فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ای صفای قلب زارم
مدیحهسرایی آقای امیر عارف در دیدار جمعی از شاعران آئینی و مداحان خراسان با رهبر انقلاب. ۱۳۹۵/۰۴/۲۴
(روز زیارتی مخصوصه امام رضاعلیه آلاف التحیه والثنا یکشنبه23ذیقعده)
التماس دعا
یامهدی:
@sahebzamanchanel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴️هیچی!
فقط نگاه کنید!
پ ن: شاید این سخنان رهبری را در این روزها بهتر درک کنیم!
#برق
یامهدی:
@sahebzamanchanel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
روحت شاد حاج رضا قطعا سلطان رئوف خریدارت بوده که به این درجه رسیدی گوارای وجودت
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
یامهدی:
@sahebzamanchanel
🔰 جو بایدن رییسجمهور آمریکا درجریان دیدارش با رئوون ریولین رییس رژیم صهیونیستی بعد از اینکه فهمید ریوکا رابیتص رییس دفتر ریولین مادر ۱۲ فرزند هست به نشانه احترام در مقابلش زانو زد❕
📌 غرب گرایان که افتخارشان تقلید بی چون و چرا از غرب است، اصلا ازدواج میکنند که بچه دار هم شوند⁉️
@sahebzamanchanel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفوذ فرهنگی
👆این بانویی که در میانه ی حلقه ی مردان بختیاری می رقصد و چوب بازی می کند ، خواهر داماد نیست، خواهر عروس هم نیست، نماینده ی مجلس و نماینده ی رئیس جمهور در امور بانوان هم نیست، همسر یکی از وزرا و یا .....نیست
خانم «هلنا سانگلند» سفیر سوئد در تهران است.
💠اینم بدونید که سفارت سوئد در ایران در اصل یعنی سفارت امریکا در ایران
چون سوئد منافع آمریکا در ایران رو پیگیری میکنه
@sahebzamanchanel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید:
اطلاعاتی که از ایران نمی دانیم...
یامهدی:
@sahebzamanchanel
♦️پلیس راهور: اگر بیبرقی باعث تصادف شود، شرکت برق هم مقصر شناخته میشود
معاون اجتماعی پلیس راهور:
🔹در صورت بروز تصادفات جرحی و فوتی اگر کارشناسان پلیس رابطه سببی بین تصادف و نبود برق و قطعی چراغ تقاطع را احراز کنند بخشی از سهم تقصیر در وقوع تصادف به شرکت برق تعلق خواهد گرفت. /فارس
یامهدی:
@sahebzamanchanel
🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#جامعه_کبیره
#قسمت_۱۹
👈ادامه بحث عصمت👉
💐عصمت ، جبرى است يا اختيارى؟💐
سؤال مهمّى كه در باره عصمت مطرح است ، جبرى بودن و يا اختيارى بودن آن است . اگر عصمت ، جبرى باشد و خداوند ، عدّه اى را از گناه كردن باز دارد ، فضيلت برجسته اى نيست ؛ چرا كه در اين صورت ، همانند فرشتگان ، مسخّر فرمان اويند و بنا بر اراده الهى ، نمى توانند گناه كنند :
«لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَآ أَمَرَهُمْ وَ يَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ . [فرشتگان] خداوند را در آنچه به آنها مى فرمايد ، نافرمانى نمى كنند و به هر چه به آنها فرمان داده شود ، عمل مى كنند» .
🌺چنين ديدگاهى ، با فلسفه الگو بودن امامان عليهم السلام ، ناسازگار است ؛ زيرا در اين صورت ، گرداگرد ديگر مردم را ـ كه پيروان آنها به حساب مى آيند ـ ، گناه فرا گرفته است و آنان از امتيازِ مصونيّت ، محروم اند و به ناچار ، گناه مى كنند ؛ امّا پيشوايان معصوم ، با اراده خداوند ، از هر گونه گناهى در امان خواهند بود . بنا بر اين ، عصمت ، بايد اختيارى باشد . از سوى ديگر ، اگر عصمت را اختيارى بدانيم ، با مصونيّت ، ناسازگار است ؛ يعنى معصوم ، ممكن است گناه كند و يا گناه نكند ، در حالى كه مصونيّت ، حالت بازدارندگى دارد و معصوم ، كسى است كه امكانِ گناه كردن ندارد .
👈بهترين پاسخ به اين شبهه ، تمايز قائل شدن ميان دو گونه عصمت از گناه و عصمت از اشتباه است . عصمت از گناه ، اختيارى است و امامِ معصوم ـ كه در ستيغِ تقوا قرار دارد ـ ، با اراده خود ، گناه نمى كند ؛ ولى عصمت از اشتباه ، جبرى است و خداوند ، عدّه اى از بندگانش را برگزيده و آنان را از اشتباه كردن ، باز داشته است تا دستورهاى الهى را بدون كاستى و فزونى ، به مردم برسانند . در اين صورت ، اعتراض بندگان ، نامفهوم است ؛ زيرا بايد با پيروى از سخنان و رفتار پيشوايانِ دينى ، از گناه دورى كنند و چنانچه ناخواسته ، خطايى از آنان سر بزند ، در پيشگاه الهى مؤاخذه نخواهند شد .
