انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔸 مفضّلبنعُمر از امام صادق علیهالسلام روایت کرده است، که حضرت فرمودند: ای مفضل! کسی که به زمانۀ
💫 آنکسیکه زمان را میشناسد، یعنی سیاست را میشناسد ـ شناخت زمان یعنی همان سیاست ـ هرگز مورد تهاجم فتنههای گمراهکننده قرار نمیگیرد.
👈 اگر بخواهیم ما مورد فتنه قرار نگیریم، بایستی زمان را بشناسیم، یعنی رشد سیاسی و معرفت سیاسی پیدا کنیم. ۱۳۶۱/۹/۴
📚 کتاب چهل حدیث از امامین صادقین/ حدیث شماره ۳۱
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
💫 آنکسیکه زمان را میشناسد، یعنی سیاست را میشناسد ـ شناخت زمان یعنی همان سیاست ـ هرگز مورد تهاج
💫 آن جامعهای که زمان خود و وضع خود و موقع خود را بشناسد، غافلگیر نمیشود، مورد شبیخون شبههها قرار نمیگیرد، از پیش، پیشبینی میکند که چه ممکن است پیش بیاید و در صورت پیشامد آنها چه کاری باید انجام بدهد. ۱۳۵۷/۸/۱۶
📚 کتاب چهل حدیث از امامین صادقین/ حدیث شماره ۳۱
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
💫 آن جامعهای که زمان خود و وضع خود و موقع خود را بشناسد، غافلگیر نمیشود، مورد شبیخون شبههها قرار
❗️ ما کسانی را دیدیم که عالِم هم بودند، بیدین هم نبودند، اما در دورانی که میتوانستند برای اسلام و مسلمین مفید واقع بشوند، مفید واقع نشدند؛ بعضاً حتی خدشهها و ضررهایی هم وارد کردند! ۱۳۷۰/۱۱/۳۰
🔺 شرط اولِ کسی که میخواهد در این راه حرکت کند، این است که بداند با چه کمینها و موانعی روبهرو خواهد شد؛ تا خودش را آماده کند.
👈 ..عالمِ به زمان فقط این نیست که انسان با تعدادی از مردم ارتباط دوستانه داشته باشد، یا خبرهایی از اینجاوآنجا به گوش او برسد.
عالمِ به زمان کسی است که بداند:
- در کجای دنیا زندگی میکند،
- صفبندیهای مقابل او چیست،
- انگیزههای مخالفت با او کدام است.
❗️ البته این مخالفتها و این دشمنیها هرگز دشمنی با شخص نیست، اما شخص باید بداند کجا قرار دارد و نظام او و راه او و اهداف او با چه چیزی مواجه است. طرحهایی که این انگیزهها بهوسیلۀ آنها تحقق پیدا میکند، چیست؟ این عالمِ به زمان است. ۱۳۷۹/۷/۱۴
📚 کتاب چهل حدیث از امامین صادقین/ حدیث شماره ۳۱
@sahba_nashr
🍃 پیامبر ده سال حکومت کرد، اما اگر عملی که در این ده سال انجام گرفته بخواهیم به یک مجموعۀ پُرکار بدهیم که آن عمل را انجام بدهند، صد سال هم نمیتوانند؛ اینهمه کار، اینهمه تلاش، اینهمه خدمت؛ نمیتوانند انجام بدهند.
🔺 ما مقایسه میکنیم کارهای امروزمان را با آنچه که پیغمبر انجام داد، ما میفهمیم که پیغمبر چه کرده.
💫 خودِ ادارۀ این حکومت و ایجاد این جامعه و ایجاد این الگو، یکی از معجزات پیغمبر است. ۱۳۸۰/۲/۲۸
📚 حلقه دوم انسان ۲۵۰ساله
@sahba_nashr
💢 هیچچیز نبود که پیغمبر به مردم بگوید و خودش عمل نکند.
🍃 به مردم گفت نماز بخوانید، خودش اول نمازگزار بود.
