هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید | چیزی بهتر از این بلد نیستم!
🔺️سوال یکی از اساتید حوزه از آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در مسیر منزل ایشان
💻 @mesbahyazdi_ir
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا می شود هر ۳۰-۴۰ سال یکبار، یک رفراندوم برای ادامه جمهوری اسلامی برگزار شود؟
استاد فرهیخته جناب حجت الاسلام والمسلمین #گرامی_پور زیدعزه
سانحه جانکاه و درگذشت ناگهانی ابوالزوجه محترم شما باعث اندوه و احساس همدردی علاقه مندان جنابعالی شد.
از خداوند منان، رحمت و رضوان و علو درجات برای آن مرحوم، و صبر و اجر فراوان برای شما و خانواده محترم مسالت میکنیم.
ما را در غم خود شریک بدانید.
طلاب و اساتید مدرسه حضرت صاحب الأمر عج
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 زمان امام(ره) هم برخی کاندیداهای ریاست جمهوری با ایشان مشورت میکردند. #مشورت مرسوم بوده. امام و رهبری در مقام مشورت، اگر کسی مشورت میخواست میگفتند که مختارید یا به صلاح نیست، اما به معنای امر و الزام نبود! سال۸۴ هم رهبری در پاسخ به مشورت خواهی مرحوم هاشمی گفتند به صلاح نیست، ولی آمد!
🔹برخی نامزدها هم اساساً مشورت نخواستند و وارد شدند.
🔹مشورت دادن مسئلهای است عادی و معمولی. جزو اختیارات یا مسئولیتها نیست و منافاتی با اختیارات مسئولین انتخابی و انتصابی نداره.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از قم آنلاین
🛑 فتاوای جدید رهبر انقلاب منتشر شد
🔹همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان؛ رساله نماز و روزه حضرت آیت الله العظمی خامنهای منتشر شد
🔹"رساله نماز و روزه" مشتمل بر آخرین فتاوای ایشان در سه باب فقهی نماز، روزه و اعتکاف گردآوری شده و شامل ۱۰۰۸ مسئله شرعی است.
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال استان قم🔺
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتالله شبزندهدار در دیدار مدیرعامل بنیاد هدایت:
🔳 امامت جماعت شغل و حرفه نیست
◻️طلاب برای احیای کارکردهای مسجد وارد میدان شوند
◻️ سلف ما شاگردان خود را به گونهای تربیت میکردند که مردم از رفتار آنها حس نکنند که برای اقامه جماعت و منبر رفتن نگاه درآمدی دارند. اگر این نگاه به وجود آید دیگر آن آثار معنوی را نخواهد داشت و مردم در تعامل با چنین امامی مهذب نمیشوند.
◻️ یکی از عواملی که مردم به برخی مسائل اهمیت نمیدهند این است که مدعیان آن راه، نسبت به اموری که خود میگویند بیتفاوت هستند.
◻️ پیش از انقلاب مردم خودشان متکفل تأمین مالی امام بودند، اما پس از انقلاب با رونق بیشتر نهادهایی مانند دفتر تبلیغات، تصور این است که مبلغان متکفلهایی پیداکردهاند.
در گذشته مردم برای گسترش فرهنگ دینی خودشان دستبهکار میشدند، اما به محض اینکه یک ردیف بودجه دولتی معین شد، دست کشیدند.
هرچند که در بسیاری از موارد، بودجه تخصیص یافته کفاف کارهای آن مجموعه را نمیدهد.
نباید کاری کنیم که ارتباط مردم با روحانیون قطع شود و طلاب مهجور شوند.
◻️موفقیتهای امروز را مرهون اخلاص مردم و رهبری هستیم.
بارها از رهبر معظم انقلاب شنیدم که فرمودند در جریان مسجد ابوذر یقین پیدا کردم که رفتنی هستم و حس کردم که چیزی برای عرضه به درگاه خداوند ندارم؛ در آن حال تصمیم گرفتم که هیچ کاری نکنم مگر برای رضای خداوند. اگر امروز علیرغم همه مشکلات و دسیسهها این موفقیتها را میبینیم به دلیل همین نیات پاک رهبر و بسیاری از مردم است.
https://hawzahnews.com/xb76f
@HawzahNews| حوزهنیوز
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اقتصاد به این بزرگی، معیشت مردم به تنگ آمده!
