🎬 به مناسبت انتشار مستند غیررسمی ۵
💢 تقریباً همۀ کسانی که مستند را دیدهاند، به پیرمردی که در تصاویر سفر بم، دستدردست حضرت آقا دارند و دوشبهدوش ایشان قدم برمیدارند، غبطه خوردهاند...
این پیرمرد نورانی، کسی نیست، جز «حاج ابوالقاسم صدیقی» دوست صمیمی و قدیمی حضرت آقا در دوران تبعید. که در زلزلۀ بم (سال ۸۲) نُه نفر از اعضای خانودۀ خود را از دست داده است.
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✂️ انتشار برشهایی از کتاب مؤمن انقلابی؛ «حاجابوالقاسم صدیقی»
🎬 همزمان با انتشار مستند غیررسمی۵
حاج آقا صدیقی:
میخواهم بهطرف سالن فرودگاه برگردم که یکی از مسئولان دفتر آقا دستم را میگیرد و با اشاره به هواپیمای در حال فرود میگوید:
ـ حاجآقا! کجا؟ مهمان اصلی در این هواپیماست!
کسی که دستم را گرفته، میگوید:
ـ بیا برویم پای پلهها، الان آقا پیاده میشوند.
ـ شوخیات گرفته وسط اینهمه مصیبت و گرفتاری؟
قسم میخورد که راست میگوید. بهتزده خودم را پای هواپیما میرسانم. قبل از بازشدن درِ هواپیما، کسی که از من درخواست کرده بود به فرودگاه بیایم، درِ گوشم میگوید:
ـ خودِ حضرت آقا گفتند به شما اطلاع بدهیم به فرودگاه بیایید تا شما را از نزدیک ببینند.
📚 کتاب مؤمن انقلابی: حاجابوالقاسم صدیقی
📥 جهت مشاهدۀ مستند غیررسمی۵، میتوانید به نشانیِ زیر مراجعه فرمایید:
https://farsi.khamenei.ir/live/
@sahba_nashr
✂️ انتشار برشهایی از کتاب مؤمن انقلابی؛ «حاجابوالقاسم صدیقی»
🎬 همزمان با انتشار مستند غیررسمی۵
حاج آقا صدیقی:
در هواپیما باز میشود و مرد مسنی با کلاه و کاپشن بلند سفید، پا روی پلهها میگذارد. این چهره با حالات و لباسهای مختلف، از بیستوپنج سال قبل، بر قلب من حک شده است. آقا که از پلهها پایین میآیند، میگویم «سلام»، و بغضم میشکند..
همینطورکه هقهق گریه میکنم، آقا مرا در آغوش میگیرند. بیآنکه چیزی بگویم، همینطور در آغوش آقا اشک میریزم و آقا با حوصله، سعی میکنند مرا آرام کنند. حال عجیبی دارم که دوست ندارم تمام شود. بعد از یکی دو دقیقه، یک قدم عقب میآیم. سرم را پایین میاندازم و با خجالت میگویم:
آقاجان! خوش آمدید. ما مردم بم، سالها منتظر بودیم که شما بعد از انقلاب، مجدداً به بم بیایید؛ اما نه در چنین شرایط و اوضاع و احوالی. دوست داشتیم وقتی میآیید شهر را آذین ببندیم، و به پایتان قربانیها فدا کنیم...
قربانی را که میگویم، دوباره اشکم سرازیر میشود و دوباره آقا در آغوشم میگیرند. و میگویند:
«باخبر شدهام که زن و بچهات از دنیا رفتهاند» و برای آنها دعا میکنند.
