پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله:
«انما بعثت لاتمم مکارم الاخلاق؛ من تنها برای تکمیل فضایل اخلاقی مبعوث شده ام»
در این حدیث معروف از پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله می خوانیم: «انما بعثت لاتمم مکارم الاخلاق؛ من تنها برای تکمیل فضایل اخلاقی مبعوث شده ام»، تعبیر به «انما» که به اصطلاح برای حصر است، نشان می دهد که تمام اهداف بعثت پیامبر صلّی الله علیه وآله در همین امر یعنی تکامل اخلاقی انسان ها خلاصه می شود.
آیت الله العظمی مکارم شیرازی
📒@sahifeh_Et
#دعای_قرآنی
💠خانواده باتقوا
رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقينَ إِماما (فرقان، ۷۴)
🍃ترجمه:
پروردگارا! از همسران و فرزندانمان به ما نور چشم عطا كن وما را پيشوا والگوى پرهيزكاران قرار بده.
📌اگر فرزندان و همسران، صالح و شايسته باشند، مايه روشنى چشم و افتخارند و اگر ناصالح و فاسد باشند، سبب شرمندگى اند.
✅دعاى فوق كه خواسته بندگان صالح از خداوند است، در واقع، طلب شايستگى نسبت به خود و خانواده مى باشد. كسى كه پيشوايى پاكان را آرزو كند، بايد در راه پاكتر شدن بكوشد.
📒@sahifeh_Et
💠 آیات و احادیث
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی با موضوع " سیری در نهج البلاغه امیرالمومنین علی علیهالسلام (خطبه ۹۳) "
🔸 عالِمُ الْغَيْبِ فَلَا يُظْهِرُ عَلَىٰ غَيْبِهِ أَحَدًا ﴿٢٦﴾ إِلَّا مَنِ ارْتَضَىٰ مِنْ رَسُولٍ فَإِنَّهُ يَسْلُكُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ رَصَدًا ﴿٢٧﴾
🔹 [او] دانای غیب است و هیچ کس را بر غیب خود آگاه نمیکند؛ (۲۶) مگر پیامبرانی را که [برای آگاه شدن از غیب] برگزیده است، پس نگهبانانی [برای محافظت از آنان] از پیش رو و پشت سرشان میگمارد (۲۷)
⬅️ سوره جن، آیات ۲۶ و ۲۷
----------------
🔸 قلْ لا أَجِدُ في ما أُوحِيَ إِلَيَّ مُحَرَّماً عَلي طاعِمٍ يَطْعَمُهُ إِلاَّ أَنْ يَکُونَ مَيْتَةً أَوْ دَماً مَسْفُوحاً أَوْ لَحْمَ خِنزيرٍ فَإِنَّهُ رِجْسٌ أَوْ فِسْقاً أُهِلَّ لِغَيْرِ اللَّهِ بِهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَيْرَ باغٍ وَ لا عادٍ فَإِنَّ رَبَّکَ غَفُورٌ رَحيمٌ
🔹 بگو: «در آنچه بر من وحی شده، هیچ غذای حرامی نمییابم بجز اینکه مردار باشد، یا خونی که (از بدن حیوان) بیرون ریخته، یا گوشت خوک- که اینها همه پلیدند- یا حیوانی که به گناه، هنگام سر بریدن، نام غیر خدا [نام بتها] بر آن برده شده است.» اما کسی که مضطر (به خوردن این محرمات) شود، بی آنکه خواهان لذت باشد و یا زیاده روی کند (گناهی بر او نیست) زیرا پروردگارت، آمرزنده مهربان است.
