34.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️سه دقیقه در محضر قرآن کریم❇️
قسمت دوم
🌙رمضان ۱۴۴۲🌖
۱۴۰۰/۰۱/۲۵
حجت الاسلام مصطفوی نژاد
#به_قول_قرآن
🍀#بنیاد_صحیفه_سجادیه_کاشان
🆔 @sahife_sajjadieh
#مسجد_فاطمیه_رضوی
👈 ارسال انتقادات و پیشنهادات به آی دی زیر 👇👇👇
🆔 @mostafavikashani
Doa44.aac
26.55M
❇️الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِحَمْدِهِ و جعلنا من اهله❇️
🌼 شرح دعای چهل و چهارم صحیفه سجادیه
📘 دعا هنگام ورود به ماه مبارک رمضان
✅ جلسه دوم
🔸 چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، شب دوم ماه مبارک رمضان
👈 بیت الزهراء سلام الله علیها، هیات مهتدون
🍀#جلسات_تفسیر_صحیفه_سجادیه🍀
🆔 @sahife_sajjadieh
🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂
#دعای_چهل_و_چهارم_صحیفه_سجادیه
#شرح_صحیفه_سجادیه
#هیات_فرهنگی_مذهبی_مهتدون
🌷
https://eitaa.com/sahife_sajjadieh
👈 ارسال انتقادات و پیشنهادات به آی دی زیر 👇👇👇
🆔 @mostafavikashani
❇️ آمادگی برای آزمون غیر حضوری دعاهای ۱۵ و ۳۰ و ۳۶ و ۳۸ صحیفه سجادیه
✅ آموزه های دعای سی و ششم(۴): رعد و برق
#دعای_سی_و_ششم
#آزمون_غیرحضوری
⏰ زمان آزمون: جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰
لینک ثبت نام:
http://www.azmoon360.com/yavaranbabol/
بنام خدای بی همتا
لینک عضویت در کانال بنیاد صحیفه سجادیه در پیام رسان سروش
https://sapp.ir/soroush.comsahife_sajjadieh
🌺 لطفا لینک عضویت را برای دوستان خود ارسال نمایید.
۱۵ آوریل، ۲۲.۲۰.aac
23.22M
❇️الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِحَمْدِهِ، وَ جَعَلَنَا مِنْ أَهْلِهِ لِنَكُونَ لِإِحْسَانِهِ مِنَ الشَّاكِرِينَ، وَ لِيَجْزِيَنَا عَلَى ذَلِكَ جَزَاءَ الْمُحْسِنِينَ ❇️
🌼 شرح دعای چهل و چهارم صحیفه سجادیه
📘 دعا هنگام ورود به ماه مبارک رمضان
✅ جلسه سوم
🔸 پنج شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، شب سوم ماه مبارک رمضان
👈 بیت الزهراء سلام الله علیها، هیات مهتدون
🍀#جلسات_تفسیر_صحیفه_سجادیه🍀
🆔 @sahife_sajjadieh
🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂🗂
#دعای_چهل_و_چهارم_صحیفه_سجادیه
#شرح_صحیفه_سجادیه
#هیات_فرهنگی_مذهبی_مهتدون
🌷
https://eitaa.com/sahife_sajjadieh
👈 ارسال انتقادات و پیشنهادات به آی دی زیر 👇👇👇
🆔 @mostafavikashani
1️⃣ جلد اول
در این جلد شرح زندگانی امام سجاد(علیه السلام) و بخشی از شرح دعای اول صحیفه آمده است. مؤلفْ ذیل عنوان «حیات پرفروغ حضرت امام زینالعابدین علیه السلام» به ولادت، نام و لقب و کنیه، شخصیت، اخلاق و رفتار، و عبادت و مناجات امام پرداخته و بیش از ۲۰ حکایات درباره اخلاق امام نقل کرده، آنگاه درباره حقیقت دعا و اهمیت آن و مداومت بر آن مطالبی ذکر کرده است. در این جلد همچنین از اسناد صحیفه سجادیه سخن به میان آمده است.
انصاریان در شرح دعای اول به بحث توحید و ستایش حق تعالی پرداخته و حقیقت حمد، شکر و ستایش حق را از منظر عرفانی و برخی از عارفان و شاعران بررسی کرده است. توحید در نهج البلاغه، خداشناسی، آیات محکم و متشابه، رؤیت خدا، خداشناسی در کلام امام کاظم(علیه السلام)، آفرینش و اسرار آن و نظر چند متفکر غربی در این باره، هدایت تکوینی، عقل و نبوت در هدایت انسان از دیگر مباحث مطرح در این بخش است.
