در مجموعه ما فعالیت دارند.
🔴 ۹ ویژگی "نان کامل و سالم" که نانهای توزیعی در کشورمان فاقد آن هستند!// نانهای توزیعی در سطح کشورمان منشأ تولید امراض مختلف!
♻️ خبرگزاری تسنیم: "نان" یکی از عمدهترین منابع تأمین انرژی روزانه ما محسوب میشود که اثرات زیادی بر سلامت ما دارد.
سلامت نانی که توسط مردم مصرف میشود به دلیل اینکه میتواند باعث پیشگیری از طیف گستردهای از بیماریها شود یا خود باعث ابتلا به بیماریهای مختلف شود، اهمیت فوقالعاده ویژهای دارد.
نانی ارزش غذایی دارد که از آرد کامل (آسیاب گندم به طور کامل) تشکیل شده باشد که به آن، #نان_کامل گفته میشود؛ کاهش مشکلات گوارشی، درمان بیماریهای کبدی و کبد چرب، کاهش وزن و تناسب اندام، کاهش احتمال بروز برخی انواع سرطانها، پیشگیری از یبوست و بواسیر و پایین آمدن خطر ابتلا به فشار خون و قند خون و ... از فواید مصرف نان کامل است.
نان کامل سرشار از فیبر، ویتامین ب۶، ویتامین ای، نیاسین، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، کروم و ... است و به تأمین مواد مغذی بدن و پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک میکند.
نان کامل چه ویژگیهایی دارد؟
نیاز انسان به فیبر روزانه ۳۰ گرم است که ۱۵ گرم آن باید از طریق نان سبوسدار و مابقی از طریق مصرف سبزیجات، حبوبات و میوهجات تامین شود.
1⃣ نان سالم خمیر پرخواب دارد؛ زمان خواب خمیر نباید کمتر از یک ساعت باشد تا آنزیم "فیتاز" فعال و "اسید فیتیک" آرد نابود شود؛ این امر منجر به این میشود که املاح شامل آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی آن آزاد شود.
2⃣ نان سالم زمان پخت طولانی دارد؛ این نان با شعله غیرمستقیم طبخ میشود؛ با حذف شعله مستقیم از روی نان زمان پخت به جای ۱۵ ثانیه به حدود ۶۰ ثانیه میرسد و بافت نان، مغزپخت و رخ نان نیز برشته و خوشرنگ میشود.
3⃣ نان سالم، پهن و نازک نیست؛ زخامت مناسب نان باعث میشود در حین پخت، نشاسته آرد بیشتر و بهتر ژلاتینه شود و بافت نان اسفنجی شده و جذب آب نان را بالا برده و از بروز رفلاکس (بازگشت محتویات معده به مری) جلوگیری کرده و بسیاری از بیماریهای گوارشی را برطرف میکند.
4⃣ #نان_سالم جوش شیرین، بیکینگ پودر و جوهر قند ندارد؛ نان سالم نباید از آرد سفید سبوس گرفته تهیه شده باشد چون قند نان سفید، دو برابر نان سبوسدار است و حدود ۸۵ درصد فیبر و املاح و ویتامینهای نان سفید در حین آسیابانی گندم دورریز میشود!
5⃣ نان سالم (تهیه شده با آرد کامل) زودتر از نان سفید #کپک میزند چون چربی و املاح آن با آسیابانی دورریز نشده است.
6⃣ لقمهپذیری، برشپذیری، جویدن، بلعیدن، هضم و جذب نان سالم، روانتر، راحتتر و سبکتر از نان سفید است.
7⃣ بو، عطر، مزه و طعم نان سالم تهیه شده با آرد کامل و خواب کامل خمیر، بیشتر و دلچسبتر از نان سفید است.
8⃣ نان سبوسدار واقعی جو یا گندم به هیچ وجه تلخ و بدمزه نمیشود مگر اینکه بهجای #آرد_کامل، سبوس مصنوعی به آن تزریق شده باشد.
9⃣ نان سالم نیاز به مصلحاتی همچون #رازیانه، شیرینیها، #زردچوبه و ... دارد تا از ایجاد سده کبدی جلوگیری کند.
⁉️ در حال حاضر عمده نانهایی که در نانواییهای کشورمان، پخت و به فروش میرسند، نان کامل نیستند! و بخش زیادی از این نانها به دلیل اضافه شدن افزودنیهای مختلف به آرد (که هر یک عوارض خاص خود را دارند) مصرف این نانها خود میتواند منشا تولید بیماریهای مختلف شوند.
تعریف پزشکی از ربیع بن احمد اخوینی در کتاب هدایة المتعلمين في الطب (اولین نسخه خطی فارسی در حوزه طب):
«پزشکی پیشهای بود که تندرستی آدمیان نگه دارد و چون رفته بود به وی باز آرد، از روی علم و عمل»
⁉️ سوال: آیا بسیاری از پزشکان (نه همه آنها)، به معنی واقعی کلمه پزشک هستند؟ یعنی به فکر جلوگیری از ایجاد بیماری و ارتقای سطح کیفی زندگی هستند یا ...؟!
💯 نگاهداشتن تندرستی فقط با رعایت و آموزش شش اصل ضروری، میسر است که عبارتند از:
🌦 هوا
🍎 خوردن و آشامیدن
😴 خواب و بیداری
🏃♂ حرکت و سکون
😑 استفراغ و احتباس
😈 اعراض نفسانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔 همزمان که فکرتون مشغول اینه که سالهای سال چه آب ناسالمی خوردیم.
به اینم فکر بکنین که چرا دولت ها بخصوص در رسانهها، با هزاران فیلم و تبلیغات آنهم شبانهروزی افکار مارو بمباران میکنن ولی حرفی از این مسائل مهم نیست!
❤️ بخاطر سلامتی خودتون و خونوادتون،
حتما از دستگاه تهویه هوا و تصفیه آب (و بعد جوشانده) استفاده کنید.
🍎 @sahasara_ir
محصولات سالم سحا
🤔 همزمان که فکرتون مشغول اینه که سالهای سال چه آب ناسالمی خوردیم. به اینم فکر بکنین که چرا دولت ها ب
مهم نیست که چی چجوری بنظر میاد، مهم حقیقته که متأسفانه خیلیا آگاه نیستن.
این آزمایش آب رو خودم انجام دادم و فیلم گرفتم.
خودتون هم خیلی راحت میتونین انجام بدین، هزینه خیلی کمی داره، حدود ۱۰۰ تومن.
دستگاه الکترولیز آب، که آشکار ساز مواد ناخالص هست.
دستگاه سختی سنج هم خیلی خوبه که اونم ۱۰۰ تومنه، مفته!
اینم که فرمودید همه جا یکی نیست، بنده بیشتر شهرهای ایران رفتم و با همین دستگاه ساده آزمایش کردم.
بجز چنتا شهر بقیه ناسالم و بیماریزا هستن.
آمار بیمارهای بشدت رو به افزایش مثانه و کلیه و ... گواه این ادعاست.
دنبال هیاهو و جنجال و دیده شدن نیستیم شکرخدا، دغدغه داریم بخاطر مردمی که هرروز وضعشون بدتر میشه.
انتخاب با مردمه
محصولات سالم سحا
مهم نیست که چی چجوری بنظر میاد، مهم حقیقته که متأسفانه خیلیا آگاه نیستن. این آزمایش آب رو خودم انجام
در پاسخ مخاطب عزیز👆
اگه آگاهی رو بالا ببریم و جور دیگه به این دنیای ظالم و تاریک نگاه کنیم، باور خیلی از مسائل آسون و انجام راهکارهای مقابله راحتتر میشه.