فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 احكام:
⭕️ در کمتر از 2 دقیقه ⏱برای همیشه بیاموزید...
⭕️اگر در سفر، قصد 10 روز کردیم و بعد از چند روز منصرف شدیم، تکلیف نمازهایمان چه می شود؟؟؟
─┅༅𖣔🌺𖣔༅═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ضیافت (۱)
ویژه برنامه های فرهنگی(مجازی) مجمع عالی حکمت اسلامی در ماه مبارک #رمضان ۱۳۹۹
🔹آیت الله محمدباقر تحریری
🔸فضائل ماه مبارک رمضان
🌸 #درسهای_رمضان_برای_منتظران 4️⃣
♦️حسن نیت، رکن قبولی عمل
✅در اسلام یک عمل زمانی مورد قبول واقع میشود که علاوه بر #حسن_فعلی(نیکویی خود عمل) از #حسن_فاعلی(نیت الهی شخص انجام دهنده عمل) نیز برخوردار باشد
◀️به همین جهت قرآن کریم فرمود:«مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُون» (نحل : 97) هر كس -از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزهاى، حيات [حقيقى] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مىدادند پاداش خواهيم داد.
👈و این طور شرط رسیدن به حیات طیبه را علاوه بر صالح بودن عمل، نیت نیکو(اخلاص) که حاصل ایمان است را معرفی نموده و عمل را تبدیل به #عبادت میکند. اما این همه قصه نیست...
✅عيسى بن عبد الله به امام صادق عرض كرد: قربانت، عبادت چيست؟ فرمود: نيت خوب داشتن به عبادت از راهى كه خدا از آن راه اطاعت شود، همانا اى عيسى! مؤمن نباشى تا آنكه ناسخ(حکمی که حکم اول را نسخ و از دستور خارج کند) را از منسوخ(حکم اول که با دستور دوم دیگر عمل نمیشود) تشخيص دهى (تا به ناسخ عمل كنى و منسوخ را كنار گذارى).
عرض كردم: قربانت چگونه حکم ناسخ را از منسوخ تشخیص دهم؟ فرمود: مگر نه اين است كه با #امامى هستى و با #حسن_نيت به اطاعتش تصميم ميگيرى، سپس آن امام در ميگذرد و امام ديگر مىآيد و تو با حسن نيت به #اطاعت او تصميم ميگيرى؟ عرض كردم: چرا، فرمود: همين(#معرفت و اطاعت امام) تشخيص #ناسخ از منسوخ است.
✍️ استاد #ملایی
5-نقش توکل در زمینه سازی ظهور.mp3
5.1M
♦️#شرایط_ظهور_از_دیدگاه_قرآن
🔹قسمت5️⃣
✅ نقش توکل در زمینهسازی ظهور
🎧 حجتالاسلام #حسن_ملایی
👈با تشکر از بنیاد حضرت مهدی موعود دزفول
بسم الله الرحمن الرحیم
📱
نرم افزار ماهک؛ کتابخونهای با صدها داستان رایگان مناسب خردسالان و کودکان
🌹 همراهان عزیز اینک میتوانید مجموعه داستانهای نماز، تولید ستاد اقامه نماز، مرکز تخصصی نماز را بهمراه صدها داستان دیگر در نرم افزار کتابخونه ماهک دریافت کنید. 🌹
اطلاعات بیشتر : @dabestaniha
دریافت مستقیم:
👇 👇 👇 👇 👇 👇
✨💫✨💫✨💫✨
💢سوال :
✴️ آیا شنا کردن و فرو بردن سر زیر آب روزه را باطل می کند؟ ✴️
✅ پاسخ: 👇👇
✅ همه مراجع (به جز آیت لله بهجت، آیت الله سیستانی و آیت الله وحید): صرف شنا کردن روزه را باطل نمی کند ولی فرو بردن سر زیر آب، بنا بر احتیاط واجب روزه را باطل می سازد.
✅ آیت الله بهجت و آیت الله وحید خراسانی: صرف شنا کردن روزه را باطل نمی کند ولی فرو بردن سر زیر آب، روزه را باطل می سازد.
✅ آیت الله سیستانی: به طور کلی فرو بردن سر زیر آب، روزه را باطل نمی سازد؛ ولی کراهت شدید دارد.
#احکام_روزه
#شنا_کردن
#فرو_بردن_سر_زیر_آب
*ء*-----------------*ء*
📚 منبع:
استفتاء از سایت مراجع عظام
--------------------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخترم بیحجابه چیکار کنم؟!
