📌متن شبهه👇
امید دانا:
جایگاه زن در نگاه حضرت علی(ع):
زن عقربی است که گزیدنش شیرین است!
(نهج البلاغه ترجمه حسین انصاریان صفحه ۱۱۶۱حکمت ۶۱)
غیرت زن بر شوهرش کفر، و غیرت مرد بر همسرش ایمان است!
(نهج البلاغه ترجمه ح ا حکمت ۱۲۴)
بفرستید برای آقای خامنهای که در باب جایگاه زن امروز سخنرانی داشتند
📌پاسخ به شبهه👇
♥️ در آموزه های اسلام، زن بسیار ستایش شده است
🌸بنابراین باید به آن آموزه ها نیز توجه کرد
🔆 از دیدگاه اسلام زن و مرد، هر دو از گوهر شریف، انسانیت همتا و دارای مراتب کمالی واحدی هستند. خطابهای قرآن کریم که بزرگترین منبع تعالیم اسلام است، در مورد زن و مرد یکسان است: «یا ایُّها الناس» «یا ایُّها الّذین آمنوا» و تاکنون هیچ مفسری ابراز نکرده است که این خطابهای قرآن اختصاص به مردها دارد.
♥️باید توجه داشت اینگونه روایات هشداری به مرد است تا فریب شهوت را نخورد.
🔆نیش عقرب با نیش زنبور یک تفاوت مهم دارد
🌸نیش عقرب مانند نیش زنبور عسل و سوزن نیست که در ابتدا دردآور باشد؛ بلکه اگر انسان نداند عقرب است، از نیش آن احساس لذت و شیرینی مینماید.
🔰منظور کلام حضرت این نیست که زن عقرب است؛ بلکه بیانگر این است که خود را به وسیله نگاه به نامحرم به آتش ندهید. دیدن نامحرم شیرین است؛ اما این گناه، درونش عقرب است و در این میان فرقی بین زن و مرد نیست؛ اما چون جاذبه از سوی زن بیشتر است، به همین علت حضرت عبارت را نسبت به زن بیان داشتهاند.
♥️نظیر این عبارت را امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) در مورد دنیا فرموده است که: «انّما مثَلُ الدنیا مثَلُ الحیةِ لیِّنٌ مسُّها قاتلٌ سمُّها: » دنیا مثل آن مار خوشرنگی است که رنگش زیبا، پوست آن نرم است؛ اما همین پوست نرم، سم است. در این روایت مذمت دنیا مستقیماً مورد نظر نیست؛ بلکه مذمت دنیاپرستی و جذب آن شدن مورد نظر است. به همین صورت، جمله المراة عقرب، هم مذمت زن نیست؛ بلکه مذمت نگاه به نامحرم است.
🔰این روایات و امثال آن که در کلام معصومان (علیهمالسلام) مشاهده میشود، در مقام ارزشگذاری نیست. بیان ارزش در جاهای دیگر مطرح شده است و «اِنَّ اَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ اَتْقَاکُمْ» (سوره حجرات، آیه ۱۴)
ملاک و معیار تقواست، چه زن باشد چه مرد. بنابراین گفتن اینگونه عبارات به هیچ وجه در جهت تحقیر و تنریل منزلت زن نیست.
🔆بنابراین هیچگاه نظر امام علی (علیهالسلام) توهین و تحقیر منزلت زن نیست؛ بلکه بیان حساسیت ارتباط با قشر زنان است. در این حکمت هم ـ چنانکه گذشت ـ حضرت علی (علیهالسلام) بر مراقبت نگاه، و چگونگی ارتباط و زوایای برخورد با نامحرم اشاره دارند.
❌هرگونه کپی برداری و انتشار مطالب کانال فقط با درج کامل لینک پاسخ به شبهات مورد رضایت ماست
🌹سالگرد شهادت شهیدان، امیر سرلشکرخلبان شهیدمنصورستاری، امیر سرلشکرخلبان شهیدعلیرضا یاسینی و امیر سرلشکرخلبان شهیدمصطفی اردستانی گرامیباد.
♦️شهید منصورستاری درسال۱۳۲۷ در قرچک ورامین بدنیا آمد.او پس از طی تحصیلات متوسطه،وارد دانشکده افسری شد. پس از طی مدارج علمی از جمله رادار کنترلی،دوره کنترلر شکاری را، در آمریکا و اخذ لیسانس برق و الکترونیک از دانشگاه تهران، به خدمت ارتش درآمد و در شمار افسران خوش فکر و مدیر نیروی هوایی قرارگرفت. شهیدستاری پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در طول ۸سال دفاع مقدس،با قبول مسؤلیتهای مهم فرماندهی،معاون عملیاتی، فرماندهی پدافندهوایی و معاون طرح و برنامه،خدمات شایانی به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ارائه داد.وی در بهمن۱۳۶۵ به واسطه شایستگی و لیاقت، به سمت فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد و در طی ۸سال مسئولیت فرماندهی این نیرو، با اجرای ده ها برنامه و طرح مختلف، توان رزمی نیروی هوایی ارتش را افزایش داد.
شهیدستاری سرانجام در تاریخ ۱۵دی ۱۳۷۳ به همراه چند تن از مسئولان نیروی هوایی، در مسیر برگشت از کیش به تهران، در مراسم فارغ التحصیلی گروهی از دانشجویان دوره خلبانی در پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان شرکت کردند.
♦️پس از اقامت ۲ساعته دراصفهان در راه بازگشت، هواپیما دچار سانحه شده پس از آتش گرفتن سقوط کرد. در این حادثه،۶ امیر نیروی هوایی ارتش ازجمله سرلشکرخلبان مصطفی اردستانی (فرمانده عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامیایران)به همراه سرلشکرستاری و ۶تن از خدمه پرواز به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
🌹شادی روحشان صلوات
@samen_emam_sadegh