⬅️ سوره انعام، آیه ۱۴۵
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« إنّ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله علّمَني ألفَ بابٍ مِن الحلالِ و الحرامِ ، و مِمّا كانَ و مِمّا يكونُ إلى يومِ القيامةِ ، كلُّ بابٍ مِنها يَفتَحُ ألفَ بابٍ ، فذلكَ ألفُ ألفِ بابٍ ، حتّى علِمتُ عِلمَ المَنايا و البَلايا و فَصلَ الخِطابِ »
🔹 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله هزار باب از حلال و حرام و از آنچه بوده و تا قيامت خواهد بود به من آموخت، كه از هر باب آن هزار باب گشوده مىشود، كه هزار هزار باب خواهد شد، چندان كه دانش مرگ و ميرها و بلايا و فصل الخطاب را فرا گرفتم.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« إِنَّ الْفِتَنَ إِذَا أَقْبَلَتْ شَبَّهَتْ وَ إِذَا أَدْبَرَتْ نَبَّهَتْ، يُنْكَرْنَ مُقْبِلَاتٍ وَ يُعْرَفْنَ مُدْبِرَاتٍ، يَحُمْنَ حَوْمَ الرِّيَاحِ يُصِبْنَ بَلَداً وَ يُخْطِئْنَ بَلَداً »
🔹 هنگامى که فتنه ها روى مىآورد به شکل حق خودنمايى مىکند و هنگامى که پشت مىکند (مردم را از ماهيّت خود) آگاه مىسازد. در حال روى آوردن ناشناخته است و به هنگام پشت کردن شناخته مىشود; مانند گرد بادها به بعضى از شهرها اصابت مىکند و از بعضى مىگذرد.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« وَ إِنَّمَا سُمِّيَتِ الشُّبْهَةُ شُبْهَةً لِأَنَّهَا تُشْبِهُ الْحَقَّ، فَأَمَّا أَوْلِيَاءُ اللَّهِ فَضِيَاؤُهُمْ فِيهَا الْيَقِينُ وَ دَلِيلُهُمْ سَمْتُ الْهُدَى، وَ أَمَّا أَعْدَاءُ اللَّهِ فَدُعَاؤُهُمْ فِيهَا الضَّلَالُ وَ دَلِيلُهُمُ الْعَمَى »
🔹 شبهه، تنها از اين جهت شبهه ناميده شده است که شباهتى به حق دارد (هر چند در واقع باطل است)، امّا دوستان خدا در برابر شبهات نور و چراغ راهشان يقين است و دليل راهنماى آنها سمت و مسير هدايت. و امّا دشمنان خدا، دعوت کننده آنان در شبهات همان ضلالت و راهنماى آنها کور دلى است.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« لا ضرر و لا ضرار فی الاسلام »
🔹 در دین اسلام نه میشود به خود ضرر وارد نمود و نه به دیگران ضرر وارد ساخت.
----------------
🔸 حضرت امام صادق (عليه السلام) فرمودند :
« كلُّ شيءٍ هو لَك حَلالٌ حتّى تَعلمَ أنّه حَرامٌ بعينِه فتَدَعهُ ··· و الأشياءُ كلُّها على هذا حتّى يستبينَ لكَ غيرُ ذلك أو تَقومَ به البيّنةُ »
🔹 همه چيز براى تو حلال است، مگر آن كه دقيقا بدانى آن حرام است؛ كه در اين صورت بايد آن را وا گذارى ··· همه چيزها همين حكم را دارند تا زمانى كه خلاف آن برايت روشن شود يا دليل آشكارى بر آن اقامه شود.
📒@sahifeh_Et
🔸مهارت، عادت، ذهن درخشان، استعداد خاصّ، آراستگی به حقایق روحی پرهیزگاران و خواص از عباد حقّ، حفظ آداب شریعت در همۀ امور و چنگ زدن به ریسمان سنّت و ریاضتهای سنگین و مجاهدتهای دشوار و مرگ ارادی و دوری از زخارف دنیا و توجّه تامّ و تمام به جناب حق
🔹و وصول به مراتب علیا و خالی بودن از رسوم و عادت عوام و پاک بودن از آلودگی طبیعت و شهوات و نابودی هواجِس نفسانی و ریشه کن شدن حالات شیطانی و اسباب و وسایل دیگری که خداوند روزیِ همۀ ما فرماید و رسیدن به آن واقعیّتها را از باب فضل و کرمش نصیب ما نماید».