💠پاسخ حجت الاسلام پناهیان به یک سوال فراگیر میان مادران
👌💠بسیار عالی ، حتما گوش کنید...
📖 و يَا مَنْ لَا يَنْدَمُ عَلَى الْعَطَاءِ؛ «و ای کسی که هرگز از بخشش خویش پشيمان نمیشوی.»
🔹 ما گاهی چیزی به کسی میبخشیم اما بعد پشیمان میشویم. این پشیمانی گاه به این خاطر است که متوجه میشویم خودمان به آن احتياج داشتیم. مسلم است که این معنا درباره خدا محال است؛ خدا به چیزی احتیاج ندارد. گاه پشیمانی ما از بخشش به خاطر این است که بعد از بخشش متوجه میشویم که اشتباه کردهایم و طرف مقابل صلاحیت این بخشش را نداشته است. اما خدا به هر کس هر چیزی را میبخشد براساس حکمت میبخشد. یعنی بهترین کاری است که انجام میدهد. بنابراين ديگر پشیمانی برای او معنا ندارد.
۹۴/۳/۳۰
📝 هر روز #ماه_مبارک_رمضان با بخشهایی از #درس_اخلاق شرح دعای ۴۵ #صحیفه_سجادیه (دعای وداع با ماه مبارک رمضان)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
📽فضیلتی عجیب در مورد #حضرت_خدیجه سلام الله علیها که تاکنون نشنیده اید
👈 #پیامبر_اسلام صلی الله علیه و آله: من #عاشق حضرت #خدیجه سلام الله علیها بودم
🎙 #استاد_ابوالقاسمی
👌پیشنهاد ویژه
💥ببینید و انتشار دهید
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی7
📖جزء [7]سوره انعام، آیه44
💠«فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ حَتَّىٰ إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُونَ» میفرماید پس چون حقایقی را که حالا به عنوان عبرت گرفته شدگانشان به آنها یادآوری شده فراموش کردن درهای همه نعمت ها را به روی آنها گشودیم تا هنگامی که به آنچه داده شدن مغرورانه خوشحال گشتند به ناگاه آنها را گرفتیم (یعنی در عذاب قرار گرفتن) 🍂پس یکباره از نجات خود درمانده و ناامید شدند.
👈نسبت به این آیه امام باقر (ع) میفرماید قول خداوند که میفرماید در این آیه «فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ» یعنی آنگاه که ولایت امام علی (ع)🔆 را رها کردند. مردم دورانی که باید می آمدند امیرالمومنین را یاری می کردن بعد از ارتحال پیامبر بزرگوار مردم امام را رها کردند، ولایت را رها کردند❌ در حالی که به آن مأمور بودند و باید این کار را میکردند.
🔐«فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ» درهای دنیا به روی آنها باز شد «حَتَّىٰ إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُون» اینجا مراد دوران قیام حضرت مهدی علیه السلام هست. خُب چندتا نکته در اینجا وجود دارد؛👇
1⃣. اگر راهی را که خداوند حکیم برای ما معین کرده طی کنیم، سعادت دنیا و آخرت را به دست می آوریم وگرنه به سمت و سوی ذلت دنیا و عذاب آخرت را خواهیم چشید. «فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِه»
💭می گوید وضعیتی که امت اسلام پس از رحلت رسول خدا داشتند تا به امروز به همین سبک بوده، آنهایی که باید نگاه به امامتشان و جانشینی پیامبران از غدیر میگرفتند، از سقیفه عده ای گرفتند! نتیجه طی مسیر سقیفه به جای غدیر وضعیتی درست کردند که انسانها به سمت سوی تفرقه و انحراف🚫⚔️ بروند. پس لذا باید آن نعمتی را که خدا به اینها عطا کرده بود توجه داشتند.
2⃣. یکی از سنت های الهی می گویند مجازات استدراجی است یعنی اینقدر نعمت به آنها می دهد، این مجازات به این روش است که خداوند گناهکاران، طغیانگران💥 جسور فورا آنها را مجازات نمیکند بلکه درهای نعمت را به روی آنها باز می کند، هر چه بیشتر در طغیان شان گام🚶♂ بردارند نعمت خودش را بیشتر میکند این از دو حال خارج نیست؛
☝️یا اینکه نعمت ها آنها را به سمت و سوی بیداری می آورد. بیداری آنها را به دنبال دارد، خُب در این صورت هدایت الـهی عملی شده.✌️یا اینکه نه آن نعمتهایی که به آنها داده می شود و روز به روز بیشتر می شود به غرور و بی خبری آنها اضافه می شود که در این صورت مجازات آنها به هنگام رسیدن به آخرین مرحله خیلی خطرناک است.