احساس میکنم در این عالم، فقط من هستم و آقا. 💔
📚 کتاب مؤمن انقلابی: حاجابوالقاسم صدیقی
@sahba_nashr
⁉️ اما، حاج ابوالقاسم صدیقی را چطور میشناسیم؟
🔹 رهبر انقلاب در فرازی از سخنرانی مهم خود در جمع فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله در سال ۷۵ خاطرهای تعریف میکنند از یک رانندۀ کامیون:
ببینید عزیزان من! به جماعت بشری که نگاه کنید، در هر جامعه و شهر و کشوری، از یک دیدگاه، مردم به دو قسم تقسیم میشوند:
1️⃣ یک قِسم کسانی هستند که بر مبنای فکر خود، از روی فهمیدگی و آگاهی و تصمیمگیری کار میکنند. راهی را میشناسند و در آن راه ـ که به خوب و بدش کار نداریم ـ گام برمیدارند. یک قِسم اینهایند که اسمشان را خواص میگذاریم.
2️⃣ قسم دیگر، کسانی هستند که نمیخواهند بدانند چه راهی درست و چه حرکتی صحیح است. ..اسم این قِسم از مردم را عوام میگذاریم.
❓..خواص چه کسانی هستند؟ آیا قشر خاصی هستند؟ جواب منفیست. زیرا در بین خواص، کنار افراد باسواد، آدمهای بیسواد هم هستند. گاهی کسی بیسواد است؛ اما جزو خواص است. یعنی میفهمد چهکار میکند. از روی تصمیمگیری و تشخیص عمل میکند؛ ولو درس نخوانده، مدرسه نرفته، مدرک ندارد و لباس روحانی نپوشیده است. بههرحال، نسبت به قضایا از فهم برخوردار است.
🌀 در دوران پیش از پیروزی انقلاب، بنده در ایرانشهر تبعید بودم. در یکی از شهرهای همجوار، چند نفر آشنا داشتیم که یکی از آنها راننده بود، یکی شغل آزاد داشت و بالاخره، اهل فرهنگ و معرفت بهمعنای خاص کلمه نبودند. بهحسبِ ظاهر، به آنها عامی اطلاق میشد. بااینحال جزو خواص بودند. آنها مرتب برای دیدن ما به ایرانشهر میآمدند و از قضایای مذاکرات خود با روحانی شهرشان میگفتند. روحانی شهرشان هم آدم خوبی بود؛ منتها جزو عوام بود. ملاحظه میکنید؟! رانندۀ کمپرسی جزو خواص، ولی روحانی و پیشنماز محترم جزو عوام!
مثلاً آن روحانی میگفت: چرا وقتی اسم پیغمبر میآید یک صلوات میفرستید، ولی اسم امام که میآید، سه صلوات میفرستید؟!
نمیفهمید. راننده به او جواب میداد: روزی که دیگر مبارزهای نداشته باشیم؛ اسلام بر همهجا فائق شود؛ انقلاب پیروز شود؛ ما نهتنها سه صلوات، که یک صلوات هم نمیفرستیم! امروز این سه صلوات، مبارزه است!
راننده میفهمید، روحانی نمیفهمید! ۱۳۷۵/۳/۲۰
💢 خیلی دوست داشتیم این رانندۀ کامیون را پیدا کرده و از نزدیک زیارتش کنیم. آشنایی با کسی که رهبر انقلاب به او لقب «خواص» داده بودند و او، در ایام تبعید، مرتب خدمت حضرت آقا میرسیده، برایمان خیلی مهم بود. تا اینکه در سِیر تحقیقاتمان دربارۀ دوران تبعید حضرت آقا در ایرانشهر و جیرفت، به سندی ارزشمند دست یافتیم. و جالب اینکه حضرت آقا در آن سند، نام ایشان را با صفتی والا و شریف همراه کرده و نوشته بودند: «آقای صدّیقی، مؤمن انقلابی»
🔖 بعد از مشاهدۀ این سند مبارک، خود را به بم رساندیم و آنجا به دنبال یکی از انقلابیها و مبارزان قدیمی بم گشتیم که شغلش رانندۀ کامیون بوده است و فامیلیاش، صدیقی! توفیق یارمان شد و به راحتی ایشان را پیدا کردیم؛ پیرمردِ هفتادوسهسالهای را که در بصیرت و ولایتمداری و ایستادگی، کمنظیر است: آقای حاج ابوالقاسم صدیقی. بعد دریافتیم که ایشان، نه نفر از اعضای خانودۀ خود را در زلزلۀ بم از دست داده است. حضرت آقا نیز چند بار به این موضوع در صحبتهایشان اشاره کردهاند.