📚شرح صحیفه سجادیه استاد انصاریان
📒 @sahifeh_Et
💠آراستن مناجات بندگان
🍃و زَیِّنْ لِیَ التَّفَرُّدَ بِمُنَاجَاتِکَ بِاللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
و تنهایی مناجات با خودت را در شب و روز برایم بیارا.
💠آراستن بنده، به زیور پرهیزکاران
🍃و حَلِّنِی حِلْیَةَ الْمُتَّقِینَ
و مرا به زیور پرهیزکاران بیارای.
📚فرهنگ نامه موضوعی صحیفه سجادیه
📒 @sahifeh_Et
📒@sahifeh_Et
💠 دعاهایی که رد میشود.
▪️کسی که عاق والدین است.
▫️گناهکار وحرام خور
▪️کسی که قساوت دارد و خانه ای که غنا خوانده شود.
📚دعا زبان راز ونیاز در قرآن
📒@sahifeh_Et
💠ضرورت نظر به اسماء الهی
🍃قبل از آنکه از منظر دعای سحر به اسماء الهی بنگریم به طور مختصر نکاتی در مورد اسماء الهی عرض میشود، ولی اصل موضوع را باید در شرح متن دعای سحر دنبال فرمایید. چرا که زبان قرآن و روایت و دعا در تبیین اسماء الهی، کاملترین و صحیحترین زبان است.
📌قرآن میفرماید: «وَ لِلَّهِ الْأَسْماءُ الْحُسْنى » یا میفرماید: «لَهُ الْأَسْماءُ الْحُسْنى »خداوند دارای بهترین و زیباترین اسمها است. «اسم» عبارت است از آنچه خبر میدهد از ذاتی با صفت خاص. مثلاً «حیّ» اسم است و بر ذاتی با صفتِ حیات دلالت میکند. از آنجایی که از هر اسمی «حُسنای» آن برای خدا هست
🔹پس حیات به معنی مطلق آن برای خدا است، حیاتی که ذاتی او باشد و هیچ محدودیتی نداشته باشد. و هر موجودی که بهرهای از حیات دارد، قالبی است که به اندازهی خود نور حیات مطلق را به عالم میتاباند و مجلای کمال حق میباشد. لذا حیّبودن خداوند و سمیع و بصیربودن او با حیّ و سمیع و بصیربودن انسان تفاوت اساسی دارد.
🔸با اینهمه هر کمالی که در جمیع مراتب ظاهر است، پرتو کمال اوست، همچنان که هر دانایی حقیقی، اثر دانایی او میباشد تا ما با نظر به آن جلواتِ نازله، راه نظر به حقیقت آن اسماء را بیابیم.
📙اسماء حسنا، دریچههای نظر به حق
📒 @sahifeh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌خیلی وقتا دعا میکنیم و خدا انگار نمیشنوه.
قهر میکنیم، کلافه میشیم، بیخیال میشیم، بعد مدتی، شاید چند ماه یا چند سال، میبینیم، وای اگر این دعا مستجاب میشد چه فاجعهای بود.
میخوام بگم، خدا، خیلی مهربونه، دعای بندههاشو میشنوه، مثل یک مادر که صدای بچهشو، که شکلات و شیرینی میخواد و میشنوه، اما درخواستش و عملی نمیکنه .
نمیده چون میدونه، این شیرینی ضرر داره،
نمیده چون میخواد، بهترش رو بده، چند ساعت بعد غذا حاضر میشه و نمیخواد بچش و الکی سیر کنه. نمیده، چون فقط لحظه حال رو نمیبینه، آینده رو هم در نظر میگیره، میدونه ممکنه در بلند مدت تولید بیماری کنه.
میدونم، گاهی درکش سخته و احساس میکنیم چیز زیادی نمیخواییم، اما به بزرگی و حکمت خدا اعتماد کنیم.
شک نکنید، جز خیر برای ما نمیخواد.
حافظ چقدر قشنگ، دل آدم و آروم میکنه.