🔻حتماً بخوانید
🔹یکی از شاخصهای رتبه بندی اقتصاد کشورها، #تولید_ناخالص_داخلی GDP است. کوچکی و بزرگی اقتصادها با این شاخص توسط صندوق بینالمللی پول بررسی میشود. به عبارتی ما وقتی از GDP حرف میزنیم، میخواهیم بدانیم در طول یکسال، چند ریال یا چند تومان یا چند دلار در کل کشور، کالا و خدمت فروخته شده است.
🔸رتبه ایران در دولت #احمدینژاد از ۲۲ ام به ۱۷ ام رسید و در دولت روحانی با چندین پله سقوط به بالای ۲۵ و ۲۶ رسیده. برخی آمارها میگویند بدتر شده. اما فارغ از اختلافات آماری، چند نکته مطرح است:
🔹یکی از ابهامات جدی غربیها در اوایل تحریمها که میگفتند تحریمها ایران رامتوقف نمیکند همین رتبه GDP ایران بود. آنان میگفتند اقتصاد ایران جزو ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان است و میتواند با تولید داخل تحریمها را خنثی کند. یک دلیلِ تاکیدهای مکرر و هر سال رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از تولید همین مسئله است.
🔸یکی از دلایل سقوط تقریباً ده پلهای ایران در دولت روحانی، تعطیلی مراکز تولیدی و تمرکز دولت روی برداشتن تحریمها از طریق دادن امتیاز به غربیها بود که در عمل اتفاق نیفتاد! دولت روحانی، کشور را ۸ سال معطل مذاکرات گذاشت ولی وضع روز به روز بدتر شد! عدم حمایت از تولید، کشور را حداقل ده پله عقب انداخت!
🔹با وجود همه این نقدها و اختلافات آماری، اما سوال جدی این است چگونه #اقتصاد_ایران جزو ۳۰ اقتصاد بزرگ دنیاست اما وضع معیشتی ملت این است؟ چگونه جزو اقتصادهای بزرگ جهان هستیم اما مشکل بیکاری و تورم و کمبود اقلام اساسی و گرانی مسکن داریم؟ پاسخش روشن است: چون ثروت و منابع کشور ناعادلانه توزیع شده؛ چون تبعیض نهادینه شده؛ چون اقتصاد کشور سرمایهداری است. چون اقتصاد کشور طبقاتی شده. برخی طبقات روز به روز ثروتمندتر و برخی فقیرتر شدهاند. چون ضریب جینی و اختلاف طبقاتی افزایش پیدا کرده است.
🔸نگاه به خیابانها و خانهها کنید. زرق و برق بیشتر شده! زرق و برق شهرها و خیابانها و خانهها بیشتر شده؛ ماشینهای گران قیمت روز به روز بیشتر میشوند، برجهای تجاری و مسکونی در گوشه کنار شهرها، نجومی رشد میکند، غذاهای رستورانهای غیرمتعارف روز به روز گرانتر میشود، اما عموم مردم، اقشار متوسط رو به ضعیف، بیشتر درد میکشند! علت چیست؟ علت تبعیض و عقبماندگی در #عدالت است!
🔹بر این مبنا میگوئیم رئیس جمهور آینده باید یک فرد عدالتخواه باشد تا با تغییر ریل کشور از سرمایهداری به عدالت، معیشت ملت را درست کند و وقتی معیشت درست شد مجدداً تولیدکنندههای خرد و کلان، احیا میشوند و باز تولید ناخالص داخلی افزایش پیدا میکند و در نتیجه رتبه اقتصاد کشور هم صعود میکند! با عدالت، پیشرفت واقعی صورت میگیرد.
❇️ برخی کارشناسان معتقدند چنانچه موانع تولید در کشور برداشته شود و همه ظرفیتهای اقتصادی کشور فعال شوند و عادلانه از همه مردم و همه استانها و شهرها حمایت شود تا وارد عرصه تولید شوند، اقتصاد ایران میتواند در یک بازه زمانی با برنامهریزی حتی جزو ۵ اقتصاد بزرگ جهان قرار بگیرد و آمریکاییها این را خوب فهمیدهاند که اگر ایران جزو ۵ اقتصاد جهان شود از یک قدرت منطقهای به یک ابرقدرت تبدیل میشود.
❇️ اگر این مطلب را مفید میدانید بازنشر کنید
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از علیرضا پناهیان
21.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍊 دیپلماسی پرتقالی؛ یک ماجرای باورنکردنی!
👈🏻 روایت آقای ظریف از مهم ترین و الهام بخش ترین داستان زندگی اش
#دیپلماسی_پرتقالی #ظریف
@Panahian_ir
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
#خسارت_محض چگونه رقم خورد؟
«...شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛...»