#عید_سعید_غدیر 🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷
یامهدی:
@sahebzamanchanel
🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#جامعه_کبیره
#قسمت_۲۰
🌷راه رسيدن به عصمت🌷
🌺راه رسيدن به عصمت ، به روى همگان ، گشوده است و همه انسان ها مى توانند به مقامى برسند كه از گناه ، بيزارى جويند و آن چنان بر نفسِ خويش چيره شوند كه هرگز ، گناه نكنند . راه عصمت ، اگر چه دشوار است ، امّا دست يافتنى است و نخستين و مهم ترين گام در اين مسير ، اراده است و هر چه اراده قوى تر شود ، مقام عصمت ، دست يافتنى تر خواهد بود . برپايه روايتى ، امام كاظم عليه السلام ، بهترين زاد و توشه سالكان حقيقت را چنين مى شناسانَد :
وَ قَدْ عَلِمْتُ أنَّ أفضَلَ زادِ الرّاحِلِ إلَيكَ عَزمُ إرادَةٍ يَخْتارُكَ بِها . و به تحقيق ، دانستم كه برترين ره توشه مسافر كوى تو ، عزم استوارى است كه به وسيله آن ، تو را برگزيند .
پافشارى در راه هدف ، اراده انسان را تقويت مى كند و دل را از قصد گناه كردن ، مصون مى دارد . از امير مؤمنان عليه السلام نيز روايت شده كه فرمود :
⚘التَّصَبُّرُ عَلَى المَكرُوهِ يَعْصِمُ القَلْبَ . وا داشتن خود به شكيبايى در برابر ناملايمات ، دل را مصون مى دارد .
♦راه دشوارِ عصمت را بايد با تمرين ، آغاز كرد . انسان بايد خود را در برابر ناگوارى ها ، به شكيبايى وا دارد تا به درجات بالاى تقوا دست يازد و آن گاه كه مَلَكه تقوا در جان آدمى جاى گرفت ، عصمت ، همنشين آن خواهد شد .
🌺يكى از راه هاى رسيدن به تقوا ، «روزه گرفتن» است كه خود ، نوعى تمرين اراده است و روزه دار ، نه تنها از محرّمات ، بلكه بسيارى از حلال ها در طول روز ، چشم مى پوشد و با «اراده» خود ، به سوى آنچه خدا بر او حرام كرده است ، نمى رود . قرآن ، فلسفه روزه را تقوا مى داند و مى فرمايد :
«يَـأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ . اى كسانى كه ايمان آورده ايد ! بر شما روزه نوشته شد ، چنان كه بر آنان كه پيش از شما بودند ، نوشته شد ، باشد كه تقوا پيشه سازيد» .
🌹اهل بيت عليهم السلام ، با اراده قوى خود ، در برابر پليدى ها مبارزه كردند و سراسر زندگى آنان ، تلاش و مجاهده در راه خدا بود و بر اساس پاى فشردن آنان در راه حق ، عنايات الهى به سويشان سرازير شد و خداوند ، بالاترين امتياز را ـ كه مصونيت از اشتباه است ـ ، به آنان ارزانى داشت .
#عید_سعید_غدیر 🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷
یامهدی:
@sahebzamanchanel
🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#جامعه_کبیره
#قسمت_۲۱
🌹وَ خَزَنَةَ لِعِلْمِهِ وَ مُسْتَودِعا لِحِكْمَتِهِ وَ تَراجِمَةً لِوَحْيِهِ .
🌺و گنجينه داران دانشش و امانتداران حكمتش و مفسّران وحى اش
مُستَودَع : محل سپردن امانت .
الحِكْمَة : حكمت ، دانايى ، عقل و منطق ، سخن استوار و محكم .
🎋تَراجِم : جمع «تَرجُمان» ، به معناى مفسِّر ؛ كسى كه سخنى را از زبانى به زبانى ديگر ، بر مى گردانَد .
وحى : وحى ، الهام ، كلام پنهان و اشاره سريع .
💮جمله «خزنةً لعلمه» ؛ يعنى «گنجينه داران دانش الهى» است و «مُستودعا لحكمته» ، به معناى «جايگاه به امانت نهادن حكمت الهى» . توضيحات اين دو عبارت ، پيش تر گذشت. اكنون به شرحِ عبارت «تَراجمة لِوَحْيه» مى پردازيم.
♦واژه «ترجمه» ، يعنى باز گرداندن و تبيين زبان مبدأ به زبان مقصد ، به گونه اى كه براى مخاطب ناآشنا با سخن نخست، كاملاً مفهوم شود و معناى آن را در يابد . نيز به كسى كه بتواند سخنى را به زبانى ديگر تفسير كند ، «ترجمان» مى گويند كه جمع آن ، «تراجم» است . مترجم موفّق ، كسى است كه با لطافت ها و ظرافت هاى زبان مبدأ و مقصد ، آشنا باشد تا براى تفهيم مطلب ، از آن ظرافت ها و لطافت ها ، بهره ببرد و بهترين مفهوم را براى مخاطبان خود ، به ارمغان آورد.
🌺اقسام وحى
واژه «وحى» ، در لغت ، به معناى كلام خفى (ناپيدا) و اشاره سريع است . در آموزه هاى دينى، وحى ، راه انتقال كلام الهى به انسانِ برگزيده است. پيامبر صلى الله عليه و آله ، آخرين فرستاده خداست كه كلام خدا را دو گونه دريافت كرد : نخست ، قرآن كه توسّط جبرئيل عليه السلام بر قلب مقدّسش الهام شد:
«نَزَلَ بِهِ الرُّوحُ الْأَمِينُ عَلَى قَلْبِكَ لِتَكُونَ مِنَ الْمُنذِرِينَ . كه روح امين (جبرئيل) ، آن را بر قلب تو فروده آورده است تا از بيم دهندگان باشى» .
و گونه ديگر وحى، احاديث قُدسى است كه مفهوم آن از ناحيه خداست ؛ امّا الفاظ آن ، از پيامبر صلى الله عليه و آله است و ويژگى هاى قرآن ، مانند اعجاز را ندارد .
🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲🌷🌲
یامهدی:
@sahebzamanchanel