🍃 به مردم مىگفت زکات بدهید، خودش زکات را از مردم مىگرفت.
🍃 به مردم مىگفت انفاق کنید، خودش انفاقاتِ خودش و انفاقات مردم را به موارد خودش مىرساند.
🍃 به مردم مىگفت جهاد کنید، اصلاً نمودار جهاد و معلم جهاد خودِ او بود؛ یعنى تمام چیزهایى که در اسلام بهعنوان مجموعۀ نظام اسلامى، بهوسیلۀ پیغمبر بیان شده بود، تمام اینها در عملِ خودِ پیغمبر و در همان جامعهاى که پیغمبر ساخته بود، وجود داشت.
پیغمبر اینها را عملاً و عیناً به مردم نشان میداد. ۱۳۶۱/۴/۸
📚 گفتار قیام حسینی
@sahba_nashr
💠 خدای متعال فرموده:
«لَاُعَذِّبَنَّ كُلَّ رَعِيَّةٍ فِي الاِسلامِ دانَت بوَلايَةِ كُلِّ اِمامٍ جائِرٍ لَيسَ مِنَ اللهِ وَ اِن كانَتِ الرَّعِيَّةُ في اَعمالِها بَرَّةً تَقِيَّةً وَ لَاَعفُوَنَّ عَن كُلِّ رَعِيَّةٍ فِي الاِسلامِ دانَت بِوَلايَةِ كُلِّ اِمامٍ عادِلٍ مِنَ اللهِ وَ اِن كانَتِ الرَّعِيَّةُ في اَنفُسِها ظالِمَةً مُسِيئَةً»؛ عجیب حدیثی است این.
🌀 این حدیث میگوید آن مردمی که تحت ولایت ولیّ الله زندگی میکنند، اهل نجاتند؛ اگرچه در کارهای شخصی و خصوصی، قصورها و تقصیرها و گناههایی هم گاهی داشته باشند.
آن مردمی که تحت ولایت شیطان و طاغوت زندگی میکنند، اهل بدبختی و عذابند؛ اگرچه در کارهای شخصی، در اعمال خصوصی، اهل نیکوکاری و کارهای خوب هم باشند؛ این خیلی عجیب است. ۱۳۵۳/۷/۲۴
📆 کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن/ جلسۀ ۲۸
@sahba_nashr
🌀 معرفی کتاب «شرح فرمان» در خبرگزاری رسا
کتاب «شرح فرمان»، بیانات مقام معظم رهبری در شرح فرمان امیرالمومنین به جناب مالک اشتر جمعآوری شده و همراه با متن نامه به سبک کتابهای «تعلیقهنویسی» با طرحی نو در کنار هم قرار گرفته است.
🔍 تعلیقهنویسی: بهمعنای نگارش نکات، نظرات و توضیحات در حاشیۀ کتابهای دیگر است.
📌 در ادامه با این کتاب بیشتر آشنا خواهیم شد.
🔗 جهت مطالعه متن کامل خبر، میتوانید به نشانی زیر مراجعه نمایید:
https://b2n.ir/j23970
@sahba_nashr
💠 هر سال در ماه مبارک رمضان، هیئتدولت دیداری با حضرت آیتالله خامنهای دارند که معمولاً با سایر دیدارهای مسئولین متفاوت است و در آن، مباحث فکری و مبنایی و معنوی بر مباحث روز و اجرایی غلبه دارد. این دیدارِ پربرکت، فرصتی است برای نورانیشدن و تازهشدن؛ همچنین بهمثابۀ کلاسی است که در آن مبانی حکومتداری اسلامی تدریس میشود؛ منبع درسی نیز در دورهای کتاب شریف نهجالبلاغه بوده است.