📚 کتاب مؤمن انقلابی؛ «حاجابوالقاسم صدیقی»
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🎬 به مناسبت انتشار مستند غیررسمی ۵ 💢 تقریباً همۀ کسانی که مستند را دیدهاند، به پیرمردی که در تصاوی
✂️ انتشار برشهایی از کتاب مؤمن انقلابی؛ «حاجابوالقاسم صدیقی»
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
✂️ انتشار برشهایی از کتاب مؤمن انقلابی؛ «حاجابوالقاسم صدیقی»
حاج آقا صدیقی:
📆 بار اولی که آقا به بم آمدند، دوشنبه، سه روز پس از زلزله بود که متأسفانه من از آمدنشان باخبر نشدم و نتوانستم ایشان را ببینم. دلیلش هم، برمیگشت به حال و روزم در آن روزهای اول. هرچه در این شصت سال یاد گرفته بودم، در سرم میچرخید؛ از سنتها و امتحانهای الهی، تا قضا و قدر و صبر و رضا و... وقتی وسط یک شهر که هزاران سال سابقه داشته و بعد، در کمتر از دقیقهای، به خرابهای بزرگ تبدیل شده، مینشستم و میگفتم «خدا»، از عظمتش تا اعماق وجودم میلرزید! و پناه میبردم به مهربانیاش و اشکم جاری میشد.
😢 بهخاطر همین حالاتی که داشتم، در آن روز دوشنبه، از حضور آقا در بم مطّلع نشدم. نزدیک غروب، یکی از مسئولان شهر با سر و وضعی خسته و خاکی آمد سراغم:
ـ خدا را شکر! حاجآقای صدیقی شما زنده ماندید؟ بعد نگاهش را چرخاند روی آوار خانه و با حزن گفت:
ـ من سه نفر، شما؟
ـ اینجا هشت نفر.
ـ خدا رحمتشان کند. خدا به شما صبر بدهد.
ـ حالا چطور در این اوضاع، از زندهبودن من اینقدر خوشحال شُدید؟!
ـ حاجآقا اگر میدانستید، خودتان هم خوشحال میشدید.
ـ خب بگو چه شده؟
ـ خبر دارید که امروز آقا آمده بودند بم؟ من در خدمت آقا بودم. آقا حین دیدن مناطق مختلف شهر، سراغ شما را گرفتند و پرسیدند: آقای صدیقی کجا هستند؟ اما ما هیچکداممان از شما خبری نداشتیم.
حالا هم که آقا به تهران رسیدهاند، هنوز نگران حال شما هستند و مجدد پیگیری کردهاند تا از شما برایشان خبری بگیریم. و ما نگران بودیم که اگر شما مرحوم شده باشید، چطور به ایشان خبر را بگوییم.
🌟 اهل وفا و رفاقت بودن آقا را بارها در مورد خودم و بقیه، با چشم دیده بودم؛ اما اینکه ایشان در آن شرایط، نگران من هم شده بودند و میخواستند از من خبر بگیرند، واقعاً شرمندهام کرد. نمیدانستم چه باید بکنم؛ بیاختیار همراه آن بندهخدا راه افتادم. احساس کردم چقدر دلم برای آقا تنگ شده؛ چقدر دوست دارم ایشان را ببینم، در آغوششان بگیرم، و در آغوششان اشک بریزم.
📞 از فرمانداری با دفتر رهبری تماس گرفتیم. به یکی از آقایان دفتر گفتم:
ـ به آقا بگویید صدیقی گفت سرتان سلامت باشد آقا! من سالمم، اما زن و بچهام به رحمت خدا رفتند. به آقا بگویید برای همۀ باقیماندههای بم، بهخصوص جوانترها دعا کنند که خدا صبرشان بدهد و بتوانند از این بلا، سربلند بیرون بیایند. به آقا بگویید دلم برایشان...
