eitaa logo
❤صاحب‌الزمان‌دوستت‌دارم❤
3.2هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
30هزار ویدیو
293 فایل
بسم‌رب‌المہدے‌عج♥️🍃 کپے‌حلال📿🌱 ڪانال‌طراحے‌مون:‌ @badrion تبادل و تبلیغات @majnon_rahbarr
مشاهده در ایتا
دانلود
استاد رجالی: آقا امام رضا علیه‌السلام می‌فرماید: إِذَا کَانَ یَوْمُ الْقِیَامَةِ لَا یَزُولُ الْعَبْدُ قَدَماً عَنْ قَدَمٍ حَتَّی یُسْأَلَ عَنْ أَرْبَعَةِ أَشْیَاءَ عَنْ عُمُرِهِ فِیمَا أَفْنَاهُ وَ عَنْ شَبَابِهِ فِیمَا أَبْلَاه وَ عَنْ مَالِهِ مِنْ أَیْنَ اکْتَسَبَهُ وَ فِیمَا ذَا أَنْفَقَهُ وَ عَنْ حُبِّنَا أَهْلَ‌الْبَیْت 🔸ترجمه: روز قیامت بنده قدم از قدم برنمی‌دارد تا اینکه چهار سؤال از وی می‌شود: از عمرش که در چه راه سپری ساخته؟ و جوانیش در چه راهی صرف کرده؟ و از مالش که از کجا آورده و به چه مصرفی رسانده؟ و از دوستی‌ ما اهل‌ بیت. ⬅️ کسی که از دنیا می‌رود، در قیامت و محشر، قدم از قدم برنمی‌دارد مگر اینکه «حتّی یُسئَل»؛ از چند تا چیز سؤال بشود، 🔸یکی این‌که شما عمرت را _در این چند سال، ده‌سال، بیست‌سال، هفتاد سال، هشتاد سال_ چگونه صرف کردی؟ جوانی خود را چکار کردی؟ 🔸مال خود را از کجا آوردی؟ اگر از راه حلال بود، کجا صرف کردی؟ خمس مال و زکات مال خود را دادی؟ آیا به فقرا دادی؟ آیا به فقرا و به کسانی که مشکل دارند سر زدی یا اینکه همین‌طور برای خودت اضافه کردی؟ 👈🏻البته حواستان باشد برخی به شما قرض می‌دهند و کمک می‌کنند، ببینید این مال را از کجا و از چه کسی به دست آورده‌اند؟ لذا روزیِ حلال در مسائل معنوی و پیشرفت انسان خیلی مؤثر است. جایی که شبهه دارید جلو نروید. اگر می‌خواهید قرض کنید، از یک آدم مؤمن قرض کنید، از کسی که معتقد به خدا، انبیاء، اولیاء بوده و باتقوا باشد. 🚨بارها عرض کردم و باز هم این خطر را اعلام می‌کنم، کسانی که نسبت به نظام، نسبت به مقام معظم رهبری شک می‌کنند و عقیدۀ آنها ضعیف می‌شود، این‌گونه افراد، قبل از شک به نظام و رهبری، حتما به چیزهای دیگری شک کرده‌اند. یا روزیِ آنها، یا معاشرت آنها با مردم، با خانواده و زن و فرزند خوب نبوده، یا یک جاهایی گیر دارند. ⬅️رهبر، یعنی نائب عامّ امام زمان عجل‌الله‌تعالی، امام زمان هم وصلِ به آقا علی‌علیه‌السلام، وصلِ به پیغمبرصلی‌الله علیه و آله و قرآن و خداست.
استاد رجالی: امام حسین علیه‌السلام فرمود: «مَن حاوَلَ اَمراً بِمَعصِیَةِ اللهِ کانَ اَفوَتُ لِما یَرجو و اَسرَعُ لِما یَحذَرُ»؛ هر كس كه با گناه و نافرمانى خدا مبادرت به كارى بكند،آنچه اميد دارد زودتر از دستش برود،و از آنچه مى‌گريزد زودتر بسرش آيد. 📚(تحف العقول، صفحه۲۴۸) 🔸متأسفانه همه این را تجربه کردیم، البته هر کسی به‌اندازۀ خودش. انسان می‌خواهد به خواستۀ خودش برسد اما با گناه! با دروغ و غیبت! با اذیت‌کردن دیگران! ولی به‌عکس اتفاقاً دچار مشکلات شده، ناراحتی‌ او بیشتر و از آن مقصدی هم که داشته، محروم می‌گردد. ✅پس همین روایت امام حسین علیه‌السلام تفسیر خوبی برای «ثُمَّ لا یَمُوتُ فِیهَا وَلا یَحْیَی» (اعلی/13) می‌باشد که در آن‌جا موتی برای او نیست تا از آتش نجات پیدا کند. در این دنیا از خطرات مادی می‌ترسید و حاضر می‌شد گناه بکند اما مشکل دنیوی و مادی برایش پیش نیاید! در آنجا هم زنده نمی‌شود، هیچ حیات معنوی هم برای او وجود ندارد. به خدا پناه می‌بریم. 🍃 خدا به‌حق اهل‌بیت عصمت و طهارت، در لحظاتی که در پیش داریم و نمی‌دانیم چقدر زنده‌ایم، توفیق بدهد که به قرآن متذکر بشویم و توجه پیدا بکنیم و قبل از این‌که فرصت از دست برود برای آخرت خود کاری بکنیم.
