پیرکفتار دیگر به نام عذرا علوی طالقانی هم راهی دوزخ شد
«علوی طالقانی» از بالاترین فرماندهان ارتش موسوم به آزادیبخش بود که در جنایت های زیادی علیه ملت ایران به صورت مستقیم نقش داشت.
وی فارغ التحصیل رشته شیمی از دانشگاه صنعتی شریف بود که از سال ۱۳۵۵ به عضویت مجاهدین درآمد.
علوی طالقانی با نام جعلی سوسن کلالی از ایران فرار کرد و تحت تعقیب قضایی عراق بود. او رئیس ستاد پشیین ارتش درهم شکسته رجوی و یکی از سرکردگان اطلاعات و امنیت فرقه و همسر ابراهیم ذاکری( فوت شده) از فرماندهان رده یک رجوی بود.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسن دربار رجوی که بود؟
پیرکفتار عذرا علوی طالقانی جزو اولین زنانی که به عقد مسعود رجوی درآمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بی تفاوتی رهگذران به کسی که از ویلچرش افتاده
🔹بله، این عاقبت تبلیغ فردگرایی و به من چه گفتنهاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات حمله تروریستی زاهدان
🔹معاون امنیتی و انتظامی سیستان و بلوچستان: یک نفر از نیروی های انتظامی به شهادت رسیده اما عامل انتحاری در کار نبوده عوامل تروریستی از نارنجک استفاده کردند.
🔹عوامل وارد برجک شدند اما نتوانستند وارد محوطه کلانتری شوند
🔴آقای عبدالحمید! شما مسئول بسترسازی برای عملیات تروریستی امروز هستید
🔹تسنیم نوشت: اعلام نگرانی و برائت مولوی عبدالحمید، پیش از اینکه نشاندهنده نیت خیرخواهانه او در آرام کردن اوضاع و اذهان باشد، نشاندهنده دستپاچگی وی از این است که آرام آرام نتیجه التهابآفرینی در ماههای گذشته را میبیند و میداند مردم خطبههای التهابآفرین او در نماز جمعه را با اقدامات تروریستی اخیر بیارتباط نمیدانند.
🔹عبدالحمید پس از حادثه حمله به کلانتری ۱۶ زاهدان در ۸ مهر ۱۴۰۱ که در ادامه منجر به شهادت تعدادی از نمازگزاران در مصلی شد، بلندگوهای مسجد مکی را با فرکانس کانونهای ضدانقلاب همسو کرد. او اگر در توصیه به مردم برای دعوت به آرامش و خویشتنداری صادق بود، این آرامش و خویشتنداری و متانت را ابتدا باید از خود شروع میکرد.
🔹زمانی که بارها نمایندگان رهبر انقلاب برای پیگیری ویژه و فوری به زاهدان آمدند و بیتوجهی کرد. برکناری و محاکمه مقصران حادثه مهرماه زاهدان را دید و ترجیح داد بر آتش فتنه و التهاب بدمد. نتیجه حرفهایش را هم امروز با ناامنی بیشتر استان و حتی حمله تروریستی نزدیک مسجد مکی دید.