و گریه نگذاشت ادامه دهم.
📚 کتاب مؤمن انقلابی؛ حاجابوالقاسم صدیقی
@sahba_nashr
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 📘
┊ ┊ 📗
┊ 📙
📕
🍃 عرض سلام و خیر مقدم داریم خدمت اعضای جدید کانال 🍃
در این کانال میتوانید با محتواهایی از محصولات صهـبا، که برگرفته از اندیشه و بیانات و زندگی مقام معظم رهبریست، همراه شوید.
🌀 این مطالب برگرفته از کتابهای: حلقات انسان ۲۵۰ساله، طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، عبد صالح خدا، عهد مشترک، دغدغههای فرهنگی، مؤمن انقلابی، ولایت و حکومت، مسیح در شب قدر و... است.
📚 صهبا - مؤسسۀ ایمان جهادی
╭━━⊰❀📚❀🌼❀📚❀⊱━━╮
پلهای ارتباطی ما:
🌍 www.sahba.ir
🖼 @sahba_nashr
🆔 @sahba_admin
📞 ۰۲۵-۳۳۵۵۱۲۱۲
╰━━⊰❀📚❀🌼❀📚❀⊱━━╯
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🎬 به مناسبت انتشار مستند غیررسمی ۵ 💢 تقریباً همۀ کسانی که مستند را دیدهاند، به پیرمردی که در تصاوی
🔸 معرفی کتاب مؤمن انقلابی؛ «حاجابوالقاسم صدیقی»
🎬 همزمان با انتشار مستند غیررسمی۵
🔹 *کتاب مؤمن انقلابی، «ابوالقاسم صدیقی»* دومین کتاب از مجموعهکتابهای «مؤمن انقلابی» است.
🔸 این کتاب به معرفی آقای ابوالقاسم صدیقی، و خاطرات و رفاقتی که ایشان با رهبر انقلاب داشتهاند، میپردازد؛ دوستی و رفاقتی که از پنجم فروردین سال ۵۷ آغاز شده و تاکنون ادامه دارد.
🔹 بخش قابل توجهی از کتاب حاضر، بهصورتِ گذرا، به خاطرات و وقایعی از دوران تبعید رهبر انقلاب در دو شهر «ایرانشهر» و «جیرفت» میپردازد.
🔸 و در قسمت تصاویر کتاب، عکسهای خاصی آمده است از سفر دوم مقام معظّم رهبری به شهر بم، پس از وقوع زلزله.
@sahba_nashr
⁉️ اگر روزی دشمنی به کشوری حملهٔ نظامی کند، چه کسی در مقابلش میایستد؟
کسی که از همه به سرزمین خود علاقهمندتر است،
به ملت خود علاقهمندتر است،
به زخارف دنیوی بیعلاقهتر است،
احساس مسئولیت بیشتری میکند
و متعهدتر است.
✨ چنین کسی میرود دفاع میکند.
🔻 شما دیدید که در دوران جنگ، چه کسانی رفتند دفاع کردند. عمدهٔ میدان ما را بسیج پر کرد.
#بسیج یعنی همین؛ یعنی عنصر مؤمن انقلابیِ علاقهمند به سرنوشت میهن، علاقهمند به سرنوشت کشور و یک فرد فداکار. ۱۳۷۱/۵/۲۱
📚 کتاب دغدغههای فرهنگی
📆 به مناسبت هفتۀ بسیج
📸 سال ۱۳۶۷، سخنرانی در جمع بسیجیان
@sahba_nashr
🔹 دستنوشته حاجقاسم عزیز برای بسیجیان:
✍ خامساً نماز شب نماز شب نماز شب کلید تمام عزتهاست.