💌هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب
باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
💚ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی بر کند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
💌شما را چه شده که به عظمت و بزرگی خدا امید ندارید؟
سوره نوح، آیه 13🌿
📒@sahifeh_Et
🍂🍃🌸🍂🍃🌸
🍂🍃🌸🍂🍃🌸
🍂🌸🍂
🌸
✨ذکری که از اسرار پنهانی است( #ثروت )
✍به خط عالم ربانی سید مرتضی کشمیری نوشته شده است که:برای پولدار شدن فرموده بودند:هر روز هفت مرتبه دعای زیر را بخواند،بسیار #مجرب است واز اسرار پنهان است:
💥«بِسمُ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم،اللَّهُمَّ إِنّی ضَعیفٌ فَقَوِّنی،اللَّهُمَّ إِنّی ذَلیلٌ فَأَعِزَّنی،اللَّهُمَّ إِنّی فَقیرٌ فَاَغنِنی،بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرّاحِمینَ. 💥
📚تحفة رضوی.ص38
🌸
🍂🌸🍂
🍃🍂🌸🍃🍂🌸
📒@sahifeh_Et
دعا میڪنم دراین شب
زیر این سقف بلند،روےدامان زمین
هر ڪجا خسته و پرغصه شدے
دستی ازغیب به دادت برسد
وچه زیباست ڪـه آن
دستِ خدا باشد وبس
شبتون بخير❤️❤️❤️
📒@sahifeh_Et
ســلام💕
صبح بـخیر
صبحتون پراز انرژی
آرزومیکنم
درهای خوشبختی ،عشق
مهربانی و موفقیت ،
همیشه به روی شما باز باشه
صبح بخیر عزیزان❣
📒@sahifeh_Et
برای خدا شرط میزاریم.
«خدایا تا وقتی، اون شخص و از زندگی من بیرون نکنی، من حالم خوب نمیشه. تا وقتی دعام مستجاب نشده، نمیتونم بنده خوبی برات باشم.»
اما واقعیت اینه که رشد ما در همون شرایط سخت رقم میخوره، درست مثل جنینی که در شکم مادرش قرار داره و از خدا بخواد که زودتر از اون شرایط سخت نجاتش بده، در این صورت نجات دادن خدا، دیگه نجات نیست، نابودیه و منجر به مرگ جنین میشه.
💚ما باید به جای اینکه از خدا بخوایم، موقعیت ما رو تغییر بده، از او بخواییم، که به موقعیت ما بیاید و ما رو کمک کنه، تا با استفاده از، شرایط رشد کنیم و شخصیت خودمون رو توسعه بدیم.
💚در این مواقع باید به خدا نشون بدیم که به قدرت و حکمتش باور داریم. و به خداوند بگیم: «خدایا به من قدرتی بده که اجازه ندم، اشخاص و شرایط، شادی و آرامش من رو بدزدن.»
💚(صابران) همان کسانی که چون بلا و آسیبی به آنان رسد گویند: ما مملوک خداییم و یقیناً به سوی او بازمی گردیم. (۱۵۶)
💚آنانند که درودها و رحمتی از سوی پروردگارشان بر آنان است و آنانند که هدایت یافته اند. (۱۵۷)
سوره بقره 💫
📒@sahifeh_Et
❣❣❣
❣❣
❣
❣
💐 عمل بسیار مجرب جهت فرزند خواستن💐
💈جهت فرزند خواستن از خداوند این ایه را 👇
.{رَبِ لاتَذَرنی فَرداً واَنتَ خَیرِ الوارِثین}
✅ بر روی دو عدد انگشتر فیروزه بنویسد یکی رو دست مرد و دیگری را دست زن بندازد به سال نکشیده بچه دار میشود برای بیش از هزاران نفر به تجربه رسیده جهت فرزند دار شدن.
