🌿🌿🌸🍃🍃
✨﷽✨
🌸 شناخت خود منشاء تمام خیرهاست
🌿بهترین این خیرها، توان یافتن برای تغییر خودت است.
🌿تا خود را نشناسی نمیتوانی برای بهتر شدن گام برداری.
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
✅چه كنيم تا كلام و نصيحتمان در #فرزندان یا #نوجوان تاثيرگزار باشد⁉️
1. به مقدار ضرورت بسنده كنيد. #نصيحت پي در پي، سبب لجاجت فرزندان نوجوان مي شود و رفتار ناشايست را در آنان تثبيت مي كند.
🔹توجه داشته باشيد كه حتي بزرگسالان نيز پند را به سختي مي پذيرند.
2. اول خودتان به موعظه هايتان عمل كنيد بعد به فرزندتان توصيه كنيد .
🔹 در روايات آمده است:
ان العالم إذا لم يعمل بعلمه زلّت موعظته عن القلوب كما يزلّ المطر عن الصفا
اگر عالم به دانش خود عمل نكند، موعظه اش از قلب ها مي لغزد؛ همان گونه كه قطره آب از روي سنگ فرو مي ريزد.
3. براي تأثير نصيحت، بايد بين خود و فرزندانتان رابطه اي قلبي و عاطفي برقرار سازيد. دل فرزند به والديني روي مي آورد كه با آنان انس داشته باشد.
4. هنگام پند دادن، خوشرو باشيد. ترشرويي، جلو تأثير پند را مي گيرد.
5. از لحني نرم استفاده كنيد و به آرامي تذكر دهيد.
وقتي خداوند بزرگ، موسي و هارون را به سوي فرعون فرستاد، به آنها فرمود كه با او به نرمي سخن بگويند:
فقولا له قولاً ليناً.
6. نصيحت هاي شما به ويژه براي نوجوان بايد پنهاني باشد. نوجوان با توجه به ويژگي شخصيت طلبي اش نصيحت شنيدن در جمع را برنمي تابد.
🌈🌈🌈
رهبر شیعیان نیجریه ؛ تنها به جرم شیعه بودن ،
و به دستور غرب
در بدترین شرایط و تحت فشار روانی بسیار بدی قرار دارد ...
بازهم داستان تلخ و اندوهبار شکنجه و زندانهایی مخوف ،
برای یکی از باوفاترین یاران فعلی ائمه
درحال تکرار شدن است ...
از جمله مسائلی که قطعا در #تاریخ ثبت خواهد شد مسئله شیخ زکزاکی است که دولت پست #نیجریه فقط به جرم شیعه بودن اراده بر شهادت وی کرده است.
#حقوق_بشر_آمریکایی
#حقوق_بشر
#زکزاکی_تنها_نیست
#شیخ_زکزاکی
#زکزاکی
🔰#اسلام جیب پر کن نیست! اسلام با ضعفاست.
💢اسلام آن است که امیرش میفرماید، رئیسش میفرماید که من میترسم که در آن طرف- به حسب نقل- آن طرف مملکت یک کسی گرسنه باشد؛ شاید آنجاها کسی چیزی نداشته باشد بخورد؛ زندگیام باید این باشد که دلم آرام باشد که اگر او آنجا گرسنه است، من هم اینجا گرسنهام. اسلام این است
📅 امام خمینی(ره) | ۲۸ خرداد ۱۳۵۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️انتقاد استاد #قرائتی از روزشمار قبل از محرم!
🔺در هیچ جای اسلام استقبال از محرم و عاشورا نداریم .
🌹🍁احکام پوشش بانوان🍁🌹
✍❗️ در صورتی که برای مداوای زن لازم باشد پزشک جاهایی غیر از صورت و کف دست های او را نگاه کند یا به صورت و بدنش دست بزند, بانوان فقط در موارد زیر می توانند به پزشک مرد مراجعه نمایند:
۱. پزشک زن در دسترس نباشد.
۲. پیدا کردن پزشک زن مشقّت داشته باشد.
۳. مهارت پزشک مرد به طور قابل توجّهی بیش تر باشد.
✍❗️برخی از بانوان به مهارت پزشکان زن برای معالجه خود اعتماد ندارند؛ از این رو بدون تحقیق از وجود پزشک معالجِ ماهر, به پزشک غیر هم جنس مراجعه می کنند و این کار آنان جایز نیست.
✍❗️زن نمی تواند آستین خود را برای آمپول زدن یا فشار خون یا نبض گرفتن و مانند آن در مقابل نامحرم بالا بزند، مگر در هنگام اضطرار؛ مثل این که اگر بخواهند او را به جایی دیگر ببرند، خطر مرگ یا نقص عضو و یا آسیب جدّی در پی خواهد داشت.
#احکام_بانوان
#احکام_بیماران
---------------------
﷽ 💠 آداب و فضیلت #نماز جماعت 💠
🍇 مستحب است که نمازهای واجب مخصوصاً نماز های روزانه را به جماعت بخوانند و در نماز صبح، مغرب و عشاء، برای همسایه #مسجد و کسی که صدای #اذان را می شنود بیشتر سفارش شده است.