📚 گفتار نماز شب
@sahba_nashr
💫 زینب کبری با یک عظمت خیرهکننده و درخشندهای ✨ در عرصه ظاهر میشود، دشمنی که بهحسب ظاهر در کارزار نظامی پیروز شده و مخالفین خود را قلعوقمع و بر تخت پیروزی تکیه زده است، را در کاخ ریاست خود، تحقیر میکند و ذلیل میکند و داغ ننگ ابدی را به پیشانی او میزند، پیروزی او را تبدیل میکند به یک شکست؛
این کارِ زینب کبریست. ۱۳۸۹/۲/۱
📚 حلقۀ دوم «انسان ۲۵۰ساله»
برای پیوستن به ما 👇
https://eitaa.com/sahba_nashr
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 «وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن كُنتُم مُؤمِنينَ»
«لا تَهِنوا» یعنی ای مسلمانان سست نشوید،
«وَ لا تَحزَنوا» و اندوهگین مگردید،
«وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ» شما بالاترید، دست شما بالاتر است، شما پیروزمند خواهید بود، شما بر دشمن غلبه خواهید کرد، فکر شما بالاخره بر اورنگ حکمرانی جهان خواهد نشست.
⁉️ شرطش چیست؟
«اِن كُنتُم مُؤمِنينَ» اگر مؤمن باشید..
👈 شما میگویید آقا من دیدم، امام صادق صلواتاللهعلیه با طاغیۀ زمان خود، آنهمه مبارزه کرد، حکومت را نتوانست بگیرد، بله؛ اما برای خاطر این بود که اطرافیانش، بسیاری از دوستانش، بسیاری از مدعیان تشیّعش، مثل بنده و شما بودند، مثل ما بودند، بیصبر بودند، کمایمان بودند.
⁉️ شما میخواستید امام صادق برخلاف سنتِ تاریخِ قرار دادۀ پروردگار بتواند به حکومت برسد؟
همین خودش دلیل بر این است که مُعجِزی و دست غیبیای در زمینۀ فتحها و پیروزیها بنا نیست ظاهر بشود. اگر قرار بود معجزی بشود، معجزی میشد تا امام صادق به حکومت برسد. امام صادق بالاخره به دست طاغیۀ زمان خودش کشته شد؛ موسیبنجعفر هم همینجور.
❗️ بر اثر این بود که دوستان و پیروان، بهقدر کافی، آنقدری که لازم است صبر نداشتند، ایمان و باورِ همراه با تعهد، آنقدری که باید و شاید در روح آنها ذخیره نشده بود.
⭕️ امروز هم اگر آنجور باشد، نتیجهاش شکست است، شکست اسلام، شکست قرآن، محکومیت مسلمانان. ۱۳۵۳/۷/۱۶
📚 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
برای پیوستن به ما 👇
https://eitaa.com/sahba_nashr
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔹 «وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن كُنتُم مُؤمِنينَ» «لا تَهِنوا» یعنی ای مس
📽 ببینید
🌀 تبیین یکی از سنتهای الهی، در سخنرانی اخیر رهبری در جمع بسیجیان
برای پیوستن به ما 👇
eitaa/sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔹 «وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن كُنتُم مُؤمِنينَ» «لا تَهِنوا» یعنی ای مس
🌀 اما اگر امروز مثل زمان پیغمبر بشویم!
مسلمان زمان پیغمبر ایمانش یک ایمان قطعی و تردیدناپذیر بود. صبرش همان صبری است که فرشتگان آسمان درمقابل آن صبر کوچک بودند؛ صبری که در روز ماه رمضان، در گرمای حجاز، با دهان روزه، با دشمن میجنگد و خندق حفر میکند، این صبر آن مسلمان است.