⚠️که امیرالمومنین (ع) در حکمت [25] اشاره می کند می گوید که اگر پیوسته از سوی خدا به سوی نعمت ها میآیید در حالی که تو اهل معصیت❌ هستی بترس. لذا این نکته خیلی مهم است که باید توجه به آن نعمت هایی که می کنیم و این نعمت ها سرانجام این نعمت به کجاست؟ ما را به خداوند و توحید فرامین خدا می رساند یانه؟؟
3⃣. نکته سومی که از این آیه برداشت میشود برخورد امام مهدی (ع) است با ظلم و ظالم!💥 آن هم در جهت رهایی بشر از ظلم. مانند یک طبیب حاذقی که تیغ جراحی را برای قطع غده های چرکین و جهت درمان انسانهاست، سختی هایی هم دارد دردهایی هم دارد اما نتیجه ی بسیار شیرین و خوبی دارد. ⚠️لذا باید این توجه را بکنیم اگر در جامعه ای که ظلم و فساد زیاد باشد این ظلم و فساد سختی هایی را به هر حال دارد که اگر ما می خواهیم مبارزه ی با ظلم بکنیم، ریشه ظلم و فساد را از بین ببریم به تبع سختی هایی را هم باید در جامعه تحمل بکنیم.
⬇️⬇️⬇️
4⃣. منتظران با یادآوری پیوسته
وعده الهی خود را از آن ناامیدی در امان میدانند و برای آن روز خودشان را آماده می کنند همانطور که ما در دعای ندبه میخوانیم 👈«متی تَرانا و نَراک و قد نَشَرْتَ لِواءَ النَّصرِ تُری»👉 یک نوع ندبه ای است که در این فراز از دعای ندبه با امام زمان خودمان داریم، می گوییم مولا جان کی می شود تو را ما ببینیم؟ یعنی آرزو داشتیم تو را ببینیم. حالا مراد از دیدن فقط ملاقات حضوری با امام نیست؛
✅یعنی آن جامعه مهدویت که جامعه سراسر توحید و سراسر امنیت و عدالت و معنویت هست ما بتوانیم ببینیم در حالی که پرچم های یاری برافراشته شده، مردم آنها را ببینند👥 و اینجا ما در دعای ندبه حتی این تقاضا را داریم که می گوید آیا میشود روزی را ببینم😍 که دور شما را گرفته باشیم و تو امامت امت را به عهده داشته باشی تا زمین را پر از عدل و داد کنی و بر دشمنانت عذاب الهی که می آید آنها را ما ببینیم، سرکشان و منکران را که نابود میشوند ما اینها را ببینیم و ریشه مستکبران را قطع بکنیم و اساس ستمگران را ما کاملا بتوانیم ان شاءالله از بین ببریم.
📜در فراز پایانی دعا واقعا همین را میگوییم «و
َنَحْنُ نَقُولُ الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعالَمينَ» در این حال ما می توانیم بگوییم این آرزو که کردیم بگوییم «الحمدُللهِ رَبِّ العالَمین». ان شاءالله که آن روز را شاهد باشیم که جامعه نابودی کامل از ریشه های ظلم و ظالمین باشد، همانطوری که در آیه [44] سوره انعام اشاره📚 شده و امام باقر هم این جریان را به دوران ظهور و توجهی که مردم باید میکردند به ولایت و انشاءالله این توجه را امروزه داشته باشیم و ولایت خودمان را با ولایت آقا امام زمان (ع)☀️ گره بزنیم و بتوانیم رهروان خوبی برای امام زمان باشیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 7
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
ایات مهدوی 7.mp3
3.2M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 7
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 7 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طنز همراه درس اخلاقی از زبان علامه محمد تقی جعفری رحمه الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تفسیر آیات قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب در ایام ماه مبارک رمضان
📹 توکل به خدا
💠 آیه١٣٩ سوره مبارکه آلعمران
✅ سیروز؛ سیتفسیر
✨💫✨💫✨💫✨
💢سوال :
آیا اگر در دهانم خونی ایجاد شود، روزهام باطل میشود؟
✅ پاسخ: 👇👇
چنانچه خون دهان عمداً از گلو پایین نرود، روزه باطل نمیشود. ولی اگر خون را عمداً فرو دهد، روزهاش باطل است و فرقى نمیکند که در فرو بردن آن ضرورتی باشد یا خیر. بلى، در صورتیکه ضرورت ایجاب کند، کفّاره ندارد.
