🔸 «در دل تاریک شب، چند نفرِ معدود در قبرستان بقیع یا هر نقطۀ دیگر، بر سر قبر غریب مظلومی گرد آمده بودند. علی جسد پاکیزۀ دختر مظلوم پیغمبر را در خاک گذاشت. ..حدیث میگوید: «فَلَمّا نَفَضَ یَدَهُ مِن تُرابِ القَبرِ هاجَ بِهِ الحُزنُ» وقتیکه علی خاکها را بر روی قبر شهید عزیزش، شهید هجدهسالهاش، همرزم و همفکر و همکار و شریک زندگیاش ریخت، به تعبیری غمهای عالم به دل علیبنابیطالب هجوم آوردند، علی غمگین شد.
غمگینی علی بهخاطر ازدستدادن یک رفیق راه است، علی همرزم و همگامی از فاطمه نزدیکتر ندارد، و او را از دست داده است. این حرفهای دیگر که برگردم جواب یتیمهایت را چه بدهم، خیالبافی است. علی احساس کرد که امانت پیغمبر و شریک راه و مؤمن صادقی که نُه سال در همۀ سختیها با او بوده است، از دستش رفت. علی در قبرستان چنین حالتی دارد و با این حالت از قبرستان بیرون میآید. ۱۳۵۹/۱/۱۰»
📚حلقات «انسان ۲۵۰ساله»/ حلقۀ سوم/ ۱۳. مجاهدت عظیم زهرای اطهر سلاماللهعلیها
@sahba_nashr
🔰بیشک یکی از پایههای جوان مؤمن انقلابی، و شاخصههای «مکتب حاج قاسم»، معنویت است. و بر اساس آنچه تقریباً تمام بزرگان و علمای اخلاق فرمودهاند و حضرت آیتالله خامنهای نیز به آن اشاره دارند؛ از مهمترین عوامل رشد معنویت، عبادت در سحر و اقامۀ نماز شب است.
همزمان با اولین سالگرد شهادت سردار آسمانی حاج قاسم سلیمانی، «صهبا» از مجموعه بیانات مقام معظّم رهبری گفتاری با عنوان «نماز شب» آماده و منتشر کرده است. در این گفتار فرازهایی از تأکیدات حضرت آیتالله خامنهای دربارۀ نماز شب گردآوری و تنظیم شده است. انتهای گفتار مزیّن است به تصویر دو نمونه دستخط از توصیۀ سردار سلیمانی به خواندن نماز شب.
📚گفتار نماز شب
@sahba_nashr
030 - اسناد حلقات انسان 250ساله.mp3
5.27M
منتخبی از مجموعۀ اسناد حَلَقات «انسان ۲۵۰ساله»
🔘 قطعۀ سیام:
نقطۀ درخشان زندگی فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها
«بعضى خیال میکنند آن انسانى که مشغول عبادت است و یک عابد و متضرّع و اهل دعا و ذکر است، نمیتواند یک انسان سیاسى باشد ..درحالیکه ازنظر اسلام این سه چیز با یکدیگر منافات و ضدیت که ندارد، کمککننده هم در ساختن شخصیت انسان کامل است.»
🗒 بیانات در دیدار با اقشار مختلف مردم
۱۳۶۸/۹/۲۲
#پنجشنبه_صهبایی
#انسان۲۵۰ساله
@sahba_nashr
🔶 ازآنجاکه یکی از اهداف صهبا از تولید گفتار نماز شب، معرفی شخصیت سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، بهعنوان نمونۀ عملی تأکیدات و توصیههای حضرت آقا در مورد نماز شب است، در ایام اولین سالگرد شهادت ایشان نیز، فایل این اثر را منتشر و به تمامی علاقهمندان اهدا میکند.
📥 برای دریافت فایل pdf میتوانید به نشانی jahadi.ir مراجعه کنید، و اگر از پیامرسانها استفاده میکنید، از طریق کانال
@sahba_nashr در بله و ایتا
فایل کتاب را دریافت کنید.