⭐️آیه ۸۹ سوره مبارکه انبیاء ⭐️
📒@sahifeh_Et
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام اگر میشه دعایی معرفی کنید برای نماز خواندن فردی که نماز نمی خواند
✍سلام عمل زیر را انجام دهید
https://eitaa.com/kavasayat/3158
💠 آیات، احادیث
الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با موضوع " ویژگیهای اهل ایمان در نگاه قرآن "
🔸 و عِبادُ الرَّحْمنِ الَّذينَ يَمْشُونَ عَلَي الْأَرْضِ هَوْناً وَ إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً
🔹 بندگان (خاص خداوند) رحمان، کسانی هستند که با آرامش و بی تکبّر بر زمین راه میروند و هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام میگویند (و با بی اعتنایی و بزرگواری میگذرند)
⬅️ سوره فرقان، آیه ۶۳
----------------
🔸 حضرت امام صادق (عليه السلام) فرمودند :
« اَلْمُؤْمِنُ مَنْ طَابَ مَكْسَبُهُ وَ حَسُنَتْ خَلِيقَتُهُ وَ صَحَّتْ سَرِيرَتُهُ وَ أَنْفَقَ اَلْفَضْلَ مِنْ مَالِهِ وَ أَمْسَكَ اَلْفَضْلَ مِنْ كَلاَمِهِ وَ كَفَى اَلنَّاسَ شَرَّهُ وَ أَنْصَفَ اَلنَّاسَ مِنْ نَفْسِهِ »
🔹 مؤمن كسى است كه كسبش حلال و اخلاقش نيكو و باطنش سالم باشد، و زيادى مالش را انفاق كند و زيادى سخنش را نگهدارد، و مردم از شرش محفوظ باشند و از خود بآنها انصاف دهد (حق را بگويد اگر چه بزيان خود و نفع مردم باشد).
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« مَن أكَلَ لُقْمَةً مِن حَرامٍ لَم تُقْبَلْ لَهُ صلاةٌ أرْبَعينَ لَيلةً »
🔹 هر كس يك لقمه حرام بخورد، تا چهل شب نمازى از او پذيرفته نشود.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« إنَّ اللّه َ عزّ و جلّ حَرّمَ الجَنّةَ جَسَدا غُذِيَ بحَرامٍ »
🔹 خداوند عزّ و جلّ بهشت را بر بدنى كه از مال حرام تغذيه شود، حرام كرده است.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« العِبادَةُ مَعَ أكلِ الحَرامِ كالبِناءِ عَلَى الرَّملِ، و قيلَ : عَلَى الماءِ »
🔹 عبادتِ توأم با حرام خوارى، چون ساختمانى است بر روى شن، و به قولى: بر روى آب.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« إذا وَقَعتِ اللُّقْمَةُ مِن حَرامٍ في جَوفِ العَبدِ لَعَنهُ كُلُّ مَلَكٍ في السّماواتِ و الأرضِ »
🔹 هرگاه لقمه حرام به اندرون بنده وارد شود، تمام فرشتگان آسمانها و زمين او را نفرين كنند.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« لا يَدخُلُ الجَنّةَ منَ نَبَتَ لَحمُهُ مِن السُّحْتِ، النّارُ أوْلى بهِ »
🔹 كسى كه گوشتش از خوراك حرام برويد، به بهشت نمى رود . آتش به او سزاوارتر است.
----------------
🔸 حضرت امام باقر (عليه السلام) فرمودند :
« إنَّ الرّجُلَ إذا أصابَ مالاً مِن حَرامٍ لَم يُقْبَلْ مِنهُ حَجُّ و لا عُمْرَةٌ و لا صِلَةُ رَحِمٍ حتّى أنّه يَفْسُدُ فيهِ الفَرْجُ »
🔹 هرگاه انسان مالى از حرام به دست آورد نه حجّى از او پذيرفته شود، نه عمره اى و نه صله رحمى و حتى در ازدواج و زناشويى او تأثير سوء مىگذارد.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« تَرْكُ دانَقِ حَرامٍ أحَبُّ إلى اللّه ِ تعالى مِن مائةِ حِجّةٍ من مالٍ حلالٍ »
🔹 رها كردن يك دانق حرام (پول خیلی ناچیز) نزد خداوند متعال، دوست داشتنى تر است از صد حجّ، كه از مال حلال باشد.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« لَرَدُّ دانَقٍ من حَرامٍ يَعْدِلُ عندَ اللّه ِ سُبحانَهُ سَبعينَ ألفَ حجّةٍ مَبْرورَةٍ »
🔹 هر آينه، ردّ كردن يك دانق حرام (پول خیلی ناچیز)، نزد خدا برابر است با هفتاد هزار حجّ پذيرفته.