آیت الله سعادت پرور ره: محبّت حقّ سبحانه در انسان و ديگر موجودات، امرى فطرى و غريزى است‏، امّا چگونه و با چه كيفيتى؟ ◾️اگر چه در ظاهر محبّت هر موجودى يا به خود تعلّق مى ‏گيرد، و يا به كمالات ظاهرى و مظهرى خويش، و يا به مظاهر ديگر خارج از خود؛ امّا در واقع، تمامى اين صورت‏ هاى عشق و محبت، يا به ذات ربوبى حقّ سبحانه مى ‏باشد كه با همۀ موجودات و محيط به آن‏ هاست‏ و يا به اسما و صفات او كه عين ذات او و مظاهر ظهور يافتۀ از آن‏هاست‏ زيرا موجودات، هر چه از كمالات ظاهرى دارند، به او دارند. هم چنين اگر ذات دارند، به او دارند. ◾️به اين ترتيب، محور و اصل همۀ محبّت‏ ها، به محبّت به حقيقت عالَم (حضرت حقّ سبحانه) باز مى‏ گردد كه جامع همۀ اسماء و صفات و كمالات- در عين وحدت اسما و صفات با ذات- است.
حضرت آیة الله سعادت پرور ره:سرمايۀ عمر و حيات بشر، براى رسيدن به كمالات انسانيّت است، نه براى اين كه خود را به لهو و لعب و زينت حيات دنيوى مشغول سازد 🔸اگر كسى قدر اين نعمت را ندانست نه تنها از مقصد عالى انسانيّت دور مى‏ شود، بلكه در لجن‏ زارهايى قرار مى‏ گیرد كه ممكن نيست بفهمد براى چه خلق شده 🔸اين جاست كه خداوند به وجود و دوام عمر چنين شخصى نظر نخواهد داشت و به عمرش پايان مى‏ دهد. 👈بلكه مى‏ توان گفت: انحراف از طريق فطرت، خود اثر به سزايى در نقص عمر و عجله در فناى شخص دارد. 👈از اين رو تقاضا شده كه آن گناهان آمرزيده گردد، تا موجبات تعجيل در فناء پيش نيايد «وَ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتِى تُعَجِّلُ الْفَناءَ.» (اقبال الاعمال، ص 328)
استاد تحریری: «انسان هر مقدار که در این دنیا رشد کند در قیامت به همان صورت ظهور می‌کند.» این را توضیح دهید. با این وصف، چگونه بفهمیم که چقدر رشد کرده‌ایم؟ 🔊راه آن، همین بررسی است. اوّلاً به مراتب رشد آگاهی داشته باشیم. ببینیم رشد چیست و مراتب آن چه اموری است و رشد به چه چیزهایی تحقّق پیدا می‌کند؟ نسبت به خود، اموری را که رشد به آن‌ها تحقّق پیدا می‌کند با بررسی مستمر محک بزنیم که چقدر رشد کرده‌ایم؟ مثل کسی که تجارت می‌کند می‌خواهد ببیند چقدر در تجارت خود رشد کرده است؟ اوّل باید ببیند تجارت چیست؟ بعد می‌خواهد با چه چیزی و در چه چیزی تجارت کند. بعد بررسی کند اهدافی که داشته چقدر محقّق شده‌اند. 🌹پس در هر موفقیتی توجه به این امور لازم است: 1-‌ هدفمندی، 2-‌ راه رسیدن به هدف، 3-‌ به کار بستن آن، 4-‌ مراقبت، 5-‌ محاسبه. مراقبه کنیم که در مسیر رشد هستیم؟ محاسبه هم بکنیم. البتّه لوازمی هم در کنار آن وجود دارد که این‌ها اصول رشد پیدا کردن است. در این‌جا ، امور دیگری هم لازم است و آن توکّل به خدای متعال و توسّل به اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ است. انسان باید مستمرّاً معارف خود را زیادتر کند. یعنی معارف اعتقادی، عملی و اخلاقی را که به یکدیگر مرتبط است.
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 شرح حدیث اخلاق از (ع) 🔸 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مد ظله العالی
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹استغفار صادقانه... 🔸آیت الله بهجت ره
استاد علیپور: در مفاهیم توحید، معاد، نبوّت، امامت و ولایت، دشمنان طوری وانمود کرده‌اند که انگار ذهنی هستند. ما این‌ها را در ذهن خوب پرورش می‌دهیم؛ در‌حالی‌که همۀ این‌ها در عینیت زندگی ما و محسوس ما هستند. و برعکس، خیلی از مفاهیم ذهنی و حتی موهومی را، جوری فرهنگ‌سازی کردند که جایگزین آن واقعیت‌های عینی جامعه شده است که ما با همۀ وجود، آن‌ها را اصل و تعیین‌کنندۀ سرنوشتمان قرار می‌دهیم.
آیت الله بهجت ره: چه خوب است انسان ، عبادت و کار خیر که انجام می دهد ، بگوید : کاری نکردم . اما کار نیک و خوبی که از دیگران دید ، بگوید : چقدر کار بزرگی انجام داده است !
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 خطبه 157 نهج البلاغه 🔹استاد مجاهدی
شیخ رجبعلے خیاط: استغفار و صلوات دو بال سلوک است و هر کس در طول عمر زیاد صلوات بفرستد به هنگام مرگش پیامبر خدا لب او را مے بوسد.
آیت الله خوشوقت ره: این را که میگوید برای ما میگوید، خودشان از همه دزدترند، از همه آدمکش‌ها ترند. را کرده است اما خودش هر کجا آدمکشی است به دست اوست. اگر یک نفر روی زمین که آدمکش است یا مشکل دیگر دارد را بکشند، داد میزند! 📌خب این چقدر مسلمانان را کشتند؛ حدود چهل و پنج سال است فلسطین را کرده‌اند و دارند میکشند، هر روز دارند میکشند، صدایش در نمی‌آید. این حقوق بشر اینجا و مرده است اما ما یک نفر را که می‌کردیم دادش در دنیا بلند میشود، بابا این آدمکش است، این و است، این به مملکت است.