📜 نامۀ پنجاهوسوم نهجالبلاغه را امیرالمؤمنین برای جناب مالک اشتر نوشتهاند، زمانی که حکومت مصر را به او سپردند. نامه طولانی است و مقام معظّم رهبری، قسمتهای لازمتر را منبابِ نصیحت، برای مسئولان امروزی بازگو کرده و شرح دادهاند. آنچه در نامۀ حضرت، بهعنوان توصیه امیرالمونین به مالک اشتر آمده، چیزهایی است که امروز هم نو است. بااینکه سازمانهای حکومتی در آن موقع با سازمانهای حکومتی امروز بسیار تفاوت دارند. لیکن حضرت چون به کارهای تشکیلاتی نپرداختهاند، یعنی نوع توصیهها و دستورهای ایشان سازمانی نیست، محتوایی و جهتی است، اینها در همۀ زمانها یکسان است.
💎 به تعبیر ایشان، مهمترین کارهای مسئولان در این نامه گنجانده شده و باید آن را با تدبر مطالعه کرد. البته مطالعۀ این نامۀ ارزشمند، فقط برای مسئولین حکومتی لازم نیست، بلکه تمام اعضای جامعۀ اسلامی از مطالعۀ آن بهرههای فراوان خواهند برد؛ هم از جهت شناخت ملاکهای مسئول و حاکم اسلامی برای تشخیص مسئولین شایسته از افراد نالایق، هم برای انجام وظایفی که هر فرد بهتناسب شرایط خود در جامعه برعهده دارد.
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🌀 معرفی کتاب «شرح فرمان» در خبرگزاری رسا کتاب «شرح فرمان»، بیانات مقام معظم رهبری در شرح فرمان امیر
✂️ برشی از کتاب «شرح فرمان»:
💫 از اولین چیزهایى که حضرت به مالک سفارش میکنند، چیزهایى مربوط به متن کار و صُلب کار نیست، مربوط به خود اوست؛ یعنى در واقع اساس کار این است که ما اگر بخواهیم مردم را بسازیم، مملکت را بسازیم، کارهایمان را بکنیم، اول باید خودمان را بسازیم.
👈 امیرالمؤمنین به او نمیگویند که برو حالا فرض کنید که با مردم اینطور رفتار کن، آنطور رفتار کن؛ اینها را بعد خواهند گفت. فنون کار را، فنون حکومت را بعداً به او یاد میدهند اما از خودش شروع میکنند: «اَمَرَهُ بِتَقوَى اللهِ.» ۱۳۷۶/۱۰/۲۱
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
✂️ برشی از کتاب «شرح فرمان»: 💫 از اولین چیزهایى که حضرت به مالک سفارش میکنند، چیزهایى مربوط به متن
✂️ برشی از کتاب «شرح فرمان»:
💫 مایۀ کار من و شما تقواست.
یعنى همۀ کارهایى که مىخواهیم بکنیم و بر عهدۀ ماست ـ که کارهاى سنگین و بسیار دشوارى است ـ بدون تقوا امکانپذیر نیست. اگر تقوا داشته باشیم، مىتوانیم این کارها را انجام دهیم؛ اگر تقوا نداشته باشیم، نمىتوانیم. البته بدیهى است که براى بسیارى از کارهاى دنیایى و مدیریتها، تقوا شرط لازم است و شرط کافى نیست.
👈 ..لذا در گزینشِ افراد باید تقوا را رعایت کنید.
❗️ البته اینکه مىگوییم تقوا را رعایت کنید، معنایش این نیست که صلاحیتهاى دیگر را رعایت نکنید؛ نه، اصلاً این حرفِ بسیار بىمنطق و بىمعنایى است و هیچکس این را نمىگوید. بحث سرِ این است که وقتى کسى صلاحیتهاى دیگر را دارد و امر بین یک نفر باتقوا و یک نفر بىتقوا دایر است، باید بىتقوا را کنار بگذارید و باتقوا را انتخاب کنید؛ واِلّا اگر کسى صلاحیت ندارد، نمىتواند کارى انجام دهد. ۱۳۷۶/۱۰/۲۱
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
✍ ارسالی از مخاطبان صهبا:
این روزها که اخبار پر از اختلاف و بداخلاقی بود و هست، پناه بردم به کتاب و آقا!