----------------
📒@sahifeh_Et
🔮 نمازی برای برآورده شدن حاجات به توصیه آیتالله بهجت رحمهالله در روز پنج شنبه💜
🌸🌼🌸
💙 «آیتالله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را میخواند، هدیهای 🎁 برای او میرسید».
👈نماز حاجات روز پنجشنبه
🌷چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)
💠 نماز اول:
🌺 در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
🌺 در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
💠 نماز دوم:
🌸 در رکعت اول بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
🌸 در رکعت دوم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
🌷بعد از سلام نماز دوم
۵۱بار سورۀ توحید
و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند
و
سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
📘 جمالالاسبوع سیدبنطاووس
📒@sahifeh_Et
🍂🍃🌸🍂🍃🌸
🍂🍃🌸🍂🍃🌸
🍂🌸🍂
🌸
✨🌷رسیدن به ثروت و مال عظیم🌷✨
👈 برای رسیدن آسان رزق و روزی و دست یافتن به ثروتی_بسیار این دعا را هرروز بخوانید.
🌸🍃 یا االلهُ یا االلهُ یا االلهُ،یا رب یا رب یا رب،یا حی یا قَیوم،یا ذَالجلالِ و الإِکرامِ،أَسئَلُک بِاسمک العظیمِ الأَعظَمِ،أَن تَرزقَنی رِزقاً واسعاً حلالاً طَیباً،بِرَحمتک یا أَرحم الرَّاحمینَ 🍃🌸
👈 این دعا از رسول اکرم روایت گردیده
و گفته شده خداوند به قدری به خواننده آن مال عطا میکند که تا ۷نسل بی نیاز گردند
📚کلیات مفاتیح الحاجات.ص87)
🌸
🍂🌸🍂
🍃🍂🌸🍃🍂🌸
📒@sahifeh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دعای مستجابی که سه مرجع تقلید از جمله آیتالله بهجت به آن سفارش کردند؟!
🎙#حجتالاسلام_رفیعی
📒@sahifeh_Et
💎آثار ایمان و اعمال صالح
✅اجابت درخواست مؤمنینِ اهل عمل صالح
❇️خداوند درخواست کسانى را که ایمان آورده و عمل صالح انجام دادهاند، اجابت مىکند (وَ یَسْتَجِیبُ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ).
🔶بلکه از فضل خود بر ایشان مىافزاید و حتى مطالبى را که درخواست نکردهاند به آنها مىبخشد (وَ یَزِیدُهُمْ مِنْ فَضْلِهِ).
🌸این نهایت لطف و مرحمت خداوند است به مؤمنینی که اهل عمل صالح هستند.
🍀در حدیثى از امام صادق علیهالسلام در تفسیر «وَ یَزِیْدُهُمْ مِنْ فَضْلِهِ» آمده:
اَلشَّفاعَةُ لِمَنْ وَجَبَتْ لَهُ النّارُ مِمَّنْ أَحْسَنَ إِلَیْهِمْ فِى الدُّنْیا
(منظور از آنچه خداوند از فضلش به آنها میافزاید)حقّ شفاعت مؤمنان دربارهى كسانى است كه گرچه اهل دوزخند ولى در دنیا به آنها (مؤمنان) خدمت كردهاند.
📔برگرفته از تفسیر شریف نمونه،ذیل آیه شریفه ۲۶/شوری
📒@sahifeh_Et