🏴وصیت مشترک سه امام معصوم(علیهم السلام) به فرزندانشان
منقول از امام باقر علیه السلام
انواع ظلم از ديدگاه آيتالله مظاهري👇
🙏 yon.ir/rht2h
کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وای_بحال_ما
مترجم برزیلی که خود را وقف ترجمه آثار اسلام کرد.
🔹 سمیر_الحائک مترجمی بی چشم داشت.
کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
#جمکران
غروب روز سه شنبه دلم هوایی توست
وَ عاجزانه نگاهش به میزبانی توست
غروب روز سه شنبه دوباره می خوانم
بیاکه لحظه ی امداد آسمانی توست
yon.ir/DQ0xj
yon.ir/vNr5A
🆔 @sahife2
🏴 حكومتى كه حسين(ع ) به خاطر آن شهيد شد
🏴 حکومتی که حسین ع به خاطر آن شهید شد حكومتى بـود كـه اهـل سازش و سستى نباشد. حضرت امير(ع)، نكته مهمى فرموده اند كه بايـد ايـن تعبير را مجريان همه حكومتها ببينند. روايت بسيار مهمى است. فرمودند :
«كسانى میتوانند حكومت دينى واقعى تـشكيل بدهنـد كـه اهل مداهنه و سازشكارى و مصانعه و رياكـارى نباشـند؛ كـسانى كه با صاحبان قدرت و ثروت و با جناح هاى قوى و سرمايه دارهـا
و با قدرتهاى داخلى و خارجى، معامله نكنند و نترسـند؛ كـسانى كه محافظه كار نباشند».
آرى فقط اينان میتوانند. حكومتى كه وقتى ابن حرمه - ناظر مالى بازار اهواز - دزدى كرد، رشوه گرفت و اختلاس كرد، حضرت امير(ع) او را بـه زندان انداخت و دستور داد اورا به انفرادى بردند (يعنى ملاقات ممنوع شـد)
و فرمود او را در نماز جمعه و جلوى چشم مردم، شلاق بزنيد نـه ايـن كـه مجازات مخفى كنيد؛ بلكه آبرويش را بريزيد. حكومتى كه امـام حـسين(ع) میخواست احيا كند، حكومتى بود كه خودش و مردم قـبلا تجربـه كـرده
بودند و در عاشورا به خاطر همان اصول كشته شـد. آرى، حكومتى كه وقتى شـخص اول آن در كوفـه، روز عيـد قربـان، دخترش ام كلثوم را ديد كه گردنبند مرواريد بـسته، بـا نگـاه خـود بـه او
اعتراض كرد كه اين چيست كه بسته اى؟ ام كلثوم گفت: اين را براى سـه روز از بيت المال عاريه و امانت گرفته ام وبا اجازه مسئول بيت المال، بـوده و ضمان مالی اش هم بر عهده من است؛ يعنى كار قانونى كرده ام و عاريه است.
ابن ابی رافع، مسئول بيت المال هم آمد و از ام كلثوم، دفاع و او را تأييد كرد و به حضرت گفت: دخترت خلاف نكرده و من در جريان هـستم و كـار او قانونى بوده است. حضرت رو كرد به دخترش امكلثوم و گفـت: «يـا بنـت
على بن ابیطالب، لا تَذْهبنَّ بِنَفسِك عنِ الْحقّ ». ؛ اى دختر على، بحث نكن و بهانه نتراش تا حق را زير پا بگذارى. خواهش میکنم به دقت توجه كنيد كه خيلى جمله عجيبى است. حضرت امير(ع) از دخترش میپرسد:
«أَكُلُّ نِساء المهاجِرين تَتَزين بِمِثل هذا فـى هـذَا العيـد؟ »؛
آيـا همـه دختران و زنان شهر در روز عيد قربان میتوانند چنين گردنبندى را كه تـو بسته اى، ببندند؟» حتى اگر تو از راه قانونى خارج نـشده باشـى، آيـا همـه دختران اين جامعه میتوانند چنين گردنبندى ببندند؟ گفت: نه. فرمـود: تـو
دختر خليفه اى. پس تو هم حق ندارى اين گردنبند را ببندى. شما وقتى حق دارى چنين گردنبندى ببندى كه همه دختـران وزنـان ايـن شـهر چنـين امكاناتى داشته باشند؛ چون فرزند مسئولين حكومت اسلامى هستى!