🎯 «اِستَعينوا بِالصَّبرِ وَ الصَّلاةِ»
بهوسیلۀ حربۀ صبر بر دشمنان پیروز شوید. بهوسیلۀ صبر هدفهای خودتان را از پیش ببرید، این معجزه برای صبر است، آن دستی که باید از آستین بیرون بیاید و کاری بکند، دست صبر انسانی است. ۱۳۵۳/۷/۱۶
📚 کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
برای پیوستن به ما 👇
eitaa/sahba_nashr
@sahba_nashr
🔍📜 بازبینی یک توصیۀ ارزشمند و مناسبِ روز (قسمت اول)
✨️ ..آن چیزی که میتواند انقلاب را و جهتگیری عظیم این ملت را و راهی را که این ملت بهسوی صلاح و فلاح و عزت و رضای الهی و سعادت دنیا و آخرت خود میپیماید، را پایدار بکند، عبارت است از:
💫 هوشیاری،
💫 آمادگی،
💫 روحیۀ پاسداری.
👈 این روحیۀ پاسداری، متوقف است به جنبۀ معنوی.
🌀 اینیکه بنده در ملاقات با برادران پاسدار، با مجموعههای انقلابی، با برادران و خواهرانی که در بخشهای مختلف، مسئولیتهای حساس دارند، تکیه میکنم بر روی رعایت جنبۀ معنوی، بهخاطر این است. این توجه و توسل و ارتباط قلبی با پروردگار عالم، تضمینکنندۀ استحکام و اقتدار نیروهایی است که میخواهند درمقابلِ آن جبهه، همیشه بایستند و مقاومت کنند.
🚫 جز این راهی وجود ندارد. ۱۳۷۶/۹/۱۳
📚 گفتار «جلوههای معنوی و عرفانی عاشورا»
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔍📜 بازبینی یک توصیۀ ارزشمند و مناسبِ روز (قسمت اول) ✨️ ..آن چیزی که میتواند انقلاب را و جهتگیر
🔍📜 بازبینی یک توصیۀ ارزشمند و مناسبِ روز (قسمت دوم)
♨️ اگر چنانچه رابطۀ با خدا ضعیف شد، هوسها بر انسان غالب میشود، هوسها جهتگیری را تنظیم میکنند؛ که [خطر] عمده این است.
البته هر انسانی در معرض اهوای خود گاهی هست. این چیزی نیست که بشود انسانها را از آن بهکلی برکنار کرد. آنچه مهم است، این است که اجازه داده نشود که:
📛 هواهای نفسانی، منافع مادی، خواستهای حقیر، خط زندگی انسان را معین کنند،
📛 راه زندگی را جلوی پای انسان بگذارند؛
📛 تعیینکننده نشوند در زندگی انسان،
📛 راه را عوض نکنند. ۱۳۷۶/۹/۱۳
📚 گفتار «جلوههای معنوی و عرفانی عاشورا»
@sahba_nashr
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔍📜 بازبینی یک توصیۀ ارزشمند و مناسبِ روز (قسمت دوم) ♨️ اگر چنانچه رابطۀ با خدا ضعیف شد، هوسها بر
🔍📜 بازبینی یک توصیۀ ارزشمند و مناسبِ روز (قسمت آخر)
✨️ آنچه که آسیبپذیری را در این زمینه کم میکند، همان مسائل معنوی و مسائل اخلاقی است و دعا و ذکر و توجه و تهذیب نفس و خودسازی؛ با هواهای خود مبارزهکردن، با اخلاق فاسد در خود مبارزهکردن. این خیلی مهم است.
❗ ایبسا کسانی که ازلحاظ توجه و ذکر و دعا و اینها، اهل این چیزها هم هستند، اما نتوانستند خُلقیات فاسد را در خودشان ریشهکن کنند، یا از تأثیر آنها در رفتارهای خودشان جلوگیری کنند؛ خودخواهی، خودپسندی، بُخل، حرص، حسد، بددلی، بدبینی، بدخواهی نسبت به اینوآن؛ درست نقطۀ مقابلِ آن بهشت اخلاقیای که اسلام برای انسانها تصویر کرده است.