🍇 در روایتی آمده است که اگر یک نفر به امام جماعت اقتدا کند، هر رکعت از نماز آنان ثواب صد و پنجاه نماز و اگر دو نفر اقتدا کنند، هر رکعتی ثواب ششصد نماز دارد و هر چه بیشتر شوند، ثواب نمازشان بیشتر می شود تا به ده نفر برسند،
🍇 عدد آنان که از ده گذشت اگر تمام آسمان ها کاغذ دریاها مرکب و درخت ها قلم و جن و انس و ملائکه نویسنده شوند، نمی توانند ثواب یک رکعت آن را بنویسند.
📚 توضیح المسائل مراجع ، مسأله ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰
#آداب_نماز
🔸برداشت های نادرست از احکام👇
🌹🌹ماشین پدر فوت شده
برخی از افراد گمان می کنند ماشین پدر فوت شده، جزو حَبْوه محسوب شده و به پسر بزرگ می رسد.
در حالی که ماشين و يا مرکب ديگر جزو حَبْوه نيست و جزو ميراث حساب مىشود و به همه ورّاث تعلق دارد.1
تعریف حَبْوه: بخشی از دارایی مرد متوفی که پیش از تقسیم ارث میان وارثان، به بزرگترین پسرش میرسد.
1. استفتاء از دفتر آیت الله العظمی خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 این چه مسلمانی است که چنین راحت تهمت میزنیم و دروغ میگوییم؟!
❗️فریادهای شهید مطهری!
🔴 #کورش یک #تحریف_تاریخی، کمی بدون تعصب مطالعه و تحقیق کنید
⭕️ سعدی، حافظ، مولانا، عطار، ابوعلی سینا، فردوسی و بیش از یکصد چهره برتر علم و ادب ایران هیچ حرفی از کوروش نزدن ولی اسکندر که به ایران حمله را ستودن
⭕️ تاریخ دانان و مورخین معتبر همچون طبری، بلعمی، بیضاوی و... از کروش به نام کیرش و یک یهودی زاده که تنها یک حاکم محلی و دست نشانده بوده آنهم تنها در یک خط یاد کردند
⭕️ ابوریحان بیرون در لیست شاهان باستان ایران هیچ اسمی از کورش نبرده و به عقیده وی کوروش از نظر غربی ها یک پادشاه ایرانی بوده است
⭕️ قبل از کورش مادها حکومت تشکیل داده بودند و چند هزار سال تمدن و حکومت در ایران وجود داشته ولی چرا تاریخ ما محدود به ۲۵۰۰ سال و بعد از کورش شده است؛ گفتنی است بزرگان علمی، ادبی و مورخین گذشته ایران هیچکدام کورش را #ذوالقرنین ندانسته است
🚨 به منابع داخل عکس نوشته رجوع کنید
🔴قتل در تهران؛ سکوت در نجف
◀️غفلت حوزوی و دار انگلیسی
❇️غفلت برای هر فرد و هر زمانی مضر است امّا اگر آن فرد جزء بزرگان و تصمیمسازان باشد ضرر غفلت صدها برابر خواهد شد. در زمان #مشروطه یکی از اصلیترین مراکز تصمیمسازی #حوزه_علمیه_نجف بود که تحت تأثیر #جوسازیهای_انگلیسی قرار گرفت در نتیجه مقابله مؤثری با طرح اعدام #شیخ_فضل_الله نکرد و در نهایت مشروطه نیز که با پیشآهنگی روحانیت جلو رفته بود از دست علمای نجف نیز خارج شد:
🔆«يك عدهاى كه نمیخواستند كه در اين كشور #اسلام قوه داشته باشد، و آنها دنبال اين بودند كه اينجا را آن وقت به طرف اروپا بكشند. آنها جوسازى كردند به طورى كه مثل مرحوم آقا شيخ فضل اللَّه كه آن وقت يك آدم شاخصى در ايران بود و مورد قبول بود همچو جوسازى كردند كه در ميدان علنى، ايشان را به دار زدند و پاى آن هم كف زدند.
و اين يك نقشهاى بود براى اينكه اسلام را منعزل كنند و كردند. و از آن به بعد ديگر نتوانست مشروطه يك مشروطهاى باشد كه #علماى_نجف مىخواستند. حتى قضيه مرحوم آقا شيخ فضل اللَّه را در نجف هم يك جور بدى منعكس كردند، كه آنجا هم صدايى از آن درنيامد. اين جوى كه ساختند در ايران و در ساير جاها، اين جو اسباب اين شد كه آقا شيخ فضل اللَّه را با دست بعضى از روحانيون خود ايران محكوم كردند و بعد او را آوردند در وسط ميدان و به دار كشيدند و پاى آن هم ايستادند كف زدند و شكست دادند اسلام را در آن وقت. و مردم غفلت داشتند از اين عمل، حتى علما هم غفلت داشتند.»(صحيفه امام، ج18، ص: 248-247)