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
🔴مجری، سیاستگذار یا مافیا؟!
🔹حسن روحانی گفتمان انتخاباتی خود را بر مذاکره گذاشت و رأی مردم را دشت کرد. رئیسجمهور خزانه خالی را نشان داد و استراتژی دولتش را بر مذاکره برای رفع تحریم گذاشت. رهبری مذاکره را بیفایده دانست. روحانی گیر سهپیچ داد و شاخ و شانه کشید. رهبری نصیحت کرد. روحانی فشار آورد و مجوز را گرفت. ظریف با کری قدم زد. روحانی کشور را در آمپاس نگه داشت. #ظریف به دیپلماسی بالکونی روی آورد. رهبری خطوط قرمز را ترسیم کرد. روحانی همهی مسئولیت مذاکره را پذیرفت. کمیسیون برجام مجلس وارد گود شد. ظریف خطوط قرمز را لایی کشید. لاریجانی مجلس را ٢٠ دقیقهای دور زد. زارعی گریه کرد. منتقدان در صدا و سیما سانسور شدند. ظریف با تام کاتن رفیق توئیتری شد. رهبری هشدار داد که خرشان از پل بگذرد، به ریش قشنگتان میخندند. روحانی گلواژه نثار کرد. وحدت عجیبی بین دولت و مجلس موگرینیپسند شکل گرفت. برجام متولد شد. مردم بیرون ریختند. فیروزآبادی تبریک گفت. رهبری به او تشر زد. ظریف در آسمانها سیر میکرد. سانتریفیوژها به سرعت جمع شدند. هستهای زیر ذرهبین نظارت پادگانی رفت. ١+۵ بشکن زد. اوباما تحریمها را با قدرت ادامه داد. اروپا سوت بلبلی زد. روحانی به روی مبارک نیاورد. رهبری هشدار داد. سوئیفت کار نکرد. سیف از «تقریبا هیچ» رونمایی کرد. ترامپ با لگد به برجام ورود کرد. رهبری ادامهی مسیر را خسارت محض دانست. دولت، برجام را تصمیم نظام معرفی کرد. رئیس شورای عالی امنیت ملی همچنان گلواژه تولید میکرد. ترامپ با خطخطی از برجام خارج شد. ظریف روی زمین برگشت. روحانی اسیر جوسازیها نشد. اروپا پوزخند زد. مجلس، ملنگ سلفی بود و خم به ابرو نیاورد. زنجیرهایها جا انداختند که برجام در هماهنگی کامل با رهبری امضا شده است. رهبری در مقابل این بهتان گفت خودتان چشم و عقل دارید و من چنین توافقی را نمیخواستم.
🔹حاج قاسم طومار داعش را در هم پیچید. ترامپ ایران را به مذاکره فراخواند و گوش به زنگ نشست. رهبری به شینزو آبه گفت که ترامپ لایق هیچ پیغام و پسغامی نیست. اروپا بازی اینستکس را شروع کرد. دولت مشغول بازی شد. رهبری نصیحت کرد که نگاهها به خارج نباشد. تحریمهای جدید آمد و روی قبلیها تلنبار شد. اروپا با آمریکا همراهی کرد. ایران تنها پایبند به توافق باقی ماند. روحانی همچنان از فتحالفتوح برجام میگفت. ناگهان میدان فدای دیپلماسی شد. حاج قاسم پر کشید. ترامپ پرچم آمریکا را توییت کرد. روحانی در تلهی تنش نیفتاد. ظریف دیپلماسی توئیتری را ادامه داد. در نطنز خرابکاری شد. دولت اسیر این صحنهآرایی خطرناک نشد و سکوت کرد. فخریزاده شهید شد. سکوت مرگبار ادامه یافت. مجلس دولت را موظف به خروج از پروتکل الحاقی کرد. روحانی رو ترش کرد. آژانس با صالحی به توافق رسید. ایران ضربالاجل داد. آمریکا خواستار مذاکره مستقیم شد. لیبرالها لهله زدند. رهبری قدغن کرد. گفتگوهای وین شروع شد. آمریکا در اتاق بغلی نشست. نطنز آتش گرفت. غنیسازی به ۶٠ درصد رسید. گفتگوها سرعت پیدا کرد. نوار ظریف لو داده شد. حاج قاسم دوباره شهید شد. بنسلمان با دمش گردو شکست. ظریف همه را حلال کرد! رهبری از #خطای_بزرگ ظریف ابراز تعجب و تاسف کرد. لیبرالها دوباره برجام را گردن رهبری انداختند.