🔻 قبلا با خودم فکر میکردم مگر می شود عده ای بگویند: «مگر علی نماز می خواند که در مسجد کشته شد!» ولی حالا هر چی بیشتر با اخلاق و رفتار آقا آشنا میشوم میفهمم که چه قدر راحت میشود چنین باور هایی را در جامعه ایجاد کرد.
🔻 قبلا با خودم فکر میکردم که مگر می شود قربة الله شمشیر روی پسر پیامبر کشید. این روز ها فهمیدم می شود، می شود این قدر فضا را غبارآلود کرد که چشم چشم را نبیند!
🌀 من نمی توانم به کسی که ذهنش پر از کینه و دروغ از همه چیز است بگویم تو را به خدا بیا کمی کتاب بخوان. ولی میتوانم التماس دوستان معتقدم بکنم که بیایید کمی کتاب بخوانیم بیایید دنیا را این قدر از پایین و کوچک نبینیم. بیایید کمی با مرام و اخلاق رهبری آشنا بشویم.
🔻 وقتی حرف می زنیم، وقتی داد میزنیم، یک لحظه فکر کنیم آیا خروجی فعالیت مان باعث جذب به حق می شود یا دفع از آن! من مطمئنم اگر از اول آقا را می شناختیم اگر سران انقلابی ما ذره ای شبیه رهبری رفتار می کردند الان همه ی جوانان و مردممان عاشق رهبری و انقلاب بودند. بکن، نکن و قوانین تا جایی می تواند جامعه را حفظ کند. نوجوانان و جوانان ما نیاز به باور و عشق دارند. سعی کنیم با مرام مان این باور عشق را حداقل در چهار نفر از اطرافیان خودمان ایجاد کنیم.
📚 کتاب برتبعید روایت چند ماه از زندگی رهبری در سال ۵۶ است. سال های تبعید ایشان به ایرانشهر و جیرفت. ماه هایی که خدا خواست و عدو شد سبب خیر!
👌 تاریخ را که می خوانم میبینم خدا چه قدر زیبا دقيقا همه چیز را سرجایش قرار داده است. سیستانی که تا آن روز این میزان بارش و آب را آن هم در تابستان به خودش ندیده بود دقیقا در چند ماه حضور آقا سید علی، چنان سیلی در ایرانشهر می آید که چیزی زیادی از آن باقی نمی ماند. این می شود که خاطره رهبری آقا سید علی، سال ها قبل از این که به مقامی برسد برای همیشه در ذهن اهالی سیستان می ماند.
کتاب سرشار از اخلاقیات، بصیرت و عشق و زیبایی است.
#ارسالی_شما
@sahba_nashr
📆 به مناسبت سالروز شهادت حاجآقا مصطفی خمینی در ۱ آبانماه ۱۳۵۶
💠 در متن مبارزات بود، اما بدون هیچگونه تظاهری. شگفتآور بود که حاجآقا مصطفی در منزل امام، مانند یکی از واردین این منزل و یکی از کسانی بود که بهطور طبیعی در این خانه رفت و آمد میکردند، کسی احساس نمیکرد که او پسر امام است؛ مانند دیگران. حتی مراجعۀ او به امام در حد دیگران بود. هیچکس فکر نمیکرد که برای زیارت امام یا برای انجام کاری یا برای انجام گفتگویی با امام باید او را ببیند، زیراکه او مثل دیگران بود.