2️⃣ جلد دوم
در این جلد ادامه شرح دعای اول صحیفه و بخشی از شرح دعای دوم صحیفه آمده است. مباحث مطرح در شرح دعای اول، ظلمات برزخ و تفسیر آن، حقیقت نَفْس، رزق و معانی طیبات، حقیقت شُکر، تکلیف و هدف از آن، حقیقت هلاکت و سعادت و بررسی این دو از نظر قرآن و روایات است.
مؤلف در شرح دعای دوم درباره حقیقت محمدیه، پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) از دیدگاه آیات و روایات، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در تورات و انجیل، حوادث عجیب هنگام ولادت حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم)، القاب و کنیههای پیامبر، اخلاق پیامبر در قرآن و روایات، بعثت پیامبر و برنامههای ایشان، ایمان، حالات نفس، صفات برجسته محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) سخن گفته است.
3️⃣ جلد سوم
جلد سوم ادامه شرح دعای دوم و شرح دعای سوم و چهارم را شامل میشود. برخی از مباحث مطرح در شرح دعای دوم چنین است: مقام نبوت، مباهله، هجرت به شعب ابیطالب تحمل سختیها، سفر به طائف.
مؤلف در شرح دعای سوم صحیفه درباره حقیقت فرشتگان، قرآن و فرشتگان، کفر و انکار فرشتگان، عبادت فرشتگان، فرشتگان در کلام ائمه، عرش و حاملان آن، حقایق عالم آخرت، موانع کمال، جایگاه بهشت و جهنم، انواع بندگی و انواع فرشتگان در قرآن سخن گفته است.
در شرح دعای چهارم موضوعاتی از این دست مطرح شده است: هدایت و هادیان راه حق، دعوت انبیای الهی، خودبینی شیطان، اصحاب یمین و اصحاب شمال، اقسام حیات در قرآن، صحابه رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) و تساوی آنان با دیگر مسلمانان، هجرت، مودت اهل بیت، شناخت اسما و صفات خداوند.
4️⃣ جلد چهارم
این جلد با ادامه شرح دعای چهارم آغاز میشود و شرح دعای پنجم را در بر میگیرد. حسین انصاریان در شرح دعای چهارم در بررسی معانی اسما و صفات خداوند، ۹۹ نام از نامهای الهی را برمیشمرد و معنا میکند و درباره ترس از عظمت حق، زهد در دنیا، ایمان حقیقی و مرگ سخن میگوید. در شرح دعای پنجم نیز مباحثی چنین مطرح شده است: عجایب عظمت الهی، عجایب آسمان و زمین، شگفتیهای خلقت، ساختمان بدن انسان، امانتداری، قدرت الهی، گناه و آثار آن، رحمت الهی و کرامت انسانی.
5️⃣ جلد پنجم
در این جلد شرح سه دعای ششم، هفتم و هشتم آمده است. برخی از مباحث مطرح در شرح دعای ششم چنین است: خلقت شب و روز، حرکت زمین و خورشید، حمد و شکر و اجر و ذُخر و فضل و احسان در قرآن کریم، امر به معروف و نهی از منکر، دعاهای هفته در کلام امام سجاد(علیه السلام).
مؤلف در شرح دعای هفتم صحیفه درباره پیشامدها و سختیها، ابتلاهای انبیا(علیهم السلام)، توبه و رفع مکاره، دعاهایی که ائمه آموزش دادهاند، و در شرح دعای هشتم درباره بصیرت نفس، حُسن خلق، راه علاج حرص و غضب، حلم و بردباری و عفو و گذشت سخن گفته است.
6️⃣ جلد ششم
در این جلد، ادامه شرح دعای هشتم و شرح چهار دعای نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم آمده است. برخی از مباحث مطرح در شرح دعای هشتم چنین است: حسد، صبر، قناعت، سوء خلق، افراط در شهوت، تعصب بیجا، کوچکشمردن گناه، کوچکشمردن گناهان صغیره، تسلط شیطان، اسراف و نشانههای اسرافکاری.
مؤلف در شرح دعای نهم درباره حقیقت توبه، عشق به توبه در اولیای الهی، حقیقت گناه، حقیقت دین و دنیا و خلقت معنوی انسان و در شرح دعای دهم درباره عفو الهی، عفو در قرآن و روایات، مناجات با معبود و شماتت شیطان، و در دعای یازدهم درباره یاد الهی، ذکر در روایات، فرشتگان نویسندهٔ اعمال و عاقب به خیری و در دعای دوازدهم درباره تکالیف و محرمات الهی در قرآن و روایات، استدراج، حسن ظن، تواضع در برابر خداوند و امیدواری به خداوند سخن گفته است.