اسلام خواسته است انسانها:
🍃 باهم مهربان،
🍃 نسبت بههم علاقهمند،
🍃 به سرنوشت هم شدیداً علاقهمند،
🍃 دلبند،
🍃 دلبسته،
🍃 به مصالح هم علاقهمند،
🍃 از رنجهای یکدیگر، از اشتباهات یکدیگر متأثّر، متأسّف؛
اینطوری باشند.
🍃 یکدیگر را دعا کنند، با مرحمت با یکدیگر رفتار کنند؛ «وَ تَواصَوا بِالمَرحَمَـه»
🤝 این دست دوستی، پیوند عاطفی، ارتباط محبتآمیز، میان برادران، میان دوستان، میان خواهران، میان آحاد ملت اسلامی، خیرخواهی، خیراندیشی، اینها بسیار صفات برجسته و ممتازی است؛ اینها را باید در خود تقویت کرد.
🍂 بدترین صفات در انسان این است که انسان خود را محور قرار بدهد؛ مصالح خود را، مصالح مادی خود را.
🍂 و حاضر باشد که انسانهای بیشماری را در معرض تلف، در معرض بدبختی قرار بدهد؛ برای خاطر ارضای یک حس شخصی، یک خواست شخصی.
👈 ارتباط ما با خدا باید این را علاج کند، این ریشهها را باید از دلهای ما بکَند. ۱۳۷۶/۹/۱۳
📚 گفتار «جلوههای معنوی و عرفانی عاشورا»
📙 قطع: ۴۵ صفحه، نیم وزیری (۱۲ در ۱۷ سانتیمتر)
⏰ زمان لازم برای مطالعه: کمتر از ۱ ساعت
💳 قیمت: ۱۵۰۰ تومان
🛒 لینک خرید:
https://b2n.ir/h31987
@sahba_nashr
🔸 بعضی فقط روی نقاط منفی نگاه میکنند؛ گاهی هم که ما از دانشگاه و دانشجو و جوان تعریف میکنیم، به خودشان میگویند که لابد اینها از فلان مفسده و فلان اشکالی که وجود دارد، خبر ندارند؛ نه، این مسئلۀ بیخبری نیست؛ ما از بخشهای منفی و از قسمتهای تاریک، خیلی هم بیخبر نیستیم؛ لیکن طبیعت کار را باید نگاه کرد؛ طبیعت جوان، آنهم دانشجو، آنهم در یک محیط جمعی، آنهم در معرض تبلیغات عجیبی که امروز وجود دارد؛ اغواگریهایی که وجود دارد، تأثیرگذاریهایی که روی فکر جوان فهمیدۀ دانشجوی ما وجود دارد؛ با توجه به اینها، شما نگاه کنید به واقعیتهای درخشانی که در محیط دانشجویی، ازلحاظ دینی هست؛ انسان میفهمد که خیلی مهم است.
🔹 ..توقع از هر محیطی، به یک کیفیتی است؛ توقعی که انسان از محیط دانشجویی دارد، با توقعی که از محیط طلبگی دارد، فرق میکند.
- اقتضائاتی که در اینجا هست،
- عواملی که روی اینجا کار میکند،
- عوامل تاریخیای که روی اینها کار کرده،
اینها همه باید مورد ملاحظه قرار بگیرد تا انسان بتواند ارزیابی درستی داشته باشد. ۱۳۸۹/۴/۲۰
📚 کتاب عهدمشترک
🛒 فروشگاه اینترنتی صهـبا
📕 خرید کتاب عهد مشترک
📣 کانال ما در پیامرسان بله
📣 کانال ما در پیامرسان ایتا
انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🔸 بعضی فقط روی نقاط منفی نگاه میکنند؛ گاهی هم که ما از دانشگاه و دانشجو و جوان تعریف میکنیم، به خو
💢 باید مسئلۀ ارتقای فکرِ دینی در دانشگاهها را بسیار جدی گرفت و مراقب بود خلأ فکری برای دانشجوی ما و روشنفکر دانشگاهی ما بهوجود نیاید. ۱۳۸۶/۷/۹
📚 کتاب عهد مشترک
🛒 فروشگاه اینترنتی صهـبا
📕 خرید کتاب عهد مشترک
💢 همزمانی و همعصری یکی از چیزهایی است که مانع میشود که انسان درست شخصیتها را بشناسد. ستارگان درخشان عالم بشریّت ✨ غالباً در زمان حیاتشان، بهوسیلۀ همعصرانشان شناخته نشدهاند؛ مگر عدۀ کمی از برجستگان که انبیا و اولیا باشند؛ آنهم بهوسیلۀ عدۀ معدودی.