🔰 پست معرفی گفتار نماز شب در اینستاگرام حذف شد، اما جریان متوقف نخواهد شد..
«يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ» (سوره مبارکه صف، آیه ۸)
بعد از یک سال، بازوی رسانهای همان موجود پستی که بدن مقدس شهید حاجقاسم سلیمانی را قطعه قطعه کرد، میخواهد یاد و تصویر او را محو کند. مدعیان آزادی بیان، حتی تصویر قنوت خاشعانهٔ شهید ما را بر جلد گفتاری در باب نماز شب، تاب نمیآورند!
اما چه باک؟ انشاءالله این دستوپازدنهای مذبوحانه، نشان از آخرین نفسهای ظالمی است که زیر پایش خالی شده و سقوط و هلاکتش نزدیک.
بگذار کلام آتشین زینب کبری سلاماللهعلیها پاسخ این یزیدیان باشد که:
«فَكِدْ كَيْدَكَ وَ اسْعَ سَعْيَكَ وَ نَاصِبْ جُهْدَكَ فَوَ اللَّهِ لَا تَمْحُو ذِكْرَنَا...»
هرچه میتوانی نقشه بکش و تلاش کن و بکوش، به خدا سوگند یاد ما محوشدنی نیست و وحیِ ما را هم نمیتوانی از میان برداری.
پ.ن: کاش آنانکه مسئولیتی در حوزهٔ مجازی دارند، همتی میکردند و زمین بازی را حداقل در محدودهٔ ملی، از دست دشمن نجات میدادند.
🔸آقاداوود عکسی از تختی، داخلِ ماشینش چسبانده بود که از بیرون هم دیده میشد. بهخاطر همین عکس، به او اتهام انقلابیگری زده و حسابی تهدیدش کرده بودند! او در میدان میوه و ترهبار کار میکند و از بازار برای میوهفروشیها بار میبَرَد، عاشق غلامرضا تختی است.
تختی جهانپهلوان بود؛ بهترین کشتیگیر ایران که مخالف شاه و رژیمِ پهلوی بود. میگویند ساواکیها، او را به قتل رساندند. یکبار مجبورش کردند در مراسمی شرکت کند که در آن شاه به قهرمانها مدال میداد. چارهای نداشت، قبول کرد. اما وقتی مقابل محمدرضا شاه قرار گرفت، با قیافهای جلوی شاه ایستاد که نارضایتی در آن مشخص بود. حتی سرش را خم نکرد تا شاه، مدال را دور گردنش بیندازد!
چهل روز پیش، آقاداوود در بازار میشنود که نام ورزشگاه سعدآباد را عوض کرده و گذاشتهاند «ورزشگاه تختی»! باورش نمیشود. رژیمی که به تختی اینقدر حساس بود، حالا چطور اجازه داده است نام ورزشگاه سعدآباد بشود تختی؟ اما بعد از کمی پرسوجو، میفهمد رژیم این کار را نکرده، نامگذاری ورزشگاه کار حاجآقا خامنهای بوده. حاجآقا آن روز در ورزشگاه سخنرانی داشته و وسط سخنرانی به مردم میگوید که نام این ورزشگاه از این به بعد ورزشگاه غلامرضا تختی است.
بهخاطر یک عکس که داخل ماشینش چسبانده بود، چنان برخوردی با او کرده بودند؛ حالا نمیتوانست بفهمد این سید، چه سرِ نترسی دارد که جرئت کرده نام ورزشگاه را عوض کند!
