1_13010445872.mp3
762.3K
متن نوحه یه مدینه محمود کریمی
───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
یه مدینه یه بقیعه؛ یه امامی که حرم نداره… ●♪♫
سینه زن ها؛ کسی نیست… ●♪♫
تا روی قبرش، یه دونه شمع بذاره… ●♪♫
امون ای دل… امون ای دل… ●♪♫
امون ای دل؛ امون از غریبی… ●♪♫
یه بقیعه یه مدینه؛ یه امامی که حرم نداره…. ●♪♫
سینه زن ها؛ کسی نیست… ●♪♫
تا روی قبرش، یه دونه شمع بذاره… ●♪♫
یه مدینه یه بقیعه؛ یه امامی که حرم نداره… ●♪♫
🍁🍂🍁🍂🍂
سینه زن ها؛ کسی نیست… ●♪♫
تا روی قبرش، یه دونه شمع بذاره… ●♪♫
امون ای دل… امون ای دل… ●♪♫
امون ای دل؛ امون از غریبی… ●♪♫
دلِ بیتاب، دیگه شد آب! ●♪♫
که تو آفتاب؛ نه سایبونی داره… ●♪♫
نه یه خادم، نه یه زائر… ●♪♫
نه کنارش؛ یه روضه خونی داره ●♪♫
───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
محمود کریمی یه مدینه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه تصویری شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام 😭😔
هفتم ماه صفر سالروز شهادت غریبانه و مظلومانه کریم اهل بیت امام حسن مجتبی سلام الله علیه تسلیت باد 🏴
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام و عرض ادب
دوستان به فرمایش علمای خاص امروز روز هفتم صفر تاریخ واقعی شهادت کریم اهل بیت علیه السلام آقا امام حسن مجتبی علیه السلام است
Seyed Javad Zaker - Hame Raftan Karbala (128).mp3
8.29M
ی سئوال دارم مگر ما دل نداریم
ای خدا یا مگر جا تنگ بود از بهرما در کربلا
😭😭😭
اهمیت خواندن نماز والدین برای فرزندان
در احادیثی که از معصومین علیهم السلام روایت شده، به فرزندان و رعایت حقوقِ خاصه ی آنان توجه و توصیه ی بسیاری شده است. برخى از این احادیث به تبیین نقش و جایگاه فرزندان در کانون خانواده و تأثیرى که بر روی حیات مادّى و معنوى والدین دارند، پرداخته شده است.
در این احادیث، از تربیت فرزندان به عنوان حقی بر ذمه ی پدران و مادران یاد شده که نسبت به آن امر شدهاند[۲] تا جایی که آن را بهترین هدیه ی پدر به فرزند و حتی برتر و والاتر از صدقه دادن معرفی کردهاند،[۳] به این دلیل که وجودِ فرزند، از پدر و مادر است و در هر صورت اعمال و کرداری که از او سر می زند، ناشی از نحوه تربیت آنها است.[۴] آنچه که از مضمون این روایات به دست می آید، این است که هدف نهایی از این قبیل توصیهها، صالح شدن و سعادت فرزندان است؛ زیرا فرزند صالح، رزقی از جانب خداوند متعال برای بندگان باایمان معرفی شده است.[۵] چنان که فرزند صالحی که اهل عبادت و بندگی خدای تعالی باشد، به عنوان باقیات صالحات و میراث باارزشی دانسته شده که شخص باایمان پس از وفات خود، در دنیا به جای خویش باقی میگذارد تا پروردگار را عبادت کند.[۶]
امام سجاد علیه السلام بر دعا و نماز برای فرزندان، اهتمام ویژه ای داشتند چنانچه در بیست و پنجمین دعا، از صحیفه سجادیه، فراز ۱۳ به دعای پدر و مادر در حق فرزندان اختصاص دارد و در آن، چنین آمده است: «خدایا فرزندان ما را در طول زندگی کامیاب و عمرشان را طولانی گردان» و همچنین در بخش دیگری از این دعا چنین آمده است؛ «خدای تعالی به شیطان چنان تسلطی بر ما داده که در خانه ی دل ما جای دارد و در خون ما جاری شده است پس اگر ما از او غافل شویم، او از ما غفلت نمی کند، خدایا! ما را یاری فرما که فرزندانمان را نیک بپروریم و تأدیب نماییم و به آنان مهربانی کنیم».
کیفیت نماز والدین برای فرزند
چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) با این کیفیت می خوانی:
در رکعت اول پس از خواندن سوره ی حمد، ۱۰مرتبه این آیه شریفه را بخوانید:
«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَیْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّیَّتِنا أُمَّهً مُسْلِمَهً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَیْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ.»[۷]؛ پروردگارا، دل ما را تسلیم فرمان خود گردان و فرزندان ما را نیز امتی تسلیم و رضای خود بدار، و راه پرستش و طاعت را به ما بنما و بر ما (وظیفه بندگی را) سهل و آسان گیر، که تویی توبه پذیر و مهربان.
در رکعت دوم پس از قرائت سوره ی حمد، ۱۰مرتبه این آیه را تکرار کنید:
«رَبِّ اجْعَلْنِی مُقِیمَ الصَّلاهِ وَ مِنْ ذُرِّیَّتِی رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دُعاءِ رَبَّنَا اغْفِرْ لِی وَ لِوالِدَیَّ وَ لِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسابُ.»[۸]؛ پروردگارا، مرا و از ذرّیّهام نیز کسانی را نمازگزار گردان، و بار الها دعای مرا بپذیر. بار الها، روزی که (میزان عدل و) حساب به پا میشود (تو در آن روز سخت) بر من و والدین من و همه مؤمنان (از کرم) ببخشا.
در رکعت سوم پس از خواندن سوره ی حمد، ۱۰مرتبه این آیه شریف را بخوانید:
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّهَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِمامًا.»[۹]؛ و آنان هستند که گویند: پروردگارا، ما را زنان و فرزندانی مرحمت فرما که مایه چشم روشنی ما باشند، و ما را (سر خیل پاکان و) پیشوای اهل تقوا قرار ده.
و در رکعت چهارم پس از قرائت سوره ی حمد، ۱۰مرتبه این آیه را بخوانید:
«رَبِّ أَوْزِعْنِی أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتِی أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحًا تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمِینَ.»[۱۰]؛ بار خدایا، مرا بر نعمتی که به من و پدر و مادر من عطا فرمودی شکر بیاموز و به کار شایستهای که رضا و خشنودی تو در آن است موفق دار و فرزندان مرا صالح گردان، من به درگاه تو باز آمدم و از تسلیمان فرمان تو شدم.
بعد از اینکه سلام نماز را ادا کرده و نماز را به پایان بردید، ۱۰مرتبه بگویید:
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّهَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِمامًا.»[۱۱]؛ و آنان هستند که گویند: پروردگارا، ما را زنان و فرزندانی مرحمت فرما که مایه چشم روشنی ما باشند، و ما را (سر خیل پاکان و) پیشوای اهل تقوا قرار ده.
سند نماز والدین برای فرزند
این نماز در کتاب مکارم الاخلاق [۱۲] با عنوان نماز پدر برای فرزند آمده است ولی بنا به فرموده آیه الله بهجت، مادران هم میتوانند به منظور شِفای بیماری فرزند خودشان این نماز را به جای آورند.
نیت و زمان خواندن نماز والدین برای فرزند
آیه الله بهجت رحمه الله، توصیه میکردند که؛ این چهار رکعت نماز را با نیت نماز شب و در وقت نماز شب به جای آورند.[۱۳]