Sahifeh Sajjadiyeh-bonyana.com.pdf
2.95M
📕 #کتاب صحیفه سجادیه با ویژگی های ممتاز (فایل pdf با ترجمه فارسی)
⬅️ مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران، با هدف ترویج معارف حیات بخش اهل بیت (علیهم السلام) و همچنین یکسان سازی شیوه علامت گذاری متون دینی با مصاحف شریف، مبادرت به تهیه و عرضه کتاب شریف « صحیفه سجادیه » به شیوه نگارش کم علامت نموده است.
در این کتاب علاوه بر نگارش کلمات بر اساس املای روز عربی، علامت گذاری به صورت هماهنگ با مصحف شریف و به شیوه ی کم علامت صورت گرفته که خواندن کلمات برای عموم مردم آسان تر شده است.
🙏کانال #انس_با_صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
🔹ترویج دعاهای صحیفه سجادیه در جامعه
🔹استاد #قرائتی
🔹ما چطور صحیفه سجادیه را زنده کنیم؟
آموزش و پرورش چه کند؟
دعای امام سجاد(علیه السلام) را نسبت به پدر و مادر را بنر کند و همه جا بزند.
شهرداری می تواند یک قسمت هایی از صحیفه سجادیه را بنر کند و بزند.
چرا بنر؟
به سنگ بزنید.
حکاکی کنیم با مس!
دعای سفر را این تعاونی های اتوبوس ها، دعای سفر را با یک فلزی حکاکی کنند، به بغل اتوبوس بزنند.
ما باید اهل بیت را از مظلومیت بیرون بیاوریم.
واقعاً اهل بیت مظلوم هستند.
نشناختیم که اهل بیت چه می گویند.
👁کانال #انس_با_صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
ناصح جامعه.mp3
1.25M
🔹 ناصح جامعه
👈مرحوم. علامه #طباطبایی به ما گفتند «بِالنَّصِیحَةِ لِأَئِمَّةِ الْمُسْلِمِین»، گفتند نصیحت کنید؛ ما خیال می کنیم نقد کردن و انتقاد کردن و اعتراض کردن اینها نصیحت است؛ اما همین ها نصیحت را برای ما معنا کردند. گفتند این سوزن خیاط را می گویند «منصحه»؛ خود خیاط را می گویند «ناصح»، آن لباسی که ساخت را می گویند «نصاح». اگر ما لباسی بدوزیم و به تن برادر مؤمن خود بپوشیم که آبروی او محفوظ باشد، این می شود «نصیحت». چرا سوزن را می گویند «منصحه»؟ چرا خیاط را می گویند «ناصح»؟ چرا این لباس را می گویند «نصاح»؟ برای اینکه این آبروی آدم را حفظ میکند. ما موظف هستیم نصیحت بکنیم، اگر واقعاً یک اشکالی دیدیم، حضوری می توانیم بگوییم.
🔹 مرحوم آقای دیباجی را خدا رحمت کند! از علمای بزرگ اصفهانی بود که در قم درس می خواند. یک سفری ایشان تنها رفته بودند کردستان و آمدند که برای ما تعریف کردند، گفت ....
👤آيت الله #جوادی_آملی
👁کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
🔅ترجمه آیات صفحه 233 قرآن کریم :
📋 روز قیامت پیشاپیش قومش حرکت می کند و آنان را به سوی آتش هدایت می کند، بد مقصدی ا ست [آتشی] که در آن وارد می شوند !«98» در این [دنیا] و روز قیامت دچار لعنت شدند، [لعنت] هدیه بدی است که به آنان می رسد! «99» این از اخبار شهرهاست که برای تو حکایت می کنیم، برخی از آن ها برپاست، و برخی [همانند خاشاک] بر باد رفته اند «100» ما بر آنان ستم نکردیم، بلکه آنان بر خود ستم کردند، چون عذاب پروردگارت فرارسید بُت هایی که به جای خدا می پرستیدند چیزی [از عذاب] را از آنان دفع نکردند، و جز خسارت و هلاکت به آنان نیفزودند «101» چنین است مجازات پروردگارت؛ که اهل آبادی ها را درحالی که ستمکارند مجازات می کند، بی تردید مجازاتش بسیار دردناک و سخت است «102» یقیناً در آن [مجازات ها] برای کسی که از عذاب آخرت می ترسد عبرتی [سازنده] است، آخرت روزی است که مردم را [برای پاداش اعمال خوب و بدشان] جمع خواهند کرد، آن روز [همۀ صحنه ها و وقایعش] مورد مشاهده است «103» ما آن را جز برای مدتی اندک به تأخیر نمی اندازیم «104» آن روز چون فرارسد هیچ کس جز به خواست او سخن نمی گوید، پس گروهی تیره بخت، و جمعی نیک بختند «105» اما تیره بختان [که خود سبب تیره بختی خود بودند] در آتشند، آنان در آن جا ناله های حسرت بار و فریادهای شدیدی دارند «106» تا آسمان ها و زمینِ [قیامت] پابرجاست در آن [آتش] جاودانه اند، مگر آنچه پروردگارت بخواهد، مسلّماً پروردگارت هرچه بخواهد انجام می دهد «107» اما نیک بختان [که با توفیق خداوند نیک بخت شده اند] تا آسمان ها و زمینِ [قیامت] پابرجاست در بهشتند، و در آن جاودانه اند، مگر آنچه را که پروردگارت بخواهد، [بهشت] عطایی قطع نشدنی و بی پایان است «108»
🙏کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2