اگر امام مجلس محرمانهای، مجلس خلوتی داشتند، او هم مثل همۀ مردمِ دیگر و مراجعین دیگر در آن مجلس شرکت نمیکرد. اخلاق خاص او در رابطۀ با امام و حفظ جنبۀ یکسانی با دیگر مردم در همان روز در حوزه معروف بود. همه میگفتند که حاجآقا مصطفی خمینی طوری رفتار میکند در منزل، یعنی منزل امام، که با هیچیک از مراجعین فرقی ندارد و واقعیت هم همین بود. هرگز انتساب به امام یا نام امام برای او یک وسیلهای محسوب نمیشد. ۱۳۵۸/۷/۳۰
📚 کتاب عبدصالح خدا/ فصل اول
@sahba_nashr
هدایت شده از انتشارات صهبا - موسسه جهادی
💠 خدای متعال فرموده:
«لَاُعَذِّبَنَّ كُلَّ رَعِيَّةٍ فِي الاِسلامِ دانَت بوَلايَةِ كُلِّ اِمامٍ جائِرٍ لَيسَ مِنَ اللهِ وَ اِن كانَتِ الرَّعِيَّةُ في اَعمالِها بَرَّةً تَقِيَّةً وَ لَاَعفُوَنَّ عَن كُلِّ رَعِيَّةٍ فِي الاِسلامِ دانَت بِوَلايَةِ كُلِّ اِمامٍ عادِلٍ مِنَ اللهِ وَ اِن كانَتِ الرَّعِيَّةُ في اَنفُسِها ظالِمَةً مُسِيئَةً»؛ عجیب حدیثی است این.
🌀 این حدیث میگوید آن مردمی که تحت ولایت ولیّ الله زندگی میکنند، اهل نجاتند؛ اگرچه در کارهای شخصی و خصوصی، قصورها و تقصیرها و گناههایی هم گاهی داشته باشند.
آن مردمی که تحت ولایت شیطان و طاغوت زندگی میکنند، اهل بدبختی و عذابند؛ اگرچه در کارهای شخصی، در اعمال خصوصی، اهل نیکوکاری و کارهای خوب هم باشند؛ این خیلی عجیب است. ۱۳۵۳/۷/۲۴
📆 کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن/ جلسۀ ۲۸
@sahba_nashr
💢 آحاد این ملت، باید دستبهدست هم بدهند 🤝 و کشور خودشان را با قدرت بسازند. ما احتیاجی به کسی نداریم. از کسی هم نمیترسیم. 💪 ۱۳۷۲/۸/۱۲
📚 کتاب عهد مشترک
@sahba_nashr
🔸 به مناسبتِ روز #نوجوان و بسیج دانشآموزی
کتاب «چغک» که با هدف آشنایی بیشتر نوجوانان ایران اسلامی، با زندگی رهبر معظّم انقلاب، منتشر شده است، داستانی است مستند دربارۀ حوادث روزهای نهم و دهم دیماه ۵۷ در مشهد مقدس.
🎞 سبک داستانی کتاب، سبکی است که بیشتر با عنوان «سینما رُمان» شناخته میشود؛ سبکی که در آن نقاشیها، پابهپای متن جلو میآیند و خود، مستقلاً، روایتگرِ قسمتی از داستان میشوند.
📆 بخش زیادی از وقایع داستان که به اتفاقات روزهای نهم و دهم دیماه ۵۷ اشاره میکنند، تماماً مستند و واقعی هستند.
🎋 مثلاً شهید علیاکبر دهنوی، شهید نوجوانی است که نهم دیماه به شهادت رسید و خانوادهاش، پس از چند روز، پیکرش را در بیمارستان پیدا کردند.
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔸 به مناسبتِ روز #نوجوان و بسیج دانشآموزی کتاب «چغک» که با هدف آشنایی بیشتر نوجوانان ایران اسلامی،
✂️ برشی از کتاب
جثّهام از همۀ انقلابیهای مشهد کوچکتر است و هرکس مرا در جمع آنها میبیند، فکر میکند اشتباهی شده که من در جمع مبارزانِ درجهیک هستم؛ اما همین کوچک بودنم، باعث شده بتوانم مثلِ مبارزان بزرگسال، کارهای مهمی برای انقلاب انجام بدهم. بهخاطر همین جثّۀ کوچک، و البته بهخاطر زِبر و زرنگیام، بین بزرگانِ انقلابی مشهد، معروف شدهام به چُغُک!
#چغک اسمی است که حاجآقا برایم برگزیده؛ چغک به زبان مشهدی یعنی گنجشک!