🔻و این داستان ادامه دارد...
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
یک یا چند نامزد انتخابات؛
تجربیات گذشته چه می گوید؟
🔹نامزد جریان حزب اللهی و انقلابی در ایام ثبت نام، تبلیغات و مناظره های انتخاباتی، باید منحصر به یک نفر باشد یا چند نفر؟
♦️منطقا در پایان ماراتُن انتخابات و در روز رای گیری، تنها باید یک نامزد طیف نیروهای انقلابی در میدان رقابت باشد؛ اما این بدان معنا نیست که فقط یک نفر از میان نامزد های این طیف ثبت نام کند.
🔹تجربه انتخابات گذشته نشان می دهد، طیف مقابل با چند نامزد به میدان می آمد تا راحت تر بتواند فضا سازی کند، از چند جبهه تبلیغات (عملیات) کند و به جای پاسخگویی، طلبکار باشد. در همین انتخابات چهار سال قبل، جهانگیری به عنوان یار کمکی و نامزد پوششی نامزد شد.
♦️این کار البته اقدامی متقلبانه و نوعی دوپینگ غیر قانونی در خدمت رئیس دولت مستقر بود؛ اما به هر حال انجام شد و او جور حمله به دیگر نامزد ها به نیابت از روحانی را کشید و اذهان را منحرف کرد.
🔹از این جهت، جهانگیری غیر از مسئولیت های مستقیمش در ستاد اقتصادی دولت و عملکرد منفی آن، در ابقای روحانی با همه خسارت هایش هم مسئول است و نمی تواند شانه از بار کارنامه خراب دولت خالی کند.
♦️مطابق آنچه گفته شد، نامزد جریان حزب اللهی هنگام ثبت نام و مناظره ها باید بیش از یک نفر باشد تا بتوانند ضمن دفاع درست، مجال تبیین واقعیات و طرح مطالبات مردم را داشته باشند.
🔹بر خلاف برخی دغدغه ها درباره کثرت نامزد های منسب به جبهه انقلاب -که در جای خود دغدغه درستی است- معتقدم تعدد نامزد ها به شرط مدیریت شدن و هماهنگی و هم افزایی، فرصت است. این البته به معنای تکرار تشتّت سال 92 نیست؛ اختلاف و چند دستگی، عین خُسران است.
♦️انتخابات بر خلاف گذشته، یک امر ساده و خطی است و پیچیدگی های جدیدی را شاهد است. این پیچیدگی ها، همدلی و تعاون و انسجام بیشتر را طلب می کند.
🔹و سرانجام اینکه؛ از همین حالا باید برای "دولت جوان حزب اللهی" به عنوان یک تیم (و نه فقط شخص رئیس جمهور) تدارک کرد. بسیاری از نامزد های مطرح -صرف نظر از این که در تراز ریاست جمهوری باشند یا نباشند- می توانند جزو گزینه های قابل بررسی برای حضور در دولت آینده باشند.
♦️مهم تر از هر اتفاق دیگر در میدان انتخابات، و ارزشمند تر از هر رفتار دیگر، این همدلی و هم افزایی و طراحی مشترک است که می تواند حرکت ساز و برکت آفرین باشد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از بیداری ملت
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تغییر مواضع همتی درباره FATF
1️⃣ 8 خرداد 1400/ همتی در کلابهاوس:
مگر FATF چیست که نمیگذارند تصویب شد، دو سال معطل کردهاند؛ دیگه دارم خفه میشوم از دست اینها؛ همین آقایانند که بانی وضع موجودند؛ اینها و نهادهای دیگر در وضعیت امروز کشور شریک هستند، معطل کردن FATF اگر آسیب به کشور نیست، پس چیست؟
2️⃣ 20 بهمن 98/ همتی:
تصویب یا عدم تصویب FATF تاثیری بر بازار پول و ارز ندارد؛ سفتهبازان بازار ارز، اشتباه متوجه شدهاند؛ عمده خبرسازیها در این خصوص با انگیزه سودجویی و نوسانگیری در بازار ارز انجام میگیرد؛ مردم مراقبت نمایند که با شگرد جدید سودجویان، اینبار تحت عنوان «تأثیر FATF» داراییهای آنها در بازار ارز در معرض ریسک قرار نگیرد؛ به لیست سیاه FATF نمیرویم.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat