eitaa logo
حقیقت ناب
1.1هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5.1هزار ویدیو
454 فایل
سوالات دینی خود در جنبه های مختلف دینی. یافتن پاسخ سوالات فقهی طبق نظرمراجع تقلید، انتقادات و پیشنهادات سازنده ی خود در مورد مطالب کانال، ومطالب زیبا و آموزنده تان، با آیدی زیر👇 @Sajadi82 درارتباط باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻دعای زمان غیبت امام صادق(ع) این دعا را تعلیم زراره فرمود که در زمان غیبت و امتحان شیعه بخوانند: اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ، لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ، لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ، ضَلَلْتُ عَنْ دينى. خدایا خود را به من بشناسان، زیرا اگر خود را به من نشناسانی فرستاده‌ات را نشناخته‌ام، خدایا فرستاده‌ات را به من بشناسان، زیرا اگر فرستاده‌ات را به من نشناسانی حجّتت را نشناخته‌ام، خدایا حجّتت را به من بشناسان، زیرا اگر حجّتت را به من نشناسانی، از دین خود گمراه می‌شوم. 📕الکافی، جلد ۱، صفحه ۳۴۲
🔻فرج در چه چیزی است؟ عَلِيُّ بْنُ مُحَمَّدٍ رَفَعَهُ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ(ع) جُعِلْتُ فِدَاكَ مَتَى الْفَرَجُ فَقَالَ؛ يَا أَبَا بَصِيرٍ وَ أَنْتَ مِمَّنْ يُرِيدُ الدُّنْيَا؟ مَنْ عَرَفَ هَذَا الْأَمْرَ فَقَدْ فُرِّجَ عَنْهُ لِانْتِظَارِهِ. ابی بصیر به امام صادق(ع) عرض کرد: فدایت شوم فرج چه زمانیست؟ امام صادق(ع) می فرمایند: ای ابابصیر تو از آن کسانی هستی که دنیا خواهی؟ هرکسی این امر را بشناسد. فرج او حاصل می شود، به خاطر انتظارش. 📕الکافی، ج۱، ص۳۷۱.
هدایت شده از حقیقت ناب
❤️یا اباعبداللـــــه (ع) ❤️ «اول صبح»⛅️ ☄✨پس از گفتن یڪ بسم الله... از دل و جان💚 تو بگو☄✨ 💕 «حسین اباعبدالله»💕 به رسم هر روز صبح با سلام  بر ارباب بی کفن روز مون رو شروع کنیم  اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَیْكَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما. بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَعَلى عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ صبحتون حسینی☀️
🌹 سلام 🌿بهاری باشید 🗓 تقویم نجومی 💥 امروز دوشنبه: 🌿 ۱۸فروردین ۱۳۹۹ خورشیدی 🌿 ۱۲شعبان ۱۴۴۱ قمری 💢 پی کدام منزل میگردی ؟؟نشانه اش را پیدا کن تا رسیدن برایت آسان شود !!!
🌿🌿🌸🍃🍃 ✨﷽✨ 🌸خوش‌بین باشید 🌿تمرکز بر روی نقاط مثبت و قوت‌های فرزندان، شاگردان و همکاران یک رویکرد رشد دهنده است. ☘آنان را رشد می‌دهد، چرا که به آنان انگیزه حرکت و اعتماد به نفس می‌دهد که لازمه‌ی برآوردن درخواست‌هایی است که شما از آنها انتظار دارید. 🌹شما را رشد می‌دهد، زیرا خوش‌بینی را برای شما به ارمغان می‌آورد و شما را بر یکی از مهمترین اهرم‌های مدیریت مسلط می‌سازد.  
21.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃بشارت پیامبر( ص )به حضرت زهرا (س) در خصوص حضرت مهدی روحي لك الفداء 🔹جهش قلبی وظرفیتی و عقلی با ظهور حضرت ولي عصر عج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قال الحکیم: وإِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ ۖ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا ۚ اگر نیکی و احسان کردید به خود کرده‌اید و اگر بدی و ستم کردید باز به خود کرده‌اید.
❓❓متن شبهه یا سوال:❓❓ 🌹امام حسن عسکری یا عسگری؟ کدام یک از لفظ «عسکری» یا «عسگری»؟! 1. در ابتدا باید بیان نمود بکار بردن صحیح واژه‌ها و اسامی ضرورتی است که گاهی با سهل‌انگاری و بی‌توجهی به اشتباهات بزرگی منجر می‌شود، یکی از این اشتباهات که بطور مداوم با آن مواجه هستیم بیان و یا نگارش «عسگری» به جای «عسکری» است . 2. متاسفانه از معاندان و دشمنان تشیع شنیده می‌شود که گفته اند امام حسن عسگری (ع) عقیم بوده و فرزندی نداشته است و عبارت عسگری که لقب ایشان است به معنای عقیم و بی‌دانه می‌باشد فلذا همین شهرت به عقیم بودن دلیل بر عدم وجود فرزندی برای اوست. 3. تاریخ گواه است که «عسکري» از مشهورترين القاب آن حضرت است؛ همان طور که امام هادي(ع) را به اين لفظ لقب داده اند و عسکر محله اي بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفاي عباسي در آنجا قرار داشت. و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(ع) می‌باشد و آن‌ها را عسکريین گفته اند. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ گردد می‌بایست امام هادی (ع) نیز عقیم می‌بود و از نعمت فرزند محروم تلقی می‌شد. 4. خلفاي عباسي براي زيرنظر داشتن فعاليت‌هاي فرهنگي، علمي و سياسي امام هادي(ع)، آن حضرت را در سال 236هـ.ق. از مدينه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن (ع) و پدر بزرگوارش امام هادي (ع) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگي مي‌كردند و به عسکري لقب يافتند. (علل الشرایع، ج 1، باب 176، ص 230 / معانى الأخبار ، ص 65 / بحارالانوار، ج 50، ص 113، ح 1) 5. از سوی دیگر «عسکر» لفظی عربی است و به معنای لشکر است. «عسکری» اسم منسوب است و منسوب به عسکر است و اصولا در زبان عربی حرف «گاف» وجود ندارد.
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرحوم آیت‌الله بهجت(قده) : 🔸بجای سب و شتم و طعن، حقانیت امیر‌المؤمنین (ع) را با استدلال و برهان ثابت کنید؛ طوری که اگر به دیوار هم بگویید، تصدیق کند.
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹پاسخ حجت‌الاسلام قرائتی به یک شبهه|چرا ائمه در این شرایط کاری نمی‌کنند؟
جلسه هشتم-شرح صلوات شعبانیه آیت الله تحریری.mp3
5.11M
🔰قسمت هشتم 🔸 مواسات با برادران دینی 🔺والرزقنی مواساه من قترت علیه من رزقک... 🌸استاد تحریری