اما؛
فاطمۀ زهراسلاماللهعلیها آنچنان است که در زمان خودش، نهفقط پدرش و همسرش و فرزندانش و شیعیان خاصشان، بلکه حتی آنکسانیکه شاید رابطۀ صمیمانه و گرمی هم با آن بزرگوار نداشتند، زبان به مدح آن بزرگوار گشودند. ۱۳۷۳/۹/۳
📚 حلقۀ سوم انسان ۲۵۰ساله
🛒 فروشگاه اینترنتی صهـبا
📣 کانال ما در پیامرسان بله
📣 کانال ما در پیامرسان ایتا
◾️ شخصیت زهرای اطهر، در ابعاد سیاسی و اجتماعی و جهادی، یک شخصیت ممتاز و برجستهای است. بهطوریکه همۀ زنان مبارز و انقلابی و برجسته و سیاسی عالَم میتوانند درس بگیرند از زندگی کوتاه و پُرمغز آن زنی که در بیت انقلاب متولد شد و تمام دوران کودکی را در آغوش پدری گذراند که در حال یک مبارزۀ عظیم جهانیِ فراموشنشدنی بود.
▪️ آن خانمی که در دوران کودکی، سختیهای مبارزۀ دوران مکه را چشید، به شعب ابیطالب بُرده شد، گرسنگی و سختی و رعب و انواع و اقسام شدتهای دوران مبارزۀ مکه را لمس کرد.
▪️ و بعد هم که به مدینه هجرت کردند همسر مردی شد که تمام زندگیاش جهاد فیسبیلالله بود.
در تمام ده سال تقریباً، قریب یازده سال زندگی مشترک فاطمۀ زهرا و امیرالمؤمنین علیهماالسلام هیچ سالی، بلکه هیچ نیمسالی نگذشت که این شوهر، کمر به جهاد فیسبیلالله نبسته باشد، به میدان جنگ نرفته باشد و این زن، زن بزرگ و زن فداکار، همسری شایستۀ یک مرد مجاهد و یک سرباز و سردار دائمی میدان جنگ را نکرده باشد. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
📚 حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله
@sahba_nashr
🔹 مسئلهٔ فرهنگ و مسئلهٔ صفآرایی فرهنگی درمقابل دشمن را جدی بگیرید. این وظیفهٔ ماست.
🔸 این، آن چیزی است که بنده هم اگر در راه آن کشته شدم، احساس میکنم که در راه خدا کشته شدهام.
🔹 هرکس در این راه کشته شود، در راه خدا کشته شده و هرکس در این راه، زحمتی متحمل شود، در راه خدا متحمل شده است.
🔻 مسئله، مسئلهٔ کوچکی نیست؛ دشمن، ما را از اطراف محاصره میکند،
- از طریق کتاب،
- روزنامه،
- رادیو و تلویزیونها،
- صداهای بیگانه
- خبرگزاریها و جعل خبر
- و تولید انواع و اقسام وسایل فرهنگی.
❗️ ما همینطور بنشینیم و احیاناً هماهنگی و همصدایی کنیم؛ اینکه نمیشود!
نظام اسلامی بایستی از خودش دفاع کند و برای دفاع از حقیقت اسلام و انقلاب، حرف گفتنی و سرمایه و ذخیرهٔ فرهنگی هم زیاد دارد. ۱۳۷۸/۹/۲۳
📚 کتاب دغدغههای فرهنگی
📆 سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان حضرت امام
@sahba_nashr