📚کتاب چُغُک/ «۵» آقا تختی
@sahba_nashr
031 - اسناد حلقات انسان 250ساله.mp3
5.04M
منتخبی از مجموعۀ اسناد حَلَقات «انسان ۲۵۰ساله»
🔘 قطعۀ سیویکم:
ابعاد مختلف زندگی فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها
«دختر پیغمبر محترمترین شخصیتى بود که بعد از پیغمبر در میان مسلمانها وجود داشت. ..یک انسان همهجانبه، یک موجود مبارز، مجاهد، قاطع، پیگیر، آگاه، دانشمند و ضمناً یک زن خانهدار و علاقمند به شوهر و علاقمند به فرزندان و تربیتکنندۀ فرزندان و با توقع کم و با زندگى ساده و فقیرانه.»
🗒 خطبههای نمازجمعه
۱۳۶۴/۱۱/۴
#پنجشنبه_صهبایی
#انسان۲۵۰ساله
@sahba_nashr
🔸بعد از شنیدن شرح دوستی و رابطۀ شهید تهامی با شهید مغفوری، میرسیم به اینکه خانم پورحبیبی، چطور خبر شهادت شهید تهامی را شنیدند. میگویم: ظاهراً همسرتان چندین روز بعد از شهادت حاج مهدی مغفوری شهید شدند. بله؟!
ـ بله. آقای مغفوری در عملیات کربلای ۴ شهید شد، پنجم دی ماه؛ و همسر من در عملیات کربلای ۵، در بیستویک دی. دقیقاً هجده روز پس از شهید مغفوری.
مهدی بعد از شهادت شهید مغفوری، به خانه برنگشت. در جبهه ماند و از آنجا نامهای برایم فرستاد. در نامه نوشته بود که پیش زهرا، همسر شهید مغفوری بروم و او را تنها نگذارم. و به زهرا بگویم فلان نامۀ نهجالبلاغه را بخواند که موضوعش دربارۀ گریۀ همسران شهداست. در حین خواندن نامه اشک میریختم و میگفتم: هِی.. حاج مهدی! این حرفها را به من میگویی یا زهرا؟
نامه که به دستم رسید، آراموقرارم را از دست دادم. بااینکه تازه پیش زهرا بودم؛ سریع بچهها را آماده کردم که دوباره برویم بهسمت زرند و کرمان، تا بروم و پیش زهرا باشم. از سیرجان که راه افتادیم، زنگ زده بودند سیرجان که خبر شهادت شهید تهامی را به من بدهند، اما من با بچهها در راه زرند بودیم.
📚کتاب کریمانه/ منزل شهید مهدی تهامی
@sahba_nashr
🔰فقط به یک دلیل!
به لطف خدا، کتاب «مسیح در شب قدر»، به زبان آلمانی هم ترجمه شد. دکتر یاووز اوزوگوس ناشر آلمانی کتاب «مسیح در شب قدر» در پاسخ به این پرسش که «چرا تصمیم به ترجمه و انتشار این کتاب، به زبان آلمانی گرفتید؟» جواب داد:
فقط به یک دلیل! امام خامنهای قدیس زمان ماست و اگر ما بتوانیم او را یاری کنیم، این را وظیفه و نعمتی از سوی خدا میدانیم. ما تلاش میکنیم که چهرۀ واقعی امام محبت و مهربانیمان را در برابر پروپاگاندای غرب که تلاش میکند او را بهعنوان تروریست معرفی کند، نشان دهیم. ما احساس میکنیم که اگر میخواهیم پیرو حقیقی امام حسین علیهالسلام باشیم، باید همانطورکه حر دست امام حسین را بوسید، دست امام خامنهای را ببوسیم و بهخاطر اینکه عدۀ کمی توفیق این دستبوسی را داریم، دست ایشان را با انتشار چنین کتابهایی میبوسیم. البته من این توفیق بزرگ را داشتم، که چهارده سال قبل، دست راست ایشان را ببوسم! و حضرت امام خامنهای برای ما آرزوی موفقیت کرد. به نظرم، تولید این کتابها، نتیجۀ دعاهای ایشان است.
دیماه ۱۳۹۹
@sahba_nashr