@sahba_nashr
🌀 پیشنهاد کتاب «چُغُک» در خبرگزاری فارس
این روزها و به مناسبت هفتۀ نوجوان، خیلیها بهدنبال کتاب مناسب برای مطالعه یا هدیهدادن به نوجوانان هستند؛ «کتاب چغک»، پیشنهاد خوبی برای این عزیزان است.
🔗 جهت مطالعه متن کامل خبر، میتوانید به نشانی زیر مراجعه نمایید:
https://b2n.ir/b55425
@sahba_nashr
💢 اهمیت تحلیل سیاسی
بنده در قضایای تاریخ اسلام، این مطلب را مکرراً گفتهام که:
👈 چیزی که امام حسن مجتبی علیهالسلام را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند.
👈 چیزی که فتنۀ خوارج را بهوجود آورد و امیرالمؤمنین علیهالسلام را آنطور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدمِ تاریخ را آنگونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود؛
🟢 واِلاّ همۀ مردم که بیدین نبودند.
تحلیل سیاسی نداشتند.
🔴 یک شایعه دشمن میانداخت؛ فوراً این شایعه همهجا پخش میشد و همه آن را قبول میکردند.
❓ چرا باید اینطور باشد؟!
اگر ملت، هوشیاریِ لازم را داشته باشد، شایعۀ دشمن مثل برف و یخی زیر آفتاب است.
❓ چه کسی باید این کار را بکند؟
شما جوانان باید بکنید. ۱۳۷۲/۸/۱۲
📚 کتاب عهد مشترک
#برای_این_روزها
@sahba_nashr
💠 «لَو اَنَّ رَجُلاً قامَ لَيلَهُ وَ صامَ نَارَهُ وَ تَصَدَّقَ بَِميعِ مالِهِ وَ حَجَّ جَيعَ دَهرهِِ وَ لَ يَعرفِ وَلايَةَ وَلِِّ اللهِ فَيُوالِيَهُ وَ يَكونَ جَيعُ اَعمالِهِ بِدَلاَلتِهِ»
🔹 اگر کسی تمام عمر را روزه بگیرد، (نهفقط ماه رمضان را)
🔹 تمام شبها را تا به صبح بیدار بماند،
🔹 تمام اموالش را در راه خدا بدهد،
❗️ اما با ولیّ خدا ولایت نداشته باشد، یا ولایت ولیّ خدا را نداشته باشد، اینچنین آدمی، همۀ آنچه که انجام داده است، بیهوده و بیثمر و خنثیست.
📚 طرح کلی اندیشه اسلامی، جلسه ۲۳
@sahba_nashr
🔰 امام عسکری علیهالسلام از قول جَدش نقل میکند که جَد بزرگوار ما فرموده است:
مؤمن، برادر پدر و مادریِ مؤمن است، «اَلمُؤمِنُ اَخُو المُؤمِنِ لِاُمَّهِ وَ اَبیهِ»، یعنی ارتباط اینها و وثیقۀ میان اینها و پیوندی که میان دو مؤمن هست، پیوند برادریِ پدر و مادری است، نه برادریِ ناتنی حتی! اینقدر اینها به هم نزدیکند.
❓ مراد از مؤمن کیست؟
..آنکه ایمان امام عسکری علیهالسلام را دارد، آنکس که دنبال راه امام عسکری علیهالسلام است.
❓ این چیست؟
این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و میان افراد و آحاد طرفداران و پیروان. ۱۳۵۱/۱۱/۲۷
📚حلقۀ سوم «انسان ۲۵۰ساله»
@sahba_nashr
📩 نامهای است از امام عسکری علیهالسلام به اهل قم و آوج؛ که تعبیر عربیاش «آبَه» است.
💌 در این نامه امام عسکری علیهالسلام میفرمایند:
🔻 «فَلَم تَزَل نِیَّتُنا مُستَحکَمَةً»
نیّت ما و مقصد و هدفی که داشتیم، و آن عزم ما، همچنان مستحکم و راسخ است.