✴️ البته اگر خون در آب دهان مستهلک شود، محکوم به طهارت است و بلعیدن آن اشکال ندارد و مبطل روزه نیست، و هم چنین در صورت شک در همراه بودن آب دهان با خون، فرو بردن آن اشکال ندارد و به صحت روزه ضرر نمىزند.
#احکام_روزه
#خون_دهان
*ء*-----------------*ء*
📚 منبع:
[1]. تبریزى، جواد، استفتاءات جدید، ج2، ص 132، قم، اول، بیتا.
[2]. بهجت، محمد تقى ، استفتاءات، ج2، ص 345، ، دفتر حضرت آیة الله بهجت، قم، اول، 1428 ه ق.
[3]. خامنهاى، سید على، أجوبة الاستفتاءات، ص 159، دفتر معظم له، قم، اول، 1424 ه ق؛ امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده: بنیهاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج1، ص 975، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ هشتم، 1424ق.
---------------------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماه_رمضان
📽| شرح دعای روز نهم #ماه_رمضان توسط آیت الله تحریری
🌸 بیانات استاد تحریری
سلسله جلسات استاد سید علی حسینی خامنهای
مشهد مقدس – مسجد امام حسن مجتبی علیهالسلام
رمضان المبارک ۱۳۵۳ شمسی
این جلسات در طول ماه مبارک رمضان توسط حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۵۳ شمسی ایراد گردیده اند.
این سلسله جلسات در کتاب ارزشمند «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» پیاده سازی شده است.
ما در ماه مبارک رمضان هر روز ۲،صوت جلسات را به طور منظم بارگزاری خواهیم کرد که شنیدن این سلسله جلسات با صدای رهبر معظم انقلاب توفیقیست برای معرفت افزایی اصیل دینی.
صوت طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن
👇👇👇👇👇
09 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - توحید در ایدئولوژی اسلام.mp3
18.3M
#نشر_حداکثری
🌀 برای #اولین_بار
🔊 صوت کتاب #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی در قرآن را با صدای استاد بشنویم...
📢 انتشار روزانه #صوت_کامل سلسله جلسات #استاد_سید_علی_خامنه_ای در ایام ماه مبارک رمضان 1353 📢
💠 جلسۀ نهم : توحید در ایدئولوژی اسلامی
Shab10Ramazan1397[04].mp3
18.53M
🎙تو بهترین مصداق ام المؤمنینی (#روضه_حضرت_خدیجه)
🔺با نوای: حاج میثم مطیعی
بالاتر از بالایی و بالانشینی
هر چند با ما خاکیان روی زمینی
شایسته ی وصف زبان کردگاری
نه درخور توصیف های این چنینی
ده روز آغاز مرا حسن ختامی
یعنی دعای هر شبم را آمینی
حسن تو محض با پیمبر بودنت نیست
قبل از مسلمان بودنت هم بهترینی
انگشتر پیروزی دین خدا را
تو با بهای جان و اموالت نگینی
طرد تو از سمت قریشی های مکه
باعث نشد یک لحظه هم از پا بشینی
نام تو از لب های پیغمبر نیفتاد
در هر کجا همراه ختم المرسلینی
مثل فدک نام تو را هم غصب کردند
تو بهترین مصداق ام المومنینی
حالا ببین نسل تو دنیا را گرفته
با این حساب اول شما ام البنینی
این روزهای آخر عمر خودت را
هر روز با یک غصه ی تازه قرینی
رخساره ی تو رنگ رفتن را گرفته
احساس تلخ لحظه های واپسینی
در چشم هایت اشک حرف درد دارد
انگار از یک قصّه ی دیگر غمینی
دلواپس ایام تلخ روزگارِ
بعد از فراق رحمت للعالمینی
دلواپس یک سینه ی بی تاب هستی
دلواپس یک میخ داغ و آتشینی
رفتی که زهرا دخترت را در هجوم
چل مرد نامرد و فشار در نبینی
ای کاش بودی تا در آغوشش بگیری
وقتی که آنجا گفت یا فضّه خذینی
از همسرت جای کفن پیراهنش را
می خواستی ... اما چرا با شرمگینی
ای وای از آن پیکری که بی کفن ماند
وقتی که می کردند با نی لاله چینی
شاعر: محمد بياباني
#روضه
#حضرت_خدیجه_ع