🔶بخشی از کتاب حسین(ع) عقل سرخ استاد رحیم پور
کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
#فرهنگ_کتاب_خوانی
📚#کتاب
«پایی که جا ماند»
سید ناصر حسینی پور وقتی ۱۴ سال داشت به جبهه رفت و وقتی ۱۶ سال داشت، در آخرین روزهای جنگ و در «جزیرهٔ مجنون» به اسارت عراقیها درآمد. ابن اتفاق در حالی افتاد که او در سمت دیدهبان قرار داشت و در واحد اطلاعات فعالیت میکرد.
وقتی نویسندهٔ این کتاب اسیر میشود یک پایش تقریباً قطع شده و به رگ و پوستی بند بوده است. بااینحال تصمیم میگیرد در دورهٔ پس از اسارت باز هم دیدهبان اتفاقات و حوادث باشد، اما اینبار بدون دوربین و دکل. او دیدهها و شنیدههایش را در کاغذهای کوچکی که از حاشیهٔ روزنامهها و کتابهای ارسالی سازمان مجاهدین خلق جمعآوری کرده بود، با رمز، مینوشت و در لولهٔ عصایش جاسازی میکرد.
در شهریور ۱۳۶۹، حسینی پور در بیمارستان ۱۷ تموز، این یادداشتها را در یک دفتر کوچک ۲۰برگی مینویسد و در میان بانداژ پای مجروحش به ایران میآورد. او به روایت اتفاقاتی که در جبهه و دورهٔ اسارت گذرانده پرداخته است؛ همچنین به روایت شهادت همرزمانش، رفتار خشونتآمیز عراقیها با اسیران ایرانی و حتی اسیران مجروح از جمله خود او (مثل شلیک ۲ گلوله به پاهای مجروحش)، عدم رسیدگی به مجروحیت شدید پایش تا جایی که پایش عفونت میکند و کرمها روی همه بدنش به حرکت درمیآیند و نهایتاً عراقیها پایش را قطع میکنند و جلوی پیشرفت عفونت گرفته میشود.
او در بازداشتگاههای مختلف مورد ضربوشتم قرار میگیرد و بازجویی میشود ولی هرگز به عقایدش پشت نمیکند. در آبان ۱۳۶۶، در سالگرد شهادت برادرش، سید هدایتالله حسینی پور، میداند که خانواده برای هر دوی آنها مراسم برگزار کردهاند. چند روز مانده به آزادیاش میشنود که بازرسان سازمان صلیب سرخ قرار است برای نامنویسی آنها بیایند. او جزو ۲۰/۰۰۰ اسیر ایرانی در تکریت است که مفقودالاثر و از حقوق اسیر جنگی بیبهرهاند. روز پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۶۹، اتوبوسی سید ناصر حسینی پور و اسرای دیگر را به فرودگاه بغداد میبرد و آنجا سوار هواپیما شده و عازم ایران میشوند.
https://taaghche.com/book/5363
#حدیث_سرو
#کتاب_شهدا
🆔 @sahife2
#دفاع_مقدس
#فیلم_سینمایی لیلی با من است
اگر ندیده اید نگاه کنید.👇
🌸 yon.ir/hB9zV
کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
انس با صحیفه سجادیه
#دفاع_مقدس #فیلم_سینمایی لیلی با من است اگر ندیده اید نگاه کنید.👇 🌸 yon.ir/hB9zV کانال انس با صح
#دفاع_مقدس
لیلی با من است عنوان فیلم سینمایی ساخته کمال تبریزی در مقام تدوینگر، نویسنده و کارگردان است. وی این فیلم را در سال ۱۳۷۴ ساخت است.
صادق مشکینی فیلمبردار تلویزیون که بسیار زیاد از جبهه و جنگ میترسد برای اینکه بتواند از صندوق تلویزیون وام بگیرد تا خانه نیمه ساخته اش را تکمیل کند باید برای فیلمبرداری فیلمی مستند از اسرای عراقی به منطقه جنگی برود. صادق شبانه وصیتی تنطیم میکند و فردا صبح به همراه آقای کمالی عازم منطقه میشود و صادق برای اینکه پایش به جبهه و منطقه جنگی و خط مقدم نرسد حوادث عجیب و غریبی رقم میزند.
لینک کامل فیلم👇
https://as8.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/cf05b690ab0e1db28eac53d5f1820fbf8330352-480p__69269.mp4
کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
🙏 دعای روز #چهار_شنبه
منقول از امام سجاد علیه السلام
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
🙏 زیارت امام کاظم و امام رضا و امام جواد و امام هادی علیهم السلام
در روز #چهار_شنبه
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2