🔻 «وَ نُفوسُنا اِلَی طیبِ آرائِکُم ساکِنَةً»
ما دلمان به خوشنیّتی شما و خوشرأیی و خوشفکری شما آرام است.
یعنی خاطرمان از شما جمع است، معتقدیم که شما دوستان خوب، با ما هستید و شما هم مثل ما از راهتان و از عقیدهتان برنگشتهاید. ۱۳۵۱/۱۱/۲۷
📚حلقۀ سوم «انسان ۲۵۰ساله»
#میلاد_امام_حسن_عسکری
@sahba_nashr
🌾 خدای متعال، همیشه روی کارهایی که از روی ایمان و اخلاص است، تأثیرات بزرگی قرار میدهد.
🍃 این را بدانید، هر کاری را شما از روی اخلاص بکنید، خدا به آن برکت خواهد داد.
🍂 هر کاری را که از روی حسابگریهای مادی بکنید، متزلزل است. ممکن است به نتایجی برسد؛ خیلی از اوقات هم به نتیجه نمیرسد. بهخلاف آن کاری که از روی ایمان و اخلاص، برای خدا، انجام میدهید.
💪 هرکس برای خدا باشد، قدرت الهی در خدمت او قرار میگیرد و به او کمک میکند. قضیۀ سفارت ازاینقبیل بود و آن رابطه را قطع کرد.
🔻⛓ بعد از آن، تا امروز، هنوز که هنوز است، آمریکاییها تلاششان این است که همان رشتۀ باریکی را که با حادثۀ تسخیر لانۀ جاسوسی قطع شد، دوباره برقرار کنند. هنوز آن تلاش را میکنند.
❓ چرا؟
برای اینکه از همان رشتۀ باریک، طرف قدرتمند، برای تحمیل خواستهای خود با طرف ضعیف استفاده میکند. ۱۳۷۲/۸/۱۲
📚 کتاب عهد مشترک
#لانه_جاسوسی #سیزده_آبان
@sahba_nashr
📆 به مناسبتِ سالروز تبعید امام خمینی به ترکیه
گزارش شهربانی کل کشور از تبعید امام خمینی به ترکیه و بررسی اوضاع شهر قم پس از تبعید امام خمینی
📚 کتاب عبد صالح خدا
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
📆 به مناسبتِ سالروز تبعید امام خمینی به ترکیه گزارش شهربانی کل کشور از تبعید امام خمینی به ترکیه و
📆 به مناسبتِ سالروز تبعید امام خمینی به ترکیه
🔸 آن روزی که امام تبعید شدند، در سرتاسر کشور عکسالعملهایی ازطرفِ روحانیون، حوزههای علمیه و قشرهای مختلف به وقوع پیوست؛ اما دستگاه چون از ناحیۀ امام خاطرش آسوده بود و این بزرگوار را به خارج از کشور تبعید کرده بود، با یک شدت عمل، عناصر اصلی را دستگیر کردند، محصور کردند، به زندان انداختند، تبعید کردند.
🔹 ..اما مبارزه وارد یک مرحلۀ جدیدی شد.
🔸 در این مرحلۀ مبارزه بود که حرکات منسجم و نظامیافته و سازماندهیشده و تشکلها و تحزبها بهوجود آمد. گروههای مختلفی از عناصر مسلمان دور هم جمع شدند، احساس کردند که با خالیبودن جای امام در کشور، احتیاج دارند به یک تشکل و تحزب و سازماندهی و منظمکردن کارهای خودشان تا بتوانند مبارزه را بهشکل صحیحی اداره کنند و سازماندهی کنند و همین کار هم شد، که از همانوقت تشکلهایی البته ازطرفِ عناصر مؤمن و مسلمان پیش آمد.
🔹 تشکلهایی هم بود ازطرفِ عناصر غیر مؤمن؛ اما تنها کاری که نمیکردند، مبارزۀ با دستگاه بود. ۱۳۶۳/۸/۱۰
📚 کتاب عبد صالح خدا
#سیزده_آبان
@sahba_nashr